nasıl 2 sene 4 ay yahuuukız var ya devlet memuru olmak varmışşş Allahım bizede nasip eder inşAllah hayırlısıylaaa
kuzum abartma ya senin eşinde yapıyor, kapadokya tatilini hatırlatırım:)
kadın al uğraşma bebeğim......
lavinyaaa
ayy heralde iyi anlamdaaa kalbi ılıklardan seni eşin :)
bende özendim bu havuzlu hana yaa 24 ünde ıst dayım ıns esıme soyleyım götürsün ama cinisyetten emın deılım pembe hastaen cıkısı alırsam sonra elımde patlarsa naparımbaska renkte alamam zaten bı suru var oglumdan kalan
iyi anlamda alıyorum bunu
bu kadar gelişmişi de yeter diyorum kuzum:) napalım olsun bu kadar
amin inşallah... kızlar ya özelde olanların bebek dolayısıyla işten ayrılırken ne gibi hakları var? SGK doğum parası veriyor onu biliyorum onun dışında tazminat vs var mı?
canım sen kendini tanıtırmsın bize
kilo
çalısıyormusn
SAT
beklenen doğum tarihin
istersen sende hamilellik çizelgesi yapabilirsinn
hihohooo biz de beleşe olmadık heralde şekerimm..... az mı ders çalışmaktan yemek yemeği unuttum, bayıldım ayıldım, hastanelerden topladı babam beni, depresyona girdim....
eşime kalsa 4 ay yeter diyo
haklısın :)
ayy kızlar meyve delisi oldum resmen.eşim soruyo ne yiyeceğiz bana meyve getir sizede bişeyler yaparım diyorum.
canım çok sıkkın....
sabahtan beri bebeğin hareketlerini hissetmedim her sabah hissederdim normal mi....sizde de oluyor mu....
Allahım çok korkuyorum bişey olacak diye...
lokum ve hurma yedim inş. bişey yoktur hissederim dün yerleri sildim sadece eşim korkuttu hemen beni bişey olursa sorumlusu sensın dıye ....
dua edin bana...
canım çok sıkkın....
sabahtan beri bebeğin hareketlerini hissetmedim her sabah hissederdim normal mi....sizde de oluyor mu....
lokum ve hurma yedim inş. bişey yoktur hissederim dün yerleri sildim sadece eşim korkuttu hemen beni bişey olursa sorumlusu sensın dıye ....
dua edin bana...
kızlar geçen haftadan beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti ve artık elimi koyduğumda hissediyorum hatta artık eşim bile hissediyor. eli sürekli karnımda çok hoşuna gidiyor onun pıtır pıtır vuruşları. sizlerde elinizle hissediyor musunuz?
ben mii nayır ben ki şeye ara vermiş biri olarak nasıl bilebilirrimmmmm :78::82::89::89::93::96::94:
doğru mu söylemişşş o zaman onların diline uygun bir isim daha bulalım biz en iyisiiii
yaaazzzzzz mı ay delü bunlarrr
bende ön isim ayse fatma nacciyee koyayım
ılık balım kocamın kalbi pamuk cadı olan benim
ılık balım kocamın kalbi pamuk cadı olan benim
Valla benim kocişte çok duygusaldır,aslan burcu biraz diktatör ama
çok romantiktir...Çiçeğini,hediyesini ihmal etmez çok şükür
Geçenlerde tartıştık bayağı bi baktım bu ağlıyoay o iri yarı adamın gözyaşlarına boğulması nasıl içime oturdu anlatamam,artık nasıl edepsizlik ettiysem
canım çok sıkkın....
dua edin bana...
Aynen aynen canım bende öyle,iyidir bol meyve yanında da yoğurt yiyebilirsin,bebişin kalsiyumunu ve cildini güzelleştirirmiş
nasıl doğum parası veriyor canım ne kadar veriyorlar ve ne zaman veriyorlar bn mesela alabilirmiyim onu eylulde ayrılsam normalde yasal doğum iznim ekim başında:44:
kaç puanla atandın canım ne kadar bekledin
Valla benim kocişte çok duygusaldır,aslan burcu biraz diktatör ama
çok romantiktir...Çiçeğini,hediyesini ihmal etmez çok şükür
Geçenlerde tartıştık bayağı bi baktım bu ağlıyoay o iri yarı adamın gözyaşlarına boğulması nasıl içime oturdu anlatamam,artık nasıl edepsizlik ettiysem
Selam kızlar..
Ben bu konuda az bilgi sahibiyim Devlet doğum parası veriyor 4 aylık fakat 4 ayın sonunda yani ücretli izin bitim tarihinde toplu olarak veriyor. Bu ücrette sizin ssk brüt priminize göre hesaplanıyor bildiğim kadarıyla.. Birde babaya süt parası veriyor veya anneye ondan emin değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?