2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Valla bana da dr um sen bilirsin dedi,çok ta önemli değil dedi o yüzden emin olamıyorum yaa,kaçıncı haftaya kadar en son acaba?

ben canım vurulmadım...ve doktorum vurunma dedi:44: biliyorsun doktor değişikliği yaptım..ilk doktorda öyle demişti...buda vurunma dedi..bende güveniyorum doktora ve vurunmuyorumm...hayırlısı bakalım:44:
Evet canım benimki de öyle dedi,kuzeniminki de öyle demiş,etrafımda bi çok kişi olmadı ama ben hala kararsızım.bende dr değişikliği yaptım ilki vurunma dedi,ikincisi de sen bilirsin istersen vurun dedi ooff emin olamıyorummm

bende baş dönmesi mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü yaptı canım...

ilkini daha çok beğendimmm :):)

biz yaptırıcaz canım geciktirmeden büyüyünce cok acır (lokal anestezi ile minicik pipi kolay olur cok faydalıymış hemde dediğin gibi hatta biz hayal kurduk gecen eşim düğün yaparmıyız deyince bastım kahkahayı .Abiye bir kıyafet giyerim kestiririz pipiyi sonra hurra düğüne.baya gülmüştük sacmalayıp durduk:))

kızlar kızlar benim o bahçeyi istemem diyen ve benden hevesli olan kocam var ya az evvel eve geldi ve 400 tane fifan almış akşamda ekecekmişşş
neler almış kabak ,fasülye,bamya,6 çeşit biber,pırasa domates ,patlıcan,salatalık,kırmızı lahana,pırasaadam otomatik pilota geçmiş resmen

iyi oluyor böyle fikirleşmek ya saolun:) ilki tam bebiş takımı, diğerini ilerde de kullanır diye düşündüm biraz neyse aman bir tane daha alırız :)

işte ben de emin olamıyorum oda için...

şimdilik uygun fiyatlı bişey alıp bebek büyüyünce kendi odasını kendi seçerek alsın istiyorum aslında....

ya cnm aslında ben dr mu cok emın olarak aradım cunku kızımda vurdurmana grek yok demiştı ama aradn 6 yıl gectı sanırım dr um evrım gecırdı ve vurulmam gerektını söledı ne bıleyım bı vakamı yaşadı tabı ben kendımden vurulmayacgıma okadar emınken bı andan kendımı s.o da buldum 2 doz vurulursan 3 yıl 5 doz vurulursan 10 yıl koruyomuş

Dün akşam bi düğündeydik tabi ben oynak sivas'lı dayanabilir miyim kır düğünüydü ve davul zurna bile vardı,bi arkadaşımız da 3,5 aylık hamile kalktık bir oynadık,bi halaylar çektik ki anlatamam roman havası bile oynamışım valla :)))))

bende baş dönmesi mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü yaptı canım...

ilkini daha çok beğendimmm :):)

aynen bendede öle yaptı cnm vuruldumun ertesı gunu sersem gıbıydım fecı başım döndu midem bulandı ve tansıyonum duştu hernekadr nette yazsana banyo yapılabılıır dıe acaba su ıle temasından mı dıe şuphede kaldım ebede yıkanma falan demedı

istemem yan cebime koy olmuşşş

ohohhh maşallahh.. tüm kışlık yemekliğini hazırlarsın sen şimdiii

valla bilmiyorum canım neyseki geçti... kolumda hala şişlik ve kızarıklık var tabii

yaa büyüyünce istemiyor eşimde 5-6 aylık olsun diyor ama yenidoğan olursa ilk 48 saat içerisinde lokal anestezi bile yapmıyorlar ne ilaç ne birşey, vazelin sürüyormuşun bebek kordonundan daha çabuk iyileşiyormuş o kadar rahat yani, yoksa 5-6 aylık olunca zor lokal aneztezi oluyor

haha o kuduz du dımı

evet :))) kuduz olan hayvanda yok artık çok şükür :)

Sağlık ocağı hemen karşımda caddede ama üşendiğimden değil,kararsız kalışımdan dolayı gitmiyorum,bi bakmışsın yarın gitmişim ne de olsa ikizler burcuyum işte lanet olsun şu kararsızlığıma

istemem yan cebime koy olmuşşş

ohohhh maşallahh.. tüm kışlık yemekliğini hazırlarsın sen şimdiii
aynen öyle beni üzdüğüyle kaldı odun kocacım benimm:98:
evet kışlıklar bahçedennnn hemen en acilinden ugur derin dondurucu almam lazım benimmm eşim alalım diyordu ben olmaz diyordum ama artık onay vermenin zamanı geldi

at bakim elinden o sigarayııı sigara sanada oğluşada zararlı

canım bende 2.cisini beğendim maviş mavişş ohhh

ya işte bende onu beğendim mavisi pek tatlı:)

ayyyy bahçe mi ekiyorsunuz ne güzel ben çok okuyamıyorum geçmişi yoğunluktan bazı şeyleri atlamak zorunda kalıyorum.. ne güzel ya ben de ektim köye bu yıl mis gibi... çok sevindim kuzum istediğin olmuş :)

işte ben de emin olamıyorum oda için...

şimdilik uygun fiyatlı bişey alıp bebek büyüyünce kendi odasını kendi seçerek alsın istiyorum aslında....

babaannesigile aldırıyorum kuzum bende.. ben de öyle dedim şimdi ben seçeyim 6-7 yıla kdr evi değiştirirken kendisi seçerek alsın dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…