2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım bende mangal yapmaktan zevk alırım ama kocişimle baş basa yapmak zevk verir otellerin yemeklerini begenmıyorum o yuzden yemeksiz pansiyon bakıyorum bakalım kocişle akşam bakıcaz :))

ha seviyorsan sorun yok kuzu, herkesin farklı

ya o kadarda süt yumurta yoğurt yiyorum ama yetmiyor demekki alıcaz mecburen bebişim içinnn

bende o zaman uyanınca yutayım çıkarmazsam sabahları aç karınla su içinde çıkarıyorum, 1 buçuk saat sonra 1 bardak çay içiorum kahvaltıda zaten gün içerisinde içmiyorum bir daha :) öyle yapsam olur dimi :)

cnm benım gecmış olsun hepımız merak ettık gercekten tatlım ya bende tetonoz vuruldum ve ertesı gun inanılmaz bı başdönme ve bulantı yaşadımbende onunla ılışkısı olabılecegını duşundum sende nasıl bı reaksıyon vardı bende o akşam banyo yaptım netten baktım banyo yapılabılır dıodu ama acaba olablılırmı demekten alamadım kendımı

canım bende mangal yapmaktan zevk alırım ama kocişimle baş basa yapmak zevk verir otellerin yemeklerini begenmıyorum o yuzden yemeksiz pansiyon bakıyorum bakalım kocişle akşam bakıcaz :))

ha seviyorsan sorun yok kuzu, herkesin farklı

ya o kadarda süt yumurta yoğurt yiyorum ama yetmiyor demekki alıcaz mecburen bebişim içinnn

bende o zaman uyanınca yutayım çıkarmazsam sabahları aç karınla su içinde çıkarıyorum, 1 buçuk saat sonra 1 bardak çay içiorum kahvaltıda zaten gün içerisinde içmiyorum bir daha :) öyle yapsam olur dimi :)

aman ya bu ne yoğunluk bugün kafamı kaldıramıyorum hala devam,

çok konuşmusunuz heee, bakın bebekleriniz geveze olacak haaa, ondan yani beni bekleyin demiyorum.
he he he geveze bebekler işlerin altındamı kaldın sen balım ne çok iş yapmaya başladın sen gene

Allah biliyor kalbimi kızım olmasını çoooooooooook istiyordum oğlum hissederde üzülür diye korkuyorum canım oğlum seni çok seviyorum:)))saglıkla sıhhatle gel canım bebegim .Babamız şimdiden aslanım kocum diye sevmeye basladı .eşime diyorum iki olmazsa 3 4 5 gider kızı bulana kadar:)))iki kız sizinle başederiz diyorum.Sen tek başına da yetersin hayatım diyor:))

canım düşük riskli cıktı ama sende bak istersen canım sende yaptırmıstın bu testi doktoruda arıcam yarın

Oh oh çok şükürrrr
Canım baktım da sadece dr unun tatile çıktığını yazmışsın,sonuç olarak göremedim,arasam mı demişsin.
evet bende yaptırmıştım düşük çıkmıştı benim de 1/49.000 lerdeydi rakamsal değerler..

senin değerleri göremedim,ya da bulamadım

kızlar tetonoz aşısı baş dönmesı falan yapan oldumu bend ertesı sabah cok sıddetlı yaşadım kı gebelıgım boyunce ılk nettende baktıgımda yaşanabılıyomuş

aman ya bu ne yoğunluk bugün kafamı kaldıramıyorum hala devam,

çok konuşmusunuz heee, bakın bebekleriniz geveze olacak haaa, ondan yani beni bekleyin demiyorum.

haaa yanii size yetişemiyorummm..az yavaş konuşunnn demiyosundaaa...bizim bebeciklerin çenesi düşükk olmasınn diyee burcuu teyzoşşş...peki pekii anladık biz seniii
özledik şekeierm..işlerinde kolaylıklar versin Rabbim..tez zamandaaa gel aramızaaa
olurr bence bebeğim...sen yinede doktoruna sorda...adı ne demir hapının? benimki gynoferon diye bi hap...

bende aynen 7 gibi hapı içip, 8.30 gibi falan mecburen kahvaltımı yapıyorum...eğer döküp saçmazsamm çayıda içiyorumm

temiz diyor canım tabi doktor en iyisini bilir bak ekledim

Eklentiler

• $Adsız.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 34

ya şu tetanozu ben vurulmadım hala var mı benim gibi bekleyen? :)

tatlım benım ben dr mu aradım bence böle bı fırsatı kacırma dedı cunku oldu bı beklnmedık anı doğum olabılır bı makas bıcak yardımıyla kordon kesısı yaşanabılır duşuk ıhtımalde olsa başa gelebılcek şeyler dedı ve doğumdan zıyade normal yaşantıdada kedı köpek ısırma konserve acma derken pek cok şey olabılıyo dedı mutlaka yaptır dedı bende ıkna oldum yaptırmaya nıyetım yoktu ama dr uma guvendığımden etkılı olldu konuşması

canım gayet güzel bir seçim yapmışsın, çok beğendim... bebek odası olarak mı kullanılıyor sadece baza da oluyor mu??

oluyor canım bir sürü detayı var çekmecelerin içlerine bölme ünitesi veriyorlar çorap vs koy diye.. şifonyere gizli bölme yapıyorlar krem merhem koy diye çok hoşuma gittii... artı yatak altına ister ek yatak ister çekmece koyuyor...

canım gardrobunu 2 kapaklı yaptırcam eve sığmaz, şifonyer ve yatağı rafı da hedi ediyor 2250 diye konuştuk biraz daha da pazarlık edeceğiz...

kızlar bir de benim aklımda kalan bu var her ne kadar eşim diğerinde ısrar etse de :)
buna ne dersiniz?

Zebra ocuk Odas - Dodo ocuk & Gen Odas

aynen ben de çoooookkk istiyordum , kızı olacaklara hala imreniyorum nedense, erkek merkek evlat artık sevicez bu arada eşimle bizi askere gitme derdi aldı, son kararımız oğlumuzu askere yollamıyoruz bir de erkek anaları size sesleniyorum yenidoğan sünnetine nasıl bakıyorsunuz, çok çok faydalı birçok yerde okudum ama babası pek istemiyor, onu ikna edecek iyi bir doktor bulucam ama

ben de vurulmadım temmuz 9 gibi gidicem sağlık ocağına tek doz vurulurum herhalde çünkü 2007 ekim ayında vurulmuştum bacağıma metal battığı için

emzirme koltugu falan aksesuar olarak koyulmuş sanırım bu takıma...eğer dahil değilse...bence diğeri daha güzel kuzuummmve fiyatıda iyiymiş...güle güle kullansın pipiloşş

kedi tırmalamasında, köpek ısırmasından tetenoz bulaşmaz, genellikle metal eşyalarda üreyen bir mikroptur, küflü paslı demirlerde risk büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…