benim olmadı canım. olması da normal değil. Allah korusun düşük tehlikesi bile olabilir. kasılma ağrı hissediyor musun
saol canım da ben hergün yeme istiyorum
valla sabahları nesfit yemeye çok alışmıştım, ondan canım çok istiyo
tadına bakmam demek haftada bir paket
ee esracım sende bebişin atrına abartmıyacan artık..
teşekkür ederim de işte abartmadan yiyemiyorum
neyse kızlar yaa.hiç yememek en iyisi galiba. ayy şimdi koca kasede kırmızı meyveli nesfit olcaktıı. içine ben ceviz ve üzüm koycaktım ne güzel olurdu beee
günaydın kızlar...
birşey soracağım dün benim önce kahve rengi sonra kırmızı bir kaç damla kanamam oldu. doktoru aradım bu dönemde (6 haftada) olabilir sadece yat dinlen dedi. aranızda böyle lekelenme yaşayan oldumu?
slm güzel anneler bugün nasılsınız...
benim olmadı canım. olması da normal değil. Allah korusun düşük tehlikesi bile olabilir. kasılma ağrı hissediyor musun
canım korkma ola bilir demişti bana doktorum korkma sakın dedi sadece kanamanın şideti artarsa hemen görüşelim dedi oyüzden sen yat dinlen ve yarın doktoruna konturole git bence...
yani olabiliyo böyle şeyler...
esracım abartmıyalım bence korkulacak bişey yok sadece yatacak bişeyler yapmıyacak ve kanama artarsa doktora gidecek ama yinede er ihtimale karşı dktoruna yarın gitsin diyorum benn..
benimde hamileliğimi yeni öğrenirken oldu böyle bişeyim doktorum progestan verdi muhhtemelen onada vererirr...
Kizlar bugun itibariyle babam hakkin rahmetine kavustu yarin oglen defnedilcek sizden ricam olucak 70 bin tevhid topluyoruz sizler de Allah rizasi icin yarin oglene kadar cekebilceginiz kadar la ilahe illallah cekerek sayisini bildirirmisiniz elinizden ne kadar gelirse az veya cok. Simdiden Allah razi olsun sizin icin de cekenler bulunsun.
ara ara kasık ağrım oluyor canım.
Kizlar bugun itibariyle babam hakkin rahmetine kavustu yarin oglen defnedilcek sizden ricam olucak 70 bin tevhid topluyoruz sizler de Allah rizasi icin yarin oglene kadar cekebilceginiz kadar la ilahe illallah cekerek sayisini bildirirmisiniz elinizden ne kadar gelirse az veya cok. Simdiden Allah razi olsun sizin icin de cekenler bulunsun.
günaydın arkadaşlar,bende son ütücü olarak aranıza katılıyorum :) hamileliğimi öğreneli 6 gün oldu.ilk bebeğim olacak inş.siz epey ilerlemişsiniz.benim 5 haftalık olduğunu düşünüyoruz çünkü sat.ı hatırlayamıyorum.mercimek kadar bile değil ben toz şeker tanesine benzettim :))yalnız kızlar sizin yazdıklarınızı biraz okudumda bende hiç belirti yok bu beni korkutuyor aksine o kadar enerjik hissediyorum önce keseyi sonrada benim için çokk önemli olan kalp atışını duyabilsem rahatlıcam.
bu arada hepinizi tebrik ediyorum.umarım keyifli,sağlıklı bi süreç yaşarız
günaydın arkadaşlar,bende son ütücü olarak aranıza katılıyorum :) hamileliğimi öğreneli 6 gün oldu.ilk bebeğim olacak inş.siz epey ilerlemişsiniz.benim 5 haftalık olduğunu düşünüyoruz çünkü sat.ı hatırlayamıyorum.mercimek kadar bile değil ben toz şeker tanesine benzettim :))yalnız kızlar sizin yazdıklarınızı biraz okudumda bende hiç belirti yok bu beni korkutuyor aksine o kadar enerjik hissediyorum önce keseyi sonrada benim için çokk önemli olan kalp atışını duyabilsem rahatlıcam.
şimdilik bende senin gibiyim ama sanırım bizim gebelikler henüz yeni olduğu için bi belirti yok
bende keseyi görmedim henüz
sadece çok uykum geliyo ve midem kazınıyo çok acıkıyorum sende var mı böyle bişi
günaydın canım hoşgeldin aramıza :)içini ferah tut sen herkesin farklı işte.
sat'ı hatırlamıyor musun? Allah iyiliğini versindoktorun kaç haftalık olabileceğini söyler canım. 5 haftalıkken bizimkinin adı kesecikti, 6 haftalıkken susamcık, şuanda fasülye
haklısın ama ben kasım ayında 9 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybettim o yüzden bu defa kaygı yapıyorum .buda geçecek inş.
Kizlar size ne kadar tsk etsem az hakkinizi helal edin az once babacimi son kez gordum icim yaniyo tarifi yok rabbim size yasatmasin evlatlarinizin gunlerini gorun iki dunyadada iyilik bulun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?