2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ne olurmuşki cnm ben gelişi güzel kullanıyorum küçük şişelerde demir şurubu midemi agrıtıyo ve nefesimi kesiyo kullanan varmıı

cnm ben kullanıyorum dr um özellıkle yemekten 30 dk önce olmalı dedı ama bende seve seve cııyorum kızımdada tam 5 ay ıctım yanı 150 şişe

evett arabayla rhattır aman trafiğe takılmada canım ev işe kaç dk sürüyor arabayla

trafik ollmuyor artık, İstanbul boşaldı bu sefer gerçekten :) 20 dakika da geldim sabah.

valla ben istedim kalabalık bir ortamda benden torun istiyordu sen yatak odasını yap ben hemen bebek yaparım dedim yaparım dedi. 2 aya kalmadı hamileydim eli mahkum kaldı...

.9: ALlah senin canını almasın deliiiiiiiiiii... zorla oda aldırıyosunnn cadı gelinnn seniiiiii....

ne olurmuşki cnm ben gelişi güzel kullanıyorum küçük şişelerde demir şurubu midemi agrıtıyo ve nefesimi kesiyo kullanan varmıı

ilacın emilimi azalırmış, ben yatmadan 2 saat evvel yemeği kesiyorum, ilacı alıp yatıyorum.

ilacın prospektüsünü oku bi canım bakalım ne diyor?

ilacın emilimi azalırmış, ben yatmadan 2 saat evvel yemeği kesiyorum, ilacı alıp yatıyorum.

ilacın prospektüsünü oku bi canım bakalım ne diyor?

okudumda cnm öle bişi gözüme çarpmadıı ( bebegime zarar verirmi acaba:44:

canım tetenoz aşısı olmalıyız bence geçen anlattm ya annemlere giderken babetime raptiye çivisi saplandı ayağımın tabanını çizdi canım yandı yinede ya tamamen girseydi ayagıma hersey basımıza gelebilir Allah koruusn biz önlem alalımda takdir Allahın

okudumda cnm öle bişi gözüme çarpmadıı ( bebegime zarar verirmi acaba:44:

bebeğe birşey olmaz canım, en azından kahve çay süt ile içme.

ben bugünün pazartesi olduğunun farkında bile dğeilim nedense işe servisle gelmediğim için sanırım bi de bugün eşim tayin dilekçesini verdi o da etkilemiş olabilür

hadi hayırlısı, gönlünüze göre olur inşallah.

trafik ollmuyor artık, İstanbul boşaldı bu sefer gerçekten :) 20 dakika da geldim sabah.

.9: ALlah senin canını almasın deliiiiiiiiiii... zorla oda aldırıyosunnn cadı gelinnn seniiiiii....

napim kuzum ya sürekli torun torun torun dedi.. ben de anne borcumuz var dedim nasıl karşılayacaz ihtiyaçlarını dedim biz destek oluruz dedi. ben de bunu dedim valla habire bişeyler aldırıyom bir anneanne bir babaanne napim...

kıçıma yapıştı koltuk yaa dolaşmak istiyorum ama çok güneş yaa

hakkaten sıkılmış bu kıyamam sana

ben sadece demir şurubu alıyorum eleviti kullanmama gerek varmı acaba bide bu gittimde balık hapı yazdırcam

aslında yüürümek lazım ama enerjim kalmıyor eve gidince yıgılıyorum koltuga

valla canım, zorlayacaksın kendini. ben eve gidiyorum yemek yiyoruz, sonra dinleniyoruz bazen kestiriyoruz, uyanınca gece saat kaç olursa olsun dışarı çıkıp yürüyoruz. eşim içinde faydalı oda zayıflamak istiyor. ne kadar halsiz olsamda çıkıyorum. hoş gerçi ben sürekli iştede hareketliyim ama geceleri dışarı çıkınca serin serin rahat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…