Anne kedi bir sabah bizim açık penceremizden içeri girmiş ben çığlığı basınca alt kattaki kadının evinde doğum yapmış 2 yavrusu olmuş... Bunlara kadınlar bir olup bakmaya başladık biz.. Geçen haftasonu kimliği belirsiz kişiler bu kedilerin yuvalarını dağıtıp yavruları bir yere, annelerini bir yere atmış, hatta anneyi bir yere kapatmış olduğun şüpheleniyoruz. Yavrular daha yürüyemiyor, hatta gözlerini açamıyorlar siz düşünün gerisini...
Neyse anne kedi hasbel kader döndü bizim oraya yavrularınıda bir kenarda buldu getirdi.. yavruları besledik anneyi besledik. İş edindik alt kattaki kadınla birlikte besliyoruz bunları. Kedi de minnet göstergesi olarak her sabah bizi arabamıza uğurluyor falan.. Dün akşam alt kat komşu eve gelmemiş kedi aç kalmış elimde ekmeği görünce anne beni eve sokmadı resmen
evime yarım saat giremedim yaa düşünebiliyomusun ? eşşim yemeğini getirdi de rahat bıraktı. Şimdi bana dert oldu anne yavrularını besliyormu acaba diye çünkü yavrular hiç gelişmiyor.. Hala gözleri kapalı hala yürüyemiyorlar. Umarım bi zyokken yine atmazlar sokağa
maşallah canım boyu baya uzunmuş, hatta sizinkileri okuduktan sonra benim kızım kısa mı acaba demeye başladımbacak hesabını yaklaşık hesaplıyorlar ya, belirli bir ortlamayla, o yüzden doktor dikkate alma dedi bana, baş popo boyu önemli dedi.
resim bekliyoruz. bende heveslendim koymaya ama yüzü gözü ancak videoda hareket edince anlaşılıyor
canım sen ayrıntılıya giriyorsun yarın dimi. ayy ne heyecanlı. üfff tekrar girmek istiyorum ben ya
güzel güzel anlatacaksın inşallah.
anam burcuda bugün giriyormuş. canım benim güzel haberlerle gel inşallah. merakla bekliyoruz. olmadı yarın okurum ben.
aminnnnnnn
şekerim baktım gördüm seni ama bu kadar ciddi haber varken onlara kapıldım ne yalan diyim, kuru bir günaydın diyen herkesi atlamışımdır bugünkusura bakma ben seni çok seviyorum.
(bir bayanın gönlünü almak çok kolaydır ve ben bu konuda uzmanım, öhü öhü)
hayatım sen fotonda ne güzel çıkmışsın öyle, bayıldım valla, o göbek görünmese bir manken katalog çekiminde sanıcam. maşallah canım sana. o ne endam o ne duruş. Allah nazarlardan saklasın. ama bir daha ki sefere yaz buraya foto koyuyorum diye, geç gördüm diye çok kızdım kendime. tamam mı canım? mahrum etme beni böyle güzelliklerden. mucksss
hadi gönder de gel hemen :)
esra yı çok merak ediyorum arkadaşlar, inşallah gelirde iyiyim der.
insanlarda nasıl vicdan var yaane istiyorlar hayvanlardan
canım sen evde mi kalıyor dikkat et tüyüne filanay ne kadar vefalı sizi ugurluyor
bulemsumm şu cinsiyetlerin oldugu listeyi yapabilirmiyiz benimkide kesinleştiğine göreee
canım esra ishl ve soğuk terleme vardı çarsamba günü gitti duramadı yavrum inşAllah iyidir
ayy nekadar sevap kaju benım teyzem evde kedı beslıyo yenı bı eve tasındılar sıtenın 3. katına sokak kedısı gelmıs evıne kapının önunde yemek vermıs teyzem onlara hergun gelıp mıyavlıyolar kapıya acıktık dıe beslıyodur ınsallah anne kedı onları
çiş yapıyormuşşşçişini yesinlerrrr ay iğrencimmmm
sunun surasında ne kaldı zor günleri geçirdik şimdiden sonrası sadece sıcakla uğrasacağız canımvalla durduramıyorum kendimi
aaa kızımı bilemem ama ben sana yetişemem bacım, sen aşmışsın
valla benimde moralim düzeldi, güzel, tatlı konuşmak hem karşındakine hem kendine yarıyor.
hıııııııı hayırlısı olsun canım. çok sevindim ya bu olaya, kızının şansı diye düşünüyorum. afiyet olsun bu arada. bende kahvaltı ettim ama doymadı benimki sanırım, tepik atıp duruyor. bişiler gönderim şuna :)))
evet ya telefon ne kadar gerekliymiş, burda saf saf nete girmesini bekliyoruz.
dün onun tansiyonu düştü canım, doktor 2 gün rapor vermiş. evde girerim dedi girmedi.
çok varmış ama geçiyor be canım. benim bir dahaki randevuma 1 ay var6 ayımın sonuna gelmiş olacam. 6. ay mı anammmmmmm az kaldı yahuuu
cnm bahcene cok sevındım bak bebıse bereketıyle şansıyla gelıyor dımı:))
inşş daha iyidir şimdiinsanlarda nasıl vicdan var yaane istiyorlar hayvanlardan
canım sen evde mi kalıyor dikkat et tüyüne filanay ne kadar vefalı sizi ugurluyor
bulemsumm şu cinsiyetlerin oldugu listeyi yapabilirmiyiz benimkide kesinleştiğine göreee
canım esra ishl ve soğuk terleme vardı çarsamba günü gitti duramadı yavrum inşAllah iyidir
evet sen canım, neden şaşırdın, çok samimi konuştum ben :) (bakın affetti hala devam ediyorum)
sıcaklardan heralde, idare ediyorum canım sağol, işyerimde sıcak yani üretim arada bir girip çıkıyorum yüzüm kıpkırmızı oluyor.
ha onu soracaktım, başımız birazcık eğsem bile, yüzüm kıpkırmızı oluyor ve yanıyor, hemen aynaya koşuyorum yine kırmızı noktalar çıkmış gibi yanıyor bakıyorum yok bişi.
hızlı hızlı yürüyünce de oluyor, eskiden olmazdı. var mı aynısını yaşayan?
seninkide belli olur canım merak etme sennn saklasa saklasa kaç gün saklıyacak kiyaaaaaaaaaa benimkinin cinsiueti belli değil henüz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yok tatlım evde değil apartmanın alt katında kutuları ve yemek kapları var orda besliyoruz..
Tatlım elimden geldiğince daha doğrusu elimizden geldiğince yapıyoruz ama dediğim gibi anne yavruları besliyormu ondan şüpheliyim, birde başka kedi apartmana girerse o yavruları boğar ondan şüpheliyim.. Bakalım bakalım durum neyi göstericek. Yarın bir veteriner'e götürelim diyorum umarım fırsatım olur. Çünkü bir yavrunun patisi kanamış sanırım saldırmışlar
Anne kedi bir sabah bizim açık penceremizden içeri girmiş ben çığlığı basınca alt kattaki kadının evinde doğum yapmış 2 yavrusu olmuş... Bunlara kadınlar bir olup bakmaya başladık biz.. Geçen haftasonu kimliği belirsiz kişiler bu kedilerin yuvalarını dağıtıp yavruları bir yere, annelerini bir yere atmış, hatta anneyi bir yere kapatmış olduğun şüpheleniyoruz. Yavrular daha yürüyemiyor, hatta gözlerini açamıyorlar siz düşünün gerisini...
Neyse anne kedi hasbel kader döndü bizim oraya yavrularınıda bir kenarda buldu getirdi.. yavruları besledik anneyi besledik. İş edindik alt kattaki kadınla birlikte besliyoruz bunları. Kedi de minnet göstergesi olarak her sabah bizi arabamıza uğurluyor falan.. Dün akşam alt kat komşu eve gelmemiş kedi aç kalmış elimde ekmeği görünce anne beni eve sokmadı resmen
evime yarım saat giremedim yaa düşünebiliyomusun ? eşşim yemeğini getirdi de rahat bıraktı. Şimdi bana dert oldu anne yavrularını besliyormu acaba diye çünkü yavrular hiç gelişmiyor.. Hala gözleri kapalı hala yürüyemiyorlar. Umarım bi zyokken yine atmazlar sokağa
Ayyy kedicikkk çok severim hayvanları bennn, iş yerime giderken park var bir tane, yeni yeni kedi yavrucuklarıyla dolmuş çooook tatlılarrSeninkilerden bahsetmemiştin tatlımm anlatsana???
Valla kuzumm ama bu ultrasonda gidermeye çalıştık özlemimizi heyecanımızı. Sen de yaptıracaksın ayrıntılı değil mi tatlımm???
Yok tatlımm bacak boyunu dediğin gibi hesaba katmıyorlar ama kısa değildir kızçen senin de, hem anne uzun (manken gibimm,hemi de en taşındann) baba uzun niye kısa olsun kii
He hehh benim delü kocacık da "oooh uzun olsun, büyüsün kızımı ben manken yapıcam, miss turkeylerde yarışmalara sokucam diyor"Çatlakk doğsun da görcez paylaşabiliyor mu kızını kimseyle
moonsun öbür başlıktaki listeye yapacağım düzenlemeleri ordaki listede adı olmayanlar bilgilerini yazıversinler hayrına
sahinus anket sıfırlanmaz be canım zaten onu ben yapmamıştım yönetimden rica etmiştim o yapmıştı
burcuxxx geçmiş olsun canım neden öyle kızarıyorsun ki :26:yenimi olmaya başladı doktora telefon açıp da sorsan keşke:26: demek senin kızında annesi gibim kiloya karsı haaaama gene kilosu iyi annesi bak hilalin kızıyla hemen hemen aynılar benim kızım kupayı kaldıracak galiba kilo konusunda
hayatbanagüzell canım bebecikler cişlerini rahimdeki sıvının içine yapıyorlar evet ve sonra o suyu tekrardan yutuyorlar
Beşinci ay dolayında idrarını yapmaya başlar, bu yapmış olduğu idrar, sukesesinin içini dolduran sıvının önemli bir bölümünü oluşturur. Yine 3-4. aylarda yutmaya başlar, fakat dışkı yapmaz(netten alıntı)
GÜNAYDINNNNN.nasılsınız diye bizde soralim ve soranlarada cevap verelim dedik.içimdeki xmenlebiz bugün daha iyiyiz.mide bulantılarımz ve sıcaklar hariç.herkese mutlu günler....
ewet bakalım bizim sıpa anasına mı babasına mı benziyoramaan eli ayağı kalbi böbregi yerinde olsunda tek
sunun surasında ne kaldı zor günleri geçirdik şimdiden sonrası sadece sıcakla uğrasacağız canım
demek tansiyonu düştü evet telefon lazım ama kimsede yok galiba beysalcım hediyeleşmede çok kişi telefon numarasını vermedi adres bilgileriyle beraber
ben doymadım yaaa daha ye anne diyor kızım kilo alması gerekiyor galiba sanırsam tombiş olacak babanesi gibi adile naşit olacak
evet kızımın sansı canım dün esra ablasına dondurma aldık kızımın sansına bedava çıktı ki esraya bedava çıkmaz hiç büşra ablası doğar doğmaz altın taktı hastanebuda ablasına çekmiş demek ki
inşş daha iyidir şimdi
canım nedenını bılmıyorum ama kalbımız yuzde 40 50 daha fazla kan pompalıyor onla alakalı olabılır dıye dusunuyorumegılınce ve yorulunca yuzun kızarıyo olabılır
valla durduramıyorum kendimi
aaa kızımı bilemem ama ben sana yetişemem bacım, sen aşmışsın
valla benimde moralim düzeldi, güzel, tatlı konuşmak hem karşındakine hem kendine yarıyor.
hıııııııı hayırlısı olsun canım. çok sevindim ya bu olaya, kızının şansı diye düşünüyorum. afiyet olsun bu arada. bende kahvaltı ettim ama doymadı benimki sanırım, tepik atıp duruyor. bişiler gönderim şuna :)))
evet ya telefon ne kadar gerekliymiş, burda saf saf nete girmesini bekliyoruz.
dün onun tansiyonu düştü canım, doktor 2 gün rapor vermiş. evde girerim dedi girmedi.
çok varmış ama geçiyor be canım. benim bir dahaki randevuma 1 ay var6 ayımın sonuna gelmiş olacam. 6. ay mı anammmmmmm az kaldı yahuuu
cnm bahcene cok sevındım bak bebıse bereketıyle şansıyla gelıyor dımı:))
GÜNAYDINNNNN.nasılsınız diye bizde soralim ve soranlarada cevap verelim dedik.içimdeki xmenlebiz bugün daha iyiyiz.mide bulantılarımz ve sıcaklar hariç.herkese mutlu günler....
valla ıgrencsın aysun benım cocugun .ok kokusu bana benzerse yandık:)) senın yıyemıcen kesınde bızım pipiloşlar ılla ıser 1 kere yuzumuze:))
ayy canım, Allah razı olsun sizden. bizimde bahçemizde çok kedimiz var, bize ait değil ama mahallemizin kedileri, eşimde bende çok severiz hayvanları. eşim hiç öşenmiyor tencerede yemek pirişip götürüp veriyor, görümcem kedi maması gönderiyor, elimizden geldiğince bakıyoruz.
canım çok sağol, ben hamilelikteki boyun çocuğun doğruktan sonra ki boyuyla alakası olduğunu düşünmüyorum. kuzenim 57 cm doğmuş şimdi boyu 160 yok. zaten baktık çocuklar uzamıyor veririz baskete hemen fırlıyor boylar öyle. ben kusana kadar yiyorum zaten, gerisi Allahın takdiri.
:))) ayyy ben tombiş bebek istiyorum, doğsun şişircem onu :)))
iyiyiz sağol canım. mide bulantısı hala devam mı ediyor, geçmiş olsun.
amin canım inşallah, fark eder mi kime benzediği ikinizde güzelsiniz. :)
şanslı kızlar seninkiler annesi, senin gibi anaları var ne güzel.
haklı olabilirsin. zaten taşikardim var, neyse sorarım doktora . sağol canım.
günaydın canımmm hamd olsun iyiyiz sen nasılsınsenin oğluş mu olacaktı :44:
bulemsum herkesin cinsiyet kesinleşti şu listeyi yapsak mı cinsiyetlerin oldugu
Canım arkadaşlarım ve bebeğimin minik yoldaşları günaydınnnnnnnasılsınız kuzular keyifler iyi maşAllahhhh ben dün gece iyi uyuyamadım kabus gördümm biraz uykum var kahvaltımızı yaptık geldik yanınıza
canım hemşommm çok sevindim bıdışının iyi olmasına maşAllah onaAllah esirgesin maşAllah 700 gram süpersin formulunu söylesene bana ben dün ne güzel diyeti yaptım yaptım eve gidince coştummmmm
YAPIYORLARMIŞ BEBEĞİM..BENDE ŞAŞIRDIMM:44:oyy kuzum aleykümselammmaşallah kızçene sağlıklı her bişi yerindeymişşş
bebecikler kıpr kıpırr yerim onuuu, aaa canımm çiş mi yapıyorlar ? hiç bilmiyordum hep merak ediyordum, nasıl bir döngüleri var acabaa :44:nasıl yapıyorlar
hadi cnım gözün aydınnn şimdiden güzel sonuclarla gel inşAllah
aşk olsun kızlar kimse benim geldiğimi farketmemiş yazdımda kimse cevaplamamışşş
Cumanız mübarek olsunn...
AMİN...
Rabbim bizi bağışla,
bizi affet,
bizi evlatlarımızı eşlerimizi ailelerimizi sevdiklerimizi sevdiğin kulların arasına al
bizi koru bizi sağlıklı imanlı eyle,
geçmişlerimize rahmet eyle,
bizlere merhamet eyle,
evlatlarımızı sağlıklı imanlı hayırlı eyle,
evlatlarımızı hayırlısıyla eşlerimizle ailelerimizle kucağımıza almayı hayrlısıyla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip eyle,
Bizi cennetinle müjdelendir,
kabir azabından , şeytanın şerrinden, nefsimizin kölesi olmaktan, cehennem azabından koru,
Efendimize layık ümmet Sana Layık Kul olmayı nasip et..
AMİN AMİN AMİNNNNN
OBURİKS SENİİGÜNAYDIN CANLARIMMM evet yaa akşam biraz kaçırdım annem memleketten bişiler getirmişti de dayanamadımm
gönder kocayı gel kollarımıza halimem
yandan halimem yandan seviyorum seni candan seviyorsan candan boşan gel kocandannnn
ata demirer yandan halimem yandan videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
çiş yapıyormuşşşçişini yesinlerrrr ay iğrencimmmm
kocamı gönderdim geldim bugun geç gitti çünküüü çok istediğim bahçenin sözleşmesini imzalayacakkkkayınbaba istediği kadar zıngırdasın eşim bahçemizi almaya gitti
geç gideceğini bana söylemedi baktım yataktan kalkmıyor geç gidecem diyor uyuz beni neden uyandırdın ya dedimsonracıma kaktım kahvaltımı hazırladım eşimi uyandırdım bir güzel mamamızı yedik eşim gitti bakalım allah işini rast getirsin inşş
esranın nesi var ben kaçırmışım dün ulaşabileceğimiz bir şey yok mu durumunu sormak için acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?