2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hayatbanaguzell- lavınya27-applepay-ve ben kuvvetle muhtemel aynı gunlerde hamıle kalmısız ne teasduf ama
benım sat26 ocak kızlar sızler de ne

yok anacım bu yabancılar bizim gibi cömert olamazlar aslaa ben kıza kahvaltılık getiriyorum beraber kahvaltı ediyoruz ara öğün yapıyoruz kız yanımda ekmek salça cayla keyif yapıyor yermisin demiyor çok değişikler harbiii

boşuna mı alman usulü diyorlar dimi ay hamd olsun muslumanım ekmeğimi paylasmayı biliyorum

annesininbirtanesi olsaydı sana basit tarifler veirrirdi

canım bence kıymalı pide harcı hazırla eşine ver fırında yaptırsın yanına da bir tatlı yap revani yada tiramisu yada tatlı kurabiye birde çay işte hiç yorulmazsın

hoş geldin canım neden bu kadr geciktinnn bakimm :)

tetonoz yaptırdın mı ? detaylı utrason ? demir hapın elevitin var mı :)))

Geç oldu güç olmasınnn

tetonoz yaptırmadım, detaylı ultrason hayır , demir hapım yok , elevitim var ama kullanmıommm :44:
cünkü ben hap içmekten nefret ederimmm:18:

canım sagol pide pratik olur peynirli yaptırabilirim soganla aram kötü tatlı yeter demi meyve falan biran önce eve gitsem bugün temizliği ancak hallederim :)))

ya kan şekerini ölçmek yetmiyor mi ki yaa
yarın sabah gideceğim bakalım lavinyam sende sorsaydın keşke merak ettim gönderecek mi

limon mu hmm ya öf hiç istemiyorum gitmek ay çok mıymıyladım

perşembe sorcam kuzum randevu o vakit ama olabiliyor hamilelikte diye duyduğum için çok endişelenmemiştim:26: şimdi ciddiye aldım..

hayatbanaguzell- lavınya27-applepay-ve ben kuvvetle muhtemel aynı gunlerde hamıle kalmısız ne teasduf ama
benım sat26 ocak kızlar sızler de ne

26 ocak canım ne tesadüf

hoşgeldin canım aramıza çok memnun oldum bebişin adı belli sende bıdış anasısın benim gibi hadi gözün aydın

Benim doktorum ilk erkek dedi geçen ay kız dedi şimdi ufak çapta bi karışıklık yaşıoz :44:
perşembe günü randevum var tekrar sorucam özellikleee...

canım sagol pide pratik olur peynirli yaptırabilirim soganla aram kötü tatlı yeter demi meyve falan biran önce eve gitsem bugün temizliği ancak hallederim :)))

kaşarlı pidede olur canım kıymalıda olur çok pratik canım hem sen yorulmazsın sonrada çay çerez meyve ok tamamdır gelenlerin karısı öküz değillerse elbet yardım ederler etmezlersede sen yüzsüzlüğe vur tabakları taşımama yardım edermşsiniz dersin

^
canım sana en yakın fırına ugra bı ekmek hamuru al borcama yay uzerıne Allah ne verdyse sucuk kasar mısır zeytın serpıstr bde sos yap ver fırına hıc ugrasma hamur yaplmakla felan bde mılfoy hamuru alıp borek de yapabılırsın basıt ıkı dakıkalık
aklıma gelırse yazarım daha acıktım walla sana yazayım derken
aaa nıltt de varmıs bızımle aynı gun hamıs kalanlardan baya coguz masaallah bakalım once hangımız dogurcak

karılarını tanımıyorum tanışıp kaynasacakmışız:)))inşallah öküz degillerdir

Hoşbuldumm
Cok tehlikeli bi nick olmuş di mi .. Değiştirmeyi düşünmüo deilimm
EE o zaman bana göndermek düşer adresi alimmmm

gönderiyorummmm istanbullllll................

canım ben önümüzdeki pztesi dolduruyorum 20. haftamı ondan girmedim kilomu, iyi oluyor böyle takip etmesi

tamam seni affediyorum :)
bence de verimli oluyor böyle takip etmek :)

sen diyetisyene gittin ya ondan demiyodure anacım... sahi nasıl gidiyor yemek listene uyuyormusun??

dediğin gibi pratik oluyor hemde daha lezzetli oluyor kuzum iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…