2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

haklısın canım yürümeliyim ama kocişim sadece haftasonları yurumek istiyor haklı oda eve gelince 2 saat dinleniyor işe devam ediyor

aranızda megnzyum kulaan varmı su an hangı ılaçları kulanıosunuz ben 20. hftamdaym

ben şu ana kadar bi tek maltofer fol lullandım 2.kutudayım hala kullanıyorum..

Evet evet fena gaza geldim bu hafta gidip vurdurayım :)

neyse oğluşum acıktı galiba hem midem kazınıyo hem de içerde bi hareketlilik,bi şeyler atıştırıp geleyim muck..

kuzum çok şeker senin ilk attığın organik çok sade idi öyle bişi bekliyordum senden açınca şaşırdım çok şirin

aynen 1-2 sonra nasıl olacak bu yaramazlarrr

benim hapım ferrum fort diye bişi günde 1 tane, dökme gıı

daha mı klas ne bu ? ayh bilemedim bende nasıl alacağımı bilmediğim için karar veremiyorum :44: bende büyüyünce biraz daha uzun kullansın istiyorum çok bebeklik olmasın sade olsun diyorum bilemiyorum ama renk beyaz olacak ona karar verdim, tipi de sade

ben vuruldum kızlar ne olur ne olmaz diyorlar

ay ne güzel organkk
kayınvalidemlerde ekti ilk kez bu yıl bizde organik yicez inş. :) paşama organik süt vermiş olacağım

canım hadi gözün aydın umarım işlerinize yakın güzel bir yer olur :82:

anneciğime yakın olsun da canım işi de evimin yakınına getiririm artık :)

hadi hayırlısı, gönlünüze göre olur inşallah.
sağol canım. amin.

iyi yapıyosun canım... ben de annem bişey almasın istiyorum, kız kardeşim evlenicek ya ona yardım için aylık para koyayım diyorum kenara, evleneceği zaman veririm anneciğime, rahat rahat evlendirir kızını inşallah.

çok seviyorum bunu...

kuzum tayin dilekçesi duydum tez zamanda istediğin yer olur inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy canımmmmmm aminnn aminnnnn inşallahhhh... ev bakmaya başladım bileeee... bi kaç haftaya kesinleşicek yakında evi tutarız sanırım biz de :)

şimdi dicektim bunu da dinle diye dinliyormuşsun zaten

aslında düzenli olarak yürümek lazım canım kolay bir doğum için

Akşamları 6 da evde oluorum o saatten sonra yürümek sanki işkence hele de bu sıcakta
Son aylarda yürürüm diyorum hep ama bi arkadaşım son aylarda yürüyüşün çok daha zor olduğunu söylemişti:44:
İşin kötüsü ; işim gün boyu pc başında oturarak hiç hareket yok :44:

ya kızlar resmen oğluşum sag gögsümün omurgamın altında atıyoo acaip sırt agrısı yapıo sizdede midenizin altında atıyomu

kızlar size yine bişey danışacağım ne çok danışır oldum

ben doktora dedim ki bir ara canım çok tatlı çeker oldu tatlı ya düştüm dedim şuan o kadar değilim ama doktor demez mi hmm o zman 3 hafta sonra olan şeker yüklemesini sen sağlık ocağında bu hafta yaptır dedi :18: ilk önce açlık şekerini ölçelim dedi, sonra da şeker yüklemesi yapalım dedi, bişi varsa diyetle çözeriz dedi öfffffffff napmalıyım yarın sabah gitmelimiyim çok heyecanlıyım :18::18:

bugün dünya yarın toprak bir söz okumuştum dur bulursam paylaaşayım
"KIL BEŞ VAKİT NAMAZINI, ÇEKME DÜNYANIN NAZINI, YARIN KILARIM DİYENİN, DÜN KILDIK NAMAZINI..." ne kadar dogru eskiden hiç etrafımda kayıp yasamamıstım şimdi düşünüyorumda 15 kişi gitmiş 5 i genç 4 ü yaşlı 6 sı orta yaşlarda belki yarın belki 5 yıl sonra ölücez Allahım ahiretimizi çok güzl eylesin bizi sevdiği kullarnın arasına alsın...

25 ekimde bir kadın çocugunu kreşe bırakıyor sonra yuruyus yapmak için sahile ınıyor manyağın biri kadını 15 yerinden bıcaklıyor ve kadın oracıkta hayatını kaybediyor sadece 34 yasında ve 3 cocuk annesi Allah basa vermesin çok üzülmüştüm en kucuk cocugu 5 yasında... Ölüm ne zaman gelir bilinmez efendimizin sözü çok güzel ve anlammlı " bugün ölecekmiş gibi ahiret için, hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için çalışın"...

valla benim eşim yanımda olsa hiç durmam sürekli yürürüm ama tek başıma zevk almıyorum... yüzmeye gidiyorum ben de...
işyerinde de sürekli wcydi, kantindi, suydu falan kalkıp yürümeye çalışıyorum. evde de uzanırken bacaklarım hep yukarda bi kaç hareket yapıyorum mutlaka...

canım sakin ol bi :) tatlıya neden düştün acaba? kuru meyve, meyve, meyveli soda ile halledebilirsin belki. ben de bi ara acı biber krizine giriyordum ki hiç sevmem acı yemeyi.
bi ölçtür de ona göre yaptır şeker yüklemeni canım.

selam annısler... naptınız bakalımm
ben daha gtmedım asıya hemsıremz 7 ye kadar ocaktaym deyınce aksam serınlgınde gdeyım barı dedım
ay ben korkuyo muyum neyım ya bı sıcagı bahane edıyorum bı baska bseyı cok acımasa barıı:26::18::18:
masaalah sayfalar da jet hızıyla ılerlemıs ne cok konusuyosunuz oleee
usenıyorum walla okumakla bıtmez kaynattıklarınz

aynı durumdayız canım senin ne olucak kız erkek kendini tanıtırmısın bize bizimle tanısmadıysan

kilo
meslek

Çok Doğru Çokkk ...!

Evet canım arkadaşın çok doğru demiş canım.Ben 8. aya kadar günde 2 saat belki daha fazla yürüyüş yapıyordum.Ama 8. aydan sonra azcık yürüyeyim nefesim kesiliyo , çabuk yoruluyorum , zaten çok da sıcak.Ben de çok olmasa da bazı arkadaşlarda baya ayak şişlikleri olmuş, yürümeyi bırakın ayakta duramadıklarını söylüyorlar.Bi de erken doğum riski çıktı bende mecbur 3-4 hafta evde yattım şimdilerde tekrar yavaş yavaş yürüyüşlere başladım.İnş. kolay doğumlarımız olur hepimizin...Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım hayırlısı ile...

ben sadece demir şurubu alıyorum eleviti kullanmama gerek varmı acaba bide bu gittimde balık hapı yazdırcam

ben iyi beslenemiyorum diye elevit verdi doktor, açıkcası içimde rahat etti, çok istifralarım olmuştu, şimdi iyiyim ama doktor devam et dedi. sende bir danış doktoruna. haftada 1 balık yiyorsan balık yağına gerek yokmuş canım.

haklısın canım yürümeliyim ama kocişim sadece haftasonları yurumek istiyor haklı oda eve gelince 2 saat dinleniyor işe devam ediyor

benim eşimde öyleydi ben bir ara diyet yapıyordum o zamanlar çok zorluk çıkardı bana. ama şimdi konu sağlık olunca tıpış tıpış geliyor, bazen uykusundan uyandırıyorum gece 11 de 12 de çıkıyoruz. ben kolay doğum yapmak istiyorum yardımcı ol diyorum bana kıyamıyor, ayrıca doktorumunda çok faydası oldu, yürümen lazım demişti.

Bende katılıyorum size;
Eve girdiğimde kendimi koltuğa yığılmış halde buluorum
Doktor henüz yürüyüş falan demedi ama :44:

ilk aydan beri bana doktor yürüyeceksin demişti

yaptır canım ne kaybedersin, 3 hafta sonra tekrar yaptırısınşimdi birşey çıkmazsa. inşallah sadece aşermektir.

yaa hep düşünüyordum o şekeri nasıl içeceğim diye kusarım çünkü doktor demezmi şimdi iç işin kötüsü 3 hafta sonra yine içicem :18:
ya ben başlarda hep ekşi hep tuzlu yedim sonra tatlıya geçtim ama 3-4 gündür o kadar tatlı canm istemiyor bir ara çoktu nerden söylediysem üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…