güle güle yatsın paşan çok şekermiş canım hayırlı olsun
heeyy başka kasım annesi yok mu haydii nerdesinizzz :)
merwem nasılsın kızzzz
kızlar benim öyle böyle bir sorunum yokbeni perişan eden gaz sancılarım geceleri beni uyutmıycak kadar çok arttı daha önce yaklaaşık 20 gün kadaar önce göğsümde sıkışmayla birlikte nefes ddarlığı çekmiş acile gitmiştim gaz sancısı teşhisi kondu bir hap yazdı rahatsızlık hissettiğinde al haapı dedi dün gece ölücem sanddım yine göğsüm sıkıştı 2 kez hap alddım aama yok sabah 10aa kaddaar uyanıktım neredeyse yaatıyorum nefes alamıyorum kalkıyorum nefes alamıyorum 10dda rhatladım geçti 14e kdaar uyur uyaanık yttım çok halsizim uykusuzluk mahvediyor beni geceleri geziyorum naapıcam böyle bilmem özel haastanedde doktorum aam hiç ddr.a ulaşamıyorum onun nosu yok zaten hastaneyi aradığımdada siz acile geleceksiniz gerekli görüldüğü durumda nöbetçi hekim ilgilenecek diyorlar memnun değilim hiç ama başka seçenek yok siz de de gaaz şikayeti yşayan varmı ne yapmalıyım acaba :26:
günaydın güzel anneler :) nasılsınız ? ben sabah 5 ten beri uyanıgım ,sıcaktan uyuyamıyorum .şu sıcaklar bir geçseehaftasonu ciddi ciddi agladım çok sıcak diye ...:2:
günaydın anneler ve bebecikleri...
3 günlük aradan sonra iş başı yaptık bugun....ramazan sebebiyle herkeste bi halsizlik var kurumda...çay demlenmiyor..öğlen yemek çıkmıyor...sefer tasımı alıp yollara düşücemm gibi gözüküyorr...öğlen yiyeceğim şeyleride getirmem gerekecekk:44:
biraz önce kahvaltımızı yaptık kızımla...
herkeşlerr nasıl bakalım? haftasonlarınız iyi geçmiştir umarım...
günaydın güzel anneler :) nasılsınız ? ben sabah 5 ten beri uyanıgım ,sıcaktan uyuyamıyorum .şu sıcaklar bir geçseehaftasonu ciddi ciddi agladım çok sıcak diye ...:2:
günaydınn efendimmmm yine bir gııcıkk pazartesi sabahında sevgili dostlarıma günaydın demek ne kadar da muhteşemmmmmm
nasılsınız kuzularrrya danacıklarınız nasıllar efemmm
günaydın güzel hemşomhadi yaaa sen baya uğraşacaksın 1 ay desene
afiyetler olsunnn haftasonu minik kızımı gördük teyzesii yinee elleri ağzındaaydı doktor ne kadar uğraştıysa çıkaramadı ağzından
ağzındayken saydı parmaklarını baş aşağı duruyordu yaa ben duramam o nasıl duruyorsaaaa
siz nasılsınızz kızışınlaaa yesin onu teyzesi ham yapsın
günaydın canımmm hamd olsun sen nasılsun asıl ay kıyamam neden ağlıyorsun yaaa
kk da okumuştum hani hatırlarsanız sütaş reklamı vardı buzağ tek basına sokakklarda gezıyordu gunduz gece hamile bir kadın buzağ tek başına gezıyor dıye nasıl ağlıyormuş reklamı gördükçee bayaa gülmüştümm ama bu hormonlar bizi mahvediyor
günaydın kızlarnasıl geçti haftasonlarınız
günaydın aysuncum :) elimde degil canım cocuk gibi aglıyorum bir de boncuk boncuk döküyorum.eşim gülmeye başladı artık ..elinden geleni yapıyor o da sagolsun ama tutamıyorum kendimi çok huysuzdum çook
günaydın anneler ve bebecikleri...
3 günlük aradan sonra iş başı yaptık bugun....ramazan sebebiyle herkeste bi halsizlik var kurumda...çay demlenmiyor..öğlen yemek çıkmıyor...sefer tasımı alıp yollara düşücemm gibi gözüküyorr...öğlen yiyeceğim şeyleride getirmem gerekecekk:44:
biraz önce kahvaltımızı yaptık kızımla...
herkeşlerr nasıl bakalım? haftasonlarınız iyi geçmiştir umarım...
günaydınn efendimmmm yine bir gııcıkk pazartesi sabahında sevgili dostlarıma günaydın demek ne kadar da muhteşemmmmmm
nasılsınız kuzularrrya danacıklarınız nasıllar efemmm
günaydın güzel hemşomhadi yaaa sen baya uğraşacaksın 1 ay desene
afiyetler olsunnn haftasonu minik kızımı gördük teyzesii yinee elleri ağzındaaydı doktor ne kadar uğraştıysa çıkaramadı ağzından
ağzındayken saydı parmaklarını baş aşağı duruyordu yaa ben duramam o nasıl duruyorsaaaa
siz nasılsınızz kızışınlaaa yesin onu teyzesi ham yapsın
günaydın canımmm hamd olsun sen nasılsun asıl ay kıyamam neden ağlıyorsun yaaa
kk da okumuştum hani hatırlarsanız sütaş reklamı vardı buzağ tek basına sokakklarda gezıyordu gunduz gece hamile bir kadın buzağ tek başına gezıyor dıye nasıl ağlıyormuş reklamı gördükçee bayaa gülmüştümm ama bu hormonlar bizi mahvediyor
günaydın canımmm nasıl geçsin evde kocişle uğraşarak
aman terleme aman uyu aman canın ne istiyorla geçti sanki o hamileeee
sen nasılsın canımm
slm canlarımm çok uykusuzummm ve bugün pazt. of of
haftasonu ev baktık eşimle çarşıdan sayılır, ev güzel eşyalarımıda alıyor fakat 3 katlı bir apartman sırıfr bina, birazda yüksek istiyor eğer anlaşılabilirse ben taşınalım diycem eşime, bir tanede teraslı dublex buldum fakat mahallesiini beğenmedim birde ekim ortası yetişir dedi adam,
haftasonu izmirden amcamlar geldi onlarla ramazan eğlenceleri gecelerinde oturdukk öyle geçti :)
bu arada bugün kardeşim gelecekk hatta gelmiş olması lazım
günaydın balım, aaa o kötü olmuş canım sana biraz eziyet olacak dışarıda yiyemiyormusun ?
günaydınn sıcaklardan aynı durumdayız terlemek çok kötü yaaa
günaydın kuzum maşallah kzunaay bu bebelerin eller hep yüzde :) cee eee yapacaklar bize :)
canım bende evdeydim haftasonu eşim dısarı çıkalım dedi ama hiç gözüm basmadı evde durmayı tercih ettim hamielik ilerledikçe galiba sosyal hayatım da bitecek gibi...sıcaklar çok etkiliyor...kızımın hareketleri baya kuvvetllendi dün aksam ilk kez babaı hareketini yakaladı öyle güçlü bir tekme attı ki babamız bile şaşırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?