ayyy inş. bende göreceğim kuzumuu çok özledim milona teyzesiiburnumda tütüyooo
ısırırım onun poposunuuu bennaşkımm benim yaa
aminnn canımmm benimmm
hadi yaa çiş mi yapıyorlar hmm çok enteresann yaa :)))
Günaydıııınnn ,günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriiii ...h hepimiz iyiyizdir inşallah
Günaydın kızlarr
Biz geldikkk... Size ben mülteci kedilerimizden bahsetmişmiydim ?
maşallah canım boyu baya uzunmuş, hatta sizinkileri okuduktan sonra benim kızım kısa mı acaba demeye başladımbacak hesabını yaklaşık hesaplıyorlar ya, belirli bir ortlamayla, o yüzden doktor dikkate alma dedi bana, baş popo boyu önemli dedi.
resim bekliyoruz. bende heveslendim koymaya ama yüzü gözü ancak videoda hareket edince anlaşılıyor
canım sen ayrıntılıya giriyorsun yarın dimi. ayy ne heyecanlı. üfff tekrar girmek istiyorum ben ya
güzel güzel anlatacaksın inşallah.
anam burcuda bugün giriyormuş. canım benim güzel haberlerle gel inşallah. merakla bekliyoruz. olmadı yarın okurum ben.
aminnnnnnn
şekerim baktım gördüm seni ama bu kadar ciddi haber varken onlara kapıldım ne yalan diyim, kuru bir günaydın diyen herkesi atlamışımdır bugünkusura bakma ben seni çok seviyorum.
(bir bayanın gönlünü almak çok kolaydır ve ben bu konuda uzmanım, öhü öhü)
hayatım sen fotonda ne güzel çıkmışsın öyle, bayıldım valla, o göbek görünmese bir manken katalog çekiminde sanıcam. maşallah canım sana. o ne endam o ne duruş. Allah nazarlardan saklasın. ama bir daha ki sefere yaz buraya foto koyuyorum diye, geç gördüm diye çok kızdım kendime. tamam mı canım? mahrum etme beni böyle güzelliklerden. mucksss
hadi gönder de gel hemen :)
esra yı çok merak ediyorum arkadaşlar, inşallah gelirde iyiyim der.
çiş yapıyormuşşşçişini yesinlerrrr ay iğrencimmmm
kuzuum benim hoşgeldin kızçenle nasılsınızCanım arkadaşlarım ve bebeğimin minik yoldaşları günaydınnnnnnnasılsınız kuzular keyifler iyi maşAllahhhh ben dün gece iyi uyuyamadım kabus gördümm biraz uykum var kahvaltımızı yaptık geldik yanınıza
canım hemşommm çok sevindim bıdışının iyi olmasına maşAllah onaAllah esirgesin maşAllah 700 gram süpersin formulunu söylesene bana ben dün ne güzel diyeti yaptım yaptım eve gidince coştummmmm
tebrikler beysalım 6.aya girdinizmaşAllah pipiloşunaaa diyetisyene git canım ama gunluk 1 saat yurumek gerekiyor benim evim düz yolda olsa yürücem de heryer yokuş bayır
canım milanom yerim senin bıdışınııııı
oh kıpır kıpır olur tabi yersen çikolatayıellerini yesinler onun utanmış annesiii
Cumanız mübarek olsunn...
AMİN...
Rabbim bizi bağışla,
bizi affet,
bizi evlatlarımızı eşlerimizi ailelerimizi sevdiklerimizi sevdiğin kulların arasına al
bizi koru bizi sağlıklı imanlı eyle,
geçmişlerimize rahmet eyle,
bizlere merhamet eyle,
evlatlarımızı sağlıklı imanlı hayırlı eyle,
evlatlarımızı hayırlısıyla eşlerimizle ailelerimizle kucağımıza almayı hayrlısıyla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip eyle,
Bizi cennetinle müjdelendir,
kabir azabından , şeytanın şerrinden, nefsimizin kölesi olmaktan, cehennem azabından koru,
Efendimize layık ümmet Sana Layık Kul olmayı nasip et..
AMİN AMİN AMİNNNNN
hemen gönder gel kuzucumgünaydınnneşim evde o gitsin geleceğim canlarımm
İyi fikirmiş deneyelim bakalım umarım benim sıpam da kanar babamızı üzmeyiz :)Tatlımm benim kızçem de başlarda öyle yapıyordu, ama şu bir haftadır babasını da tekmeliyorr. Ben şöyle bir yöntem geliştirdimm uyanık olduğunu anladığımda uzanıyorum, karnımı okşuyorum konuşuyorum bebeğimlee, beni duyunca kıpır kıpır hareketleniyor babamızı çağırıyoruz önce birlikte karnımızı tutuyoruz sonra ben elimi çekiyorum ( bir bakıma kandırıyoruz bebişi hihi) babacığı tekmelemeye devam ediyo kuzummm Siz de deneyin bakalımm bir de tatlı şeyler yedikten sonra bakmaya çalışınn
Evet kuzum yaa atletik olacak hi hihhAyyy doktorumuz yüz üstü emekler gibi halini gösterdi de, Allahımm poposu, bacakları nası güzel anlatamamm Sen de yarın gidip görünce bizim gibi mutluluk patlamasına uğrayacaksın tatlımmm inşallah sen de oğluşunun sağlıklı haberleriyle gelirsin canımıniçi
Yok kuzuuum ne utanmasııı ultrasona başlar başlamaz açtı kukusunu serdi meydana,, "bakııın benim bıdışım var" der gibiAysun teyzesii bir güzel elleri var ki anlatamamm tam yemelikkk Senin bıdışın da öyle olacak eminimm
Tatlımm çişlerini suyun içine yapıyorlar, bi şekilde bizim idrarımıza karışıp atılıyor diye biliyorum ben
Aleykümselammm kardeşiiiçook teşekkür ederiiizz
He hehh aynı bizim kızçe gibii ilk kukusunu gösterdi, bir de kız çocuğu pek göstermez derler, nerdeee
Kuzumm hadi hayırlı haberlerle gelinnnben korkuyorum aşı olmayaa
günaydın canımi kedi mii çok severim pisileribahsetmedinn
ayy evet ayrıntılıya gireceğim yarınnn çok heyecanlıyım çok özledim kuzumu teyzesii anneciğine iyi olduğunu göstersin kendiniiii inşallahhh
kim ben miii uçucam şimdiiii
taam affettimm ay çok kolay affettimbal damlıyor ağzından napimmm
demii manken gbibüyük beden mankenii
bende yerim ben de her bişisini yerimm nolcak onun çişindennn
kuzuum benim hoşgeldin kızçenle nasılsınız
Amiiin amiinnn
hemen gönder gel kuzucum
İyi fikirmiş deneyelim bakalım umarım benim sıpam da kanar babamızı üzmeyiz :)
burcucum canım neyin var neden kötü hissediyorsun kendini
esraaaa çok merak ediyorum keşke telefonun olsa sesini duysam inan çok merak ediyorumm
kuzuum benim hoşgeldin kızçenle nasılsınız
Amiiin amiinnn
hemen gönder gel kuzucum
İyi fikirmiş deneyelim bakalım umarım benim sıpam da kanar babamızı üzmeyiz :)
burcucum canım neyin var neden kötü hissediyorsun kendini
esraaaa çok merak ediyorum keşke telefonun olsa sesini duysam inan çok merak ediyorumm
günaydın canımi kedi mii çok severim pisileribahsetmedinn
ayy evet ayrıntılıya gireceğim yarınnn çok heyecanlıyım çok özledim kuzumu teyzesii anneciğine iyi olduğunu göstersin kendiniiii inşallahhh
kim ben miii uçucam şimdiiii
taam affettimm ay çok kolay affettimbal damlıyor ağzından napimmm
demii manken gbibüyük beden mankenii
bende yerim ben de her bişisini yerimm nolcak onun çişindennn
evet sen canım, neden şaşırdın, çok samimi konuştum ben :) (bakın affetti hala devam ediyorum)
sıcaklardan heralde, idare ediyorum canım sağol, işyerimde sıcak yani üretim arada bir girip çıkıyorum yüzüm kıpkırmızı oluyor.
ha onu soracaktım, başımız birazcık eğsem bile, yüzüm kıpkırmızı oluyor ve yanıyor, hemen aynaya koşuyorum yine kırmızı noktalar çıkmış gibi yanıyor bakıyorum yok bişi.
hızlı hızlı yürüyünce de oluyor, eskiden olmazdı. var mı aynısını yaşayan?
evet sen canım, neden şaşırdın, çok samimi konuştum ben :) (bakın affetti hala devam ediyorum)
sıcaklardan heralde, idare ediyorum canım sağol, işyerimde sıcak yani üretim arada bir girip çıkıyorum yüzüm kıpkırmızı oluyor.
ha onu soracaktım, başımız birazcık eğsem bile, yüzüm kıpkırmızı oluyor ve yanıyor, hemen aynaya koşuyorum yine kırmızı noktalar çıkmış gibi yanıyor bakıyorum yok bişi.
hızlı hızlı yürüyünce de oluyor, eskiden olmazdı. var mı aynısını yaşayan?
esra hastaydı cannım tahminimce yarın girer :44:
hoşbuşduk şekercim hamd olsun uykumuz var iyi sayılırız sen nasılsın pipiloşunlaaa
hahahaha içeriz biz anacım ben başkasının bebeğinin ..ok kokusuna dayanamıyordumm benimkinin kokusu bana parfum gibi gelir
hemen yumuşa affet mnken gibin dedi yaaa
dün eşim karnımı dinliyor " aşkım sanki suyun sesi geliyor lıkır lıkır diyee " bende " kızımız yuzuyor " dedim
kocamı gönderdim geldim bugun geç gitti çünküüü çok istediğim bahçenin sözleşmesini imzalayacakkkkayınbaba istediği kadar zıngırdasın eşim bahçemizi almaya gitti
geç gideceğini bana söylemedi baktım yataktan kalkmıyor geç gidecem diyor uyuz beni neden uyandırdın ya dedimsonracıma kaktım kahvaltımı hazırladım eşimi uyandırdım bir güzel mamamızı yedik eşim gitti bakalım allah işini rast getirsin inşş
esranın nesi var ben kaçırmışım dün ulaşabileceğimiz bir şey yok mu durumunu sormak için acaba:26:
günaydın şekercim ne kedisi kızzz
Günaydın kızlarr
Biz geldikkk... Size ben mülteci kedilerimizden bahsetmişmiydim ?
ay canım maşAllahhhtam yemelik haa ay nasıl dayanıcaz daha benim 4.5 ay sizin 4 ay varr
maşallah canım boyu baya uzunmuş, hatta sizinkileri okuduktan sonra benim kızım kısa mı acaba demeye başladımbacak hesabını yaklaşık hesaplıyorlar ya, belirli bir ortlamayla, o yüzden doktor dikkate alma dedi bana, baş popo boyu önemli dedi.
resim bekliyoruz. bende heveslendim koymaya ama yüzü gözü ancak videoda hareket edince anlaşılıyor
canım sen ayrıntılıya giriyorsun yarın dimi. ayy ne heyecanlı. üfff tekrar girmek istiyorum ben ya
güzel güzel anlatacaksın inşallah.
anam burcuda bugün giriyormuş. canım benim güzel haberlerle gel inşallah. merakla bekliyoruz. olmadı yarın okurum ben.
aminnnnnnn
şekerim baktım gördüm seni ama bu kadar ciddi haber varken onlara kapıldım ne yalan diyim, kuru bir günaydın diyen herkesi atlamışımdır bugünkusura bakma ben seni çok seviyorum.
(bir bayanın gönlünü almak çok kolaydır ve ben bu konuda uzmanım, öhü öhü)
hayatım sen fotonda ne güzel çıkmışsın öyle, bayıldım valla, o göbek görünmese bir manken katalog çekiminde sanıcam. maşallah canım sana. o ne endam o ne duruş. Allah nazarlardan saklasın. ama bir daha ki sefere yaz buraya foto koyuyorum diye, geç gördüm diye çok kızdım kendime. tamam mı canım? mahrum etme beni böyle güzelliklerden. mucksss
hadi gönder de gel hemen :)
esra yı çok merak ediyorum arkadaşlar, inşallah gelirde iyiyim der.
çiş yapıyormuşşşçişini yesinlerrrr ay iğrencimmmm
devam et burcum kim tutar seniiiiii
ayy canım benim teşekkür ederimmmsen ve kızın daha fıstıksınızzz
kocamı gönderdim geldim bugun geç gitti çünküüü çok istediğim bahçenin sözleşmesini imzalayacakkkkayınbaba istediği kadar zıngırdasın eşim bahçemizi almaya gitti
geç gideceğini bana söylemedi baktım yataktan kalkmıyor geç gidecem diyor uyuz beni neden uyandırdın ya dedimsonracıma kaktım kahvaltımı hazırladım eşimi uyandırdım bir güzel mamamızı yedik eşim gitti bakalım allah işini rast getirsin inşş
esranın nesi var ben kaçırmışım dün ulaşabileceğimiz bir şey yok mu durumunu sormak için acaba:26:
iyiyiz oğluşumla nasıl olalım işte büyüyoruz doktor randevumuza 10 gün var daha çok merak ediyorum kuzumu nasıl acaba
Anne kedi bir sabah bizim açık penceremizden içeri girmiş ben çığlığı basınca alt kattaki kadının evinde doğum yapmış 2 yavrusu olmuş... Bunlara kadınlar bir olup bakmaya başladık biz.. Geçen haftasonu kimliği belirsiz kişiler bu kedilerin yuvalarını dağıtıp yavruları bir yere, annelerini bir yere atmış, hatta anneyi bir yere kapatmış olduğun şüpheleniyoruz. Yavrular daha yürüyemiyor, hatta gözlerini açamıyorlar siz düşünün gerisini...
Neyse anne kedi hasbel kader döndü bizim oraya yavrularınıda bir kenarda buldu getirdi.. yavruları besledik anneyi besledik. İş edindik alt kattaki kadınla birlikte besliyoruz bunları. Kedi de minnet göstergesi olarak her sabah bizi arabamıza uğurluyor falan.. Dün akşam alt kat komşu eve gelmemiş kedi aç kalmış elimde ekmeği görünce anne beni eve sokmadı resmen
evime yarım saat giremedim yaa düşünebiliyomusun ? eşşim yemeğini getirdi de rahat bıraktı. Şimdi bana dert oldu anne yavrularını besliyormu acaba diye çünkü yavrular hiç gelişmiyor.. Hala gözleri kapalı hala yürüyemiyorlar. Umarım bi zyokken yine atmazlar sokağa
moonsun öbür başlıktaki listeye yapacağım düzenlemeleri ordaki listede adı olmayanlar bilgilerini yazıversinler hayrına
sahinus anket sıfırlanmaz be canım zaten onu ben yapmamıştım yönetimden rica etmiştim o yapmıştı
burcuxxx geçmiş olsun canım neden öyle kızarıyorsun ki :26:yenimi olmaya başladı doktora telefon açıp da sorsan keşke:26: demek senin kızında annesi gibim kiloya karsı haaaama gene kilosu iyi annesi bak hilalin kızıyla hemen hemen aynılar benim kızım kupayı kaldıracak galiba kilo konusunda
hayatbanagüzell canım bebecikler cişlerini rahimdeki sıvının içine yapıyorlar evet ve sonra o suyu tekrardan yutuyorlar
Beşinci ay dolayında idrarını yapmaya başlar, bu yapmış olduğu idrar, sukesesinin içini dolduran sıvının önemli bir bölümünü oluşturur. Yine 3-4. aylarda yutmaya başlar, fakat dışkı yapmaz(netten alıntı)
GÜNAYDINNNNN.nasılsınız diye bizde soralim ve soranlarada cevap verelim dedik.içimdeki xmenlebiz bugün daha iyiyiz.mide bulantılarımz ve sıcaklar hariç.herkese mutlu günler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?