2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
en az sen kadar meraktayız kuzum bizde... 6dan önce haber verebilecek misin bizlere?

selam kızlar ben geldim....

evi işi olmadı, içimize sinmedi.. adam şunu yaptırırım bunu yaptırırım dedi ama yine de sinmedi işte...

sizler ne yaptınız, geçmişi okuyayım biraz :)

hayırlısı olsun tatlım rabbim en kısa zamanda gönlüne göre bir evle karşılaşmanı nasip etsin

biz yemeğe çıkıyoruz teyzoşlar görüşmek üzeree

evi işi olmadı, içimize sinmedi.. adam şunu yaptırırım bunu yaptırırım dedi ama yine de sinmedi işte...

Canım demek ki daha güzeli bekliyor sizi. Allahım hayırlısından gönlünüze göresini versin inşallah

Kızlaarr ben de yolladım dilekçeyi TBMM'ye inşallah çabalarımız boşa çıkmaz

selam kızlar nasılsınızzzz

ben evdeyim belim tuttu yinee tel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil

geçmiş olsun canımmm.. bi de bana laf atıyon biz raporsuz gelmemezlik yapamayız böyle :)

milleettt nerdesinizzzz

hadi esra kesin rapor almıştır siz nerelerdesinizzz

almadımmmmmm günahımı alma ev bakmaya gittik babam ve annemle beraber kuzum.. ama olmadı malesef

canım günaydın.... çok kafaya taktın sen bunu.... ben ise tam tersi. kafaya taktım ama tam tersinde tepki veriyorum, dünden beri yarım tepsi güllaç yemişimdir, düşün artık...

dün babam da dedi bişey olmaz merak etme, annenin tüm hamileliklerinde şekeri çıktı dedi... içim biraz daha rahatladı. doğumdan sonra eski haline dönüyormuş zaten. çok sıkma kendini... bebekte geriliyodur içerde...

şişşşşşt esra ile ilgili dedikodu yok dün seninle ilgili ona yaptırmadım bugünde sana yok

Günaydınnnnn kızlar beni özlemedinizmi bakıyım :))

Nasılsınız umarım herkes iyidir son sayfada moonusun hasta olduğunu gördüm çokk geçmiş olsun canım.

günaydın canımm.. hoşgeldin.... özlemez miyiz hiçççç:) nasılsınnn????

günaydın tatlım.
geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm.
zencefil bize zararlı mı bilmiyorum ama bal,zencefil,çörek otu karıştırıp bi tatlı kaşığı yesen iyi gelir...

canım benim maşallah pıtırcığa
cd den mi bahsediyosun canım??
bana verdiler ama aynı hastane teyzeme vermemiş.. doktordan doktora değişiyor sanırım.ama yine de şikayet et tabii ki.

1 kg süperrrrr :):):):):)

canım tbmm ye gönderelim en iyisi...

bizimki normalde çok hareketli ama doktora gidince güzel güzel duruyo prensesim :) heryerini gösteriyo maşallah doktorları hiç zorlamıyo :)
doktordan çıkıyoruz başlıyo tepinmeye

yağlandım yarı çıplak yatıyorum yaaaa delirtecek beni bu çatlaklarrr

yüzümdeki lekeler umarım geçerr geçen eşim geçer mi bu leke dedi bende inşAllah gececek dedimm

iyi oldun mu canım????

ben de sürekli yaplanıyorum evde... eve gelip duş alıyorum hemen yağlanıyorum, akşam yatarken bi daha...

sabah uyanınca da bi kez daha :)

geçer tabiii, hamileliğe bağlı deseydin :)

asparagas haberdir canım bu... sanmıyorum ben.

ohhh keyfini çıkar denizinnn :):):)

canım ben de havuza girerken karnıma o yumurktan geliyodu ama normalmiş...gerilmesi de normal.. zamanla alışılıyo gerçi.

kızlarr dilekçemizi TBMM Online Dilekçe Sistemi Giriş bu adrese üye olup tekrar yazacağızzzzzzz

duymayan yok değil miiiiiiiiii atan arkadaşlar attık diye bilgi verirseniz sevinirizzz

tamam canım, atıyorum ben.

kız bebek haftasını doldurmadan gelir derler :)

Saat geçsin istiyorum 3 olsun istiyorum meraktan çatlamak üzereyiiiimm

ben de çok merak ediyorum canımmmm

ohhh ne güzelll.. işe başlamak zor olucak bu kısa tatilden sonra....

biz de seni çok seviyoruz meleğimmmmm

hayırlısı olsun tatlım rabbim en kısa zamanda gönlüne göre bir evle karşılaşmanı nasip etsin

biz yemeğe çıkıyoruz teyzoşlar görüşmek üzeree

amin canım inşallahh... keşke bu ev içimize sinseydi yeri harika çünkü....

afiyet olsunnn

Canım demek ki daha güzeli bekliyor sizi. Allahım hayırlısından gönlünüze göresini versin inşallah

ayy inşallah mirayım... aminnn...

ben de yemekten sonra göndericem canımm.....

canım hoşgeldinnnn yakalandıkkkk kızım esra teyzeneee

yaaa evett napim yaa belim şimdi daha iyi çok kötü oldum dun :2:

sen nasılsın olmadı mı canım hakkına hayırlısı olsunn neresi hayırlıysaa ordan olsun inş

kızlar ben sisteme nasıl kayıt olucammm olamıyorum yaaa

canım cinsiyetle çok alakalı değil sanırım. ama her an gelecekmiş gibi hazırlıklı olmak lazım.

arkadaşın sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah. allah yardımcımız olsun.

bebek arabası en son alacağımız şey bizim, belki bebek doğduktan sonra alırız. hafif basit bişi alıcam, çok para vermeyi düşünmüyorum.

inşallah bebek iyi olur canım. sık sık gitmek lazım dimi ama doktor hala ayda bir çağırıyor, sanırım 7 aydan sonra sık çağıracak. sözde özel hastane, para kazanmak istemiyorlar mı ne? tekrar yükleme için hemşire 10 günü geçirmeyin muayene parası ödemeyin dedi :))) sağolsunlar önce bizi düşünüyorlar.

Saat geçsin istiyorum 3 olsun istiyorum meraktan çatlamak üzereyiiiimm

kız bizide heyecanlandırıyorsun tahminin var mı şekerim?

oyyy kimler gelmiş, keyifteymiş, maşallah canım.

ohh akşamada keyif var. dinlen canım bol bol. bizde seni seviyoruz.

selam canım. daha güzeli olur inşallah, her işte bir hayır vardır.

evet şekeri fazla taktım hata ettim, mukafatımı da aldım, kocaman bir uçuk ((((

canım ama sen neden diyetine dikkat etmiyorsun, yani tadına baksaydın bari, çok yemeseydin. senin daha yüksek, kafaya takmaman çok güzel de dikkat et yinede. sonra yine biz üzülüyoruz ((

esracım hosgeldın kuzum ev ısıne uzulme daha ıyısını bulacagın ıcın olmamıstır orası:)) ya bızım sıpa babasına ılk kazıgı attı yuzunu göstermeyerek napalım kısmet saglık olsun cnm

:)) sımdı benım beraber doktora gttıgım arkds 30 haftalık oldu onu 2 hafta snra yıne cagrdı ama rapor ıcın mı cagrdı yoksa artık 2 haftada 1 mı görusulcek doktorla onu henuz bılmıyorum ınsallah bızım bebeklerımızde o tarz sıkıntılar yasanmaz da gelısımlerını guzelce tamamlayıp gelır meleklerımız

ay şuu müslüm gürsesli olan çaykur reklamına bayılıyorumm

kaynanağa çaydanlığın altlığıdır sürekli kaynar kaynar durur

kızlar kayınvalidemi arayyayım dıyorum sonra hayır dıyorumm o seni aradımı tek basına hiç o zaman sende arama dıyorum ama yanlıs mı yapıyorum yaa :26:

Son düzenleme:

arama sen hamılesın o senı arasın:)) çok mu kötuyum ne zaten bayrama surda ne kaldı bayramda ararsın:))

yakalandınızzzz

iyiyim canım çok şükür... sabah uyanışım çok komikti... sabah sekize saati ayarladım, çaldı 10 dakika ileri aldım sonra... kafamı yastığa koydum ve kızım öyle bi tekmeliyo ki saatten daha etkiliydi

bende tert tepti aslında.. moralim çok bozuldu ama sanki ne olucaksa olsun moduna girdim.. haklısın dikkat etmem gerek.. şu 2-3 gün biraz dikkat edeyim.

sağol canım amin.. daha iyisini buluruz inşallahhh....

arama boşver yaa.. ben dearamıyorum hiç

dün bebişin kıyafetlerini çektim, birazdan koyucam nete :):):)

arama sen hamılesın o senı arasın:)) çok mu kötuyum ne zaten bayrama surda ne kaldı bayramda ararsın:))

en iyisi boşvermek aynen hamile olan benim o arasın eger o hamile olsaydı bn arardımmm

hoşgeldin canım kısmet artık vardır bi yerde nasibin...

inşallah canım..

nasıl olamıyon kuzum linki tıklayınca geliyor...

arama sen hamilesin o seni arayıp sordu mu hiç? yüz verme tepene çıkarlar...

ayyy hadi koy çok merak ettik..

canımmm hoşgeldinnn :)
koydum..

dün ben sana az aldım dedim ama baya da varmış bişeyleri yine :)

moonsun lekeleri kafana takma hiç gecen yıl bizim apt da genc bir kadın dogum yaptı suratı harita gibiydi onu görünce çok üzülmüştüm kadın şimdi ayna gibi geçmiş eser kalmamış yani

hoşgeldinn esraaaaa

yaniii.... o düşünmedikten sonra ne arıcan.. iyi biri olsa neyse...

buraya bakınnnn kızımın kıyafetleri :):)):

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-16.html#post25655701

oy maşallahh çok tatlı hepsiiiiiiii, Allah güle güle giydirmek, giymek, nasip etsin fıstığa

haklısın canım o beni arasınn hiç aramazz

canım linki tıklıyorum kayıt olu tıklıyorum çıkmıyor aynı sayfada kalıyor bndee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…