2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım senin yerinde ben olsam ben de korkardım tabii ki. bebiş doğsun sağ salim ömür boyu berabersin eşinle :)

yok öyle birşeyyy benden beklermisin :89::89::89: kız gerçekten salya sümük ağladımm dayanamadı kocişşş

saol canımm hamd olsun bulabildik ya bulamasaydık Allah yardımcımız olsun hepimizinnn

evet dedinnn bakıcaz bakalımm :44:

ay kibar olma şekerim odun de kalas deee

hocanın dediğini yap yaptığını yapma hesabı

aynnen öyle yavrucuklarım yaa delusunuzzz varyaaa okadar gülesim geldiki müdürlerden biri burdaaa

eşim baan evlenme teklif ettiğinde ben ona zaten evlenmek için çıkmaya başlamadık mı demiştim meğer adam çok çapkınmış dalga olarak görmüş beni ama o dalga tusunami olsu yuttu onu

benımkıde etmedı valla cunku basladıgımız gunden berı okul bıtsın ıstemeye gelırız nısan yaparız sonra herseyı yoluna koyunca evlenırız ne zaman nısanlandık ne zaman evlendık ne ara cocuk yaptık hala şaka gıbı bızımde total de 6.yılımız doldu

valla kızgın olduğunda yumruk oluyor semsert tepkisiz oluyordu akşam neden öyle yaptı anlamadım :44:
he valla iyi oldu 1 aydır bayram yeri gibiydi ev baya sekle semale girdi

Kızlar şu çekiliş işini ara ara hatırlatın hee ben unutkan bi tipimdir,mümkünse araya kaynamasın..

Eminönü'ne kim gelecek yaw_?

Gelin hep birlikte havuzlu han'a gidelimmmmm....

bu havuzlu han nerde google amcaya bebe ceyız sarayı yazınca orda bı sıte cıkıyo o havuzlu han da dun arkadasım oraya gıttı ıste alısverısee

dönüşte aynı moonsunu bulamıcaksınn bu laflarından dolayııı güle güle sana güle gülee

evet özelden yazalım kıskanç ızmırlıler duymasın görmesın bılmesın:))

bencedeee

yok öyle birşeyyy benden beklermisin :89::89::89: kız gerçekten salya sümük ağladımm dayanamadı kocişşş

YoK Yok beklemem tabiiisiii

benim kociş te dayanamaz,eve gelene kadar 50 kere arar canın ne istiyor diye sağolsun canım kocamm benim..Allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimizii...

yokkk cnm yaa zaten ılıskı yok korkuyrduk sımdı dahada korkarız artık kocısım tutucak yne kendını inşaalllah cıkar yukarı cıkma olasılıgı yuksekmıs sanırım ama yne dıkkat edıcem artık edebıldıgım kadar

gül gül.... kurtul o sekreterdende işten de

tüm gün evde ohhh ne güzel

valla kızgın olduğunda yumruk oluyor semsert tepkisiz oluyordu akşam neden öyle yaptı anlamadım :44:
he valla iyi oldu 1 aydır bayram yeri gibiydi ev baya sekle semale girdi

bak şimdi gelicem konyaya, ev toz içinde.. biliyosun bizim oranın tozunu...(realin karşısındayız bide) 3 aydır ev temzilenmiyor... bana da yaptırmıcak iş o da yapmıcak deli edicek beni Allahtan cuma günü gidiyoruz... perşembe de çocuk odasını boşaltırım evi düzene sokarım bari napıyım.

dumur etmişsin adamıı
ama ne bileyim ben dalga olduğumu şekerim kendi kalbim gibi sandım

eşim bana fatma sana iki şey söyleyecem buluşmamızda soracam dedi ne dedim
salon ve beyaz dedi
buluştuk bunla düşündünmü ne demek istediğimi, dedi
sizin evin salonu beyaza boyanacak yardıma çağırıyorsun beni dedim
sonra bula bula bunu mu buldun ben senle evlenmek istiyorum dedi bende evlenmek için çıkmaya başlamadık mı dedim

Merhaba kasim anneleri, Allah kismet ederse bende bir kasim annesiyim.. insaAllah bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz

bu havuzlu han nerde google amcaya bebe ceyız sarayı yazınca orda bı sıte cıkıyo o havuzlu han da dun arkadasım oraya gıttı ıste alısverısee

Eminönü'nde mısır çarşısının arka tarafına düşüyor canım..Benim 2 arkadaşımda a'dan z'ye ordan yaptılar alışverişlerini,gördüm ama gitmedim,kısmetse 1-2 ay içinde gideriz artık...

ay ben hala bısı hıssedemıyorum yaa

zayıflar daha çabuk hissediyormuş bebeğim sende biraz geçsin hissedersin...

oyy kuzum benim güçlü ellerini kollarını yerim onun ben:)

nazlı senin ki kuzum ya...

yapsaydı moonsunım ya hayır demezdim

hee genel olarak orda yanı yakınmıs bırbırıne evet 1-2 aya yaparız hatta 2 ay sonra hatta eylulde bıle yapsak olur gercı orası da hep yokus yaw cık cık bıtmez:))

dönüşte aynı moonsunu bulamıcaksınn bu laflarından dolayııı güle güle sana güle gülee

bencedeee

görcez bakalım nasıl bulucam seni hem ben bi yere gitmiyorum kiii... yarın evdeyim cuma da öğlene kadar evdeyim... sizlerleyim hala canlarım benimmmmmmm

kocısının hakkını yeme kızz senınkıde sıır yazıomusss adına yazılmıs sıırlerden bırını paylaşırsın artık kardeslerınle:)))

dimi haklısın benimki odunun yumuşatılmış hali diyelim o zaman ... balık burcu bi de...çok duygusaldır benim kocam yaaa

lavinyanınki tam süngerbob

ayy ne güzel şiirleri vardı ama hiçbiri kalmadı aklımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…