canım bende mangal yapmaktan zevk alırım ama kocişimle baş basa yapmak zevk verir otellerin yemeklerini begenmıyorum o yuzden yemeksiz pansiyon bakıyorum bakalım kocişle akşam bakıcaz :))
olabilir canım
evet canım evleri çok şirin gerçekten güzelmiş... bence verilir yaaa çok değil yani...
canım benim iyiyim çok sağol... perşembe günü kötüydüm... eve gelip dinlendim öğleden sonrada tatile çıktık pazar günü döndük :)
kalsiyumu sürekli al canım... bebeğin kemik gelişimi için çok gerekli.. ben yeterince süt yoğurt tüketemyiorum.. zaten tüketsek te çoğumuz hazır süt yoğurt alıyor, gerekli vitamini alamıyoruz. magnezyumu bi gün kullanabildim sadece, krampları önlüyormuşama kullanamıyorum işte...
canımm hoşgeldinnn :)
sıcaklar fena bastırıyor.. Allahtan akşamları bizim orası serin oluyor...
benimkinin de hareketlerini çok rahat seçebiliyorum artık, çok eğlenceli izlemesi :)
oyy yerim ben o kızçeyiii
canım süt süt ürünleri ve çay kan hapının emilimini azaltıyormuş...7 gibi uyanır uyanmaz içiyorum 8.30-9.00 gibide kahvaltımı yapıyorum...bugun 5 gibi içtim çünkü uyanıktım o saatte
hoşgeldin nilciğim...bu pipiloşlarr hep terbiyeli saygılı babalarına karşı...bizim bıdışlarr iyice edepsiz...
canlarım benim yaaa merakta bıraktım sizi biliyorum ama hiç fırsatım olmadı nete girmeye... ama hep aklımdaydınız...
perşembe sabah rapor aldım, kötüydüm heralde tetenoz çarptı diye düşünüyorum... bi de suya değdirilmemesi gerekmiş ben akşamında yüzmeye gittim...:26: neyse ki geçti.
perşembe eve geldim annemlere dedim hadi avşa adasına gidelim... o da hadi gidelim dedi :) babamla erkek kardeşim gelmedi, eşyaları topladık, vapur biletini aldık, tekirdağdan bindik vapura avşaya geldik :)
2 gün denize girdim bol bol yüzdüm, yürüdük eğlendik kızlarla... (2 kız kardeşimde geldi) çok güzel geçti, dün de döndük :)
yani benim rapor bana tatil oldu :)
canım bende mangal yapmaktan zevk alırım ama kocişimle baş basa yapmak zevk verir otellerin yemeklerini begenmıyorum o yuzden yemeksiz pansiyon bakıyorum bakalım kocişle akşam bakıcaz :))
olabilir canım
evet canım evleri çok şirin gerçekten güzelmiş... bence verilir yaaa çok değil yani...
canım benim iyiyim çok sağol... perşembe günü kötüydüm... eve gelip dinlendim öğleden sonrada tatile çıktık pazar günü döndük :)
kalsiyumu sürekli al canım... bebeğin kemik gelişimi için çok gerekli.. ben yeterince süt yoğurt tüketemyiorum.. zaten tüketsek te çoğumuz hazır süt yoğurt alıyor, gerekli vitamini alamıyoruz. magnezyumu bi gün kullanabildim sadece, krampları önlüyormuşama kullanamıyorum işte...
canımm hoşgeldinnn :)
sıcaklar fena bastırıyor.. Allahtan akşamları bizim orası serin oluyor...
benimkinin de hareketlerini çok rahat seçebiliyorum artık, çok eğlenceli izlemesi :)
oyy yerim ben o kızçeyiii
canım süt süt ürünleri ve çay kan hapının emilimini azaltıyormuş...7 gibi uyanır uyanmaz içiyorum 8.30-9.00 gibide kahvaltımı yapıyorum...bugun 5 gibi içtim çünkü uyanıktım o saatte
hoşgeldin nilciğim...bu pipiloşlarr hep terbiyeli saygılı babalarına karşı...bizim bıdışlarr iyice edepsiz...
he he he geveze bebekleraman ya bu ne yoğunluk bugün kafamı kaldıramıyorum hala devam,
çok konuşmusunuz heee, bakın bebekleriniz geveze olacak haaa, ondan yani beni bekleyin demiyorum.
canım düşük riskli cıktı ama sende bak istersen canım sende yaptırmıstın bu testidoktoruda arıcam yarın
aman ya bu ne yoğunluk bugün kafamı kaldıramıyorum hala devam,
çok konuşmusunuz heee, bakın bebekleriniz geveze olacak haaa, ondan yani beni bekleyin demiyorum.
olurr bence bebeğim...sen yinede doktoruna sorda...adı ne demir hapının? benimki gynoferon diye bi hap...bende o zaman uyanınca yutayım çıkarmazsamsabahları aç karınla su içinde çıkarıyorum, 1 buçuk saat sonra 1 bardak çay içiorum kahvaltıda zaten gün içerisinde içmiyorum bir daha :) öyle yapsam olur dimi :)
Oh oh çok şükürrrr
Canım baktım da sadece dr unun tatile çıktığını yazmışsın,sonuç olarak göremedim,arasam mı demişsin.
evet bende yaptırmıştım düşük çıkmıştı benim de 1/49.000 lerdeydi rakamsal değerler..
senin değerleri göremedim,ya da bulamadım
cnm benım gecmış olsun hepımız merak ettık gercekten tatlım ya bende tetonoz vuruldum ve ertesı gun inanılmaz bı başdönme ve bulantı yaşadımbende onunla ılışkısı olabılecegını duşundum sende nasıl bı reaksıyon vardı bende o akşam banyo yaptım netten baktım banyo yapılabılır dıodu ama acaba olablılırmı demekten alamadım kendımı
ya şu tetanozu ben vurulmadım hala var mı benim gibi bekleyen? :)
canım gayet güzel bir seçim yapmışsın, çok beğendim... bebek odası olarak mı kullanılıyor sadece baza da oluyor mu??
çok güzel canım...sorması ayıp olmasın ne kadar diyorlar bu takımaa? oğluşun güle güle kullansınnn
orda gördüğüm bencee pipi ama tecrübeliler pipiloş anaları daha çok yardımcı olacaktır sana canımmhayırlı olsun bebeğin
hemdeee ne zilliii
Allah biliyor kalbimi kızım olmasını çoooooooooook istiyordum oğlum hissederde üzülür diye korkuyorum canım oğlum seni çok seviyorum:)))saglıkla sıhhatle gel canım bebegim .Babamız şimdiden aslanım kocum diye sevmeye basladı .eşime diyorum iki olmazsa 3 4 5 gider kızı bulana kadar:)))iki kız sizinle başederiz diyorum.Sen tek başına da yetersin hayatım diyor:))
oluyor canım bir sürü detayı var çekmecelerin içlerine bölme ünitesi veriyorlar çorap vs koy diye.. şifonyere gizli bölme yapıyorlar krem merhem koy diye çok hoşuma gittii... artı yatak altına ister ek yatak ister çekmece koyuyor...
canım gardrobunu 2 kapaklı yaptırcam eve sığmaz, şifonyer ve yatağı rafı da hedi ediyor 2250 diye konuştuk biraz daha da pazarlık edeceğiz...
kızlar bir de benim aklımda kalan bu var her ne kadar eşim diğerinde ısrar etse de :) buna ne dersiniz?
Zebra ocuk Odas - Dodo ocuk & Gen Odas
temiz diyor canım tabi doktor en iyisini bilir bak ekledim
Ohh süper canım çok şükür tabi dr değiliz ama az çok prof olduk bu alanda,gayet iyi çıkmış
özellikle şu ntd denen durum da çok çok düşük süper maaşallah..
ben canım vurulmadım...ve doktorum vurunma dedi:44: biliyorsun doktor değişikliği yaptım..ilk doktorda öyle demişti...buda vurunma dedi..bende güveniyorum doktora ve vurunmuyorumm...hayırlısı bakalım:44:
tatlım benım ben dr mu aradım bence böle bı fırsatı kacırma dedı cunku oldu bı beklnmedık anı doğum olabılır bı makas bıcak yardımıyla kordon kesısı yaşanabılır duşuk ıhtımalde olsa başa gelebılcek şeyler dedı ve doğumdan zıyade normal yaşantıdada kedı köpek ısırma konserve acma derken pek cok şey olabılıyo dedı mutlaka yaptır dedı bende ıkna oldum yaptırmaya nıyetım yoktu ama dr uma guvendığımden etkılı olldu konuşması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?