2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

topıcte herkes matematık yapıyorr nekdr özlemısız sımdı bende hesapladım:)) baska turlu:)) bnu görunce guldum sabah sabah herkes matematık yapıyoo:))

günaydın canım, çok erken gelmesinler yeter ki, kuzucukların her bişeysi gelişsinnn

Aynen doğru Bende 2 hafta sonra 6 aylık olacağım :18: 3 ay gibi kısa bir süre kaldıı

günaydın kuzum.. Güzel ve bilimsel bir açıklama olmuş..

günaydın canlarım...amann zamanında hayırlısıylaa gelsinler..hayat teyzesinin dediği gibi her bişileri gelişşin sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlarda 3ü 5şi farketmez...ancak şunu farkettim son 3-3.5 aya girdiğimizi hissettirdi bana kızım..sıcaklarında etkisiylee uyuyamıyorum...sağa sola dönemiyorum..sabaha kadar terliyorum...sabahta uyanamıyorum doğal olarak:44: Tam bi kısır döngüü:18:

kızlar dün gece uyuyamadımm

soldan kan aldılar kolum morardı sağdan aşı yaptılar iki kolun ustunede tam yatamadım sırt üstüde bebege basınç oluyor dıye yatamadım dun gece 2-3 saat ancak uyumusumdur çok kötüydü

çarşamba akşamı eşimin arkadaşına giidicez Allah yardım etsin hafta sonu hastanede karsılastık meger kürtaj için gelmişler bebeğin kalp atışı zayıfmıs sonradan alınamamış mecburen kürtaj olmus kızcagız eşime gidelim geçmiş olsuna dedim oda arkadaşına demiş oda çok iyi olur biraz moral bulur demiş

çok üzüldüm yaa Allah başa vermesin yazık Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere de

çarsamba akşaamı onlardayız giderken güzel nescafe fncan takımı , pasta kola alalım ddiyorum sizce nasıl olr :26:

ay bencede kandır kocişi git biraz rahatlarsın ben uzun süre kalamıyorum burda

günaydın canım, olsun dinlen tadını çıkar
ah sevindim kuzum bişeyin yokmuşşş

sağol tatlımm evett yaa

ıyıyım cnm ya bebıse bısıler alalım dıe cıkıyoz bı cacık alamadan gerı gelıyoz:) gercı bıkactane kolsuz cıtcıtlı badısı var 3-4 tane kollu cıtcıtlı badısı var 3-4 tane tulumu var takımların dısında 2 tane patıklı altı var patıksız alt arıyorum almak ıcın cunku boyu uzayınca patıklılerı az kullanabılıyomus 56-60-62 beden alıyorum hep alırken.2 patıksız alt 2 de ust aldımmı kıyafet faslını kapatcam

yawrucumun banyo malzemelerını alcam bornoz kuvet v.s bıde bıberon bılmem ne bez felan alcam . battanıyelerını ananesı halledıyo acıl olarak da baska bısı aklıma gelmıyo ılk etapta unutmamam gereken mutlaka almam gereken bısı varmı ya

ay bencede kandır kocişi git biraz rahatlarsın ben uzun süre kalamıyorum burda

günaydın canım, olsun dinlen tadını çıkar
ah sevindim kuzum bişeyin yokmuşşş

sağol tatlımm evett yaa

ay inşAllah canımm gerçi mecburen kayseriyede gitmiş olucam ama napimm kocamın hatırı var hilalim sen yanlış anlama kuzummmm anladın sen neden böyle dediğimi yoksa senle yüzyüzee tanısmayı çook istiyorummm

yavrum bana sorma bende hiçbişi almadım sadece hırkaları patikleri tamam o kadar bunu en iyi lavinyam bilir onlar çeyizi tamamladılar

baytar ama hesabı tutturuyo napcaz:))

lavınyacım gunaydın annemmmmm

kızlar ya ben dısarı cıkamıyorum pek kocısle cıkınca da gönlumce bakamıyorum hedıyeyı ınternetten sıparıs verıcemm mecburen onda da mallarına guvenemıyorum ya adı bısı cıkarsa cok uzulurum sımdı bana kalıtelı alısverıs sıtelerı söleyın bakımmm

topıcte herkes matematık yapıyorr nekdr özlemısız sımdı bende hesapladım:)) baska turlu:)) bnu görunce guldum sabah sabah herkes matematık yapıyoo:))

bebeğim geldiğinde sinirlerini bozacaklarını, şu hamile halinle seni üzeceklerini tahmin ettiğim gibi gelmemen daha faydalı diye düşünüyorum...sen diğer geldiğinde yüzyüzee görüşürzz tanışırızz canım benim...kızçelerde olur yanımızdaaa...oyyyyyyyy yerşm ben onları....

ne hediyesi alcan kızz? internet alışverişi deyinceee markafoni,limango,morhipo, trendyol....vs..vs...şekerim...ne almak istediğinee bağlı?

valla kuzum sağlıklı mutlu olsunlar inşallah... evet ya mahvoluyorum mümkün değil eşimin desteği olmadan dönemiyorum kalkamıyorum.. arabdan falan inemiyorum...

kıyamam kuzum benim.. ya benim doktor bu konuda hiç bişey söylemedi.. hatta ben sırtüstü yatınca bebek daha hareketli daha rahat yanlara yatınca tekmeliyor sıpa...

partıyemı gıdıon len pasta masta sut alınn

bende cok uzuldum arkadasına aslında benım bıle aklıma gelıyo hala ya bebıse bısı olduysa ya kalbı atmıyosa v.s dıe allahım saglıkla gecırseydık kalan aylarımızıda amın

bu arada ıyı dusunmussun al pastanı kolanıı gıt bebısım

yok kız pasta hem ev sahibine de ikramda yardımcı olur diy öyle dusundum :26:

Allahım yardımcımız olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım pıtırcıklarımızı

dün kocişim aradı ben başladım ağlamaya karnım çatlamış diyee oda hayatım ben seni her halinle seviyorum bebeğimizi tasıyorsun normal dedi sonra bu olayı anlatınca kızdım kendime

ay kestaneşekerim benimmmmm saol yaa çok çenesizim yaniiii nedne kafanı mesgul etmeye calıısyorsun hayırdır inşAllah :26:

yok canım hoş muhabbetlisin vesselam canım benim arada oluyor duygu yoğunluğu beni çok hırpalıyor elimden geldiği kadarıyla başetmeye çalışıyorum

günaydın canım...

günaydın canımmm sanada bebişinede kocaman gü-nay-dın

mervecim Allah iyiliğini versin kız bu hiç bişey almamış halinmi ozamn ben napayım hala alışveriş yapmıyorum kızçeme biraz daha zaman geçsin diye bekliyoruz

sinir oldummmm çiçek sepeti kocişimin bulundugu yere kargo yapmıyormuşş gemlikteki pastanelerde göturmuyorlarr off ben kocişe nasıl sürpriz yapıcam

canım hayırlı haberlerle gel inşAllah yuregini ferah tut bebeklerimiz Allaha emanet bende cumartesi gidicem detaylı ultrasona

kızlar kocaman günaydın hepinize

bugün doktora gidicez. ayrıntılı ultrasonumuz var. Allah yardımcımız olsun korkuyorum bi yandan ya birşey vars diye. inş sağlıklıdır bebişim. kilo almış büyümüştür. sorunsuz büyümeye devam ediyordur. dua edin kızlar. sabahtan beri böyle kendimi bir acayip hissediyorum endişeliyim aynı zamanda. ne düşüneceğimi de bilmiyorum. iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olsun diye ama kötü şeyler aklıma gelmiyor değil yani....

dualarınıza ihtiyacım var

öptüm kocaman hepinizi

Günaydın....
Çok şükür düzeldik biz, bağırsaklarımız düzeldi...

Ama duramadım sabah kullandığım tuvaleti (evde 3 tuvalet var, biri klasik eğilmekte zorlanıyorum artık oyüzden onu kullanmıyorum) biri herkesin(misafir falan) kullandığı tuvalet, huylu bir tip olduğumdan onu da kullanmıyorum, diğeri de ebeveyn tuvaleti, onu ben kullanıyorum banyo ve tuvalet için...
Temizleyeyim dedim, kireç olmuş lavabo porçöz dökeyim dedim amanın o ne kokudur, 3-4 kere soludum sanırım kendimi bir attım banyodan dışarı, neyse çabuk geçti, eşim aradı o sıra, köpürdü bana, duramıyorsun kendine zarar vereceksin diye...

Ama evde otur otur nereye kadar, ona kalsa hiçbir şey yapmayacağım, o da işten yorgun gelince yapamayacak ki yapsa bile benim titizliğime ulaşamaz ben aşırı titizim, ev naynini olacak ve ben dellenicem....

Daha dikkatli olarak, temizliğimi yapmam lazımi zaten 3 ay sonra göbeğimden bir şey yapamaz hale gelicem, o zamana kadar, evimin basit işelrini yavaş yavaş yapmam lazım, ondan sonra da kadın tutarım artık haftalık ya da 15 günlük.... Yoksa dellenirim evde bir toz tanesi görsem ben...

iyi şeyler düşün canım benim herşey çok güzel olacak Allahın izniyle inşallah

kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?

iyi şeyler düşün canım benim herşey çok güzel olacak Allahın izniyle inşallah

kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?

gunaydın herkese

canım ben ızne ayrıldıgım zaman baslıycam hazırlamya allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…