amannn orası daha beterdir be gülüm ama evde pencere açılmayınca o kadar da kötü değildir inşşgül gül.... kurtul o sekreterdende işten de
tüm gün evde ohhh ne güzel
bak şimdi gelicem konyaya, ev toz içinde.. biliyosun bizim oranın tozunu...(realin karşısındayız bide) 3 aydır ev temzilenmiyor... bana da yaptırmıcak iş o da yapmıcak deli edicek beniAllahtan cuma günü gidiyoruz... perşembe de çocuk odasını boşaltırım evi düzene sokarım bari napıyım.
evin küçüğü ya teyzesi babası ablalarına yapmadığı babalığı yapacak buna şimdiden bilincinde herşeyinzayıflar daha çabuk hissediyormuş bebeğim sende biraz geçsin hissedersin...
oyy kuzum benim güçlü ellerini kollarını yerim onun ben:)
nazlı senin ki kuzum ya...
yapsaydı moonsunım ya hayır demezdim
hee genel olarak orda yanı yakınmıs bırbırıne evet 1-2 aya yaparız hatta 2 ay sonra hatta eylulde bıle yapsak olur gercı orası da hep yokus yaw cık cık bıtmez:))
zayıflar daha çabuk hissediyormuş bebeğim sende biraz geçsin hissedersin...
yapsaydı moonsunım ya hayır demezdim
gül gül.... kurtul o sekreterdende işten de
amannn orası daha beterdir be gülüm ama evde pencere açılmayınca o kadar da kötü değildir inşşsıkma canını allah yardım eder ben yattığım yerden kurup duruyordum eşimde yok nasıl olacak diye adama durduk yere 10 rapor verdiler sözde hasta ama ben bir güzel kullanıyorummm sanada bir kolaylık verir inşş allah
evin küçüğü ya teyzesi babası ablalarına yapmadığı babalığı yapacak buna şimdiden bilincinde herşeyin
Ah ah çalışırken bende tüm gün ev derdindeydim,ama şimdi özlüyorum çalışmayı yaa,bende ara ara ders çalışıyorum ki şu kpss yi kazanayım...
değer hepimize de işte odunlar ne diyeceksin daha okadarrrr gelişemedi türk herifleri
kurtulcam hain planlarım varr
evet yaaa süper olurdu aslındaaseninle birlikte ayrlcam işteenn eylul kimin
camları hayatta açmaz eşim... ben eve gelir tüm pencereleri açarım, geldiğin belli oluyor hemen der :)
şimdi düzenlerim toparlarım sadece, eylülde izne çıktığımdada 2 kadın çağırırım, halıları yıkamaya veririm. ben de bebişin hazırlıklarını rahat rahat yaparım.
ayy ben de çalışmazken yeterrr isyaagggnnn modundaydım... işe başladım yine yeterr isyaggnnn modundayım...doğum izni iyi gelicek bana
ayy ben de çalışmazken yeterrr isyaagggnnn modundaydım... işe başladım yine yeterr isyaggnnn modundayım...doğum izni iyi gelicek bana
eylülün tam 7 sinde işyerimle alakamı kesiyorumm tam 2 sene 4 ay hihohohohho
ne ağlıcamm yaaa bi çekil şurdan... Kocam 7/24 yanımda olucak.. aklıma bile gelmezsiniz valla
ohohh maşallahh.. ne güzel yardım ediyo.
babasına hala kızgın heralde seni üzdüğü için
nice 13 yılları geçirin inşallah mutlu mesut........
tütütütü maşallah kuzum
benımkıde etmedı valla cunku basladıgımız gunden berı okul bıtsın ıstemeye gelırız nısan yaparız sonra herseyı yoluna koyunca evlenırız ne zaman nısanlandık ne zaman evlendık ne ara cocuk yaptık hala şaka gıbı bızımde total de 6.yılımız doldu
valla yüzde bir şansımız var zaten o romantiğe denk gelmek için.... o da lavinyaya kısmet olmuş
gül gül.... kurtul o sekreterdende işten de
bak şimdi gelicem konyaya, ev toz içinde.. biliyosun bizim oranın tozunu...(realin karşısındayız bide) 3 aydır ev temzilenmiyor... bana da yaptırmıcak iş o da yapmıcak deli edicek beniAllahtan cuma günü gidiyoruz... perşembe de çocuk odasını boşaltırım evi düzene sokarım bari napıyım.
amannn orası daha beterdir be gülüm ama evde pencere açılmayınca o kadar da kötü değildir inşşsıkma canını allah yardım eder ben yattığım yerden kurup duruyordum eşimde yok nasıl olacak diye adama durduk yere 10 rapor verdiler sözde hasta ama ben bir güzel kullanıyorummm sanada bir kolaylık verir inşş allah
evin küçüğü ya teyzesi babası ablalarına yapmadığı babalığı yapacak buna şimdiden bilincinde herşeyin
Ah ah çalışırken bende tüm gün ev derdindeydim,ama şimdi özlüyorum çalışmayı yaa,bende ara ara ders çalışıyorum ki şu kpss yi kazanayım...
inşallah kuzum hadi bakalım, Allah yardımcın olsun...
nasıl 2 sene 4 ay yahuuukız var ya devlet memuru olmak varmışşş Allahım bizede nasip eder inşAllah hayırlısıylaaa
kızlar esımle ıddaaya gırmıstık bu en son 45kıloydum bu ay en az 47 48 olmussundur dedı ben her ay bır kılo alıyrm mumkun degıl dedım ve sonuc doktorda tartıldım 47.5 olmusum ya tam 2,5 kılo almısım bır ayda bu arada bebısımde kılosu 156grammıs oda ıyı dedı boyunu soylemedı herkes ogrendımı bebıslerın kılolarını anneler kac kılo alıyr ayda ben cokmu almısım bırden ıhtıyacım vardı zaten ama catır catır catlıcam valla boyle olursa
görcez bakalım nasıl bulucam senihem ben bi yere gitmiyorum kiii... yarın evdeyim cuma da öğlene kadar evdeyim... sizlerleyim hala canlarım benimmmmmmm
dimi haklısınbenimki odunun yumuşatılmış hali diyelim o zaman ... balık burcu bi de...çok duygusaldır benim kocam yaaa
lavinyanınki tam süngerbob
ayy ne güzel şiirleri vardı ama hiçbiri kalmadı aklımda :)
değer hepimize de işte odunlar ne diyeceksin daha okadarrrr gelişemedi türk herifleri
kurtulcam hain planlarım varr
evet yaaa süper olurdu aslındaaseninle birlikte ayrlcam işteenn eylul kimin
nasıl 2 sene 4 ay yahuuukız var ya devlet memuru olmak varmışşş Allahım bizede nasip eder inşAllah hayırlısıylaaa
bende özendim bu havuzlu hana yaa 24 ünde ıst dayım ıns esıme soyleyım götürsün ama cinisyetten emın deılım pembe hastaen cıkısı alırsam sonra elımde patlarsa naparımKızlar şu çekiliş işini ara ara hatırlatın hee ben unutkan bi tipimdir,mümkünse araya kaynamasın..
Eminönü'ne kim gelecek yaw_?
Gelin hep birlikte havuzlu han'a gidelimmmmm....
benımkıde etmedı pis gıcık bız zaten nette görüştük ilk hemen bana 7/7/2007 düğün tarihin olsun dedi dogum gunum aynı zamanda cok az vakıt vardı olmaz dedım ama nişan tarihimiz oldubenımkıde etmedı valla cunku basladıgımız gunden berı okul bıtsın ıstemeye gelırız nısan yaparız sonra herseyı yoluna koyunca evlenırız ne zaman nısanlandık ne zaman evlendık ne ara cocuk yaptık hala şaka gıbı bızımde total de 6.yılımız doldu
eylülün tam 7 sinde işyerimle alakamı kesiyorumm tam 2 sene 4 ay hihohohohho
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?