hoşgeldin canım kısmet artık vardır bi yerde nasibin...
inşallah canım..
nasıl olamıyon kuzum linki tıklayınca geliyor...
arama sen hamilesin o seni arayıp sordu mu hiç? yüz verme tepene çıkarlar...
ayyy hadi koy çok merak ettik..
haklısın canım o beni arasınn hiç aramazz
canım linki tıklıyorum kayıt olu tıklıyorum çıkmıyor aynı sayfada kalıyor bndee
moonsun lekeleri kafana takma hiç gecen yıl bizim apt da genc bir kadın dogum yaptı suratı harita gibiydi onu görünce çok üzülmüştüm kadın şimdi ayna gibi geçmiş eser kalmamış yani
selam kızlar ben geldim. nasılsınız bakalım.
canımmm hoşgeldinnn :)
koydum..
dün ben sana az aldım dedim ama baya da varmış bişeyleri yine :)
ay canım ağzından bal damlıyoorrrinşAllah geçecek birde çatlaklar için örnek göstersen ya kuzummmm
hoşgeldin cnm hamd olsun sen nasılsın
selam kızlar ben geldim. nasılsınız bakalım.
hoşgeldinn esraaaaa
oy maşallahh çok tatlı hepsiiiiiiii, Allah güle güle giydirmek, giymek, nasip etsin fıstığa
kuzum bir ara birbirimizi frenlemek için uğraşıyorduk hatırlasanabir dünya şey o zaman aldın zaten
akşama bende çekmeyi unutmazsam kızımın cicilerini çekip yarın eklerim.ama bizim çoğu eşyamız annemde annem beğendiklerini alıyor yıkayıp ütüleyip getircek annem oda takımımız geldiğinde.ama evdekilerle idare etcez fotoğraf için
ay canım ağzından bal damlıyoorrrinşAllah geçecek birde çatlaklar için örnek göstersen ya kuzummmm
:)) sımdı benım beraber doktora gttıgım arkds 30 haftalık oldu onu 2 hafta snra yıne cagrdı ama rapor ıcın mı cagrdı yoksa artık 2 haftada 1 mı görusulcek doktorla onu henuz bılmıyorum ınsallah bızım bebeklerımızde o tarz sıkıntılar yasanmaz da gelısımlerını guzelce tamamlayıp gelır meleklerımız
ay şuu müslüm gürsesli olan çaykur reklamına bayılıyorumm
kaynanağa çaydanlığın altlığıdır sürekli kaynar kaynar durur
kızlar kayınvalidemi arayyayım dıyorum sonra hayır dıyorumm o seni aradımı tek basına hiç o zaman sende arama dıyorum ama yanlıs mı yapıyorum yaa :26:
yaniii.... o düşünmedikten sonra ne arıcan.. iyi biri olsa neyse...
buraya bakınnnn kızımın kıyafetleri :):)):
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-16.html#post25655701
hoşgeldin tatlım.iyiyiz sen nasılsın??
amin canımm.. normalde çok daha güzeller ama bu kadar çekebildim karanlıkta
dimi yaa haklısın
kızlar siz de çekip koysanıza yaa... valla ne güzel paylaşım oluyor böyle...
çatlaklarını seveceksin şekerim tek caresi bu yaaa bende anlamıyorum ünlülerden bir tane bile çatlayan yok bikinilerle boy gösteriyor 60 yaşındaki hülya AVŞAR bile ... Bu arada catlaklar bu ay itibari ile başlıyormuş kızlar savunun :)))))))
hoşgeldin tatlım.iyiyiz sen nasılsın??
amin canımm.. normalde çok daha güzeller ama bu kadar çekebildim karanlıkta
dimi yaa haklısın
kızlar siz de çekip koysanıza yaa... valla ne güzel paylaşım oluyor böyle...
sonunda gönderdim şekerler benim bilgisayar koskoca hökümetin sayfesini engellemiş yawwwwne ayıpppp ondan gönderemiyormuşummmm
inşallah canım.
canım çekti arattırdın bana kayınvalidemi
maşallah canım hepsi çok güzel, battaniye gerçekten güzelmiş. güle güle giydir inşallah.
çok istiyorum ama çok fazla hepsini çıkar katla gözüme büyüyor odası gelince yerleştirirken çekerim dedim ama vaktim olursa söz yapayım :)
şirketi devlete şikayet etmeyin diyedir
canım buarada sen bebişe neler aldınn??????????
sağol canımm aminn inşallahh.....
çek tabii... çok zevkli :)
hiç birimi çatlamaz çatlamıyorlar şekerimmmm
hadi yaa sizdede başlar o zaman artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?