2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
karıştırdın canım ben değilim ultrasondaa kansız çıkan plasentaamlaa ilgili bir sorun yoktu çok şükür inşallah geçer de sıkıntım olmaz

haha karamelmış cnm o ya kusura bakma maşalla plesanta ıle ılgılıde sorun yok dr kanama sebebı cın bı yorum yaptımı cnm

insallh! seninkide duzelir merak etme...ben sadece multivitamin kullaniyorum ne durumdayim bilmiyorum benim dr savsakliyo biraz beni onumuzdeki ayda bi gitsem kurtulucam ondan :) 'adele' duydumda ingiliz bi sanatcinin ismi 'adelia' hic bi fikrim yok cnm duymadim:/ ama yazdigin isimler guzel 'havin' ismini bende dusundum ama bilmiyorum 'hevda' var su an icin ihtimaller icinde kismette ne olucak bakalim...en hayirlisi olur insallah hepimiz icin!!! hareketlerini hissediyormusun duzenli olarak? birde benimki pers. gttigimizde 390 gr. olmusdu sanki gelismemis gibi geldi bana dr bisi demedi ama...

bende şuanda Elevit ve oligeferfol kullanıyorum.her doktorla uyum sağlanmıyor haklısın benimde bu kaçıncı doktorum :) kimi doktorlar çok alakasız ilgisiz,kimileri çok alakalı... bizdede isimler çogalıyor ama sonuç ne olacak bilmiyoruz..evet artık hissediyorum ama bi göbek deliğinden,bi sağdanibi soldan ,bende diyorumki 'kızım sen bir çık bak ben senin o elini ayağını nasıl gıdıklıcam çıkınca ' :))dikkat ettimde ;genelde yemek yerken ve ayaklarımı uzatıp dinlenme moduna girince düzenli olarak tekmelerini hissediyorum. bende perşembe gittim;benimki 443 gr olmuş. doktorum bana 320 gr ve üstü bu haftalarda normal dedi.benimki zaten biraz tombiş en başından beri.eğer bir aksilik olsaydı doktorun mutlaka soylerdi sıkma canını.oynuyosa hareketliyse testlerinde normalse bakın keyfinize ana-kız

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER....

nasılsınız bugün... hiç kimse uyanmamış yine... halbuki ben izindeyim, benim de uyumam gerekirdi ama köyün temiz havasından kuş cıvıltılarından uyumak ne mümkün

kalktık, evde kimse yoktu yine.. eşim de eve uğramış onun sesine uyandım :) organik kahvaltımızı yaptık, meyve suyumuzu içtik,haberleri izliyoruz şimdi... öğlen eşimle yemeğe gidicez inşallah.

kaç gündür topic çok sakin nedense... herkes tatilde mi :)

Günaydın canım evet kimsecikler gelmemiş daha :)) ohh afiyet olsun iyi bakıyor annesi bebişine :) bizde erken kahvaltımızı yaptık, müzik dinliyoruz oglumla :) bende sana bakmıştım aslında uyanınca tartıldım henüz 6. ay dolmadı ama 1 kilo almışım sanırm :18: benim 5. ay çizelgede yok sanırım ekleyebilir misin müsait olunca :) 71,7 di de 72 diyelim biz ona :)

Günaydın ben döndüm dün işlerin acil kısımlarını yaptım iş yeri hekimi ödemlerimden ötürü eve yolladı tansiyonum biraz yüksek çıkmış birde dün klimanın nimeti çok işime yaradı salonda yattım evimde olsaydım hem oturma hem de yatak odama yansıyan şekilde yaptırmıştım klimayı annem salona koydurdu heyse buna da şükür. Topik çok sessiz gerçekten de ben işlerimi bitirince gelecem aranıza diş etlerim şiştiler muz yerken bile acıyorlae sanırım yavaş yavaş son üç ay sıkıntılarına geliyoruz. Ben yokken herkes iyiydi değil mi ben kemik ekibi pek göremiyorum face mi açtınız yoksa o da güsel aslında doğum iznindeki arkadaşım aradı 4 aylık olmuş bebişi ben dedim ki keşke bir an önce o vakit gelip bizimki de çıksa o da dediki ilk başta öyle diyorsun doğum anı yaklaştıkça korkudan biraz daha kalsın diyorsun dedi

günaydın sabah kuşuu ne güzel afiyet olsun organik organik :)

evet bende dünden beri topiğe bakıyorum kimsecikler konuşmuyor bir durgunluk ne yapacaz bilmiyorum
bizde dünün kavurucu sıcaklığından sorna evde biraz piştik vantilatör açık uyuduk ancak sabahta babamız bıraktı işe bizi başladık bugüne de bakalım Allah hayırlı günler nasip etsin inşallah hepimizee

aysunum nasılsın dün diyetisyen ne dedi kovaladımı seni :)

günaydın şekercimmm oh oh misss köyde yatılmıyor evet ya eşin ailesi nerde tarlaya mı gittiler

nereye gidiyorsunuz yemeğe bakim köy restaurantına mı

buarada köye geldiğimden beri yarım kilo vermişim bile :)

ohh mis yavru kuşummm bende dun dıyetisyendeydim onun tartısına göre 84.4 kg dan 86.8 kg ya çıkmışım 2.4 kg almısım ama benim tartıma göre 83 den 86.5 kg ya çıkmışım

günaydın cici tatlı anneler Nasılsınız aranıza dönduk kızımlaaa

günaydın canımm....
canım topice yazar mısın sana zahmet... bi kaç kişinin birikince ekliyorum topluca çünkü linki burada: http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-kilo-takip-cizelgesi-15.html#post25526509
20. hafta sonu kilom diye yazarsan yeterli.

günaydın canımm.. geçmiş olsun yaaa... ödem çok kötü gerçekten.. yediklerine dikkat ediyor musun?
ben şimdiden biraz daha kalabilir diyorum.. o hareketlerini takip etmek o kadar güzel ki...

günaydın kuşumm
herkes tatilde.. ya da sıcaktan kimse pc başına oturmuyor heralde.
aminn.. Rabbim hayırlı işler versinnnn

günaydın yavru kuşummm hayır 2.4 kg almışım bunu biraz aşağılara çekersek süper olcak dedi bendee bu kadar almamlıyım dedim oda aysuncum sakin ol hamilesin tabiki alacaksın dedii

:) oh oh sevindim bugün gitme artık sensiz topik çok sessizzz

Allahımmmm bu ne keyifff.... maşallahh hemennn soktun lafı

hepsi tarlada, eşim dükkanda duruyo

köy de restoran mı olur deli bizzat kendimiz tavuk kesip yicez

akşehir merkezde güzel yerler var şekerim etliekmek yicez sanırsam

vayyysss vayysss.... doktorların daha fazla tartar normalde ama tabi seninki diyetisyen olunca daha az tartıyo demek 2.4 çok değil be canım... yani abartı değil öyle... ben de 2,5 kilo almışım bu ay... yarım kilosunu köye geldiğimden beri vermişim gerçi

valla topicin nabzını bi sen bi de ben tutuyoruz sanırım... ha bi de bulemsu... biz yokken topic hiç ilerlememiş bile...

herkese kocaman bir günaydınnnnbeysal,esra86,sahinus hoşgeldiniz kızlarrrrdiğer hamişler nasılsınız bakımmmm
annem ve kardeşim bana gelecekler bugun ben dün ordaydın onlar bugun bende birbirimizi ağırlamıyoruz tabikardeşim ramazan gelmeden evi bucağı elden geçirelim sen yorulma dedi akşamada bahçeye gideceğiz inşşşbiz başbaşa diye hayal kurarkennnnnn kayınpeder babannenide götürün demez miillla bir maydonoz olacaklar bunlar yaaa

Son düzenleme:
beysalll sana kura ile ilgili mail attıydım ama:26:
moonsun kuralcı olsun kuşum sen işini sağlam yaptıktan sonra

iyiinsan lafın üstüne gelirmişşş:)

hoşgeldin canımmm

iyiyiz çok şükür sen nasılsınnn????oh ne güzel kardeşin yardım eder sana maşalah
kayınpederin de ne karışıyosa... insan rahat edemez ki yaaa... 5 konuşacaksa 1 konuşur başkasının yanında:)

günaydın arkadaşlar herkese serin bi gün diliyorum :)
sizlere bişi sorcam dün tokluk kan şekeri ölçtürdüm 178 çıktı 140 altında olması gerekiyormuş böyle olan arkadaşlar varmı aranızda korkmaya başladım akşamdan beri bişi yiyemez oldum:)
bu şekerimi çıkarır aman şunu yememeyedyim diye

ben de iştahsızlık var dün simit muz akşam yarım tabak makarna ve bir kase yoğurt yedim hepsi bu onu da isteyerk yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…