valla canım, zorlayacaksın kendini. ben eve gidiyorum yemek yiyoruz, sonra dinleniyoruz bazen kestiriyoruz, uyanınca gece saat kaç olursa olsun dışarı çıkıp yürüyoruz. eşim içinde faydalı oda zayıflamak istiyor. ne kadar halsiz olsamda çıkıyorum. hoş gerçi ben sürekli iştede hareketliyim ama geceleri dışarı çıkınca serin serin rahat ediyorum.
aslında yüürümek lazım ama enerjim kalmıyor eve gidince yıgılıyorum koltuga
aranızda megnzyum kulaan varmı su an hangı ılaçları kulanıosunuz ben 20. hftamdaym
canım tetenoz aşısı olmalıyız bence geçen anlattm ya annemlere giderken babetime raptiye çivisi saplandı ayağımın tabanını çizdi canım yandı yinede ya tamamen girseydi ayagımahersey basımıza gelebilir Allah koruusn biz önlem alalımda takdir Allahın
fındıklar hafta sonu sitelere gittim. (çoğunuz biliyorsunuzdurda bilmeyeneler için söyleyeyim, siteler ankaranın mobilya yeri..) bebek odası bakıyorum ve en baştan beri ben boyasız doğal ladin istiyorum ya... doğal diye satılanlarda da vernik varmış ve boyalılarla aynıymış... hepsinde bir miktar boya varmış... sertifikalı olan boyalar var onları kullanan firmalara baktık artık tabi hayallerim suya düştü12-13 yer gezdik 4 tanesinde aklım kaldı ama 2 ye düşürdüm... oda takımlarından birinin fotosu var diğeri yok da... bu olacak sanırım ufak tefek değişiklik yaptırıcam o kadar. model bu:
Kardelen ocuk Odas - Dodo ocuk & Gen Odas
fikirlerinizi alayım :)
ayy sağol canım yaa topiğin tecrübeli annesi sen de olmasan naaparız biiiizz
Ay kesinlikle yaa maaşallah diyelim de,gerçekten bizim beyefendi gecelerin adamı olacak herhalde özellikle geceleri başlıyor hareketlenmeye..
Aynen aynen canımcım kızlar babaya daha düşkün oluyo ya ondan,babalarına naz yapıyo zilloşlar
valla bizimkiler ortalığın anasını ağlatacak allah izin verirse desene
1-2 ay sonra ki hareketlerini daha da merak ediyorum,iyice büyümüş olacaklar kısmetse..
-ya evet dün öldürdü o ağrı beni umarım kas ağrısıdır
haaa yanii size yetişemiyorummm..az yavaş konuşunnn demiyosundaaa...bizim bebeciklerin çenesi düşükk olmasınn diyee burcuu teyzoşşş...peki pekii anladık biz seniii
özledik şekeierm..işlerinde kolaylıklar versin Rabbim..tez zamandaaa gel aramızaaa
olurr bence bebeğim...sen yinede doktoruna sorda...adı ne demir hapının? benimki gynoferon diye bi hap...
bende aynen 7 gibi hapı içip, 8.30 gibi falan mecburen kahvaltımı yapıyorum...eğer döküp saçmazsamm çayıda içiyorumm
oluyor canım bir sürü detayı var çekmecelerin içlerine bölme ünitesi veriyorlar çorap vs koy diye.. şifonyere gizli bölme yapıyorlar krem merhem koy diye çok hoşuma gittii... artı yatak altına ister ek yatak ister çekmece koyuyor...
canım gardrobunu 2 kapaklı yaptırcam eve sığmaz, şifonyer ve yatağı rafı da hedi ediyor 2250 diye konuştuk biraz daha da pazarlık edeceğiz...
kızlar bir de benim aklımda kalan bu var her ne kadar eşim diğerinde ısrar etse de :) buna ne dersiniz?
Zebra ocuk Odas - Dodo ocuk & Gen Odas
Valla bana da dr um sen bilirsin dedi,çok ta önemli değil dedi o yüzden emin olamıyorum yaa,kaçıncı haftaya kadar en son acaba?
Evet canım benimki de öyle dedi,kuzeniminki de öyle demiş,etrafımda bi çok kişi olmadı ama ben hala kararsızım.bende dr değişikliği yaptım ilki vurunma dedi,ikincisi de sen bilirsin istersen vurun dedi ooff emin olamıyorummm
amin inşallah domateslerde minik minik döküntüler var kuzum biberlerde bu haftaya çıkardı ama babam her yere ağaç diktiğinden güneşi az geliyor bakalım ne zaman çıkacak? darısı sana hadi bakalım :)
kuzum hangisini beğendin krem mi mavi mi?
valla ben istedim kalabalık bir ortamda benden torun istiyordu sen yatak odasını yap ben hemen bebek yaparım dedim yaparım dedi. 2 aya kalmadı hamileydim eli mahkum kaldı...
ben su an magezyum decavıt ve demır hapı kulanıom fazlamı uc ilac merak ettm
Bende katılıyorum size;
Eve girdiğimde kendimi koltuğa yığılmış halde buluorum
Doktor henüz yürüyüş falan demedi ama :44:
canım hadi gözün aydın umarım işlerinize yakın güzel bir yer olur:82:
sağol canım. amin.hadi hayırlısı, gönlünüze göre olur inşallah.
napim kuzum ya sürekli torun torun torun dedi.. ben de anne borcumuz var dedim nasıl karşılayacaz ihtiyaçlarını dedim biz destek oluruz dedi. ben de bunu dedimvalla habire bişeyler aldırıyom bir anneanne bir babaanne napim...
kuzum tayin dilekçesi duydum tez zamanda istediğin yer olur inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bir Gün Peygamber Efendimiz Evimize Ziyarete Gelse ! - YouTube
ne kadar dogru kızlar birgun peygamberimiz evimize gelse düşünün ne yapardıknefisler çok kabarık Allah yardımcımız olsun bastırmayı nasip etsin Rabbil alemin
aslında düzenli olarak yürümek lazım canım kolay bir doğum için
ya kızlar resmen oğluşum sag gögsümün omurgamın altında atıyoo acaip sırt agrısı yapıo sizdede midenizin altında atıyomu
anneciğime yakın olsun da canım işi de evimin yakınına getiririm artık :)
sağol canım. amin.
iyi yapıyosun canım... ben de annem bişey almasın istiyorum, kız kardeşim evlenicek ya ona yardım için aylık para koyayım diyorum kenara, evleneceği zaman veririm anneciğime, rahat rahat evlendirir kızını inşallah.
çok seviyorum bunu...
ayyy canımmmmmm aminnn aminnnnn inşallahhhh... ev bakmaya başladım bileeee... bi kaç haftaya kesinleşicek yakında evi tutarız sanırım biz de :)
şimdi dicektim bunu da dinle diye dinliyormuşsun zaten
Akşamları 6 da evde oluorum o saatten sonra yürümek sanki işkence hele de bu sıcakta
Son aylarda yürürüm diyorum hep ama bi arkadaşım son aylarda yürüyüşün çok daha zor olduğunu söylemişti:44:
İşin kötüsü ; işim gün boyu pc başında oturarak hiç hareket yok :44:
kızlar size yine bişey danışacağım ne çok danışır oldum
ben doktora dedim ki bir ara canım çok tatlı çeker oldu tatlı ya düştüm dedim şuan o kadar değilim ama doktor demez mi hmm o zman 3 hafta sonra olan şeker yüklemesini sen sağlık ocağında bu hafta yaptır dedi :18: ilk önce açlık şekerini ölçelim dedi, sonra da şeker yüklemesi yapalım dedi, bişi varsa diyetle çözeriz dedi öfffffffff napmalıyım yarın sabah gitmelimiyim çok heyecanlıyım :18::18:
Akşamları 6 da evde oluorum o saatten sonra yürümek sanki işkence hele de bu sıcakta
Son aylarda yürürüm diyorum hep ama bi arkadaşım son aylarda yürüyüşün çok daha zor olduğunu söylemişti:44:
bugün dünya yarın toprak bir söz okumuştum dur bulursam paylaaşayım
"KIL BEŞ VAKİT NAMAZINI, ÇEKME DÜNYANIN NAZINI, YARIN KILARIM DİYENİN, DÜN KILDIK NAMAZINI..."ne kadar dogru eskiden hiç etrafımda kayıp yasamamıstım şimdi düşünüyorumda 15 kişi gitmiş 5 i genç 4 ü yaşlı 6 sı orta yaşlarda belki yarın belki 5 yıl sonra ölücez Allahım ahiretimizi çok güzl eylesin bizi sevdiği kullarnın arasına alsın...
25 ekimde bir kadın çocugunu kreşe bırakıyor sonra yuruyus yapmak için sahile ınıyor manyağın biri kadını 15 yerinden bıcaklıyor ve kadın oracıkta hayatını kaybediyor sadece 34 yasında ve 3 cocuk annesi Allah basa vermesin çok üzülmüştüm en kucuk cocugu 5 yasında... Ölüm ne zaman gelir bilinmez efendimizin sözü çok güzel ve anlammlı " bugün ölecekmiş gibi ahiret için, hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için çalışın"...
ben sadece demir şurubu alıyorum eleviti kullanmama gerek varmı acaba bide bu gittimde balık hapı yazdırcam
haklısın canım yürümeliyim ama kocişim sadece haftasonları yurumek istiyor haklı oda eve gelince 2 saat dinleniyor işe devam ediyor
Bende katılıyorum size;
Eve girdiğimde kendimi koltuğa yığılmış halde buluorum
Doktor henüz yürüyüş falan demedi ama :44:
kızlar size yine bişey danışacağım ne çok danışır oldum
ben doktora dedim ki bir ara canım çok tatlı çeker oldu tatlı ya düştüm dedim şuan o kadar değilim ama doktor demez mi hmm o zman 3 hafta sonra olan şeker yüklemesini sen sağlık ocağında bu hafta yaptır dedi :18: ilk önce açlık şekerini ölçelim dedi, sonra da şeker yüklemesi yapalım dedi, bişi varsa diyetle çözeriz dedi öfffffffff napmalıyım yarın sabah gitmelimiyim çok heyecanlıyım :18::18:
valla benim eşim yanımda olsa hiç durmam sürekli yürürüm ama tek başıma zevk almıyorum... yüzmeye gidiyorum ben de...
işyerinde de sürekli wcydi, kantindi, suydu falan kalkıp yürümeye çalışıyorum. evde de uzanırken bacaklarım hep yukarda bi kaç hareket yapıyorum mutlaka...
canım sakin ol bi :) tatlıya neden düştün acaba? kuru meyve, meyve, meyveli soda ile halledebilirsin belki. ben de bi ara acı biber krizine giriyordum ki hiç sevmem acı yemeyi.
bi ölçtür de ona göre yaptır şeker yüklemeni canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?