kızlar yarın eşimin arkadaşları gelecekmiş puffff((babalığını kutlamayaaa yav daha erken dedim rtada cocuk yok olunca gelirlerdi 10 kişi ben napiyim bunlara hazır olmaz ayıp our sen cici ellerinkle yap diyo bi kızdım nasıl .hamileyim ve sıcak sen beni düşünmüyormusun diye panik oldum şincik varmı pratik tarifler hanımlar
Çok teşekkür ederim ; Hoşbuldummm
hoş geldin canımneden bu kadr geciktinnn bakimm :)
tetonoz yaptırdın mı ? detaylı utrason ? demir hapın elevitin var mı :)))
hayatbanaguzell- lavınya27-applepay-ve ben kuvvetle muhtemel aynı gunlerde hamıle kalmısız ne teasduf ama
benım sat26 ocak kızlar sızler de ne
Hoşgeldin canım günlerimiz de yakınmış..
annesininbirtanesi olsaydı sana basit tarifler veirrirdi
canım bence kıymalı pide harcı hazırla eşine ver fırında yaptırsın yanına da bir tatlı yap revani yada tiramisu yada tatlı kurabiye birde çay işte hiç yorulmazsın
Geç oldu güç olmasınnn
tetonoz yaptırmadım, detaylı ultrason hayır , demir hapım yok , elevitim var ama kullanmıommm :44:
cünkü ben hap içmekten nefret ederimmm:18:
ya kan şekerini ölçmek yetmiyor mi ki yaa
yarın sabah gideceğim bakalım lavinyam sende sorsaydın keşke merak ettim gönderecek mi
limon mu hmm ya öf hiç istemiyorum gitmek ay çok mıymıyladım
hayatbanaguzell- lavınya27-applepay-ve ben kuvvetle muhtemel aynı gunlerde hamıle kalmısız ne teasduf ama
hoşgeldin canım aramıza çok memnun oldumbebişin adı belli sende bıdış anasısın benim gibi hadi gözün aydın
canım sagol pide pratik olur peynirli yaptırabilirim soganla aram kötü tatlı yeter demi meyve falan biran önce eve gitsem bugün temizliği ancak hallederim :)))
^kızlar yarın eşimin arkadaşları gelecekmiş puffff((babalığını kutlamayaaa yav daha erken dedim rtada cocuk yok olunca gelirlerdi 10 kişi ben napiyim bunlara hazır olmaz ayıp our sen cici ellerinkle yap diyo bi kızdım nasıl .hamileyim ve sıcak sen beni düşünmüyormusun diye panik oldum şincik varmı pratik tarifler hanımlar
Benim doktorum ilk erkek dedi geçen ay kız dedi şimdi ufak çapta bi karışıklık yaşıoz :44:
perşembe günü randevum var tekrar sorucam özellikleee...
kaşarlı pidede olur canım kıymalıda olur çok pratik canım hem sen yorulmazsın sonrada çay çerez meyve ok tamamdır gelenlerin karısı öküz değillerse elbet yardım ederleretmezlersede sen yüzsüzlüğe vur tabakları taşımama yardım edermşsiniz dersin
Hoşbuldumm
Cok tehlikeli bi nick olmuş di mi .. Değiştirmeyi düşünmüo deilimm
EE o zaman bana göndermek düşer adresi alimmmm
canım ben önümüzdeki pztesi dolduruyorum 20. haftamı ondan girmedim kilomu, iyi oluyor böyle takip etmesi
yok anacım bu yabancılar bizim gibi cömert olamazlar aslaa ben kıza kahvaltılık getiriyorum beraber kahvaltı ediyoruz ara öğün yapıyoruz kız yanımda ekmek salça cayla keyif yapıyor yermisin demiyor çok değişikler harbiii
boşuna mı alman usulü diyorlar dimi ay hamd olsun muslumanım ekmeğimi paylasmayı biliyorum
canım benimki 13 haftalıktan beri kız diyor14 temmuzda detylı ultrason var hayırlısı bakalım
^
canım sana en yakın fırına ugra bı ekmek hamuru al borcama yay uzerıne Allah ne verdyse sucuk kasar mısır zeytın serpıstr bde sos yap ver fırına hıc ugrasma hamur yaplmakla felan bde mılfoy hamuru alıp borek de yapabılırsın basıt ıkı dakıkalık
aklıma gelırse yazarım daha acıktım walla sana yazayım derken
aaa nıltt de varmıs bızımle aynı gun hamıs kalanlardan baya coguz masaallah bakalım once hangımız dogurcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?