2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
moonsun lekeleri kafana takma hiç gecen yıl bizim apt da genc bir kadın dogum yaptı suratı harita gibiydi onu görünce çok üzülmüştüm kadın şimdi ayna gibi geçmiş eser kalmamış yani

ay canım ağzından bal damlıyoorrr inşAllah geçecek birde çatlaklar için örnek göstersen ya kuzummmm

selam kızlar ben geldim. nasılsınız bakalım.

hoşgeldin cnm hamd olsun sen nasılsın

akşama bende çekmeyi unutmazsam kızımın cicilerini çekip yarın eklerim.ama bizim çoğu eşyamız annemde annem beğendiklerini alıyor yıkayıp ütüleyip getircek annem oda takımımız geldiğinde.ama evdekilerle idare etcez fotoğraf için

selam kızlar ben geldim. nasılsınız bakalım.

hoşgeldin tatlım.iyiyiz sen nasılsın??

hoşgeldinn esraaaaa

oy maşallahh çok tatlı hepsiiiiiiii, Allah güle güle giydirmek, giymek, nasip etsin fıstığa

amin canımm.. normalde çok daha güzeller ama bu kadar çekebildim karanlıkta

kuzum bir ara birbirimizi frenlemek için uğraşıyorduk hatırlasana bir dünya şey o zaman aldın zaten

dimi yaa haklısın

kızlar siz de çekip koysanıza yaa... valla ne güzel paylaşım oluyor böyle...

ay canım ağzından bal damlıyoorrr inşAllah geçecek birde çatlaklar için örnek göstersen ya kuzummmm

çatlaklarını seveceksin şekerim tek caresi bu yaaa bende anlamıyorum ünlülerden bir tane bile çatlayan yok bikinilerle boy gösteriyor 60 yaşındaki hülya AVŞAR bile ... Bu arada catlaklar bu ay itibari ile başlıyormuş kızlar savunun :)))))))

sonunda gönderdim şekerler benim bilgisayar koskoca hökümetin sayfesini engellemiş yawwww ne ayıpppp ondan gönderemiyormuşummmm

inşallah canım.

canım çekti arattırdın bana kayınvalidemi

yaniii.... o düşünmedikten sonra ne arıcan.. iyi biri olsa neyse...

buraya bakınnnn kızımın kıyafetleri :):)):

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-16.html#post25655701

maşallah canım hepsi çok güzel, battaniye gerçekten güzelmiş. güle güle giydir inşallah.

sonunda gönderdim şekerler benim bilgisayar koskoca hökümetin sayfesini engellemiş yawwww ne ayıpppp ondan gönderemiyormuşummmm

çatlaklarını seveceksin şekerim tek caresi bu yaaa bende anlamıyorum ünlülerden bir tane bile çatlayan yok bikinilerle boy gösteriyor 60 yaşındaki hülya AVŞAR bile ... Bu arada catlaklar bu ay itibari ile başlıyormuş kızlar savunun :)))))))

iyiyim bende akşama çekmeye çalışıcam kızlar inşallah unutmamda çekerim eve gidince kendimi unutuyorum yorgunluktan

hiç birimi çatlamaz çatlamıyorlar şekerimmmm

hadi yaa sizdede başlar o zaman artık

çok istiyorum ama çok fazla hepsini çıkar katla gözüme büyüyor odası gelince yerleştirirken çekerim dedim ama vaktim olursa söz yapayım :)

Canlarımmm hepinize kocaman bi MERHABA demek istiorummm
Nasılsınız, ne var ne yok buralarda hepiniz iyisiniz di miiii ?
bende harika bi tatil sonrası istanbuluma döndümmm
bu sene güney degilde yakın oluşundan dolayı ayvalık'ı tercih ettik
iyi ki de öle yapmışız ne güzelmiş oralar bayıldımmm
şimdi gözünüz gönlünüz açılsın die bi iki foto ekliom sizeeee

meşhuuuur şeytan sofrası cennet gibi bi manzara görüosunuz

ayvalık paprica sahillerinde bennnn

işte tam burda bol bol yüzdük biz kızımla ama ayvalık denizi buzzz gibi söylemeden geçmiimmm

biz iki aşık güneşin batışını izlerken bolca aşk tazeledik buralarda

karşımda aşkım karnımda kızım uzun zaman sonra ilk defa türk kahvesi içtim meşhur taş kahve'de

aşkımın tatil hediyesi mavi boncuklu bilekligim tatil boyunca kolumdan cıkmadııı

veee cunda akşamlarııı.. yok böyle bi güzellik misss missss

İşteee böyleee bi tatili daha geride bıraktık.. arada yine ufak kaçamaklar yaparız inşallahhh...
Hepinizi kocaman kocaman öpüorum özledim sizi bennnn

şirketi devlete şikayet etmeyin diyedir

canım buarada sen bebişe neler aldınn??????????

inşallah canım.

canım çekti arattırdın bana kayınvalidemi

maşallah canım hepsi çok güzel, battaniye gerçekten güzelmiş. güle güle giydir inşallah.

sağol canımm aminn inşallahh.....

çok istiyorum ama çok fazla hepsini çıkar katla gözüme büyüyor odası gelince yerleştirirken çekerim dedim ama vaktim olursa söz yapayım :)

çek tabii... çok zevkli :)

şirketi devlete şikayet etmeyin diyedir

canım buarada sen bebişe neler aldınn??????????

sağol canımm aminn inşallahh.....

çek tabii... çok zevkli :)

yok kız evdeki bilgisayarımm

canım ben dün " benim haklarım" tişörtü aldım teyzesi 2 tane paik almış annemin aldıgı bir kaç parça var o kadar biz eylulde başlıcaz kocişle nasipsee izne ayrıldıktan sonra

hiç birimi çatlamaz çatlamıyorlar şekerimmmm

hadi yaa sizdede başlar o zaman artık

töbe de kız her sabah aynada kontrol ediyorum valla ...benim kocamın bacaklarında var çatlak gecen farkettim AAAA sen catlaksın dedim Karıcıgım beni yine severmisin diyor aklı sıra beni taklit ediyor Bende sen her halinle güzelsin hayatım dedim:))))Aman yapacak çok şeyimiz yok onlarda alışacak bizde alışacagız eger catlarsak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…