2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Aminnnn! İnşallah!
Bende şimdi yürüyüşlere başlasam iyi olacak o zaman , son aylarımın ne olacağı meçhul :44:

kuzum onunla ilgili sabah bir bilgi yazdım tüm hayallerim suya düştü diye oku istersen.. malesef hiç bir şekilde boyasız olmuyor en kötü verikleniyormuş.. sertifikalı özel bebek odası boyası olması gerekiyormuş tek bu var.. malesef kimyasaldan kaçamıyorsun.. onu da görünce sinirlerim bozuldu bu mağazada çok kaliteli yapıyordu çok hoşuma gitti ben de artık bunlara karar verdim napim ben hep organik yiyordum saolsun babaannemler ekerdi, onlardan sonrada babam ektirdi bu yılda eğlence olsun dedim kendim ektim bakalım nasıl olacak? :)

inşallah bişi yoktur burcum yaa

:46.

eğer çok uzun zamandır şekerli gıdalara karşı isteğin olsa neyse de senin öyle değil... söylemiş bulundun bi kere yaptırıcan artık

aynı durumdayız canım senin ne olucak kız erkek kendini tanıtırmısın bize bizimle tanısmadıysan

kilo
meslek

Evet çok yeniyim ben

Boy: 165
Kilo: 64
İlk çocuk mu: Evet
Çalışıyor musun : Evet
Meslek: Finans

ya kızlar resmen oğluşum sag gögsümün omurgamın altında atıyoo acaip sırt agrısı yapıo sizdede midenizin altında atıyomu

valla benimde kaburgam ağrıyor ben de diyorum acaba bebek mi diye ama emin olamıyorum perşembe doktora soracağım..

kuzum aynısı bende de var yaaaa... ama daha söylemedim doktora:26::26: limon veriyorlarmış o zaman sorun olmuyormuş korkma... (diyene de ba:18::18:)

Evet çok yeniyim ben

Boy: 165
Kilo: 64
İlk çocuk mu: Evet
Çalışıyor musun : Evet
Meslek: Finans

hoşgeldin canım... canım applepay istedi ama şimdi çok kötüüü çokkkkk nerden bulcam ben bunu şimdi :):)

eğer sürekli kalmayı takip etmeyi düşünüyorsan bu topiğimize de bilgilerini yazabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html

5. ayı yani 20. haftası dolan kızlarrrrr bilgilerini güncellemeyenleri silicem haaaaaa

Bende sürekli gece gündüz bach,mozart,chopin ve tchaikowsky dinliyorum oğlumla ama piyano konçertolarını..
Çok faydalıymış gerçekten..

ne zaman dinletsem karnımda hareketlilik başlıyor kociş te diyor ki"anne yeteeeeer kafa bu da"diyormuş güya bebişim..kendisi sevmiyor ya klasik müziği..

Allah izin verirse doğumdan sonra 1-2 yıl içinde bi deneme yapacağım bakalım..
piyano,org vs.görünce nasıl tepki verecek.bi profun uyguladığı örneği uygulayacağım..

ya kan şekerini ölçmek yetmiyor mi ki yaa
yarın sabah gideceğim bakalım lavinyam sende sorsaydın keşke merak ettim gönderecek mi

limon mu hmm ya öf hiç istemiyorum gitmek ay çok mıymıyladım

Hoşbuldumm
Cok tehlikeli bi nick olmuş di mi .. Değiştirmeyi düşünmüo deilimm
EE o zaman bana göndermek düşer adresi alimmmm

canım ben önümüzdeki pztesi dolduruyorum 20. haftamı ondan girmedim kilomu, iyi oluyor böyle takip etmesi

hayatbanaguzell- lavınya27-applepay-ve ben kuvvetle muhtemel aynı gunlerde hamıle kalmısız ne teasduf ama
benım sat26 ocak kızlar sızler de ne

yok anacım bu yabancılar bizim gibi cömert olamazlar aslaa ben kıza kahvaltılık getiriyorum beraber kahvaltı ediyoruz ara öğün yapıyoruz kız yanımda ekmek salça cayla keyif yapıyor yermisin demiyor çok değişikler harbiii

boşuna mı alman usulü diyorlar dimi ay hamd olsun muslumanım ekmeğimi paylasmayı biliyorum

canım ben önümüzdeki pztesi dolduruyorum 20. haftamı ondan girmedim kilomu, iyi oluyor böyle takip etmesi

kızlar yarın eşimin arkadaşları gelecekmiş puffff ((babalığını kutlamayaaa yav daha erken dedim rtada cocuk yok olunca gelirlerdi 10 kişi ben napiyim bunlara hazır olmaz ayıp our sen cici ellerinkle yap diyo bi kızdım nasıl .hamileyim ve sıcak sen beni düşünmüyormusun diye panik oldum şincik varmı pratik tarifler hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…