2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım korkma ola bilir demişti bana doktorum korkma sakın dedi sadece kanamanın şideti artarsa hemen görüşelim dedi oyüzden sen yat dinlen ve yarın doktoruna konturole git bence...
yani olabiliyo böyle şeyler...

slm güzel anneler bugün nasılsınız...

iyiyiz sen nasılsın?

benim olmadı canım. olması da normal değil. Allah korusun düşük tehlikesi bile olabilir. kasılma ağrı hissediyor musun

esracım abartmıyalım bence korkulacak bişey yok sadece yatacak bişeyler yapmıyacak ve kanama artarsa doktora gidecek ama yinede er ihtimale karşı dktoruna yarın gitsin diyorum benn..
benimde hamileliğimi yeni öğrenirken oldu böyle bişeyim doktorum progestan verdi muhhtemelen onada vererirr...

progestan almışsın sonuçta. doktora gitmeden bişey olmaz dememek lazım. ben kasılma çok hissettim, ay-she beni uyardı, doktora da sordum. ilaç verdi ama eçince kullanmadım. bol bol dinlendim, geçti çok şükür. bence hamilelikte özellikle ilk 3 ayda çok dikkat etmek gerek canım.

canım benim başın sağolsun çok üzüldüm

Allah rahmet eylesin mekanını nur eylesin....

ben 1000 adet çekerim canım

günaydın kızlar ne zamandır giremedimm yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler kayıp yaşayan arkadaşlarada çok üzüldümm Rabbim tez zamanda yerlerini doldursunn merveomer başın sağolsun arkadaşımm mekanı cennet olsunn bu arada bende doktora gittim geç döllenme demiştim bebişimin tam haftasını öğrendim çizelgeye yansıttım nasipse ayın sonunda gidip kalp atışını dinleyeceğimm midem çok kötüüü bulanıyor hazımsızlık çekiyorum biraz ayva ile rahatlatıyorum iyi geliyor çok aklınızda bulunsun sizinde

ara ara kasık ağrım oluyor canım.

burda niyetim kimseyi telaşlandırmak değil, ama çok ama çok dikkat et. doktorunla mutlaka iletişim halinde ol..diğer arkadaşın dediği gibi abattığımı da hiç sanmıyorum. neler neler duyuyoruz burda. 12. hftaya kadar çok önemli bir süreç.

günaydın arkadaşlar,bende son ütücü olarak aranıza katılıyorum :) hamileliğimi öğreneli 6 gün oldu.ilk bebeğim olacak inş.siz epey ilerlemişsiniz.benim 5 haftalık olduğunu düşünüyoruz çünkü sat.ı hatırlayamıyorum.mercimek kadar bile değil ben toz şeker tanesine benzettim :))yalnız kızlar sizin yazdıklarınızı biraz okudumda bende hiç belirti yok bu beni korkutuyor aksine o kadar enerjik hissediyorum önce keseyi sonrada benim için çokk önemli olan kalp atışını duyabilsem rahatlıcam.

bu arada hepinizi tebrik ediyorum.umarım keyifli,sağlıklı bi süreç yaşarız

Slm kızlar...Allah bebişlerimizi sağsağlim kucağımıza almaya nasip etsin inşallah bana şişli'ye yakın tavsiye edebileceğiniz bir dr. ya da hastahane var mı ?

canım başın sağolsun.2000 tane bizden. (ben ve oda arkadaşım) mekanı cennet olsun babacığının.:26:

günaydın canım hoşgeldin aramıza :) içini ferah tut sen herkesin farklı işte.

şimdilik bende senin gibiyim ama sanırım bizim gebelikler henüz yeni olduğu için bi belirti yok
bende keseyi görmedim henüz
sadece çok uykum geliyo ve midem kazınıyo çok acıkıyorum sende var mı böyle bişi

sat'ı hatırlamıyor musun? Allah iyiliğini versin doktorun kaç haftalık olabileceğini söyler canım. 5 haftalıkken bizimkinin adı kesecikti, 6 haftalıkken susamcık, şuanda fasülye

esracım sen beni yanlış anladın canım ben bişey olmaz emedim doktorumun bana söylediklerini söyledim ve farkındaysan
doktoruna gitsin dedim çünkü bana progestan vermişti dedim...
sadece sitres yapmaması gerekiyo ..
ve sakın sıcak duş alma ...

bende çok çabuk acıkıyorum kızlar halen devam ediyor, midem kazınıyor aynen

sat'ı hatırlamıyor musun? Allah iyiliğini versin doktorun kaç haftalık olabileceğini söyler canım. 5 haftalıkken bizimkinin adı kesecikti, 6 haftalıkken susamcık, şuanda fasülye

hahahhahaha süper yaa :)) yok ya her ay yazıyordum geçen ay misafirlerim oldu çok o telaşta kaynadı gitti.zır cahil gibi utandım doktora haırlamıyorum demekten ama :) haftaya netleştireceğiz.kan tahlili verdim bakalım ondan çıkarabiliriz.bende bilsem ona ne isimler takarım DD

Kizlar size ne kadar tsk etsem az hakkinizi helal edin az once babacimi son kez gordum icim yaniyo tarifi yok rabbim size yasatmasin evlatlarinizin gunlerini gorun iki dunyadada iyilik bulun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…