2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hesap güzel de ben hamilelikte 1 ayın 4 hafta 3 gün olduğunu biliyordum. biryerde okumuştum tam olarak nerde okuduğumu hatırlayamıyorum şuan ama hamilelik hesabı yapılırken 1 ay 4 hafta 3 gün olarak hesaplanıyormuş.

ortaya sordum canımo gören cevaplar ınsallah

günaydın canımm nikin gibi delisin haa ne işin var porçözleeeeee soludugun herseyi bebekte soluyor sakın birdaha öyle birşey yapma canımmmmm kıyamam sizeee

evet canım yaa genel olarak bakıyorumda herkes sıcakta uyuyamamaktan şikayetçi Allah yardımcımız olsun ama bu durum benim sinirlerimi bozuyor

sağol tatlım ya bende sürekli uyur uyanık ter içinde sonra hasta oluyoz kocişe soruyorum o kadar değil diyo ben yanıyom resmen

gunaydın kızlar guzelce kahvaltımızı yaptık kuafore gıdıcez bırazdan...kızlar benım yaramaz prensesim oturdugumda oyle bır tekmelıyor kı karnım ınıp cıkıyor dun kardesımde gordu cok sasırdı ama cok zevklı harıka bır duygu...herkes ıyıdır ınsallah..kontrole gıdıcek arkadasım korkma hersey normal cıkıcak bebısını goruceksın ne guzel...

iyi şeyler düşün canım benim herşey çok güzel olacak Allahın izniyle inşallah

kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?

çok saol canım ya inş dediğin gibi herşey yolundadır. ben doğum çantamı son bir aya bırakmak istiyorum herşey yolunda giderse eğer. çünkü şimdi çalışıyorum ve vakit bulamam onu hazırlamak için son 1 ay izinli olacağım için rahat rahat hazırlarım

çekılıs yaptık ya kız onun ıcın hedıye alcamm guzel bısı almak ıstıyom bakalım artık

kızlar günaydın hepinize .. biz geldik.. Yahu dün gece nasıl bir geceydi, birden bastırdı sıcak sabaha kadar nöbet tuttuk resmen evde.. Bu yaz nasıl biter ?

nasılsınız arkadaşlar
şöööyle bi göz attımda aynı dertten muzdaribiz,bende uyuyamıyorum
bide belim çok ağrıyor:44:
plasanta aşağıdaymış dr ondan olabileceğini söylemişti...
sanırım son 3 ayın sıkıntısı başladı
doğum çantasını 7-8ay arası hazır tutun diyorlar, erken olabilir ama minimum ihtiyaçları temin etmek gerekiyor sanırım
bende yavaş yavaş başlıcam alışverişe...

anladım cnm ınsanın bazen suankı halıne sukretmesı ıcın daha kötu durumluları görmesı yada duyması yetıyor yanı ben anneler gununde yasamıstım cok özleyıp aglamıstım gecen sene annemı snra annesı öle bı arkdsın facenı görmustum hemen toparlayıp sukretmıstımm allah kımseye kötu seyler yasatmasın

hımm yani 8 aylık olunca falan diyorsun

32 haftalıkken ayrılmayı düşünüyorum ızne daha 7-8 hafta kalır bana ancak yaparım yavas yavas cunku ben hıcbısey sey almadım da yapmadım da oglumdan kalan seyelr cok onları cıkarıcam eksıkelrı bulup tamamlıycam yıka ütüle hazırla ıste ancak

Yarın ayrıntılı ultrasonum var kızlar, dualarınızı esirgemeyin bol bol, evladımın sağlık haberlerini alayım inşallah....
Rabbim hepimizin evladını korusun, üzüntüsünü yaşatmasın, sağ sağlim kucağımıza alıp hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

maşallah uzunn zaandır bu kadar çok yazan olmuyodu.....

tamam yazıyorum kuşummm uzan bakalımm sen ne zaman iş bası yapıyorsunn

haftaya pazartesi iş başı canım maaaselef
gerçi bu kadar da yetti bana... verimli zaman geçirince insana bi kaç gün bile yetiyo

ayAllah razı olsun tatlım

benimde o zaman 20 hafta 5 gunlugum : 145 gün

145/30 = 4.83 ay

doguma kalan süre : 135 gun = 4.5 ay yuppiiiiiii

waowww süpermiş :) annesininbirtanesi yapmış benimki de onla aynı zatenn.. ayy bi anda tırstım yaaa :18: 111 günümüz kalmış

off çok kötü meleğim yaa... ultrasonlarda hep korktum kalp atışları zayıf diyecek diye... Rabbim kimsenin başına vermesin... insan hamile olunca, bebeğini hissedince daha bi iyi anlıyo zorunlu kürtajların üzüntüsünü, sıkıntısını... İnşalah hayırlı zamanda hayırlı evlatlarnasip etsin Rabbim...

günaydın canım... hiç korkma... inan ayrıntılı o kadar zevkli ki... benimki yarım saat kadar sürdü... biraz canım acıdı... ultrason aletini doktor karnıma çok bastırdı, rahat bırak kendini dediyse de pek bırakamadım... cidden acıdı çünkü... bebeğim de korktu sanırım,hiç hareket etmedi gün boyunca.sıkma kendini... bi de cd veriyolar ki izlemeye doyamıyor insan

hilalim, o çantalardan almaktan vazgeçtim yaaa... bi göreyim diyorum.. boyutları genelde 50*15*40 mış bana çok büyük gelmedi...

burcuxx günaydın canım.. evet çok iyi geldi, uykum açıldı resmen:)

lavinyamm günaydın balım. eğer ayda 2, 2,5 kilodan fazla alıyosan problem olurcanım.. senin sanmıyorum ben o kadar aldığını... ama yine de dikkat etmek zorundayız... bana köy iyi geldi o yüzden...

mervecikk günaydın canımm... sıkma kendini... boşver. eşinizinde mi hala...??

bulamsuuu...hadikolay gelsin canımmm. Allaha emanet ol.

kestaneşekeriim günaydın canımm...

:)) hesıye de geldı bazıları :)) cok almakta ıstemıyom gydıremeden buyumesın veletler dımı

günaydın canımm nikin gibi delisin haa ne işin var porçözleeeeee soludugun herseyi bebekte soluyor sakın birdaha öyle birşey yapma canımmmmm kıyamam sizeee

Deli kısmının yanında dırdır kısmı daha süper bende onu da bir görsen şaşar kalırsın bak...

sinir oldummmm çiçek sepeti kocişimin bulundugu yere kargo yapmıyormuşş gemlikteki pastanelerde göturmuyorlarr off ben kocişe nasıl sürpriz yapıcam

canım gemlıkte pastane yada cıcekcı varsa onlarla görusebılırsın telefonla yada yolunun ustunde varsa böle böle bısı yapmak ıstıyorum onlarında servısı vardır ıllakı bı yol gösterırler sana

günaydın canım.... sanırım bi kaç haftaya kadar yukarı çıkar plasentena... spor yapıyo musun??

evet 7. aydan sonra doğum çantası ve bebeğin zaruri ihtiyaçlarınıhazır tutmak gerek... erken doğum yapan arkadaşıma kızmıştım niyebu kadar erken aldın herşeyi diye... (6. ayda almıştı ) iyi ki de almış, hazır etmiş...

bi de 7. aydan sonra ağırlaşırız, bebek hazırlığı yapmak zorlaşır...

kajum günaydın... valla buralar öyle serin ki :) iyi ki kaçmışım istanbuldan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…