Evet canım arkadaşın çok doğru demiş canım.Ben 8. aya kadar günde 2 saat belki daha fazla yürüyüş yapıyordum.Ama 8. aydan sonra azcık yürüyeyim nefesim kesiliyo , çabuk yoruluyorum , zaten çok da sıcak.Ben de çok olmasa da bazı arkadaşlarda baya ayak şişlikleri olmuş, yürümeyi bırakın ayakta duramadıklarını söylüyorlar.Bi de erken doğum riski çıktı bende mecbur 3-4 hafta evde yattım şimdilerde tekrar yavaş yavaş yürüyüşlere başladım.İnş. kolay doğumlarımız olur hepimizin...Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım hayırlısı ile...
kuzum çok şeker senin ilk attığın organik çok sade idi öyle bişi bekliyordum senden açınca şaşırdım çok şirin
aynen 1-2 sonra nasıl olacak bu yaramazlarrr
benim hapım ferrum fort diye bişi günde 1 tane, dökme gıı
daha mı klas ne bu ? ayh bilemedim bende nasıl alacağımı bilmediğim için karar veremiyorum :44: bende büyüyünce biraz daha uzun kullansın istiyorum çok bebeklik olmasın sade olsun diyorum bilemiyorum ama renk beyaz olacak ona karar verdim, tipi de sade
ben vuruldum kızlar ne olur ne olmaz diyorlar
ay ne güzel organkk
kayınvalidemlerde ekti ilk kez bu yılbizde organik yicez inş. :) paşama organik süt vermiş olacağım
ben iyi beslenemiyorum diye elevit verdi doktor, açıkcası içimde rahat etti, çok istifralarım olmuştu, şimdi iyiyim ama doktor devam et dedi. sende bir danış doktoruna. haftada 1 balık yiyorsan balık yağına gerek yokmuş canım.
benim eşimde öyleydi ben bir ara diyet yapıyordum o zamanlar çok zorluk çıkardı bana. ama şimdi konu sağlık olunca tıpış tıpış geliyor, bazen uykusundan uyandırıyorum gece 11 de 12 de çıkıyoruz. ben kolay doğum yapmak istiyorum yardımcı ol diyorum bana kıyamıyor, ayrıca doktorumunda çok faydası oldu, yürümen lazım demişti.
ilk aydan beri bana doktor yürüyeceksin demişti
yaptır canım ne kaybedersin, 3 hafta sonra tekrar yaptırısınşimdi birşey çıkmazsa. inşallah sadece aşermektir.
bugün dünya yarın toprak bir söz okumuştum dur bulursam paylaaşayım
"KIL BEŞ VAKİT NAMAZINI, ÇEKME DÜNYANIN NAZINI, YARIN KILARIM DİYENİN, DÜN KILDIK NAMAZINI..."ne kadar dogru eskiden hiç etrafımda kayıp yasamamıstım şimdi düşünüyorumda 15 kişi gitmiş 5 i genç 4 ü yaşlı 6 sı orta yaşlarda belki yarın belki 5 yıl sonra ölücez Allahım ahiretimizi çok güzl eylesin bizi sevdiği kullarnın arasına alsın...
25 ekimde bir kadın çocugunu kreşe bırakıyor sonra yuruyus yapmak için sahile ınıyor manyağın biri kadını 15 yerinden bıcaklıyor ve kadın oracıkta hayatını kaybediyor sadece 34 yasında ve 3 cocuk annesi Allah basa vermesin çok üzülmüştüm en kucuk cocugu 5 yasında... Ölüm ne zaman gelir bilinmez efendimizin sözü çok güzel ve anlammlı " bugün ölecekmiş gibi ahiret için, hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için çalışın"...
yaa hep düşünüyordum o şekeri nasıl içeceğim diye kusarım çünkü doktor demezmi şimdi iç işin kötüsü 3 hafta sonra yine içicem :18:
ya ben başlarda hep ekşi hep tuzlu yedim sonra tatlıya geçtim ama 3-4 gündür o kadar tatlı canm istemiyor bir ara çoktu nerden söylediysem üff
aynı durumdayız canım senin ne olucak kız erkek kendini tanıtırmısın bize bizimle tanısmadıysan
kilo
meslek
ya kızlar resmen oğluşum sag gögsümün omurgamın altında atıyoo acaip sırt agrısı yapıo sizdede midenizin altında atıyomu
kızlar size yine bişey danışacağım ne çok danışır oldum
ben doktora dedim ki bir ara canım çok tatlı çeker oldu tatlı ya düştüm dedim şuan o kadar değilim ama doktor demez mi hmm o zman 3 hafta sonra olan şeker yüklemesini sen sağlık ocağında bu hafta yaptır dedi :18: ilk önce açlık şekerini ölçelim dedi, sonra da şeker yüklemesi yapalım dedi, bişi varsa diyetle çözeriz dedi öfffffffff napmalıyım yarın sabah gitmelimiyim çok heyecanlıyım :18::18:
yaa hep düşünüyordum o şekeri nasıl içeceğim diye kusarım çünkü doktor demezmi şimdi iç işin kötüsü 3 hafta sonra yine içicem :18:
ya ben başlarda hep ekşi hep tuzlu yedim sonra tatlıya geçtim ama 3-4 gündür o kadar tatlı canm istemiyor bir ara çoktu nerden söylediysem üff
Evet çok yeniyim ben
Boy: 165
Kilo: 64
İlk çocuk mu: Evet
Çalışıyor musun : Evet
Meslek: Finans
hoşgeldin canım aramıza...
Evet çok yeniyim ben
Evet çok yeniyim ben
valla benimde kaburgam ağrıyor ben de diyorum acaba bebek mi diye ama emin olamıyorum perşembe doktora soracağım..
Kuzum aynısı bende de var yaaaa... Ama daha söylemedim doktora:26::26: Limon veriyorlarmış o zaman sorun olmuyormuş korkma... (diyene de ba:18::18:)
Evet çok yeniyim ben
hoşgeldin canım... canım applepay istedi ama şimdi çok kötüüü çokkkkk nerden bulcam ben bunu şimdi :):)
eğer sürekli kalmayı takip etmeyi düşünüyorsan bu topiğimize de bilgilerini yazabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
5. ayı yani 20. haftası dolan kızlarrrrr bilgilerini güncellemeyenleri silicem haaaaaa
hoşgeldin canım... canım applepay istedi ama şimdi çok kötüüü çokkkkk nerden bulcam ben bunu şimdi :):)
eğer sürekli kalmayı takip etmeyi düşünüyorsan bu topiğimize de bilgilerini yazabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
5. ayı yani 20. haftası dolan kızlarrrrr bilgilerini güncellemeyenleri silicem haaaaaa
Çok teşekkür ederim ; Hoşbuldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?