garipki ne garip sormaaGenel müdürlük takibinde bi iş...hukuk müşavirliği falan devrede...genelge güncellemesi yapılacak...mevcut genelge üzerinde çalışma yapmam söylendi...ufff ne gıcık
Kuzucuklar...40 hafta=280 gün= 280/30= 9 ay 10 gün
ben bugun 24 hafta 1 günlüğüm:24x7=169gün
169/30=5.63 ay (5.5 ila 6 ay arası bişey benim kızçemmm)
Doğuma kalan süre:111 gün =3.7 ay
günaydın canım, çok erken gelmesinler yeter ki, kuzucukların her bişeysi gelişsinnn
Aynen doğruBende 2 hafta sonra 6 aylık olacağım :18: 3 ay gibi kısa bir süre kaldıı
günaydın kuzum.. Güzel ve bilimsel bir açıklama olmuş..
günaydın haticemmmmnasılsınız pipiloşunlaaa ay yesinler onun pipisiniii
tatilin baya güzel dolu dolu geçmiş okudumda çok sevindim canımmmmmmm
kocişi kandırabilirsem bende 10 gunluk izin alıcam iş yerinden yıllık izin önce bayram + abimin nişanı için antebe gidicem 1 hafta kalmak istiyorum sonrada mecburen eşim kırılmasın diye 5 gun kadarda kayseriye gidelim diyorum ama eşim yok diyor nasıl razı etsem bilemedim
giderken uçakla giderim herhalde dönuş arabayla olur 11 saat dınlene dınlene geliriz herhalde offf cok sıkıldım buradan
herkese gunaydınn esım ızınde oldugu ıcın cok sık gıremıyorum kızceler dun doktordaydık kan ıdrar ve seker yuklemesı yapıldı cok sukur guzel cıktı sonuclar oysa sekerden korkuyodum sonuclara netten baktımda esıme dıom bak hersey normal tas gıbıyım dıom:))
haftaya ayrıntılımız var cok merak edıom agzını burnunu ınsallah görebılırım yaglarımdan.
gece cok rahat uyuyamadım cok yatttım kalktım aslında korktumda kendımı ordan oraya atıyorum göbeme hıc dıkkat etmıyom ya((
bıraz gecmıse bakcam buralardayım
günaydın fıstığım sorma cidden ilk defa geçmişi okuyabildim bir baktım sen yoksun ama sen olmayıncada pek bi sessiz buralar kuşum bizde iyi olmaya çalışıyoruz tatlım kafamı meşgul etmeye çalışıyorum hala duygu fırtınasından kurtulamadım
günaydınn canımm hoşbulduk tatlım bu ay işi benimde kafamı karıştırıyor zaten karışık en iyisi ekim sonu kasım başı bu arayı beklemek
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar hasta eder insanı yaz günü
ay kestaneşekerim benimmmmm saol yaa çok çenesizim yaniiiinedne kafanı mesgul etmeye calıısyorsun hayırdır inşAllah :26:
gü-nay-dınnnnn en kokulusundannaber canışkom merwemmmmmmmm oy balım benimmmm kızlar topiğin en miniği olaraktan bizim 4.5 ayımız kaldı sizleri düşünemiyorum hazırlanın anacım bebişkolar geliyorrrr
ya bir geçmişi okuuuuuuuzaten cevapladı kızzzz cok değil 3-4 sayfa oncesini oku bari şekerim yaaa
ay bencede kandır kocişi git biraz rahatlarsın ben uzun süre kalamıyorum burda
günaydın canım, olsun dinlen tadını çıkar
ah sevindim kuzum bişeyin yokmuşşş
sağol tatlımm evett yaa
ıyıyım cnm ya bebıse bısıler alalım dıe cıkıyoz bı cacık alamadan gerı gelıyoz:) gercı bıkactane kolsuz cıtcıtlı badısı var 3-4 tane kollu cıtcıtlı badısı var 3-4 tane tulumu var takımların dısında 2 tane patıklı altı var patıksız alt arıyorum almak ıcın cunku boyu uzayınca patıklılerı az kullanabılıyomus 56-60-62 beden alıyorum hep alırken.2 patıksız alt 2 de ust aldımmı kıyafet faslını kapatcam
yawrucumun banyo malzemelerını alcam bornoz kuvet v.s bıde bıberon bılmem ne bez felan alcam . battanıyelerını ananesı halledıyo acıl olarak da baska bısı aklıma gelmıyo ılk etapta unutmamam gereken mutlaka almam gereken bısı varmı ya
baytar heee
topıcte herkes matematık yapıyorr nekdr özlemısız sımdı bende hesapladım:)) baska turlu:)) bnu görunce guldum sabah sabah herkes matematık yapıyoo:))
bebeğim geldiğinde sinirlerini bozacaklarını, şu hamile halinle seni üzeceklerini tahmin ettiğim gibi gelmemen daha faydalı diye düşünüyorum...sen diğer geldiğinde yüzyüzee görüşürzz tanışırızz canım benim...kızçelerde olur yanımızdaaa...oyyyyyyyy yerşm ben onları....ay inşAllah canımm gerçi mecburen kayseriyede gitmiş olucam ama napimm kocamın hatırı varhilalim sen yanlış anlama kuzummmm anladın sen neden böyle dediğimi yoksa senle yüzyüzee tanısmayı çook istiyorummm
yavrum bana sorma bende hiçbişi almadım sadece hırkaları patikleri tamam o kadarbunu en iyi lavinyam bilir onlar çeyizi tamamladılar
baytar ama hesabı tutturuyo napcaz:))
lavınyacım gunaydın annemmmmm
kızlar ya ben dısarı cıkamıyorum pek kocısle cıkınca da gönlumce bakamıyorum hedıyeyı ınternetten sıparıs verıcemm mecburen onda da mallarına guvenemıyorum ya adı bısı cıkarsa cok uzulurum sımdı bana kalıtelı alısverıs sıtelerı söleyın bakımmm
günaydın canlarım...amann zamanında hayırlısıylaa gelsinler..hayat teyzesinin dediği gibi her bişileri gelişşin sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlarda 3ü 5şi farketmez...ancak şunu farkettim son 3-3.5 aya girdiğimizi hissettirdi bana kızım..sıcaklarında etkisiylee uyuyamıyorum...sağa sola dönemiyorum..sabaha kadar terliyorum...sabahta uyanamıyorum doğal olarak:44: Tam bi kısır döngüü:18:
kızlar dün gece uyuyamadımm
soldan kan aldılar kolum morardı sağdan aşı yaptılar iki kolun ustunede tam yatamadım sırt üstüde bebege basınç oluyor dıye yatamadım dun gece 2-3 saat ancak uyumusumdur çok kötüydü
çarşamba akşamı eşimin arkadaşına giidicez Allah yardım etsin hafta sonu hastanede karsılastık meger kürtaj için gelmişler bebeğin kalp atışı zayıfmıs sonradan alınamamış mecburen kürtaj olmus kızcagız eşime gidelim geçmiş olsuna dedim oda arkadaşına demiş oda çok iyi olur biraz moral bulur demiş
çok üzüldüm yaaAllah başa vermesin yazık Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere de
çarsamba akşaamı onlardayız giderken güzel nescafe fncan takımı , pasta kola alalım ddiyorum sizce nasıl olr :26:
kızlar dün gece uyuyamadımm
soldan kan aldılar kolum morardı sağdan aşı yaptılar iki kolun ustunede tam yatamadım sırt üstüde bebege basınç oluyor dıye yatamadım dun gece 2-3 saat ancak uyumusumdur çok kötüydü
çarşamba akşamı eşimin arkadaşına giidicez Allah yardım etsin hafta sonu hastanede karsılastık meger kürtaj için gelmişler bebeğin kalp atışı zayıfmıs sonradan alınamamış mecburen kürtaj olmus kızcagız eşime gidelim geçmiş olsuna dedim oda arkadaşına demiş oda çok iyi olur biraz moral bulur demiş
çok üzüldüm yaaAllah başa vermesin yazık Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere de
çarsamba akşaamı onlardayız giderken güzel nescafe fncan takımı , pasta kola alalım ddiyorum sizce nasıl olr :26:
partıyemı gıdıon len pasta masta sut alınn
bende cok uzuldum arkadasına aslında benım bıle aklıma gelıyo hala ya bebıse bısı olduysa ya kalbı atmıyosa v.s dıe allahım saglıkla gecırseydık kalan aylarımızıda amın
bu arada ıyı dusunmussun al pastanı kolanıı gıt bebısım
ay bencede kandır kocişi git biraz rahatlarsın ben uzun süre kalamıyorum burda
günaydın canım, olsun dinlen tadını çıkar
ah sevindim kuzum bişeyin yokmuşşş
sağol tatlımm evett yaa
ay kestaneşekerim benimmmmm saol yaa çok çenesizim yaniiiinedne kafanı mesgul etmeye calıısyorsun hayırdır inşAllah :26:
günaydın canım...
ıyıyım cnm ya bebıse bısıler alalım dıe cıkıyoz bı cacık alamadan gerı gelıyoz:) gercı bıkactane kolsuz cıtcıtlı badısı var 3-4 tane kollu cıtcıtlı badısı var 3-4 tane tulumu var takımların dısında 2 tane patıklı altı var patıksız alt arıyorum almak ıcın cunku boyu uzayınca patıklılerı az kullanabılıyomus 56-60-62 beden alıyorum hep alırken.2 patıksız alt 2 de ust aldımmı kıyafet faslını kapatcam
yawrucumun banyo malzemelerını alcam bornoz kuvet v.s bıde bıberon bılmem ne bez felan alcam . battanıyelerını ananesı halledıyo acıl olarak da baska bısı aklıma gelmıyo ılk etapta unutmamam gereken mutlaka almam gereken bısı varmı ya
kızlar kocaman günaydın hepinize
bugün doktora gidicez. ayrıntılı ultrasonumuz var. Allah yardımcımız olsun korkuyorum bi yandan ya birşey vars diye. inş sağlıklıdır bebişim. kilo almış büyümüştür. sorunsuz büyümeye devam ediyordur. dua edin kızlar. sabahtan beri böyle kendimi bir acayip hissediyorum endişeliyim aynı zamanda. ne düşüneceğimi de bilmiyorum. iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olsun diye ama kötü şeyler aklıma gelmiyor değil yani....
dualarınıza ihtiyacım var
öptüm kocaman hepinizi
kızlar kocaman günaydın hepinize
bugün doktora gidicez. ayrıntılı ultrasonumuz var. Allah yardımcımız olsun korkuyorum bi yandan ya birşey vars diye. inş sağlıklıdır bebişim. kilo almış büyümüştür. sorunsuz büyümeye devam ediyordur. dua edin kızlar. sabahtan beri böyle kendimi bir acayip hissediyorum endişeliyim aynı zamanda. ne düşüneceğimi de bilmiyorum. iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olsun diye ama kötü şeyler aklıma gelmiyor değil yani....
dualarınıza ihtiyacım var
öptüm kocaman hepinizi
iyi şeyler düşün canım benim herşey çok güzel olacak Allahın izniyle inşallah
kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?