ne olurmuşki cnm ben gelişi güzel kullanıyorum küçük şişelerde demir şurubu midemi agrıtıyo ve nefesimi kesiyo kullanan varmıı
evett arabayla rhattır aman trafiğe takılmada canımev işe kaç dk sürüyor arabayla
valla ben istedim kalabalık bir ortamda benden torun istiyordu sen yatak odasını yap ben hemen bebek yaparım dedim yaparım dedi. 2 aya kalmadı hamileydim eli mahkum kaldı...
ne olurmuşki cnm ben gelişi güzel kullanıyorum küçük şişelerde demir şurubu midemi agrıtıyo ve nefesimi kesiyo kullanan varmıı
ilacın emilimi azalırmış, ben yatmadan 2 saat evvel yemeği kesiyorum, ilacı alıp yatıyorum.
ilacın prospektüsünü oku bi canım bakalım ne diyor?
resmen pazartesi sendromu yasıyorum çok sıkkıldım ama yaaaa
Aman ne zararı olacak ki dediğin gibi olasılıkları göz önünde bulundurmak lazım.bu hafta giderim belki
ayy sormaa ne gıcık bişey di mi şu kararsızlık.Valla bende bu hafta giderim diye düşünüyorum
kıçıma yapıştı koltuk yaa dolaşmak istiyorum ama çok güneş yaa
ben bugünün pazartesi olduğunun farkında bile dğeilim nedenseişe servisle gelmediğim için sanırım bi de bugün eşim tayin dilekçesini verdi o da etkilemiş olabilür
al bendende o kadar :)))) akşamları yürüyüşe gitmek en iyisi bu çalışan bayanlar içinn
aranızda megnzyum kulaan varmı su an hangı ılaçları kulanıosunuz ben 20. hftamdaym
okudumda cnm öle bişi gözüme çarpmadıı( bebegime zarar verirmi acaba:44:
ben bugünün pazartesi olduğunun farkında bile dğeilim nedenseişe servisle gelmediğim için sanırım bi de bugün eşim tayin dilekçesini verdi o da etkilemiş olabilür
trafik ollmuyor artık, İstanbul boşaldı bu sefer gerçekten :) 20 dakika da geldim sabah.
.9:ALlah senin canını almasın deliiiiiiiiiii... zorla oda aldırıyosunnn cadı gelinnn seniiiiii....
kıçıma yapıştı koltuk yaa dolaşmak istiyorum ama çok güneş yaa
napim kuzum ya sürekli torun torun torun dedi.. ben de anne borcumuz var dedim nasıl karşılayacaz ihtiyaçlarını dedim biz destek oluruz dedi. ben de bunu dedimvalla habire bişeyler aldırıyom bir anneanne bir babaanne napim...
hakkaten sıkılmış bu kıyamam sana
aslında yüürümek lazım ama enerjim kalmıyor eve gidince yıgılıyorum koltuga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?