2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Cok sevindim bu işeee
sonra istanbuldasınız hep di mi ?

yarın içinde hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh

benim eşimin işi rotasyona tabii canım. bakanlık müfettişi. istanbul görevi 7 yıl. ondan sonra hiç belli olmaz, burda kalabilirz de gidebiliriz de.. gerçi eşim bazı nedenlerden dolayı 10 yıl sonra istifasını verip özele geçmeyi düşünüyor.bakalım kısmet... en kötü ihtimal 7 yıl burdayız ama :):)

aminn inşallah canım. yarın rutin kontrol.. şeker yüklemesi... büyük ihtimal cuma günü ayrıntılıya giricez.. onu çok emrak ediyorum :)

burcu

canım kolay gelsin sana da.. evet geliyo eşim ve bebeğimizi görücez bol bol :) çok heyecanlıyım :)

Hayırlısı canım herşeyin
herşey gönlünüzce olur inşallah..

Benimde tatil dönüşü ayın 20 sinde şeker yüklemesi
doktorum 2 saat sürüyor dedi eşimle gidicez bakalım

hiç canını sıkma canım. ben son doktora gittiğimde kilo vermişim. sıkıntımız var biraz borçlarımız da var tabi haliyle. doktor bana dedi ki şimdi herşey yolunda ama sakın kilo verme bu iyi birşey değil. ama ben de senin gibi midemin kabul ettiği kadar yiyorum. üstüne bir de bebişimi düşünmediğimden değil ama sigara alışkanlığımda var. kafama takıyorum herşeyi. millet meyve falan aş erir ben sigara aş eriyorum. ve inan hiç takmıyorum kafama. çünkü herşey Allahtan. sen ne kadar korunursan korun yada korunmazsan korunma yine olacağın önüne geçemezsin. herşeyin hayırlısı deyip yola devam etmek zorundasın. hayatta bazı şeyleri zorlasanda olmayacaksa olmaz. olacaksa da sen ne yaparsan yap olur. o sebeple kendini hiç üzme Allah'a sığın. herşeyin hayırlısını iste canım benim...

ApplePay, ellem, Deryas, esraa86+, kaju80, burcuxxx, GULIZARGEZEN, Elossa
hepinize tunaydinnn annecikler...................

hı anladım canımmm sağ salim git gel inşAllah

kayınvalidenin bulacağı açık bırakma koltuk altlarına yatak altlarına iyi bak kontrol et

öhöö öhhöööö 2012 kasım anneleri topiğinin 3500. sayfası vatana millete kadınlar kulübüne hayırlı uğurlu olsunnnnnnn :76::76::76::119::119::119:

süpermiş buu

bak burda kim varrrr :98: :98: :98:

ayy dün diyorum ki eşime "çok pozitif enerji yüklüyüm, alınması lazım enerjimin" diyorum... yerim senin enerjini, kalmaz merak etme sen diyo delü

Eveeeeeeet karnımız doydu hemde fazlasıylaa

yaa kızlar benim iştahım açılmaya başladı

korkmaya başlıom valla 6 ayda almadıgım kiloyu son 3 ayda alcam galibaaa:18:

ciddi söyluyorum yavrum sen kıyını köşeni iyicee bak sonradan açık bulacak bişi cıkmasın

benim kayınvalidem utanır kızzzz

günaydın mııııı kız tünaydın demişşşş

aman hemen bul bi açık... sanane hem sanane belki yeni uyandı hayret bişi

Eveeeeeeet karnımız doydu hemde fazlasıylaa

yaa kızlar benim iştahım açılmaya başladı

korkmaya başlıom valla 6 ayda almadıgım kiloyu son 3 ayda alcam galibaaa:18:

biz de doyduk ama azıcık yedik
son aylarda kilo alımı artabilir ama yine de dikkat etmek lazım canım... ana öğünleri güzelce yesek te ara öğünleri abartmamak lazım :)

süpermiş buu

bak burda kim varrrr :98: :98: :98:

ayy dün diyorum ki eşime "çok pozitif enerji yüklüyüm, alınması lazım enerjimin" diyorum... yerim senin enerjini, kalmaz merak etme sen diyo delü

:98::98::98::98:

esraa aklıma düşürdün yakısıklımı

yaaaa eşimmm sonunda itiraff ettiii bana seni çok özledim dediiii amaa yaklaşmıyor neden nedeeennnnnnnn

alsın tabii enerjiiiniiiii

burada yavru kurbagalar varrr düz duvara tırmanıyorlar yaaa çok tatlılarrrr

eşime dün diyorumkiii " ya aşkımmm kurbagalar gibi bende düz duvara mı tırmanayımm" bana " yerim senin tırmanışını" diyorrr

offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…