2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnaım bahceyi kiralıyormusunuz satın mı alıyorsunuzz :26:ne güzel herseyi almış iştee ohhh doğal miss

he he he geveze bebekler işlerin altındamı kaldın sen balım ne çok iş yapmaya başladın sen gene

:))) iki canlıyım ya 2 kat çalışıyorum :)))) canım izne çıkanlar var, daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

o kadar uzun nasıl konuştuk ama, iki gönül bir olunca kimse engelleyemiyor işte

anam özledim şimdiden sizi :))) demir hapını verirken doktor 2 saat önce 2 saat önce hiçbişi yiyip içme dedi bana

ben canım vurulmadım...ve doktorum vurunma dedi:44: biliyorsun doktor değişikliği yaptım..ilk doktorda öyle demişti...buda vurunma dedi..bende güveniyorum doktora ve vurunmuyorumm...hayırlısı bakalım:44:

alla alla bizimkide şiddetle tavsiye etti, neden gerek yok dedi doktor? sadece ameliyatta bulaşmaz ki.

ohhhh hepsinden yemiş kadar oldum. kız ne şanslısın maşallah diyim. üzülüyon bazen ama bak sevinecek ne çok şey oluyor hayatında. Allahın sevdiği kulsun. inşallah hepsini yemekte nasip olur.

ya attlım evet bende karasızdım da işte ya olurda ınsanız hanı kızımda planlı bı sezeryanım oldu özel hastane şartlarında tabı bundada olucak ta mesela ablam 40 dkkalık yolda az daha arabada doğum yapıyodu zor yetıştırdık gırer dırmez doğum gercekleştı bende dr unda demesıyle bıraaz urktum acıkcası hayttta neler gelıyo başa planladımız gıbı bı doğum olmazsa yanı rıske atıcak kadar zorlu bı işlem değik hem bak sunu okudum oalkı planladımız gıbı olmazsa
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...uPSBCQ&usg=AFQjCNFdtaoFbRvhlzGRnz4UFkg4ApryvA

evet canım geçen perşembe haber geldi eşimde hemen sözleşmeyi imzaladı dün çit ile cevirdik bahçemizi çapa makinesi ile çapalattık bahçe ekime hazır ve nazır yaniii
zaten benim hayatımda hep böyle olur ben neyi istersem olmaz ama ben ondan ümidi kestiğim an gelir beni bulur
sende ektin demek rabbim bol mahsüller versin şekerin en organiğinden

cnaım bahceyi kiralıyormusunuz satın mı alıyorsunuzz :26:ne güzel herseyi almış iştee ohhh doğal miss
5 yıllık sözleşme imzalandı canım belediyeden kiraladık senelik 100 lira ödeyeceğiz bırakmak istediğimiz an ise bırakacağız

bu da benden :) ama ben vurdurucam bebeğe de bi miktar bağısıklık kazandırıyormuş kuzum..

lavinya

menekşe takımın dolabıda güzelmiş...

böyle bir takımda beğendim, ama çok klasik dedi eşim... ya o kadar çok model baktım ki artık dedim daha fazla mağazaya girip kafamı kurcalamayacağım... çok güzel şeyler vardı... bakalım haftaya gidince net kararı mı vereceğim kuzum...

cnm ben takımı cok beyendım cok kıbar hoşş ben şimdilik yapamıcam bı kızımın odası bıde mısafır yat odamız var evde diğerlerıde bızım kullanmdımız alanlar bıraz daha buyuyunce

cnm özelden msj göndermişsin ama ben ordan cvp yazamıyorum.Burdan cvp vereyim cnm.Ben medicabil e gidiyorum doktorum Nihat Gök.Çok memnunum.Öğrenmek istediğin başka birşey varsa sorabilirsin.

ay cok ucuz cok iyi olmus canım ne güzel güle güle buyut cocuklarını içinde

ahh erkeklerrrr.. en başta dediğini yapsaydı ya
al tabii... benim de annemin evinde var 3 çekmeceli... kayınvalidemler bi sürü şeyler hazırlayacaklar köyde, ekmeğimizi bile yapıcak sağolsun., annem boşuna masraf etme benim dondurucuyu al ben kullanmıyorum dedi. onunkini alıcaz biz de...

babaannesigile aldırıyorum kuzum bende.. ben de öyle dedim şimdi ben seçeyim 6-7 yıla kdr evi değiştirirken kendisi seçerek alsın dedim...

keşke bizimkini de kayınvalidemler alsalar ama hiç sanmıyorum :26:

3 saatte gecsede evimde olsam

ayy been de bugün işe arabayla geldim ççoook rahat oluyomuşşş... 8 de çıktım evdennn akşam da rahat rahat gidicez bebişle

evett arabayla rhattır aman trafiğe takılmada canım ev işe kaç dk sürüyor arabayla

amin inşallah domateslerde minik minik döküntüler var kuzum biberlerde bu haftaya çıkardı ama babam her yere ağaç diktiğinden güneşi az geliyor bakalım ne zaman çıkacak? darısı sana hadi bakalım :)

cnm ben takımı cok beyendım cok kıbar hoşş ben şimdilik yapamıcam bı kızımın odası bıde mısafır yat odamız var evde diğerlerıde bızım kullanmdımız alanlar bıraz daha buyuyunce

kuzum hangisini beğendin krem mi mavi mi?

valla ben istedim kalabalık bir ortamda benden torun istiyordu sen yatak odasını yap ben hemen bebek yaparım dedim yaparım dedi. 2 aya kalmadı hamileydim eli mahkum kaldı...

Aman ne zararı olacak ki dediğin gibi olasılıkları göz önünde bulundurmak lazım.bu hafta giderim belki

bu da benden :) ama ben vurdurucam bebeğe de bi miktar bağısıklık kazandırıyormuş kuzum..

.

ayy sormaa ne gıcık bişey di mi şu kararsızlık.Valla bende bu hafta giderim diye düşünüyorum

benc e bu hızla hemen yarın gıt ttalımmm tam motıve olmuşkennn bı ay sonra bı doz daha o 3 sene koruyo klan 3 doz da doğum sonrası onuda vurdururmuyum bılemedım ışte

kremlı olanı tatlımmm

ne olurmuşki cnm ben gelişi güzel kullanıyorum küçük şişelerde demir şurubu midemi agrıtıyo ve nefesimi kesiyo kullanan varmıı

eltim aile hekimim ya o yapalım faydası var dedi kuzum... yokse benim niyetim yoktur yaptır bencede..

lavinya27 canım ben mavili olanı çok beğendim. diğeri biraz süslü ve ağır geldi bana.

kremlı olanı tatlımmm

kızlar saolun:) artık oraya gittiğimde bakıp net karar vericem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…