2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
nasıl 2 sene 4 ay yahuuu kız var ya devlet memuru olmak varmışşş Allahım bizede nasip eder inşAllah hayırlısıylaaa

hihohooo biz de beleşe olmadık heralde şekerimm..... az mı ders çalışmaktan yemek yemeği unuttum, bayıldım ayıldım, hastanelerden topladı babam beni, depresyona girdim....

eşime kalsa 4 ay yeter diyo

kuzum abartma ya senin eşinde yapıyor, kapadokya tatilini hatırlatırım:)

kadın al uğraşma bebeğim......

haklısın :)

Valla benim kocişte çok duygusaldır,aslan burcu biraz diktatör ama
çok romantiktir...Çiçeğini,hediyesini ihmal etmez çok şükür

Geçenlerde tartıştık bayağı bi baktım bu ağlıyo ay o iri yarı adamın gözyaşlarına boğulması nasıl içime oturdu anlatamam,artık nasıl edepsizlik ettiysem

Valla doğumdan önce İstanbul dışındakilerle (eğer gelebilirlerse)toplu bi hamile buluşması yapsak ta keşif turuna çıksak ne iyi olurdu...

canım çok sıkkın....

sabahtan beri bebeğin hareketlerini hissetmedim her sabah hissederdim normal mi....sizde de oluyor mu....

Allahım çok korkuyorum bişey olacak diye...

lokum ve hurma yedim inş. bişey yoktur hissederim dün yerleri sildim sadece eşim korkuttu hemen beni bişey olursa sorumlusu sensın dıye ....

dua edin bana...

nasıl doğum parası veriyor canım ne kadar veriyorlar ve ne zaman veriyorlar bn mesela alabilirmiyim onu eylulde ayrılsam normalde yasal doğum iznim ekim başında:44:

ayy kızlar meyve delisi oldum resmen.eşim soruyo ne yiyeceğiz bana meyve getir sizede bişeyler yaparım diyorum.

ben zaten ekliyim listede muhtemelen en başlarda eklenmiştim daha sonra işe girdim takip edemedim beraberinde hamileliğin ağır tarafları baş gösterdi mide bulantısı felan biraz daha iiyimşimdi ve tekrar dönmek istedim aranıza.paylaşımların artık bu aylardan sonra daha fazla artaCAğını düşünüyorum.ama bven yenide bilgileri gireyim.
rumuz zlemix
yas.29
boy:167 öleydi enson çekmediysem kilodan dolayı
kilo şuan için 80:)
şehir istanbul memleket safranmbolu
ikinci çocuk.sat:14 şubat diye ümit ediyorum
çalışıyorum:bordro danışmanı
beklenen doğum tarihim 21.kasım 2012

canım sen kendini tanıtırmsın bize
kilo
çalısıyormusn
SAT
beklenen doğum tarihin

istersen sende hamilellik çizelgesi yapabilirsinn

uzanırsan hissedersin canım korkma bişey olmaz ben her hafta sonu yer siliyorum.

canım benım üzülme cok yorulduysan bebekte dinlenmeye cekılmıs olabılır bıraz dınlen cok kafana takıyosan bı görün doktora için rahat etsin

Evveeet geçen haftadan beri bayaa bayaa hisseder oldum ben de Hatta dün uzanmıştım elimi karnıma koydum, enem bi baktım bizimki pıt pıt tekmeler atıyor. Kocacığı çağırdım bak dışardan hissediliyo sen de koy elini dedim, hemen koştu geldi yanımıza koydu elini ama ııhh bizimkinden hareket yok sonra ben koydum elimi tekrar başladı Nispet yapar gibi kıskandırdık babamızı

Nayııırrrrr Naciye olmasınnnn benim kayınpederin ismi naci kız olursa naciye koyun gibisinden bişiler geçmişti korkulu rüyam oldu bu isimmmm

ılık balım kocamın kalbi pamuk cadı olan benim

Hi hi hih ben de ben deeee Hatta bazen pamuk cadı değill bazen süpürgeli cadı oluyorummm

ılık balım kocamın kalbi pamuk cadı olan benim

ee her ilişkide bi cadı oluyo

ayy yazık adamı ağlattın mııı...

canım normal tabi ki.. ben de bugün hiç hissetmedim ama endişelenmiyorum...
bebek anne karnındaki zamanının yüzde 90ını uyuyarak geçirir zaten...

senin dikkat etmen gerekir hareketlerine ama eşinde ağır laf etmiş.

Aynen aynen canım bende öyle,iyidir bol meyve yanında da yoğurt yiyebilirsin,bebişin kalsiyumunu ve cildini güzelleştirirmiş

evet bunu biliyorum özellikle bebeğin güzel olması için elma çok iyiyiymiş.hoş rabbim hepsini bir başka güzel yaratıyo adına kurban olduğum.

nasıl doğum parası veriyor canım ne kadar veriyorlar ve ne zaman veriyorlar bn mesela alabilirmiyim onu eylulde ayrılsam normalde yasal doğum iznim ekim başında:44:

Selam kızlar..

Ben bu konuda az bilgi sahibiyim Devlet doğum parası veriyor 4 aylık fakat 4 ayın sonunda yani ücretli izin bitim tarihinde toplu olarak veriyor. Bu ücrette sizin ssk brüt priminize göre hesaplanıyor bildiğim kadarıyla.. Birde babaya süt parası veriyor veya anneye ondan emin değilim..

kaç puanla atandın canım ne kadar bekledin

canım kpss de 3oturum... 22 ders oluyor toplamda... ondan 75i geçtim

sonra kurum sınavı onda da 75 i geçtim...

sözlü var onu da geçtim....

yerleştim

ondan önce de düz memur olarak başladım boş durmayayım diye.. onun öncesinde de yine boş durmamak için master yaptım... boş durmadım hiç ama istediğim işe yerleşmem 2 senemi aldı...

ne ettin kız adamada ağlattın ben başlrım sen beni sevmiyorsun artık die sitem etmeyee inciler dökülür aşkım seni çok seviyorum walla diyeee

ortalama ne kadar alıciiizzz???

ama banada cevap verin LÜTFENNN...bebeklerinizin cinsiyetini öğrendinizmi artık.bulantılarınız geçtimi benim hala var geçmedi.İSİM ne düşünüyosunuz.ayrı bir başlık mı açtınız yoksa cinsiyet ve isim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…