- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
tatlım benım ben dr mu aradım bence böle bı fırsatı kacırma dedı cunku oldu bı beklnmedık anı doğum olabılır bı makas bıcak yardımıyla kordon kesısı yaşanabılır duşuk ıhtımalde olsa başa gelebılcek şeyler dedı ve doğumdan zıyade normal yaşantıdada kedı köpek ısırma konserve acma derken pek cok şey olabılıyo dedı mutlaka yaptır dedı bende ıkna oldum yaptırmaya nıyetım yoktu ama dr uma guvendığımden etkılı olldu konuşması
Evet canım benimki de öyle dedi,kuzeniminki de öyle demiş,etrafımda bi çok kişi olmadı ama ben hala kararsızım.bende dr değişikliği yaptım ilki vurunma dedi,ikincisi de sen bilirsin istersen vurun dedi ooff emin olamıyorummmben canım vurulmadım...ve doktorum vurunma dedi:44: biliyorsun doktor değişikliği yaptım..ilk doktorda öyle demişti...buda vurunma dedi..bende güveniyorum doktora ve vurunmuyorumm...hayırlısı bakalım:44:
cnm benım gecmış olsun hepımız merak ettık gercekten tatlım ya bende tetonoz vuruldum ve ertesı gun inanılmaz bı başdönme ve bulantı yaşadımbende onunla ılışkısı olabılecegını duşundum sende nasıl bı reaksıyon vardı bende o akşam banyo yaptım netten baktım banyo yapılabılır dıodu ama acaba olablılırmı demekten alamadım kendımı
oluyor canım bir sürü detayı var çekmecelerin içlerine bölme ünitesi veriyorlar çorap vs koy diye.. şifonyere gizli bölme yapıyorlar krem merhem koy diye çok hoşuma gittii... artı yatak altına ister ek yatak ister çekmece koyuyor...
canım gardrobunu 2 kapaklı yaptırcam eve sığmaz, şifonyer ve yatağı rafı da hedi ediyor 2250 diye konuştuk biraz daha da pazarlık edeceğiz...
kızlar bir de benim aklımda kalan bu var her ne kadar eşim diğerinde ısrar etse de :) buna ne dersiniz?
Zebra ocuk Odas - Dodo ocuk & Gen Odas
emzirme koltugu falan aksesuar olarak koyulmuş sanırım bu takıma...eğer dahil değilse...bence diğeri daha güzel kuzuummmve fiyatıda iyiymiş...güle güle kullansın pipiloşş
inşAllah sağlıklı hayırlı evlat olurlar canım biz ne isteriz ki..
bende baş dönmesi mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü yaptı canım...
ilkini daha çok beğendimmm :):)
aynen ben de çoooookkk istiyordum , kızı olacaklara hala imreniyorum nedense, erkek merkek evlat artık sevicezbu arada eşimle bizi askere gitme derdi aldı, son kararımız oğlumuzu askere yollamıyoruz bir de erkek anaları size sesleniyorum yenidoğan sünnetine nasıl bakıyorsunuz, çok çok faydalı birçok yerde okudum ama babası pek istemiyor, onu ikna edecek iyi bir doktor bulucam ama
ben de vurulmadım temmuz 9 gibi gidicem sağlık ocağına tek doz vurulurum herhalde çünkü 2007 ekim ayında vurulmuştum bacağıma metal battığı için
iyi oluyor böyle fikirleşmek ya saolun:) ilki tam bebiş takımı, diğerini ilerde de kullanır diye düşündüm biraz neyse aman bir tane daha alırız :)
kedi tırmalamasında, köpek ısırmasından tetenoz bulaşmaz, genellikle metal eşyalarda üreyen bir mikroptur, küflü paslı demirlerde risk büyüktür
iyi oluyor böyle fikirleşmek ya saolun:) ilki tam bebiş takımı, diğerini ilerde de kullanır diye düşündüm biraz neyse aman bir tane daha alırız :)
Valla bana da dr um sen bilirsin dedi,çok ta önemli değil dedi o yüzden emin olamıyorum yaa,kaçıncı haftaya kadar en son acaba?
Evet canım benimki de öyle dedi,kuzeniminki de öyle demiş,etrafımda bi çok kişi olmadı ama ben hala kararsızım.bende dr değişikliği yaptım ilki vurunma dedi,ikincisi de sen bilirsin istersen vurun dedi ooff emin olamıyorummm
bende baş dönmesi mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü yaptı canım...
ilkini daha çok beğendimmm :):)
kızlar kızlar benim o bahçeyi istemem diyen ve benden hevesli olan kocam var ya az evvel eve geldi ve 400 tane fifan almış akşamda ekecekmişşş
neler almış kabak ,fasülye,bamya,6 çeşit biber,pırasa domates ,patlıcan,salatalık,kırmızı lahana,pırasaadam otomatik pilota geçmiş resmen
aynen bendede öle yaptı cnm vuruldumun ertesı gunu sersem gıbıydım fecı başım döndu midem bulandı ve tansıyonum duştu hernekadr nette yazsana banyo yapılabılıır dıe acaba su ıle temasından mı dıe şuphede kaldım ebede yıkanma falan demedı
biz yaptırıcaz canım geciktirmeden büyüyünce cok acır(lokal anestezi ile minicik pipi kolay olur cok faydalıymış hemde dediğin gibi hatta biz hayal kurduk gecen eşim düğün yaparmıyız deyince bastım kahkahayı .Abiye bir kıyafet giyerim kestiririz pipiyi sonra hurra düğüne.baya gülmüştük sacmalayıp durduk:))
haha o kuduz du dımı
ya cnm aslında ben dr mu cok emın olarak aradım cunku kızımda vurdurmana grek yok demiştı ama aradn 6 yıl gectı sanırım dr um evrım gecırdı ve vurulmam gerektını söledı ne bıleyım bı vakamı yaşadı tabı ben kendımden vurulmayacgıma okadar emınken bı andan kendımı s.o da buldum 2 doz vurulursan 3 yıl 5 doz vurulursan 10 yıl koruyomuş
aynen öyle beni üzdüğüyle kaldı odun kocacım benimm:98:istemem yan cebime koy olmuşşş
ohohhh maşallahh.. tüm kışlık yemekliğini hazırlarsın sen şimdiii
at bakim elinden o sigarayııısigara sanada oğluşada zararlı
canım bende 2.cisini beğendim maviş mavişş ohhh
kızlar kızlar benim o bahçeyi istemem diyen ve benden hevesli olan kocam var ya az evvel eve geldi ve 400 tane fifan almış akşamda ekecekmişşş
neler almış kabak ,fasülye,bamya,6 çeşit biber,pırasa domates ,patlıcan,salatalık,kırmızı lahana,pırasaadam otomatik pilota geçmiş resmen
işte ben de emin olamıyorum oda için...
şimdilik uygun fiyatlı bişey alıp bebek büyüyünce kendi odasını kendi seçerek alsın istiyorum aslında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?