Selam kızlar..
Ben bu konuda az bilgi sahibiyim Devlet doğum parası veriyor 4 aylık fakat 4 ayın sonunda yani ücretli izin bitim tarihinde toplu olarak veriyor. Bu ücrette sizin ssk brüt priminize göre hesaplanıyor bildiğim kadarıyla.. Birde babaya süt parası veriyor veya anneye ondan emin değilim..
ama banada cevap verin LÜTFENNN...bebeklerinizin cinsiyetini öğrendinizmi artık.bulantılarınız geçtimi benim hala var geçmedi.İSİM ne düşünüyosunuz.ayrı bir başlık mı açtınız yoksa cinsiyet ve isim için.
ama banada cevap verin LÜTFENNN...bebeklerinizin cinsiyetini öğrendinizmi artık.bulantılarınız geçtimi benim hala var geçmedi.İSİM ne düşünüyosunuz.ayrı bir başlık mı açtınız yoksa cinsiyet ve isim için.
canım yüzde seksenimiz öğrendi... benim kızım oluyor... isim sare lina düşünüyorum... bulantım olmadı pek. :)
bak yaaa sare onunkinin ismi linayı benden çaldıııı
Evveeet geçen haftadan beri bayaa bayaa hisseder oldum ben deHatta dün uzanmıştım elimi karnıma koydum, enem bi baktım bizimki pıt pıt tekmeler atıyor. Kocacığı çağırdım bak dışardan hissediliyo sen de koy elini dedim, hemen koştu geldi yanımıza koydu elini ama ııhh bizimkinden hareket yok sonra ben koydum elimi tekrar başladı Nispet yapar gibi kıskandırdık babamızı
Nayııırrrrr Naciye olmasınnnnbenim kayınpederin ismi naci kız olursa naciye koyun gibisinden bişiler geçmişti korkulu rüyam oldu bu isimmmm
Hi hi hih ben de ben deeeeHatta bazen pamuk cadı değill bazen süpürgeli cadı oluyorummm
canım kpss de 3oturum... 22 ders oluyor toplamda... ondan 75i geçtim
sonra kurum sınavı onda da 75 i geçtim...
sözlü var onu da geçtim....
yerleştim
ondan önce de düz memur olarak başladım boş durmayayım diye.. onun öncesinde de yine boş durmamak için master yaptım... boş durmadım hiç ama istediğim işe yerleşmem 2 senemi aldı...
evet bunu biliyorum özellikle bebeğin güzel olması için elma çok iyiyiymiş.hoş rabbim hepsini bir başka güzel yaratıyo adına kurban olduğum.
ne ettin kız adamada ağlattınben başlrım sen beni sevmiyorsun artık die sitem etmeyee inciler dökülür aşkım seni çok seviyorum walla diyeee
senin annen gavur ismi dedi sen koyamazsın...
Ah bi de sevebilsem şu elmayı,elma hariç bütün meyveleri severim...
Kız çok derin bi darbe vurdum dilimle dövdüm adamcağızıama sonra çok pişman oldum..Zaten çok şükür ayda yılda bir tartışırız o da ağır oldu işte,ama şu yatak odası sağolsun her derde deva
Hee o beni sevmiyorsunlar ayrı seanslar
ayy yazık adamı ağlattın mııı...
Ah bi de sevebilsem şu elmayı,elma hariç bütün meyveleri severim...
Kız çok derin bi darbe vurdum dilimle dövdüm adamcağızıama sonra çok pişman oldum..Zaten çok şükür ayda yılda bir tartışırız o da ağır oldu işte,ama şu yatak odası sağolsun her derde deva
Hee o beni sevmiyorsunlar ayrı seanslar
uzanırsan hissedersin canım korkma bişey olmaz ben her hafta sonu yer siliyorum.
canım benım üzülme cok yorulduysan bebekte dinlenmeye cekılmıs olabılır bıraz dınlen cok kafana takıyosan bı görün doktora için rahat etsin
ee her ilişkide bi cadı oluyo
canım normal tabi ki.. ben de bugün hiç hissetmedim ama endişelenmiyorum...
bebek anne karnındaki zamanının yüzde 90ını uyuyarak geçirir zaten...
senin dikkat etmen gerekir hareketlerine ama eşinde ağır laf etmiş.
canım çok sıkkın....
sabahtan beri bebeğin hareketlerini hissetmedim her sabah hissederdim normal mi....sizde de oluyor mu....
Allahım çok korkuyorum bişey olacak diye...
lokum ve hurma yedim inş. bişey yoktur hissederim dün yerleri sildim sadece eşim korkuttu hemen beni bişey olursa sorumlusu sensın dıye ....
dua edin bana...
nasıl doğum parası veriyor canım ne kadar veriyorlar ve ne zaman veriyorlar bn mesela alabilirmiyim onu eylulde ayrılsam normalde yasal doğum iznim ekim başında:44:
Evveeet geçen haftadan beri bayaa bayaa hisseder oldum ben deHatta dün uzanmıştım elimi karnıma koydum, enem bi baktım bizimki pıt pıt tekmeler atıyor. Kocacığı çağırdım bak dışardan hissediliyo sen de koy elini dedim, hemen koştu geldi yanımıza koydu elini ama ııhh bizimkinden hareket yok sonra ben koydum elimi tekrar başladı Nispet yapar gibi kıskandırdık babamızı
Nayııırrrrr Naciye olmasınnnnbenim kayınpederin ismi naci kız olursa naciye koyun gibisinden bişiler geçmişti korkulu rüyam oldu bu isimmmm
Hi hi hih ben de ben deeeeHatta bazen pamuk cadı değill bazen süpürgeli cadı oluyorummm
ee her ilişkide bi cadı oluyo
canım normal tabi ki.. ben de bugün hiç hissetmedim ama endişelenmiyorum...
bebek anne karnındaki zamanının yüzde 90ını uyuyarak geçirir zaten...
senin dikkat etmen gerekir hareketlerine ama eşinde ağır laf etmiş.
Selam kızlar..
Ben bu konuda az bilgi sahibiyim Devlet doğum parası veriyor 4 aylık fakat 4 ayın sonunda yani ücretli izin bitim tarihinde toplu olarak veriyor. Bu ücrette sizin ssk brüt priminize göre hesaplanıyor bildiğim kadarıyla.. Birde babaya süt parası veriyor veya anneye ondan emin değilim..
kızlar , nette okuduğuma göre sırt üstü yatmak iyi değilmiş,sol tarafa yatıldığında plasentaya daha çok kan gidiyormuş, bebek daha iyi beslenip büyüyormuş...
amaaaaaaaaa hep aynı tarafa yatmaya çalışmaktan sırtım ,belim ağrıdı.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz???
canım anlamadım ben işten ayrılırsam bu haktan yararlanamıcakmıyım :44: doğum bahanesiyle ayrılcam zaten ama devam etmicem yinede yararlanamam mı
ortalama ne kadar alıciiizzz???
canım anlamadım ben işten ayrılırsam bu haktan yararlanamıcakmıyım :44: doğum bahanesiyle ayrılcam zaten ama devam etmicem yinede yararlanamam mı
Hahaha teyze haklı valla gerçekten tartışma sonrası hemen değil de biraz sinir geçince harbiden iyi oluyoyaşlı bir nine vardı hep şundan bahsederdi " kızım evlilik önemlii karı kocayı barıstıran şey yatak diyee" kadın haklıymışş yahuu ay ben bunu kocişe dedim demez olaydım ne zaman kussekkkk hooopppp
valla bende eşime çok yapardım bu beni sevmiyorsun artık seanslarını evleneli 5 yıl olacak adam artık yemiyo bide tersine döndü bana kızınca artık sevmiyorum seni diyo.
canım ben oglumda yanı 2 sene önce 5000 küsür almıstım ama bızım kurum maası kesmedıgı ıcın o parayı kuruma verdım tekrar bakalım bunda ne kadar olur bılmıyorum sımıd 7000 fılansa sen 10000 alırsın benceortalama ne kadar alıciiizzz???
canım vaktınden once ayrılırsan belkı alamayabılrıısn tam bılmıyorum ama bı arastır ıstersen zaten onun ıs yerınle alakası yok ssk verıyor onlara bı sorcanım anlamadım ben işten ayrılırsam bu haktan yararlanamıcakmıyım :44: doğum bahanesiyle ayrılcam zaten ama devam etmicem yinede yararlanamam mı
kızlar , nette okuduğuma göre sırt üstü yatmak iyi değilmiş,sol tarafa yatıldığında plasentaya daha çok kan gidiyormuş, bebek daha iyi beslenip büyüyormuş...
amaaaaaaaaa hep aynı tarafa yatmaya çalışmaktan sırtım ,belim ağrıdı.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?