okadar stres yapıyrm cnm ama aklıma takıldı işte zorla bulunca bebegı korkuyr ınsan ılıskı konusunda zaten daha yenı baslamstk ılıskıye ama sımdı bende zaten korkuyrm esımde sagolsun anlayslı bu konuda artık kırkta bır gorucez bırbırımızı napalım artık heryes yolunda olsn yetrkı
Kız çokk çakalsın var ya
Sırf gezmek için kocişini de en büyük silahımız olan gözyaşıyla vurdun di miiii...
Şaka bi yana ama iyi ki bulmuşsun canım,afiyet şeker olsun yarasın fıstığınaa...
evet canım benımde bıkac haftadır ıyıce güçlendi elimi koymasamda dısardan görülüyor hareketleri
hah ben sana demsiştim yabancı ismi cagırıstıyor dıye
canım cok gecmıs olsun ekım annelerınde bıkac kısıde var bu durum ıstersen oraya yaz bıarz rahatlarsın kötü düşünme inş yukarı cıkar canım
ayy canım malesef ben senın kadar kibar olamıycam ve klasik kelimesini odunla değiştircembenımkıne bu daha cok uyuyor
hocanın dediğini yap yaptığını yapma hesabı
eşim baan evlenme teklif ettiğinde ben ona zaten evlenmek için çıkmaya başlamadık mı demiştimmeğer adam çok çapkınmış dalga olarak görmüş beni ama o dalga tusunami olsu yuttu onu
eşim baan evlenme teklif ettiğinde ben ona zaten evlenmek için çıkmaya başlamadık mı demiştimmeğer adam çok çapkınmış dalga olarak görmüş beni ama o dalga tusunami olsu yuttu onu
valla kızgın olduğunda yumruk oluyor semsert tepkisiz oluyordu akşam neden öyle yaptı anlamadım :44:
ne ağlıcamm yaaa bi çekil şurdan... Kocam 7/24 yanımda olucak.. aklıma bile gelmezsiniz valla
ohohh maşallahh.. ne güzel yardım ediyo.
babasına hala kızgın heralde seni üzdüğü için
nice 13 yılları geçirin inşallah mutlu mesut........
anammmm hıc öle romantıklere denk gelemem zaten odun modun ama severım kocamı:)))
Kızlar şu çekiliş işini ara ara hatırlatın hee ben unutkan bi tipimdir,mümkünse araya kaynamasın..
Eminönü'ne kim gelecek yaw_?
Gelin hep birlikte havuzlu han'a gidelimmmmm....
ne ağlıcamm yaaa bi çekil şurdan... Kocam 7/24 yanımda olucak.. aklıma bile gelmezsiniz valla
ohohh maşallahh.. ne güzel yardım ediyo.
babasına hala kızgın heralde seni üzdüğü için
nice 13 yılları geçirin inşallah mutlu mesut........
evet özelden yazalım kıskanç ızmırlıler duymasın görmesın bılmesın:))
valla yüzde bir şansımız var zaten o romantiğe denk gelmek için.... o da lavinyaya kısmet olmuş
yok öyle birşeyyy benden beklermisin :89::89::89: kız gerçekten salya sümük ağladımm dayanamadı kocişşş
canım hoşgeldin kıyamam sana ben üzülme annesi bak iyi olucak inşAllah plasenta yukarı çıkıcak rhat bir doğumun olucak sağlıcakla bebeğini kucağına alıcaksın sabırlı ol tatlım ağlama sakkın kafanı boşalt rahatla azcıkk
canım tehlike varsa bence ilişkiyi kesin ayda 1 yapın mesela haftada1 bile çok :26:
yok öyle birşeyyy benden beklermisin :89::89::89: kız gerçekten salya sümük ağladımm dayanamadı kocişşş
saol canımm hamd olsun bulabildik ya bulamasaydık Allah yardımcımız olsun hepimizinnn
evet dedinnnbakıcaz bakalımm :44:
ay kibar olma şekerim odun de kalas deee
aynnen öyle yavrucuklarım yaa delusunuzzz varyaaa okadar gülesim geldiki müdürlerden biri burdaaa
valla kızgın olduğunda yumruk oluyor semsert tepkisiz oluyordu akşam neden öyle yaptı anlamadım :44:
he valla iyi oldu 1 aydır bayram yeri gibiydi ev baya sekle semale girdi
ama ne bileyim ben dalga olduğumu şekerim kendi kalbim gibi sandımdumur etmişsin adamıı
eşim bana fatma sana iki şey söyleyecem buluşmamızda soracam dedi ne dedimbenımkıde etmedı valla cunku basladıgımız gunden berı okul bıtsın ıstemeye gelırız nısan yaparız sonra herseyı yoluna koyunca evlenırız ne zaman nısanlandık ne zaman evlendık ne ara cocuk yaptık hala şaka gıbı bızımde total de 6.yılımız doldu
YoK Yok beklemem tabiiisiii
benim kociş te dayanamaz,eve gelene kadar 50 kere arar canın ne istiyor diye sağolsun canım kocamm benim..Allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimizii...
bu havuzlu han nerde google amcaya bebe ceyız sarayı yazınca orda bı sıte cıkıyo o havuzlu han da dun arkadasım oraya gıttı ıste alısverısee
ay ben hala bısı hıssedemıyorum yaa
evet canım benımde bıkac haftadır ıyıce güçlendi elimi koymasamda dısardan görülüyor hareketleri
hah ben sana demsiştim yabancı ismi cagırıstıyor dıye
canım cok gecmıs olsun ekım annelerınde bıkac kısıde var bu durum ıstersen oraya yaz bıarz rahatlarsın kötü düşünme inş yukarı cıkar canım
ayy canım malesef ben senın kadar kibar olamıycam ve klasik kelimesini odunla değiştircembenımkıne bu daha cok uyuyor
ay çok yoruldum ben yaaa eşimin evde olması işime gelmedi benim gerçi onun sayesinde yaz temizliğim bitmek üzere ama ben genede yoruluyorum sizlerdende uzak kaldımmm zatennn
eşim hissediyordu ama minik hareketleri akşam babası elini karnıma koyunca benim sıpam hızlı bir dönüş yaptı önce babası elini çekmeyince birde tekme salladıbaya sert davrandı akşamleyin nedense:44:
merveeee sende mi brütüsssesranın ortağı aaaaaaa benden beklenmeyen sözler mii hiç yakıştıraamadımm
lavinyammm eşin işte lise 1 de evlilik tekliifiini gayet güzel yapmışş ne bekliyorsun uçaktan benimle evlenirmisin paraşutuyleee miiii
şaka bir yana gerçekten düşünsene öyle bir teklif yaptıgını :123::123::118:
canım senin yerinde ben olsam ben de korkardım tabii ki. bebiş doğsun sağ salim ömür boyu berabersin eşinle :)
Eminönü'nde mısır çarşısının arka tarafına düşüyor canım..Benim 2 arkadaşımda a'dan z'ye ordan yaptılar alışverişlerini,gördüm ama gitmedim,kısmetse 1-2 ay içinde gideriz artık...
dönüşte aynı moonsunu bulamıcaksınn bu laflarından dolayıııgüle güle sana güle gülee
bencedeee
kocısının hakkını yeme kızz senınkıde sıır yazıomusss adına yazılmıs sıırlerden bırını paylaşırsın artık kardeslerınle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?