2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay canım tamam bak sen ama ben çok merak ettim ne olduğunu? saray çarşısı nerde?

ayy canımm niye bozuyosun moralini... resimlerinden gayet hoş görünüyosun bence.. öyle çok fazla bi yerin yok... kaldı ki kısa da değilsin... bebeişler sağlıkla doğsun da hep beraber diyete başlarız hem

günaydın datlu kaymammmmmmm:)

oy oyy bu kuzum sıkılmış hamilelikten rahat ol bebişim hemencecik geçiyor zaten:)

oyy hayırlı olsun pipiloşumuzzzzzz:) çok sevindim bebeğim:)

bilemedin şekerim doktora gidiyorumm

sağol canım evet doktora gidiyorum 11 de randevum var dua edin artık

artık göstersin minik sıpa:)

herkesciklere günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:))))

geçenlerde eski topicleri okuyorum da bazılarının bir hafta 10 gün sonra eski kilolarına dönebildiğini gördüm, bazılarınınsa bir yıl geçmesine rağmen aynı kiloda kaldıklarını... demek ki diyorum bünyeden bünyeye çok farkediyor... nasıl ki biri bi hafta aç kalsa kilo veremezken, diğer 2-3 kilo verebiliyor... metabolizma meselesi yani...

ben çıktımmmm

güle güle bebişimmmmm

Bencede bozma hic moralini hem doğumdan sonra kolay verirsin bebeğine kosmaktan:))

vericez inşAllah esram o sıpaların arkaasında koşturmaktan kesin veririz zateeennn ay inşAllah hayırlıısylaa güzelce o günler gelsede eşlerimizle ailelerimizle minik sıpalarımızı kucaklarımıza alsakk

günaydınnn cancağızım pipiloş anamız gelmişşşşşş nasılsınız kuzuuuuuuuu

ay evet artık göstersin de merakımız geçsin yahuuuu

günaydın kızlar
anladığım kadarıyla bulemsu bugün dr a gidecek..hadi bebiş artık teyzelerinin merakını sonlandır artık,ne var ne yok göster

ay kızlar resmen yolu yarıladık panik oluyorum valla düşündükçeee

iyiyim balım benim:) bugün seni rüyamda gördüm, telefonda konuşuyoruz diyorum ki sana 'söyle o miniş cadına üzmesin annesini midesini kötü etmesin' kalktım acaba dedim moonsunın midesimi bulandı bugün? inşallah iysindir balım:)

kızlar haftasonu neler yaptınızzz??

önce ben anlatıyım: cumartesi meaisinden sonra bebişle alışverişe çıktık...forum istanbul diye bi alışveriş merkezi var (istanbuldakiler kesin bilir) bi mağaza yüzde yetmiş indirime girmiş...70liralık tulumlar 20 lira, 20liralık badiler 6 liraydı e tabi biz de aldık 2 tane pembiş tulumla bir uzun kollu badi... akşamında da kardeşimle yürüyüşe çıktık, gece vakti o yemek yedi bi cafede bense soda

pazar günü de babannemlere kahvaltıya gittik ailecek... ordan erkek kardeşime alışverişe çıktık... sonra kız kardeşimle alışverişe çıktık, bi pembe penye boleroyla çiçekli bi tunik aldım, eve geldik, pizza söyledik afiyetle yedik sonra yürüyüş bandında yürüdüm biraz...

genel olarak böyle geçti...

siz neler yaptınız???

inşalah canım yaa gelsin o gnler bir an önce inşallahhh..

günaydın kızlar
anladığım kadarıyla bulemsu bugün dr a gidecek..hadi bebiş artık teyzelerinin merakını sonlandır artık,ne var ne yok göster

günaydın canım... gitti bile :) 11 de randevusu varmış... en inatçı bebek bulemsununki çıktı

ay kızlar resmen yolu yarıladık panik oluyorum valla düşündükçeee

ayy evett çokk heyecanlıııı

Ama suda var yemek yemekle süt olmuyor bence çünkü oğlumun alerjisi vardı ve ben sadece et ve patates yiyordum ama 1litre sutum oluyordu ama coooook su tüketiyordum helede ilk zamanlar 3 günde 1damacana bitiriyordum
Yani sutum olsun diye cok yemek süt yapmıyor bünye meselesi bence.

bende işten çıkmak üzereydim ki ufak kardeşim geldi onunla eve geçtik o beni bıraktı gitti eşim toplantıda olacağım dedi. eve bir geldim ki her yer mumlarla süslenmiş eşim kapıda bekliyor:) güzel bir sofraya oturdum kocacığımın ellerinden çıkmış ve afiyetle yedik mamalarımızı:) sonra eşim sende kahve yaparsın içeriz ama vitrindeki fincanlarla istiyorum dedi tamam dedim bir baktım fincanların içinde güzel bir kutu duruyor:) istediğim bilekliği almış:) çokkk mutluydummmmmmmm:)

cumartesi yemeğe misafirlerim vardı 11.30 gibi kalktım ben etrafı toparlarken babamız kahvaltı hazırladı sonra pazara gittik, sonra markete geldik koyulduk yemek yapmaya. akşamada misafirler doğum günüm için kahve makinası, çay seti ve kitap almışlardı pasta kestik:)

pazar evdeydik akşama arkadaşımın düğününe gittik ve böylece bitti güzelim haftasonu:)

cumartesi günü dedemize babalar günü hediyesi aldık çarşıda gezdik ananemize gittik mamamızı yedik yürüyüş yapptık eve döndük
pazar günüde bebiş mevlütüne gittik sonra abimlerle gezdik vee yorgun argın eve döndük

haklısın canım.. eskiler aman yemek ye süt olur diyolar ama alakası yok...

ayy lavinyaa maşallahhhh eşine yaaa ne kadar ince şeyler düşünmüş böyle Valla bu kadar ince düşünen erkek yüz kadından birine nasip olur heralde

Allah bozmasın tatlım Maşallah sevginizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…