günaydınnnn güzel anneler
günaydın canımm
kızlar o şekilde hesaplayınca 10 aylıkken doğurucaksınız
aslında örneğin ekim sonu kasım başı muhtemel doğum olacakya benim, şuan temmuzun 17 si yani 5 buçuk ayımı doldurmuşum 2 hafta sonra 6 aylık olacağım, siz az daha geridesiniz :)
günaydın tatlım afiyet bal şeker olsun :) yarasın minik kızımıza:)
ayyy ne güzel ben bu kilo olayı ile baş edemiyoum kızlar napcam ya
günaydın canım.. maşallah 1 kilo diyon ben 10 kiloya dayandım ya nereme alıyorum bilemedim ama habire artıyorum offffffffffffffffffffffffffffff
günaydın canım hoşgeldin, geçmiş olsun..
günaydın güzeller güzeli hoşgeldiniz minişinle...
günaydın kuzucum....
günaydın canım..
canım benim ben unuttum hediyeleri ne zamana kadar gönderebiliyoruz...?
günaydınnnn güzel anneler
günaydın arkadaşlar herkese serin bi gün diliyorum :)
sizlere bişi sorcam dün tokluk kan şekeri ölçtürdüm 178 çıktı 140 altında olması gerekiyormuş böyle olan arkadaşlar varmı aranızda korkmaya başladım akşamdan beri bişi yiyemez oldum:)
bu şekerimi çıkarır aman şunu yememeyedyim diye
günaydın canım... tokluk değil de benim şeker yüklemesinde 170 çıktı... yani yüksek... hamurişi yememeye dikkat et, 10 gnü sonra bi tahlil daha yapalım dedi..
ohh afiyet olsun, bal şeker olsun kızçene
organik beslenmenin faydaları
bebeğim bende 2.2 kilo almışım..dün unutmuştum bu sabah tartıldım...napakk kızz normal demekki artık...2-3 kilo civarı:44:
özeldeki doktorunda verebilir canım...ama sanıyorum 2 seferde 10 gün-10 gün şeklinde veriyor maksimum..daha fazlası için heyete girmen gerekiyor...daha iyi bilen hamişlerr söylesin..benimkisi duyum sadece:44:
Günaydınn canlarım hepinize...bi garip iş var onu halletmeye çalışıyorum..müdürün odasıyla odam arasında mekik dokuyorum..kahvaltımı bilee yarım yamalak yapabildim
Buralardayım ama cevap yazamıyorum hemencecikk
günaydın canım, sende normal almışsın bu ay arkadaşım, neyse kilolar sonunda kontrole alındı. Maşallah yavruna :)) garip bir iş mi :))))))))) neyse sen halledersin
günaydın canımm
kızlar o şekilde hesaplayınca 10 aylıkken doğurucaksınız
aslında örneğin ekim sonu kasım başı muhtemel doğum olacakya benim, şuan temmuzun 17 si yani 5 buçuk ayımı doldurmuşum 2 hafta sonra 6 aylık olacağım, siz az daha geridesiniz :)
günaydın haticemmmmnasılsınız pipiloşunlaaa ay yesinler onun pipisiniii
tatilin baya güzel dolu dolu geçmiş okudumda çok sevindim canımmmmmmm
kocişi kandırabilirsem bende 10 gunluk izin alıcam iş yerinden yıllık izin önce bayram + abimin nişanı için antebe gidicem 1 hafta kalmak istiyorum sonrada mecburen eşim kırılmasın diye 5 gun kadarda kayseriye gidelim diyorum ama eşim yok diyor nasıl razı etsem bilemedim
giderken uçakla giderim herhalde dönuş arabayla olur 11 saat dınlene dınlene geliriz herhalde offf cok sıkıldım buradan
günydın balım
evet 10 aylııkken doguracazsenin hesaba göre benim kaç ayım kaldı mesela 20 + 5 gunluguz
garipki ne garip sormaaGenel müdürlük takibinde bi iş...hukuk müşavirliği falan devrede...genelge güncellemesi yapılacak...mevcut genelge üzerinde çalışma yapmam söylendi...ufff ne gıcık
Kuzucuklar...40 hafta=280 gün= 280/30= 9 ay 10 gün
ben bugun 24 hafta 1 günlüğüm:24x7=169gün
169/30=5.63 ay (5.5 ila 6 ay arası bişey benim kızçemmm)
Doğuma kalan süre:111 gün =3.7 ay
günaydın canımm nasılsınız
dün yazdıgını okumadım değil demek ben olmadıgımdn sayfa ilerlemedi ve ilk kez tamamladın okumayı
günaydın kestaneşekeri hoşgeldin
ya işte böle 10 ay 9 ay ay kafam karışıyo beniiimmmm
kızlar herkese günaydın dün gece delirdim resmen uyayamadımsağa dön sola dön o kadar sıcakki hava sıkıntıydı, sonra vantilatörü getirdi eşim biraz rahatladım derken uyuya kalmışız biraz çarpmış farkedince kapattım ama bacaklarıma esmiş hep, üzerinize afiyet cır cır olduk offfff
sinirlerim bozuldu birazz bu duruma neyse bakalım bu gün nasıl geçecekk
günaydın tatlım
aman boşver kuzum kaç ayda doğurursak onlar nasılsa biliyor geleceği zamanı sıpalar
günaydın bu arada :)
valla çok güzel geçti bugün uzun uzun yazacağım sizlere.. bence kayseriye gitmek yerine başka yere git hem eşinde istemiyormuş doğum öncesi canın sıkılmasın bitanem...
pipiloşum çok iyi teyzesi ama şöyle bir sorunumuz var geceleri ayrı bir hareketli ben gece wcye bile kalksam kalkıyor doğunca da böyle olacak acaba??:26::26:
garipki ne garip sormaaGenel müdürlük takibinde bi iş...hukuk müşavirliği falan devrede...genelge güncellemesi yapılacak...mevcut genelge üzerinde çalışma yapmam söylendi...ufff ne gıcık
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER....
nasılsınız bugün... hiç kimse uyanmamış yine...halbuki ben izindeyim, benim de uyumam gerekirdi ama köyün temiz havasından kuş cıvıltılarından uyumak ne mümkün
kalktık, evde kimse yoktu yine.. eşim de eve uğramış onun sesine uyandım :) organik kahvaltımızı yaptık, meyve suyumuzu içtik,haberleri izliyoruz şimdi... öğlen eşimle yemeğe gidicez inşallah.
kaç gündür topic çok sakin nedense... herkes tatilde mi :)
Günaydın ben döndüm dün işlerin acil kısımlarını yaptım iş yeri hekimi ödemlerimden ötürü eve yolladı tansiyonum biraz yüksek çıkmış birde dün klimanın nimeti çok işime yaradı salonda yattım evimde olsaydım hem oturma hem de yatak odama yansıyan şekilde yaptırmıştım klimayı annem salona koydurdu heyse buna da şükür. Topik çok sessiz gerçekten de ben işlerimi bitirince gelecem aranıza diş etlerim şiştiler muz yerken bile acıyorlae sanırım yavaş yavaş son üç ay sıkıntılarına geliyoruz. Ben yokken herkes iyiydi değil mi ben kemik ekibi pek göremiyorum face mi açtınız yoksa o da güsel aslında doğum iznindeki arkadaşım aradı 4 aylık olmuş bebişi ben dedim ki keşke bir an önce o vakit gelip bizimki de çıksa o da dediki ilk başta öyle diyorsun doğum anı yaklaştıkça korkudan biraz daha kalsın diyorsun dedi
günaydın şekercimmmoh oh misss köyde yatılmıyor evet ya eşin ailesi nerde tarlaya mı gittiler
nereye gidiyorsunuz yemeğe bakim köy restaurantına mı
ohh mis yavru kuşummm bende dun dıyetisyendeydim onun tartısına göre 84.4 kg dan 86.8 kg ya çıkmışım 2.4 kg almısım ama benim tartıma göre 83 den 86.5 kg ya çıkmışım
günaydın cici tatlı anneler Nasılsınızaranıza dönduk kızımlaaa
herkese kocaman bir günaydınnnnbeysal,esra86,sahinus hoşgeldiniz kızlarrrr diğer hamişler nasılsınız bakımmmm
annem ve kardeşim bana gelecekler bugun ben dün ordaydın onlar bugun bende birbirimizi ağırlamıyoruz tabikardeşim ramazan gelmeden evi bucağı elden geçirelim sen yorulma dedi akşamada bahçeye gideceğiz inşşş biz başbaşa diye hayal kurarkennnnnn kayınpeder babannenide götürün demez mi illla bir maydonoz olacaklar bunlar yaaa
günaydın arkadaşlar herkese serin bi gün diliyorum :)
sizlere bişi sorcam dün tokluk kan şekeri ölçtürdüm 178 çıktı 140 altında olması gerekiyormuş böyle olan arkadaşlar varmı aranızda korkmaya başladım akşamdan beri bişi yiyemez oldum:)
bu şekerimi çıkarır aman şunu yememeyedyim diye
kızlar herkese günaydın dün gece delirdim resmen uyayamadımsağa dön sola dön o kadar sıcakki hava sıkıntıydı, sonra vantilatörü getirdi eşim biraz rahatladım derken uyuya kalmışız biraz çarpmış farkedince kapattım ama bacaklarıma esmiş hep, üzerinize afiyet cır cır olduk offfff
sinirlerim bozuldu birazz bu duruma neyse bakalım bu gün nasıl geçecekk
günaydın tatlım
günaydınn evet bu gün hava çok güzel serinnnn
esracım nasıl ölçüm yaptırdılar benim parmaktan 3 kez kan aldılar 3 değerde farklıydı kaçtı yaaa
günaydın canımmm
herkese gunaydınn esım ızınde oldugu ıcın cok sık gıremıyorum kızceler dun doktordaydık kan ıdrar ve seker yuklemesı yapıldı cok sukur guzel cıktı sonuclar oysa sekerden korkuyodum sonuclara netten baktımda esıme dıom bak hersey normal tas gıbıyım dıom:))
haftaya ayrıntılımız var cok merak edıom agzını burnunu ınsallah görebılırım yaglarımdan.
gece cok rahat uyuyamadım cok yatttım kalktım aslında korktumda kendımı ordan oraya atıyorum göbeme hıc dıkkat etmıyom ya((
bıraz gecmıse bakcam buralardayım
günaydın fıstığım sorma cidden ilk defa geçmişi okuyabildim bir baktım sen yoksun ama sen olmayıncada pek bi sessiz buralar kuşum bizde iyi olmaya çalışıyoruz tatlım kafamı meşgul etmeye çalışıyorum hala duygu fırtınasından kurtulamadım
günaydınn canımm hoşbulduk tatlım bu ay işi benimde kafamı karıştırıyor zaten karışık en iyisi ekim sonu kasım başı bu arayı beklemek
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar hasta eder insanı yaz günü
günaydın fıstığım sorma cidden ilk defa geçmişi okuyabildim bir baktım sen yoksun ama sen olmayıncada pek bi sessiz buralar kuşum bizde iyi olmaya çalışıyoruz tatlım kafamı meşgul etmeye çalışıyorum hala duygu fırtınasından kurtulamadım
günaydınn canımm hoşbulduk tatlım bu ay işi benimde kafamı karıştırıyor zaten karışık en iyisi ekim sonu kasım başı bu arayı beklemek
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar hasta eder insanı yaz günü
oh tabı cıgerlerıne oksıjen gıdıyo oda senı uyutmuyo valla o havanın keyfını cıkar bebısınlee
dıs etımde benımde var bı sıkıntı dunden berı dısetlerım sısmıs gıbı demekkı hamılelık kerametlerındenmıs canımoo
gunaydın kuzucum hosgeldınızzz sedasayan gıbı hoş-gel-dı-nızz:))))
cnm benım normal cıktı cok sukur ama esranın bıraz yuksektı 10 gun snra yenıden yaptrcak sanırım msjını görurse cevaplar zaten
kızım bu hesaba göre benım mahalledekı baytar doktorum hesabı tutuyor adam hamılelık 10 aydır deyıp duruyo:)))
6*4=24 gecen sure
40-24=16 kalan sure
16:4=4 ay kalan sure
gecırdıgımız 6 ay
kalan 4 ay
hamılelık suresı 10 ay:)))
4 x 6 = 24 hafta sen 24. haftan bitince 6. ayın bitmiş oluyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?