2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bay bay canımm yolunuz açık olsunn Allaha emanet olunnn öptümm çokkk

valla iyiymiş düşün bence:)

bu net maaş mı brüt maaş mı canım. bir de doğumdan önceki 8 haftayı doğumdan sonraki 8 haftaya atsak haklarda ya da hesaplamada herhangi bir değişiklik var mı canım biliyor musun?

ben de bekliyorum bir müşavir arkadaşımdan haberleri gelince sizlere de aktarırım:)

hadi bakalım güzelce eğlen balım:)

çok memnun oldum canım bizim gibi hamilelik çizelgesi yapsana

hadi canım gerçek mi bu ay keşke alabilsek bebeğin doğum masrafları çıkar aradan ama nerdeee bende o şanss

zeynep lina oldu kız sende zeynep mina koy süpeeeerrrrr

arkadaşalar daha detaylı bilgi için çalışma dünyası.com adresinden bilgi alabilirsiniz.
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem

Tatlımm en iyisi sen işini sağlama al, eylülde işten çıkma ekimde nasılsa izne ayrılabiliyorsun, yok dayanamam diyorsan eylülde rapor al bir aylık, ekimde izne çık, doğumunu yap paranı rahatça al. Doğum sonrasında da iki ay daha izin süren var nasılsa, maaşını al iki aylık, sonra çık işten. En azından 4 aylık maaşın ve doğum paran cepte olur O kadar çalışmışsın hamileyken boşuna mı gitsin??? Gitmesin bence

kızlar sizlerin işyeri hamile oldugunuzu sigortaya bildirdimi ben sordumda bildirime gerek yok dedi muhasebecii oda hamile :26:

Bende hala hissedemiyorum (

MOONSUN sanırım bitek beni sen dikkate alıyosun teşekkür ederim.bende memnun oldum.ilk çocuğumda yapmıştım çizelge aama unuttum gitti.nasıl yapılıyor hatırlamıyorumki..ufaktan bir tuyo versen:)

Var canım var kurtarıyor seni gün sayın

o maaşı devlet mi veriyor işyeri vermiyor mu :26: doğru söyluyorsun canım ama işyeri kabul eder mi doğumdan sonra 2 ay daha olmıcam sigortayı işyeri yatırır mı ki :26:

çok memnun oldum canım bizim gibi hamilelik çizelgesi yapsana

hadi canım gerçek mi bu ay keşke alabilsek bebeğin doğum masrafları çıkar aradan ama nerdeee bende o şanss

ne kadar dogum parasi alirim

Aysuncum bu linkten hesapla istersen.. Birde sen alabiliyorsun tatlım.. O para er yada geç sana gelecek
Yanlız SGK'ya doğum bildirim işlemlerini aksatma yeter

MOONSUN sanırım bitek beni sen dikkate alıyosun teşekkür ederim.bende memnun oldum.ilk çocuğumda yapmıştım çizelge aama unuttum gitti.nasıl yapılıyor hatırlamıyorumki..ufaktan bir tuyo versen:)

ben sana yapayım mı canımm

SAT
beklenen doğum tarihini

ve yazmak isteidğin mesajı yaz tatlımm hazırlayıp sana göndereyim

kızlar doğum iznine sardı ondan görmuyorlar tatlımmm

o maaşı devlet mi veriyor işyeri vermiyor mu :26: doğru söyluyorsun canım ama işyeri kabul eder mi doğumdan sonra 2 ay daha olmıcam sigortayı işyeri yatırır mı ki :26:

o parayı sana devlet veriyor canım işyerinle alakası yok ki... ayrıca mecbur yatırması lazım. yoksa tazminat verip işten çıkartmalı. o da onun işine gelmez inan...

o parayı sana devlet veriyor canım işyerinle alakası yok ki... ayrıca mecbur yatırması lazım. yoksa tazminat verip işten çıkartmalı. o da onun işine gelmez inan...

ama devlete benim hamile oldugumu bildirmediler ki bildiirm yok dediler devlet izine ayrılcağım zaman mı bilicek ay kafam karıstı :26:

Tatlımm bu senin doğal hakkın doğumdan önce ve sonra iki ay izin vermek zorunda. Sigortanı yatırmazsa dava açma hakkı doğar sana ya da işten çıkarırsa seni tazminat ödemek zorunda daha kazançlı olursun
Doğum paranı ve maaşlarını geçici işgöremezlikten dolayı sgkdan alırsın kuzucum şirket yatırmaz sana. Maaş da tüm maaşın değil 2/3 maaş olarak öder sgk. Postaneden alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…