konyaya bakacağım son defa ondan sonra senden isteyeceğim canım belki bulurum saray çarsısına bak dediler bana bulamazsam senden isterim :13:
bende 2 kız var 2 elti var bir kaynana var ama bak ben gene yetişiyorum bu hızaaa
canım sen ne kadan zayıfsın öyleee şok oldummmm
Eee evde cocuk olunca koşturmaktan formumu iyi tuttum oda bebek daha bide arasa hamileyken 10 kilo almıştım ben onda 58 le hamile kaldim 68 le doguma girdim sezeryan oldum 1 hafta sonra 59 kiloydum doğumla gidiyor bence kilolar Aras 3.450gr doğdu.
Bide benim ailem uzakta yurtdışında ondan ben yalnız koşturuyorum :)
konyaya bakacağım son defa ondan sonra senden isteyeceğim canım belki bulurum saray çarsısına bak dediler bana bulamazsam senden isterim :13:
bende 2 kız var 2 elti var bir kaynana var ama bak ben gene yetişiyorum bu hızaaa
ay canımmm göstersin artık bebişinnnnyoksaa ona mama yokk diğer arkadaşları küser ona söyleee
ne zaman gidiceksin ve ne zaman döneceksinnnn
doğru anlamışım demekkineyse 83 üz yaaa kızlar yazdıkça moralem boziliyır
Günaydın cici anneler ve sevgili tatlı mı tatlı güzel bebekleri
nasılsınız kuzularımmm özledim yahuuuu
haftasonu girdim ama yazamadım
beysalımmmm çok ama çok sevindim sağlıklı hayırlı şekilde gelsin pipiloşunnnnsonunda gösterdi haa
günaydın yine ve yeniden bir pazartesiye başladık bebiş olmadan acaba bu sondan kaçıncı pazartesi en fazla 20 daha kaldı artık zaman geçse ve gelse öbür yıl bu zamanlarda bebişimizinde rahat edebileceği tatil mekanları baksak ona mayo simit güneş kremi önersek birbirimize emekliliğime az kaldı onu yaz okulana götürürken ben de yandaki anneler için yapılan havuzda eğlensem sonra dondurma yiyerek eve gelsek .... Offf yakında zaman duracak bizim için akreple yelkovan kovalamaca oynamaktan sıkılacak yorulacak bilşyormusunuz son üç ay vakit hiç geçmiyormuş
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım biz çok şükür iyiyiz kahvaltımızı babamız hazırladı yaptık işe geldik arkadaşım hediye almış oğluşum ve bana onlara sevindik bayıldık
sizeleri özlemişiz sizlere bakmaya geldik aysun teyzesi yaa sonunda gösterdi kuzum kendini bize
bilemedin şekerim doktora gidiyorumm
sağol canım evet doktora gidiyorum 11 de randevum var dua edin artık
Eee evde cocuk olunca koşturmaktan formumu iyi tuttum oda bebek daha bide arasa hamileyken 10 kilo almıştım ben onda 58 le hamile kaldim 68 le doguma girdim sezeryan oldum 1 hafta sonra 59 kiloydum doğumla gidiyor bence kilolar Aras 3.450gr doğdu.
Bide benim ailem uzakta yurtdışında ondan ben yalnız koşturuyorum :)
ben çıktımmmm
ayy canımm niye bozuyosun moralini... resimlerinden gayet hoş görünüyosun bence.. öyle çok fazla bi yerin yok... kaldı ki kısa da değilsin... bebeişler sağlıkla doğsun da hep beraber diyete başlarız hem
herkesciklere günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:))))
ayy canımm niye bozuyosun moralini... resimlerinden gayet hoş görünüyosun bence.. öyle çok fazla bi yerin yok... kaldı ki kısa da değilsin... bebeişler sağlıkla doğsun da hep beraber diyete başlarız hem
günaydın datlu kaymammmmmmm:)
oy oyy bu kuzum sıkılmış hamilelikten rahat ol bebişim hemencecik geçiyor zaten:)
oyy hayırlı olsun pipiloşumuzzzzzz:) çok sevindim bebeğim:)
artık göstersin minik sıpa:)
herkesciklere günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:))))
vericez inşAllah esram o sıpaların arkaasında koşturmaktan kesin veririz zateeennnay inşAllah hayırlıısylaa güzelce o günler gelsede eşlerimizle ailelerimizle minik sıpalarımızı kucaklarımıza alsakk
günaydınnn cancağızım pipiloş anamız gelmişşşşşşnasılsınız kuzuuuuuuuu
ay evet artık göstersin de merakımız geçsin yahuuuu
vericez inşAllah esram o sıpaların arkaasında koşturmaktan kesin veririz zateeennnay inşAllah hayırlıısylaa güzelce o günler gelsede eşlerimizle ailelerimizle minik sıpalarımızı kucaklarımıza alsakk
ay evet artık göstersin de merakımız geçsin yahuuuu
günaydın kızlar
anladığım kadarıyla bulemsu bugün dr a gidecek..hadi bebiş artık teyzelerinin merakını sonlandır artık,ne var ne yok göster
ay kızlar resmen yolu yarıladık panik oluyorum valla düşündükçeee
geçenlerde eski topicleri okuyorum da bazılarının bir hafta 10 gün sonra eski kilolarına dönebildiğini gördüm, bazılarınınsa bir yıl geçmesine rağmen aynı kiloda kaldıklarını... demek ki diyorum bünyeden bünyeye çok farkediyor... nasıl ki biri bi hafta aç kalsa kilo veremezken, diğer 2-3 kilo verebiliyor... metabolizma meselesi yani...
kızlar haftasonu neler yaptınızzz??
önce ben anlatıyım: cumartesi meaisinden sonra bebişle alışverişe çıktık...forum istanbul diye bi alışveriş merkezi var (istanbuldakiler kesin bilir) bi mağaza yüzde yetmiş indirime girmiş...70liralık tulumlar 20 lira, 20liralık badiler 6 liraydıe tabi biz de aldık 2 tane pembiş tulumla bir uzun kollu badi... akşamında da kardeşimle yürüyüşe çıktık, gece vakti o yemek yedi bi cafede bense soda
pazar günü de babannemlere kahvaltıya gittik ailecek... ordan erkek kardeşime alışverişe çıktık... sonra kız kardeşimle alışverişe çıktık, bi pembe penye boleroyla çiçekli bi tunik aldım, eve geldik, pizza söyledik afiyetle yediksonra yürüyüş bandında yürüdüm biraz...
genel olarak böyle geçti...
siz neler yaptınız???
Ama suda var yemek yemekle süt olmuyor bence çünkü oğlumun alerjisi vardı ve ben sadece et ve patates yiyordum ama 1litre sutum oluyordu ama coooook su tüketiyordum helede ilk zamanlar 3 günde 1damacana bitiriyordum
Yani sutum olsun diye cok yemek süt yapmıyor bünye meselesi bence.
bende işten çıkmak üzereydim ki ufak kardeşim geldi onunla eve geçtik o beni bıraktı gitti eşim toplantıda olacağım dedi. eve bir geldim ki her yer mumlarla süslenmiş eşim kapıda bekliyor:) güzel bir sofraya oturdum kocacığımın ellerinden çıkmış ve afiyetle yedik mamalarımızı:) sonra eşim sende kahve yaparsın içeriz ama vitrindeki fincanlarla istiyorum dedi tamam dedim bir baktım fincanların içinde güzel bir kutu duruyor:) istediğim bilekliği almış:) çokkk mutluydummmmmmmm:)
cumartesi yemeğe misafirlerim vardı 11.30 gibi kalktım ben etrafı toparlarken babamız kahvaltı hazırladı sonra pazara gittik, sonra markete geldik koyulduk yemek yapmaya. akşamada misafirler doğum günüm için kahve makinası, çay seti ve kitap almışlardı pasta kestik:)
pazar evdeydik akşama arkadaşımın düğününe gittik ve böylece bitti güzelim haftasonu:)
bende işten çıkmak üzereydim ki ufak kardeşim geldi onunla eve geçtik o beni bıraktı gitti eşim toplantıda olacağım dedi. eve bir geldim ki her yer mumlarla süslenmiş eşim kapıda bekliyor:) güzel bir sofraya oturdum kocacığımın ellerinden çıkmış ve afiyetle yedik mamalarımızı:) sonra eşim sende kahve yaparsın içeriz ama vitrindeki fincanlarla istiyorum dedi tamam dedim bir baktım fincanların içinde güzel bir kutu duruyor:) istediğim bilekliği almış:) çokkk mutluydummmmmmmm:)
cumartesi yemeğe misafirlerim vardı 11.30 gibi kalktım ben etrafı toparlarken babamız kahvaltı hazırladı sonra pazara gittik, sonra markete geldik koyulduk yemek yapmaya. akşamada misafirler doğum günüm için kahve makinası, çay seti ve kitap almışlardı pasta kestik:)
pazar evdeydik akşama arkadaşımın düğününe gittik ve böylece bitti güzelim haftasonu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?