2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
başım boşalsın kura ilgili 15 temmuz geçmesine rağmen online olmayan ve adres bilgisini vermeyen arkadaşlar kuradan çıkaracağım bilginizeeee

günaydın canım... tokluk değil de benim şeker yüklemesinde 170 çıktı... yani yüksek... hamurişi yememeye dikkat et, 10 gnü sonra bi tahlil daha yapalım dedi..

kız şaka yapıyorum ne lafı sokucammm taze tavukk hımmm nefisss

ohh afiyet bal şeker olsun löp löp yağ olsun kuzumaa

sen bana bitanem yinede 86.5 kg yaz son haline inşAllah bundan sonraki aya iyice düşürücem

cumartesi sabah doktor öglen alışveriş akşam düğündeydim gece 12 ye kadar hiç oturmadım desem yeridir
biz olmadan topik napsınnnn :89::89::89:

günaydın şekercimmm iyiyiz sen nasılsın :)) ohh misss bizde pazar gunu kocişle elden geçirdik eviii

Son düzenleme:

aysunummm kilo topicimize yazsana kuşum bi zahmet... şimdi uzanmaya gidiyorum, kaynamasın :)

yağ olmasınn yaa enerji olsun, protein olsun

hai öptüm cocamannnn

beysalll sana kura ile ilgili mail attıydım ama:26:
moonsun kuralcı olsun kuşum sen işini sağlam yaptıktan sonra

evet canım hayırlısı olsun son 2 ayım kaldı zaten inşAllah eğer rapor alabilirsem 48 gunum

kızlar benim doktor medical park özelde ya o rapor verebilir mi bana yoksa devletteki kdogum uzmanından mı almalıyım :26:

ohh afiyet olsun, bal şeker olsun kızçene
buarada köye geldiğimden beri yarım kilo vermişim bile :)

organik beslenmenin faydaları
bebeğim bende 2.2 kilo almışım..dün unutmuştum bu sabah tartıldım...napakk kızz normal demekki artık...2-3 kilo civarı:44:

özeldeki doktorunda verebilir canım...ama sanıyorum 2 seferde 10 gün-10 gün şeklinde veriyor maksimum..daha fazlası için heyete girmen gerekiyor...daha iyi bilen hamişlerr söylesin..benimkisi duyum sadece:44:

Günaydınn canlarım hepinize...bi garip iş var onu halletmeye çalışıyorum..müdürün odasıyla odam arasında mekik dokuyorum..kahvaltımı bilee yarım yamalak yapabildim
Buralardayım ama cevap yazamıyorum hemencecikk

Günaydın kızlar, haftasonu çok yorulmuşum belli, dün akşam kıpırdayamadım, duş yemek sonra yatış oldu maalesef :)))

canım ya özledik seni, neyse bugün senin evin toplanacak diye sevindim açıkcası :))) ohhh rahat edersin şöyle bir. bende azar azar bitiriyorum evimin işini. kızın odasının rengine karar veremedik bir seçsek oda tamamlanacak inşallah. en büyük iş o kaldı :))

o babaanne de nerden takıldı yahu, aman ya sanki eğlence yapılacak, madem geliyor oda iş yapsın, ayak bağı olmasın. başlarından mı atıyorlar ne

Günaydın canım, belli yaramış sana köy havası, daha bir enerjiksin.

evet topikimiz sessiz. havalar sıcak işten vakit buldukça bazende zorla arkadaşlar fabrikanın serin bahçesine götürüyorlar beni, hamileyim diye hergün biri bişi getiriyor yiyoruz. odada pek durmuyorum açıkcası.

günaydın canım, tatilden sonra çalışmakta zor oluyor değil mi? geçmiş olsun. evet bu sabah eşimle konuştuk oda dedi son 3 ayın normaldir sıkıntıların. benimde biraz şişti diş etlerim, aslında ufak tefek çok sorunum varda yazasım gelmiyor, idare ediyorum. maalesef bizde klimalı odada yani salonda yatıyoruz eşimle. :)))) bu gidişle yataodasınada alınacak sanırım

günaydın canım. amin inşallah.

hoşgeldin canım, bencede kilon çok değil. nasılsa verirriz doğumdan sonra. evet yokluğun belli oluyor canım.

günaydın geçmiş olsun arkadaşım, ben haftaya giricem şeker yüklemesine. bakalım hayırlısı.

başım boşalsın kura ilgili 15 temmuz geçmesine rağmen online olmayan ve adres bilgisini vermeyen arkadaşlar kuradan çıkaracağım bilginizeeeeEki Görüntüle 466139

evet canım çıkaralım onları, hatta listede olupta online olmayanlarıda gözden geçirelim derim.

kızlar birşey soracam ben şimdi bu hafta 24. haftamı dolduruuyorum yani 6. ayım mı bitiyor yoksa 5 ay mı of karıştırıyorum

oy maşAllah kuzumaaa 2.2. kg yesinler senin

çok yorma kendini bakalım haftaya yine doktoruma giidicez o zaman sorarım

günaydın canım, sende normal almışsın bu ay arkadaşım, neyse kilolar sonunda kontrole alındı. maşallah yavruna :)) garip bir iş mi :))))))))) neyse sen halledersin

günaydın şekerim nasılsınız kızınla ne zaman gidiyorsunuz doktor amcaya bakimmm

ben haftasonu doktordaydım yaa görmelisin kalbim nasıl çarpıyordu heyecandan girer girme doktor nasılsın dediğinde çok heyecanlıyım merak ediyorum bebeği dedi güldü bayaa

napim oda bilsin hastasının ne kadar canlı heyecanlı oldugunu

ben de sizi özledim kuzum yaa çok yoruldum sizsiz

günaydın tatlım afiyet bal şeker olsun :) yarasın minik kızımıza:)

buarada köye geldiğimden beri yarım kilo vermişim bile :)

ayyy ne güzel ben bu kilo olayı ile baş edemiyoum kızlar napcam ya

günaydın canım.. maşallah 1 kilo diyon ben 10 kiloya dayandım ya nereme alıyorum bilemedim ama habire artıyorum offffffffffffffffffffffffffffff

günaydın canım hoşgeldin, geçmiş olsun..

günaydın güzeller güzeli hoşgeldiniz minişinle...

günaydın kuzucum....

günaydın canım..

başım boşalsın kura ilgili 15 temmuz geçmesine rağmen online olmayan ve adres bilgisini vermeyen arkadaşlar kuradan çıkaracağım bilginizeeeeEki Görüntüle 466139

canım benim ben unuttum hediyeleri ne zamana kadar gönderebiliyoruz...?

günaydın canımm

kızlar birşey soracam ben şimdi bu hafta 24. haftamı dolduruuyorum yani 6. ayım mı bitiyor yoksa 5 ay mı of karıştırıyorum

4 x 6 = 24 hafta sen 24. haftan bitince 6. ayın bitmiş oluyor kuzum

kızlar o şekilde hesaplayınca 10 aylıkken doğurucaksınız

aslında örneğin ekim sonu kasım başı muhtemel doğum olacakya benim, şuan temmuzun 17 si yani 5 buçuk ayımı doldurmuşum 2 hafta sonra 6 aylık olacağım, siz az daha geridesiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…