baytar heee
gunaydın herkese
canım ben ızne ayrıldıgım zaman baslıycam hazırlamya allahın ıznıyle
ay inşAllah canımm gerçi mecburen kayseriyede gitmiş olucam ama napimm kocamın hatırı varhilalim sen yanlış anlama kuzummmm anladın sen neden böyle dediğimi yoksa senle yüzyüzee tanısmayı çook istiyorummm
yavrum bana sorma bende hiçbişi almadım sadece hırkaları patikleri tamam o kadarbunu en iyi lavinyam bilir onlar çeyizi tamamladılar
Günaydın....
Çok şükür düzeldik biz, bağırsaklarımız düzeldi...
Ama duramadım sabah kullandığım tuvaleti (evde 3 tuvalet var, biri klasik eğilmekte zorlanıyorum artık oyüzden onu kullanmıyorum) biri herkesin(misafir falan) kullandığı tuvalet, huylu bir tip olduğumdan onu da kullanmıyorum, diğeri de ebeveyn tuvaleti, onu ben kullanıyorum banyo ve tuvalet için...
Temizleyeyim dedim, kireç olmuş lavabo porçöz dökeyim dedim amanın o ne kokudur, 3-4 kere soludum sanırım kendimi bir attım banyodan dışarı, neyse çabuk geçti, eşim aradı o sıra, köpürdü bana, duramıyorsun kendine zarar vereceksin diye...
Ama evde otur otur nereye kadar, ona kalsa hiçbir şey yapmayacağım, o da işten yorgun gelince yapamayacak ki yapsa bile benim titizliğime ulaşamaz ben aşırı titizim, ev naynini olacak ve ben dellenicem....
Daha dikkatli olarak, temizliğimi yapmam lazımi zaten 3 ay sonra göbeğimden bir şey yapamaz hale gelicem, o zamana kadar, evimin basit işelrini yavaş yavaş yapmam lazım, ondan sonra da kadın tutarım artık haftalık ya da 15 günlük.... Yoksa dellenirim evde bir toz tanesi görsem ben...
günaydın canlarım...amann zamanında hayırlısıylaa gelsinler..hayat teyzesinin dediği gibi her bişileri gelişşin sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlarda 3ü 5şi farketmez...ancak şunu farkettim son 3-3.5 aya girdiğimizi hissettirdi bana kızım..sıcaklarında etkisiylee uyuyamıyorum...sağa sola dönemiyorum..sabaha kadar terliyorum...sabahta uyanamıyorum doğal olarak:44: Tam bi kısır döngüü:18:
canım çok geçmiş olsun kuzum.. aynı durum bende de var sıcaktan yanıyorum valla gece sürekli uyanıyorum... napacaksak böyle böyle...
günaydın kuzum.. güzel ve bilimsel bir açıklama olmuş..
hoşgeldin kuzum günaydın...
günaydın canım...
ortaya sordum canımo gören cevaplar ınsallah
iyi şeyler düşün canım benim herşey çok güzel olacak Allahın izniyle inşallah
kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?
bebeğim geldiğinde sinirlerini bozacaklarını, şu hamile halinle seni üzeceklerini tahmin ettiğim gibi gelmemen daha faydalı diye düşünüyorum...sen diğer geldiğinde yüzyüzee görüşürzz tanışırızz canım benim...kızçelerde olur yanımızdaaa...oyyyyyyyy yerşm ben onları....
ne hediyesi alcan kızz? internet alışverişi deyinceee markafoni,limango,morhipo, trendyol....vs..vs...şekerim...ne almak istediğinee bağlı?
yok kız pasta hem ev sahibine de ikramda yardımcı olur diy öyle dusundum :26:
Allahım yardımcımız olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım pıtırcıklarımızı
dün kocişim aradı ben başladım ağlamaya karnım çatlamış diyee oda hayatım ben seni her halinle seviyorum bebeğimizi tasıyorsun normal dedi sonra bu olayı anlatınca kızdım kendime
hımm yani 8 aylık olunca falan diyorsun
tamam yazıyorum kuşummm uzan bakalımm sen ne zaman iş bası yapıyorsunn
ayAllah razı olsun tatlım
benimde o zaman 20 hafta 5 gunlugum : 145 gün
145/30 = 4.83 ay
doguma kalan süre : 135 gun = 4.5 ayyuppiiiiiii
kızlar dün gece uyuyamadımm
soldan kan aldılar kolum morardı sağdan aşı yaptılar iki kolun ustunede tam yatamadım sırt üstüde bebege basınç oluyor dıye yatamadım dun gece 2-3 saat ancak uyumusumdur çok kötüydü
çarşamba akşamı eşimin arkadaşına giidicez Allah yardım etsin hafta sonu hastanede karsılastık meger kürtaj için gelmişler bebeğin kalp atışı zayıfmıs sonradan alınamamış mecburen kürtaj olmus kızcagız eşime gidelim geçmiş olsuna dedim oda arkadaşına demiş oda çok iyi olur biraz moral bulur demiş
çok üzüldüm yaaAllah başa vermesin yazık Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere de
çarsamba akşaamı onlardayız giderken güzel nescafe fncan takımı , pasta kola alalım ddiyorum sizce nasıl olr :26:
kızlar kocaman günaydın hepinize
bugün doktora gidicez. ayrıntılı ultrasonumuz var. Allah yardımcımız olsun korkuyorum bi yandan ya birşey vars diye. inş sağlıklıdır bebişim. kilo almış büyümüştür. sorunsuz büyümeye devam ediyordur. dua edin kızlar. sabahtan beri böyle kendimi bir acayip hissediyorum endişeliyim aynı zamanda. ne düşüneceğimi de bilmiyorum. iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olsun diye ama kötü şeyler aklıma gelmiyor değil yani....
dualarınıza ihtiyacım var
öptüm kocaman hepinizi
yok canım hoş muhabbetlisin vesselam canım benim arada oluyor duygu yoğunluğu beni çok hırpalıyor elimden geldiği kadarıyla başetmeye çalışıyorum
günaydın canımmm sanada bebişinede kocaman gü-nay-dın
mervecim Allah iyiliğini versin kız bu hiç bişey almamış halinmiozamn ben napayım hala alışveriş yapmıyorum kızçeme biraz daha zaman geçsin diye bekliyoruz
günaydın canımm nikin gibi delisin haa ne işin var porçözleeeeeesoludugun herseyi bebekte soluyor sakın birdaha öyle birşey yapma canımmmmm kıyamam sizeee
sinir oldummmmçiçek sepeti kocişimin bulundugu yere kargo yapmıyormuşş gemlikteki pastanelerde göturmuyorlarr off ben kocişe nasıl sürpriz yapıcam
nasılsınız arkadaşlar
şöööyle bi göz attımda aynı dertten muzdaribiz,bende uyuyamıyorum
bide belim çok ağrıyor:44:
plasanta aşağıdaymış dr ondan olabileceğini söylemişti...
sanırım son 3 ayın sıkıntısı başladı
doğum çantasını 7-8ay arası hazır tutun diyorlar, erken olabilir ama minimum ihtiyaçları temin etmek gerekiyor sanırım
bende yavaş yavaş başlıcam alışverişe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?