2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
GÜNAYDINNNNN.nasılsınız diye bizde soralim ve soranlarada cevap verelim dedik.içimdeki xmenle biz bugün daha iyiyiz.mide bulantılarımz ve sıcaklar hariç.herkese mutlu günler....

ayy nekadar sevap kaju benım teyzem evde kedı beslıyo yenı bı eve tasındılar sıtenın 3. katına sokak kedısı gelmıs evıne kapının önunde yemek vermıs teyzem onlara hergun gelıp mıyavlıyolar kapıya acıktık dıe beslıyodur ınsallah anne kedı onları

ewet bakalım bizim sıpa anasına mı babasına mı benziyoramaan eli ayağı kalbi böbregi yerinde olsunda tek

Yok tatlım evde değil apartmanın alt katında kutuları ve yemek kapları var orda besliyoruz..

Tatlım elimden geldiğince daha doğrusu elimizden geldiğince yapıyoruz ama dediğim gibi anne yavruları besliyormu ondan şüpheliyim, birde başka kedi apartmana girerse o yavruları boğar ondan şüpheliyim.. Bakalım bakalım durum neyi göstericek. Yarın bir veteriner'e götürelim diyorum umarım fırsatım olur. Çünkü bir yavrunun patisi kanamış sanırım saldırmışlar

Son düzenleme:
sunun surasında ne kaldı zor günleri geçirdik şimdiden sonrası sadece sıcakla uğrasacağız canım
demek tansiyonu düştü evet telefon lazım ama kimsede yok galiba beysalcım hediyeleşmede çok kişi telefon numarasını vermedi adres bilgileriyle beraber
ben doymadım yaaa daha ye anne diyor kızım kilo alması gerekiyor galiba sanırsam tombiş olacak babanesi gibi adile naşit olacak
evet kızımın sansı canım dün esra ablasına dondurma aldık kızımın sansına bedava çıktı ki esraya bedava çıkmaz hiç büşra ablası doğar doğmaz altın taktı hastanebuda ablasına çekmiş demek ki

cnm bahcene cok sevındım bak bebıse bereketıyle şansıyla gelıyor dımı:))

inşş daha iyidir şimdi

canım nedenını bılmıyorum ama kalbımız yuzde 40 50 daha fazla kan pompalıyor onla alakalı olabılır dıye dusunuyorumegılınce ve yorulunca yuzun kızarıyo olabılır

anladım canım saldırmıs olabılırler ama sen dokunma bak hem kanı varmıs hem onlar sokak kedısı oldugundan hamıleler ıcın daha tehlıkelı eşin yada komşun ılgılensın sen dokunma emii

benim dünden beri boyun kökömde bir ağırlık var ve uyku hali var başka böyle olan varmı çok halsizim çoook:26:

ayy canım, Allah razı olsun sizden. bizimde bahçemizde çok kedimiz var, bize ait değil ama mahallemizin kedileri, eşimde bende çok severiz hayvanları. eşim hiç öşenmiyor tencerede yemek pirişip götürüp veriyor, görümcem kedi maması gönderiyor, elimizden geldiğince bakıyoruz.

canım çok sağol, ben hamilelikteki boyun çocuğun doğruktan sonra ki boyuyla alakası olduğunu düşünmüyorum. kuzenim 57 cm doğmuş şimdi boyu 160 yok. zaten baktık çocuklar uzamıyor veririz baskete hemen fırlıyor boylar öyle. ben kusana kadar yiyorum zaten, gerisi Allahın takdiri.

:))) ayyy ben tombiş bebek istiyorum, doğsun şişircem onu :)))

GÜNAYDINNNNN.nasılsınız diye bizde soralim ve soranlarada cevap verelim dedik.içimdeki xmenle biz bugün daha iyiyiz.mide bulantılarımz ve sıcaklar hariç.herkese mutlu günler....

iyiyiz sağol canım. mide bulantısı hala devam mı ediyor, geçmiş olsun.

ewet bakalım bizim sıpa anasına mı babasına mı benziyoramaan eli ayağı kalbi böbregi yerinde olsunda tek

amin canım inşallah, fark eder mi kime benzediği ikinizde güzelsiniz. :)

şanslı kızlar seninkiler annesi, senin gibi anaları var ne güzel.

canım nedenını bılmıyorum ama kalbımız yuzde 40 50 daha fazla kan pompalıyor onla alakalı olabılır dıye dusunuyorumegılınce ve yorulunca yuzun kızarıyo olabılır

haklı olabilirsin. zaten taşikardim var, neyse sorarım doktora . sağol canım.

ayyyy canım kıyamam, acayip severim ben kedilerii eşimde çok sever bizim yan bahseçede 3 yavru 2 sarı bir kara anneleride yanında bizde onlara yiyecek bırakıyoruz çok tatlılar,
bazıları cani helen dün müydü miiliyette bir haber okudum kedinin gözlerini oymuş bacaklarını kkırmış ((((((( sonrada klozete atmış bir canii polis arıyordu böyle caniler kol geziyor sokaklarda

heee aştım ne pozlar var bende evet canım morel oluyor doğruya doğru

cnm bahcene cok sevındım bak bebıse bereketıyle şansıyla gelıyor dımı:))

günaydın cannm hoşgeldinn

günaydın canımmm

bende tombişş istiyorum bende şişiricem onu

SAĞOL TEYZESİ...NASIL MUTLU ETTİ ANNECİĞİNİ BENİM KUZUM MAŞALLAHH BEBEĞİM BİLMİYORUMKİ VALLA SICAKLAR BASTIRDGINDAN BERİ DAHA Bİ ÇOK SU İÇMEYE BAŞLADIM ONDANMI OLDU ACEP ANLAYAMADIM..YOKSA YEMEME İÇMEME ÖZEN GÖSTERİYORUM...AMAN ŞİMDİYE KADAR ALDIKLARIMA SAYDIMM

YAPIYORLARMIŞ BEBEĞİM..BENDE ŞAŞIRDIMM:44:
hadi cnım gözün aydınnn şimdiden güzel sonuclarla gel inşAllah

aşk olsun kızlar kimse benim geldiğimi farketmemiş yazdımda kimse cevaplamamışşş

OYY BENİM ALINGAN HAMİŞİM...BURDAYIZZ GII GELDİK İŞTEEEEEEE

AMİN AMİN BİNLERCE KEZ AMİN İNŞALLAHH...

GÜNAYDIN CANLARIMMM evet yaa akşam biraz kaçırdım annem memleketten bişiler getirmişti de dayanamadımm
OBURİKS SENİİ OHH AFİYET OLSUN HEMŞOMAA BAL OLSUN CAN OLSUN KUZUSUNAA

gönder kocayı gel kollarımıza halimem

yandan halimem yandan seviyorum seni candan seviyorsan candan boşan gel kocandannnn

ata demirer yandan halimem yandan videosunu izle - Müzik - Mynet - Video

çiş yapıyormuşşş çişini yesinlerrrr ay iğrencimmmm

AYY ÇOK SEVİNDİM BULEMSUMM YAAAAAAAAA OHH BE ENİŞTE SONUNDA DOĞRU YOLU GÖRDÜ..SENİN SÖZÜNE GELDİ..HADİ GÖZÜN AYDIN OLSUN İNŞALLAHH..BAK GÖRDÜNMÜ KIZIN KISMETİYLEE GELDİ BİLEMM MAŞALLAAAAHHHHHHHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…