merhaba melegini hala icinde tasiyan anneler :)
Benim oglum 3 aylik ve cok sukur hen hamileligim hem dogumum super gecti
Hamilelik muhabbeti cok tatlidir
Hele ki onun sadece sizin erisebileceginiz bir yerde olmasi bambaska!
Her ani doyasiya yasayin bol bol fotograf cekinin gobek capinizi olcuk bebeginize yazin ve esinizle basbasa cilginca gezin
Bebis geldikten sonra kesinlikle ozgurlugunuz elinizden alinnmiyor benim oglum gibi uyumlu olursa herseyi onunla yapmaya devam ediyorsunuz sadece daha planli daha az uykulu o kadar
Bir diger tavsiyem de kilosu su kadar boyu bu kadar diye dusunup durmayin :)
Oglum 8 aylikken acibademdeki doktorum bebek zayif olacak galiba beslenmiyor musun demisti
Halbuki etim sutum meyvem herseyim tamdi
Oglum bi geldi 3700 boyu 52cm
Her doktorun gazina gelmeyin 3abbim buyuk bir sikinti vermedikten sonra tadini cikarin pimpioriklenmeyin bol bol et yeyin dinlenin ohhh misss
Allah hepinizi benim gibi kolayca kurtarsin ve pasam giini saglikli evlat versinAminnn
Her ani doyasiya yasayin bol bol fotograf cekinin gobek capinizi olcuk bebeginize yazin ve esinizle basbasa cilginca gezin
Bebis geldikten sonra kesinlikle ozgurlugunuz elinizden alinnmiyor benim oglum gibi uyumlu olursa herseyi onunla yapmaya devam ediyorsunuz sadece daha planli daha az uykulu o kadar
Oglum 8 aylikken acibademdeki doktorum bebek zayif olacak galiba beslenmiyor musun demisti
Her doktorun gazina gelmeyin 3abbim buyuk bir sikinti vermedikten sonra tadini cikarin pimpioriklenmeyin bol bol et yeyin dinlenin ohhh misss
Allah hepinizi benim gibi kolayca kurtarsin ve pasam giini saglikli evlat versinAminnn
yağlandım yarı çıplak yatıyorum yaaaa delirtecek beni bu çatlaklarrr
yüzümdeki lekeler umarım geçerrgeçen eşim geçer mi bu leke dedi bende inşAllah gececek dedimm
Off bu arada okuduğum bi haberde Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı kadının istihdamını azaltacağı için tasarıya karşı çıkmış, Aile Bakanlığı da Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı'na konunun araştırılması için talimat vermiş
yüzümdeki lekeler umarım geçerrgeçen eşim geçer mi bu leke dedi bende inşAllah gececek dedimm
Selam fıstıklar nabersiniz?
Ben havuzbaşında zırt pırt duş alıp kitap okuyorum,millet havuza daldıkça atladıkça ben kuduruyorum yaa:) 3te denize gidiyorum.6ya kadar denizde takılıyorum.
Bu arada bişey sorucam kızlar yaa bebişimi gece gündüz acaip hissediyorum,resmen yumruk gibi karnımın bi sağında bi solunda çok güzel bişey yaa,ama bazen kasıyo ve geriyo bu hareketler sizde de oluyor mu?merak ettim.
kızlarr dilekçemizi TBMM Online Dilekçe Sistemi Giriş bu adrese üye olup tekrar yazacağızzzzzzz
duymayan yok değil miiiiiiiiii atan arkadaşlar attık diye bilgi verirseniz sevinirizzz
saol canımm
ay sende 14.00 de gideceksinn çok heyecanlıı selam söylee benden bıdışınaaadetaylıya mı gireceksin canımmm
canım günaydın, seni görmek ne güzel. özledik tabiki hemşerim. hadi ne zaman çarşıya çıkcaz haber bekliyorum
Off bu arada okuduğum bi haberde Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı kadının istihdamını azaltacağı için tasarıya karşı çıkmış, Aile Bakanlığı da Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı'na konunun araştırılması için talimat vermiş
Ben havuzbaşında zırt pırt duş alıp kitap okuyorum,millet havuza daldıkça atladıkça ben kuduruyorum yaa:) 3te denize gidiyorum.6ya kadar denizde takılıyorum.
Bu arada bişey sorucam kızlar yaa bebişimi gece gündüz acaip hissediyorum,resmen yumruk gibi karnımın bi sağında bi solunda çok güzel bişey yaa,ama bazen kasıyo ve geriyo bu hareketler sizde de oluyor mu?merak ettim.
bebekim dilekçe örneğini tekrar yayınlarmısınız
Canımın içi geçmiş olsun çok; dinlen bol bol beline dikkat etmen lazım, doğumda ve sonrasında çektirir yoksa
Tatlım benimm stres yapma bu kadar kendine, şekerin yoksa bile duygu değişikliklerinde yükseliverir hemen. Hem sen ne hissedersen prensesin de hissediyor duygularınıBenim babamda şeker var, risk grubundasın dedi doktor ama pek takmamaya çalışıyorum. Haftaya yaptırıcam bakalım ben de test, inşallah hiçbirimizde sorun çıkmaz...
Canımmm çok geçmiş olsunn. Ihlamura bal katıp içmeyi dene daha da iyi gelir, bir an önce iyileşirsin inşallah..
yağlan yağlan bol bol... lieracın üzerine bebe yağı falan da sür...
ay valla nefret ettim ya.. hiç bi halta hakkımız yok arkadaş...
CANIM BENİM ALLAH BAĞIŞLASIN MAŞALLAH SİZEBU GÜZEL MORAL YAZIN İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİZ.
BU ARADA DOĞUMUM SÜPER GEÇTİ DEMİŞSİN NORMALMİ DOĞURDUN
canım yüzüne güneş kremi sürmüyormusun dışarı çıkarkennn ?geliyorr terlikkkkkkkkkkkk
Bir de ben catlamam kasinmiyorum fln demeyin bol bol yaglanin catlak dedigin 1 gunde oluveriyor sasiriyorsun bende cok kucuk oldu ama dedigim gibi birden belirdi
Protein bebegin herturlu gelisiminde yapitasi o yuzden et yumurta vb urunleri hergun tuketmeye calisin kilolu olsun diye degil saglikli olsun diye
Aa bir suru esya almayin demeyi unutmusun! Elimde o kadar cok hic giyilmemis kiyafet var ki! Dogsun endamina bakar da alirsiniz benimki iri kiyim masallah sigmadi coguna :)
Ahh resmen hamileligimi ozledim! Pasam uyanmak guzere gidip oynasma vakti saglicakla kalin
detaylıya geçen ay girdik tatlım, söylerim selamlarını.Hem ne heycanlı sorma tatlım..
Bende seni özledim hemşomsıcaklar azalsın hemen ilk işimiz çıkmak olacak, arabasını almadık daha birlikte bakmak nasip olur inşallah
canım sağol, sanırım stresten oldu, testlerden nefret ediyorum. inşallah geçecek. Allah kimseye yaşatmasın, kimsede çıkmasın inşallah.
canım çatlamayı önlemenin yolu yok bence, takma kafaya artık, bünyen öyleymiş demek. lekelerinde inşallah geçer, doğum sırasında terinle yüzünü sil diyorlar, hurafe belki ama dene derim.
selam canım, ohhh tatil yapıyorsun çok güzel. ben doktora sordum sert hareketleri, çok normal sorun yok dedi.
LAVİMYAMM ÖRNEK ELİNDE Mİ YAYINLARMISIN KUZUCUMMM
ohh dinlen bakalımm süper, oda tatil yapıyor annesi denize girince hareketleniyorr
lavinyamda var tatlım yayınlamasını rica ettim şimdi
canmm lieractan sonra zyağı suuryorum bebe yağım kalmamış iyi bir yağ alısverişi yapmam lazımm
sürüyorum canımm sürmezmiyim güneşe çıkmazsam surmuyorum ama
canım sen çatlaklara çözüm buldun mu renkleri açıldımı off
canmm lieractan sonra zyağı suuryorum bebe yağım kalmamış iyi bir yağ alısverişi yapmam lazımm
Sürüyorum canımm sürmezmiyim güneşe çıkmazsam surmuyorum ama
Canım sen çatlaklara çözüm buldun mu renkleri açıldımı off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?