canımm hoşgeldin iyi yapmıssınızdarısı basıma ben hiç hissetmiyorum 20.haftayı bekliyorum canım benim 4 lü sonucu cıktı gördün mü 8-10 sayfa once paylasmıstım
yok canım ne kusuru olur çarsambaya kadar süremiz var
oh oh süperrr bende kayınvalideye onu yapıcam ymekleri pişirttircem bulasıkları bir yerleştırıırm okadar
slm canım ohh gez gez ne güzel, akşamları sık sık uyanıyorum sıcaktan çok heryeri açamıyorumda terleyip üşütmekten korkuyorum
yya canım benimde aynı hatta beni ürkütüyor bu gün acayip hareketli neden acaba :26:
hoşgeldin tatlımm nasılsınn
valla ben çatlıyorum canım yaa mecburum,arada klima,vantilatör ortaya karışık açıyorum sıcaktan nefret eden biri olduğum için..
ürkme canım yaa tadını çıkar bence benimki de çok hareketli bu sıra maaşallah çok hoşuma gidiyor..
Hoşbuldum şekerim,sağol çok şükür iyiyim ama dün biraz böbrek ağrısı mı gaz ağrısı mı anlayamadığım bi karın ağrısı çektim,ceryanda falan kalıyorum bazen ondan olabilir mi acep?:26:
canım tatile gidiyorsun sanırım güzel br yere benziyor ama kendin pişir kendin ye mi olacak ? hazır yemek olsa iyi değil mi acaba ? ben tatillerde çok üşenirim
hadi bkalım şimdiden iyi tatiller nereye kacıyorsunuz bakalımcanım " Solante pregna" krem evet yüzede sürülüyor beyaz bir krem
bilmem bende anlam veremedim :))gıcık olduğu birisimiydi acaba
DOA PANSYON Tevikiye Kum Plaj Girii. Tevikiye/narck
canım bak buradaki yer kahvaltı filan yoksadece kalma parası 80 TL ondan çok mu dedim ama evleri çok hosuma gitti
Canım geçmiş olsun nasılsın şimdi iyi misin???
Çok merak ettik....
ay sende benim gibi hepsini alıyorsun, doktora şikayetlerimi söyleyinde magnezyum ve kalsiyum ekledi ama bilmiyorum ne kadar içerim
selam kızlar;
haftasonu pek giremedim,annemin tabiriyle "it gibi gezdim"
sıcaklarla aranız nasıl özellikle geceleri?
bu arada oğluşum artık iyice hissettiriyor kendini dün resmen yine gördüm karnım da ufak ufak tıkırtılar çook güzell yaa
eşim koşa koşa geldi ama o gelince durdu
bu velet hep böyle yapıyo bana diyo :)))
oyy yerim ben o kızçeyiiiben yeni metot buldum meme ucunu cimcikliyorum dün canımı sıktı bir atış yaptım tişörtten cimcikledim nasılda tutturdun diyor bana
sıkma canını kuşum eşinde anladı hatasını ama arada kalıyor ne yapsın veriyorlar gazı
sen üzülme tatlım sen olayın ana köküyle konuş durumuama patadanak değil üsülünce kur kur söyle
sağolasın kuşum eşim benden çok istekliydi canım da babasığille beraber olmak istemiyordu şimcik komsu olduk
dün hayal ettim bahçeye toprağın içine salıverecem kızımı apalıyacak vitamin alacak toprakdan diye
canım süt süt ürünleri ve çay kan hapının emilimini azaltıyormuş...7 gibi uyanır uyanmaz içiyorum 8.30-9.00 gibide kahvaltımı yapıyorum...bugun 5 gibi içtim çünkü uyanıktım o saattecanım kan hapından sonra neden çay süt sür ürünü? kahvaltı yaparken peynir yiyoruz çay içiyoruz ? neden almıyorsun doktor bir uyarıda bulunmadı ?
hoşgeldin nilciğim...bu pipiloşlarr hep terbiyeli saygılı babalarına karşı...bizim bıdışlarr iyice edepsiz...selam kızlar;
haftasonu pek giremedim,annemin tabiriyle "it gibi gezdim"
sıcaklarla aranız nasıl özellikle geceleri?
bu arada oğluşum artık iyice hissettiriyor kendini dün resmen yine gördüm karnım da ufak ufak tıkırtılar çook güzell yaa
eşim koşa koşa geldi ama o gelince durdu
bu velet hep böyle yapıyo bana diyo :)))
valla ben çatlıyorum canım yaa mecburum,arada klima,vantilatör ortaya karışık açıyorum sıcaktan nefret eden biri olduğum için..
ürkme canım yaa tadını çıkar bence benimki de çok hareketli bu sıra maaşallah çok hoşuma gidiyor..
Hoşbuldum şekerim,sağol çok şükür iyiyim ama dün biraz böbrek ağrısı mı gaz ağrısı mı anlayamadığım bi karın ağrısı çektim,ceryanda falan kalıyorum bazen ondan olabilir mi acep?:26:
ay sende benim gibi hepsini alıyorsun, doktora şikayetlerimi söyleyinde magnezyum ve kalsiyum ekledi ama bilmiyorum ne kadar içerim
doktoru aradım içim rahat etmedi demir hapı dışındakileri tok al, demiri aç al dedi.
demir aç karınla dedi diğerleri tok dedi, 3 öğüne bölebilirsin dedi hapları off çok hap var ya
evet aradımda ş,mdi doktoru demiri aç al dedi, diğerlerini tok al dedi,
tatlım eğer belinde felan ağrı varsa, kalsiyum eksikliğindenmiş magnezyum almalıymış yediklerimiz yeterli değilmiş
kan hapı yani demir hapı demiiri depolamak için çoğu kişi sezeryan oluyor kana ihtiyacımız varmış kanamamızda olacağı için.
canım kan hapından sonra neden çay süt sür ürünü? kahvaltı yaparken peynir yiyoruz çay içiyoruz ? neden almıyorsun doktor bir uyarıda bulunmadı ?
canımm hoşgeldin iyi yapmıssınızdarısı basıma ben hiç hissetmiyorum 20.haftayı bekliyorum canım benim 4 lü sonucu cıktı gördün mü 8-10 sayfa once paylasmıstım
[/B]
fındıklar hafta sonu sitelere gittim. (çoğunuz biliyorsunuzdurda bilmeyeneler için söyleyeyim, siteler ankaranın mobilya yeri..) bebek odası bakıyorum ve en baştan beri ben boyasız doğal ladin istiyorum ya... doğal diye satılanlarda da vernik varmış ve boyalılarla aynıymış... hepsinde bir miktar boya varmış... sertifikalı olan boyalar var onları kullanan firmalara baktık artık tabi hayallerim suya düştü12-13 yer gezdik 4 tanesinde aklım kaldı ama 2 ye düşürdüm... oda takımlarından birinin fotosu var diğeri yok da... bu olacak sanırım ufak tefek değişiklik yaptırıcam o kadar. model bu:
Kardelen ocuk Odas - Dodo ocuk & Gen Odas
fikirlerinizi alayım :)
geçmiş olsun canım bebişler yukarı çıkyorlar ya artık kas ağrısıdır o endişelenme benimde oluyor
Ay kesinlikle yaa maaşallah diyelim de,gerçekten bizim beyefendi gecelerin adamı olacak herhalde özellikle geceleri başlıyor hareketlenmeye..olabilir canım
canımm hoşgeldinnn :)
sıcaklar fena bastırıyor.. Allahtan akşamları bizim orası serin oluyor...
benimkinin de hareketlerini çok rahat seçebiliyorum artık, çok eğlenceli izlemesi :)
Aynen aynen canımcım kızlar babaya daha düşkün oluyo ya ondan,babalarına naz yapıyo zilloşlarhoşgeldin nilciğim...bu pipiloşlarr hep terbiyeli saygılı babalarına karşı...bizim bıdışlarr iyice edepsiz...
valla bizimkiler ortalığın anasını ağlatacak allah izin verirse deseneyaa sabah 2 erkek annesi henüz hiç hissetmemişler, benim onları okurken bile tekmeliyordu, çok haretli özellikle bu gün bende tırsıyorum herşey yolunda mı acaba diye ondan ürküyorum dedim :26:
o karın ağrısı cereyanda kalmaktandır haftasonu banada oldu kapı pencere açıkk
24.haftadan itibaren de net olarak hissediliyormuş canım..
Aaa okuyamadım yaa hemen bakıyorum nasıl çıktı sonuçlar umarım düşük risklidir..
Aaa okuyamadım yaa hemen bakıyorum nasıl çıktı sonuçlar umarım düşük risklidir..
çok güzel canım...sorması ayıp olmasın ne kadar diyorlar bu takımaa? oğluşun güle güle kullansınnnfındıklar hafta sonu sitelere gittim. (çoğunuz biliyorsunuzdurda bilmeyeneler için söyleyeyim, siteler ankaranın mobilya yeri..) bebek odası bakıyorum ve en baştan beri ben boyasız doğal ladin istiyorum ya... doğal diye satılanlarda da vernik varmış ve boyalılarla aynıymış... hepsinde bir miktar boya varmış... sertifikalı olan boyalar var onları kullanan firmalara baktık artık tabi hayallerim suya düştü12-13 yer gezdik 4 tanesinde aklım kaldı ama 2 ye düşürdüm... oda takımlarından birinin fotosu var diğeri yok da... bu olacak sanırım ufak tefek değişiklik yaptırıcam o kadar. model bu:
Kardelen ocuk Odas - Dodo ocuk & Gen Odas
fikirlerinizi alayım :)
arkadaslar merhaba,
bebeklerınızın sağlıklı olmasını ve sağ salım kucaklarınıza almanızı diliyorum.
2011 aralık annesıyım.
Sizin cinsiyetler buyuk ıhtımalle kesınlesmıstır.Eki Görüntüle 451572
kafam cok karıstı sız tecrubelısınız.
doktor resme gore erkek dedı ama bır kac arkadas o kordona benzıyor dedı.
sızce nedır?
ayy sağol canım yaa topiğin tecrübeli annesi sen de olmasan naaparız biiiizz
Ay kesinlikle yaa maaşallah diyelim de,gerçekten bizim beyefendi gecelerin adamı olacak herhalde özellikle geceleri başlıyor hareketlenmeye..
Aynen aynen canımcım kızlar babaya daha düşkün oluyo ya ondan,babalarına naz yapıyo zilloşlar
valla bizimkiler ortalığın anasını ağlatacak allah izin verirse desene
1-2 ay sonra ki hareketlerini daha da merak ediyorum,iyice büyümüş olacaklar kısmetse..
-ya evet dün öldürdü o ağrı beni umarım kas ağrısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?