2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günydın balım

evet 10 aylııkken doguracaz senin hesaba göre benim kaç ayım kaldı mesela 20 + 5 gunluguz

günaydın kestaneşekeri hoşgeldin

ya işte böle 10 ay 9 ay ay kafam karışıyo beniiimmmm

günaydın haticemmmm nasılsınız pipiloşunlaaa ay yesinler onun pipisiniii

tatilin baya güzel dolu dolu geçmiş okudumda çok sevindim canımmmmmmm

kocişi kandırabilirsem bende 10 gunluk izin alıcam iş yerinden yıllık izin önce bayram + abimin nişanı için antebe gidicem 1 hafta kalmak istiyorum sonrada mecburen eşim kırılmasın diye 5 gun kadarda kayseriye gidelim diyorum ama eşim yok diyor nasıl razı etsem bilemedim

giderken uçakla giderim herhalde dönuş arabayla olur 11 saat dınlene dınlene geliriz herhalde offf cok sıkıldım buradan

kızlar herkese günaydın dün gece delirdim resmen uyayamadım sağa dön sola dön o kadar sıcakki hava sıkıntıydı, sonra vantilatörü getirdi eşim biraz rahatladım derken uyuya kalmışız biraz çarpmış farkedince kapattım ama bacaklarıma esmiş hep, üzerinize afiyet cır cır olduk offfff

sinirlerim bozuldu birazz bu duruma neyse bakalım bu gün nasıl geçecekk

günaydınnnn güzel anneler

günaydın tatlım

günaydınn evet bu gün hava çok güzel serinnnn

günaydın canım... tokluk değil de benim şeker yüklemesinde 170 çıktı... yani yüksek... hamurişi yememeye dikkat et, 10 gnü sonra bi tahlil daha yapalım dedi..

esracım nasıl ölçüm yaptırdılar benim parmaktan 3 kez kan aldılar 3 değerde farklıydı kaçtı yaaa

günaydın canımmm

günaydın canım, sende normal almışsın bu ay arkadaşım, neyse kilolar sonunda kontrole alındı. Maşallah yavruna :)) garip bir iş mi :))))))))) neyse sen halledersin

garipki ne garip sormaa Genel müdürlük takibinde bi iş...hukuk müşavirliği falan devrede...genelge güncellemesi yapılacak...mevcut genelge üzerinde çalışma yapmam söylendi...ufff ne gıcık

Kuzucuklar...40 hafta=280 gün= 280/30= 9 ay 10 gün

ben bugun 24 hafta 1 günlüğüm:24x7=169gün

169/30=5.63 ay (5.5 ila 6 ay arası bişey benim kızçemmm)

Doğuma kalan süre:111 gün =3.7 ay

aman boşver kuzum kaç ayda doğurursak onlar nasılsa biliyor geleceği zamanı sıpalar
günaydın bu arada :)

valla çok güzel geçti bugün uzun uzun yazacağım sizlere.. bence kayseriye gitmek yerine başka yere git hem eşinde istemiyormuş doğum öncesi canın sıkılmasın bitanem...
pipiloşum çok iyi teyzesi ama şöyle bir sorunumuz var geceleri ayrı bir hareketli ben gece wcye bile kalksam kalkıyor doğunca da böyle olacak acaba??:26::26:

herkese gunaydınn esım ızınde oldugu ıcın cok sık gıremıyorum kızceler dun doktordaydık kan ıdrar ve seker yuklemesı yapıldı cok sukur guzel cıktı sonuclar oysa sekerden korkuyodum sonuclara netten baktımda esıme dıom bak hersey normal tas gıbıyım dıom:))

haftaya ayrıntılımız var cok merak edıom agzını burnunu ınsallah görebılırım yaglarımdan.

gece cok rahat uyuyamadım cok yatttım kalktım aslında korktumda kendımı ordan oraya atıyorum göbeme hıc dıkkat etmıyom ya((

bıraz gecmıse bakcam buralardayım

ayAllah razı olsun tatlım

benimde o zaman 20 hafta 5 gunlugum : 145 gün

145/30 = 4.83 ay

doguma kalan süre : 135 gun = 4.5 ay yuppiiiiiii

günaydın canımm nasılsınız

dün yazdıgını okumadım değil demek ben olmadıgımdn sayfa ilerlemedi ve ilk kez tamamladın okumayı

günaydın fıstığım sorma cidden ilk defa geçmişi okuyabildim bir baktım sen yoksun ama sen olmayıncada pek bi sessiz buralar kuşum bizde iyi olmaya çalışıyoruz tatlım kafamı meşgul etmeye çalışıyorum hala duygu fırtınasından kurtulamadım

günaydın kestaneşekeri hoşgeldin

ya işte böle 10 ay 9 ay ay kafam karışıyo beniiimmmm

günaydınn canımm hoşbulduk tatlım bu ay işi benimde kafamı karıştırıyor zaten karışık en iyisi ekim sonu kasım başı bu arayı beklemek

günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar hasta eder insanı yaz günü

günaydın canım, çok erken gelmesinler yeter ki, kuzucukların her bişeysi gelişsinnn

aynen doğru bende 2 hafta sonra 6 aylık olacağım :18: 3 ay gibi kısa bir süre kaldıı

oh tabı cıgerlerıne oksıjen gıdıyo oda senı uyutmuyo valla o havanın keyfını cıkar bebısınlee

dıs etımde benımde var bı sıkıntı dunden berı dısetlerım sısmıs gıbı demekkı hamılelık kerametlerındenmıs canımoo

gunaydın kuzucum hosgeldınızzz sedasayan gıbı hoş-gel-dı-nızz:))))

canım ya sen hıc basbasa kalamıcan sanırım bu kaynana kayınpeder olduktan snra kocıs ızınde ya bursaya gıdelım dıo kaynanamda nezaman gıdıyoz ben yolu tarıf ederım dıo:)) akrabalar var orda.sankı cagıran oldu kocıse dedım artık hıcbıyere gtmıyoz ona göre dedım :))) ah ne guzel kardesın var keske banada bırılerı el atsa ama nerdee hıc akrabam yok burda(( yıne kocısle bana kalcak

cnm benım normal cıktı cok sukur ama esranın bıraz yuksektı 10 gun snra yenıden yaptrcak sanırım msjını görurse cevaplar zaten

canım çok geçmiş olsun kuzum.. aynı durum bende de var sıcaktan yanıyorum valla gece sürekli uyanıyorum... napacaksak böyle böyle...

günaydın kuzum.. güzel ve bilimsel bir açıklama olmuş..

hoşgeldin kuzum günaydın...

günaydın canım...

ay kestaneşekerim benimmmmm saol yaa çok çenesizim yaniiii nedne kafanı mesgul etmeye calıısyorsun hayırdır inşAllah :26:

gü-nay-dınnnnn en kokulusundan naber canışkom merwemmmmmmmm oy balım benimmmm kızlar topiğin en miniği olaraktan bizim 4.5 ayımız kaldı sizleri düşünemiyorum hazırlanın anacım bebişkolar geliyorrrr

4 x 6 = 24 hafta sen 24. haftan bitince 6. ayın bitmiş oluyor kuzum

kızım bu hesaba göre benım mahalledekı baytar doktorum hesabı tutuyor adam hamılelık 10 aydır deyıp duruyo:)))

6*4=24 gecen sure
40-24=16 kalan sure
16:4=4 ay kalan sure
gecırdıgımız 6 ay
kalan 4 ay
hamılelık suresı 10 ay:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…