2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amannn orası daha beterdir be gülüm ama evde pencere açılmayınca o kadar da kötü değildir inşşsıkma canını allah yardım eder ben yattığım yerden kurup duruyordum eşimde yok nasıl olacak diye adama durduk yere 10 rapor verdiler sözde hasta ama ben bir güzel kullanıyorummmsanada bir kolaylık verir inşş allah

zayıflar daha çabuk hissediyormuş bebeğim sende biraz geçsin hissedersin...

oyy kuzum benim güçlü ellerini kollarını yerim onun ben:)

nazlı senin ki kuzum ya...

yapsaydı moonsunım ya hayır demezdim
evin küçüğü ya teyzesi babası ablalarına yapmadığı babalığı yapacak buna şimdiden bilincinde herşeyin

zayıflar daha çabuk hissediyormuş bebeğim sende biraz geçsin hissedersin...

yapsaydı moonsunım ya hayır demezdim

değer hepimize de işte odunlar ne diyeceksin daha okadarrrr gelişemedi türk herifleri

gül gül.... kurtul o sekreterdende işten de

tüm gün evde ohhh ne güzel

kurtulcam hain planlarım varr

evet yaaa süper olurdu aslındaa seninle birlikte ayrlcam işteenn eylul kimin

camları hayatta açmaz eşim... ben eve gelir tüm pencereleri açarım, geldiğin belli oluyor hemen der :)
şimdi düzenlerim toparlarım sadece, eylülde izne çıktığımdada 2 kadın çağırırım, halıları yıkamaya veririm. ben de bebişin hazırlıklarını rahat rahat yaparım.

Ah ah çalışırken bende tüm gün ev derdindeydim,ama şimdi özlüyorum çalışmayı yaa,bende ara ara ders çalışıyorum ki şu kpss yi kazanayım...

ayy ben de çalışmazken yeterrr isyaagggnnn modundaydım... işe başladım yine yeterr isyaggnnn modundayım... doğum izni iyi gelicek bana

değer hepimize de işte odunlar ne diyeceksin daha okadarrrr gelişemedi türk herifleri

eylülün tam 7 sinde işyerimle alakamı kesiyorumm tam 2 sene 4 ay hihohohohho

bende yardımcı olurum canım kadın bulmanda halı yıkama şirketi hakkında sen sıkma canını

Son düzenleme:
yaa kızlar ben zayıfım ama hala hissedemiyorum 18. haftamın içerisindeyim artık, valla gıcık olmaya başladım siz nasıl hissediyorsunuz

bugun zaten sağlık ocağına da gittim 18. haftamın içerisindeyim diyince aaa hani göbeğin hiç yok dedi hem doktor hem hemşire, yattım kalp atışını dinlediler, yatınca iyice içine göçtü zaten göbek falan dümdüz oldu, bebeğin kilosu falan iyi mi nasıl diye sordular, kilosunu bilmiyorum da boyu 16 cm yazıyordu, doktorum gelişimi iyi demişti dedim, çok moralim bozuldu, ne hareket ne göbek valla hamile olduğumu hissedemiyorum

ayy ben de çalışmazken yeterrr isyaagggnnn modundaydım... işe başladım yine yeterr isyaggnnn modundayım... doğum izni iyi gelicek bana

yok hayatım yok ortası yok bunun,çalışan çalışmamak,çalışmayan çalışmak istiyo..:))

Ama bebişlerden sonra hayatımız daha bi değişecek,sanırım ortası da bu olacak..

amin canım inaşllah:)

tütütütü maşallah kuzum

:)

ohh maşallah sizin de 6 yıl olmuş

valla yüzde bir şansımız var zaten o romantiğe denk gelmek için.... o da lavinyaya kısmet olmuş

kuzum abartma ya senin eşinde yapıyor, kapadokya tatilini hatırlatırım:)

kadın al uğraşma bebeğim...

yapsın yapsın sonra o minişle baya bir uğraşırsınız.. bizim 3 numaradan biliyorum cadıııı

Ah ah çalışırken bende tüm gün ev derdindeydim,ama şimdi özlüyorum çalışmayı yaa,bende ara ara ders çalışıyorum ki şu kpss yi kazanayım...

inşallah kuzum hadi bakalım, Allah yardımcın olsun...

kızlar esımle ıddaaya gırmıstık bu en son 45kıloydum bu ay en az 47 48 olmussundur dedı ben her ay bır kılo alıyrm mumkun degıl dedım ve sonuc doktorda tartıldım 47.5 olmusum ya tam 2,5 kılo almısım bır ayda bu arada bebısımde kılosu 156grammıs oda ıyı dedı boyunu soylemedı herkes ogrendımı bebıslerın kılolarını anneler kac kılo alıyr ayda ben cokmu almısım bırden ıhtıyacım vardı zaten ama catır catır catlıcam valla boyle olursa

biz hamilelelr istediğimiz zaman işe gitsek istediğimiz zaman dinlensek ne olurdu.yada çarşamba ginleride bize tatil olsa ne güzel olurdu.

sen daha çabuk kilo alırsın canım kendimden biliyorum.bende ilk hamileliğimde 46 kiloyla başladım en son 68 le doğurdum.kilo almadığım bir ay yoktu.

iyi anlamda alıyorum bunu

bu kadar gelişmişi de yeter diyorum kuzum:) napalım olsun bu kadar

nasıl 2 sene 4 ay yahuuu kız var ya devlet memuru olmak varmışşş Allahım bizede nasip eder inşAllah hayırlısıylaaa

amin inşallah... kızlar ya özelde olanların bebek dolayısıyla işten ayrılırken ne gibi hakları var? SGK doğum parası veriyor onu biliyorum onun dışında tazminat vs var mı?

Kızlar şu çekiliş işini ara ara hatırlatın hee ben unutkan bi tipimdir,mümkünse araya kaynamasın..

Eminönü'ne kim gelecek yaw_?

Gelin hep birlikte havuzlu han'a gidelimmmmm....
bende özendim bu havuzlu hana yaa 24 ünde ıst dayım ıns esıme soyleyım götürsün ama cinisyetten emın deılım pembe hastaen cıkısı alırsam sonra elımde patlarsa naparımbaska renkte alamam zaten bı suru var oglumdan kalan
benımkıde etmedı pis gıcık bız zaten nette görüştük ilk hemen bana 7/7/2007 düğün tarihin olsun dedi dogum gunum aynı zamanda cok az vakıt vardı olmaz dedım ama nişan tarihimiz oldu
eylülün tam 7 sinde işyerimle alakamı kesiyorumm tam 2 sene 4 ay hihohohohho

ama yaa olmaz kii bend eıstıyorum bananeee:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…