2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah bağışlasın canım... ne güzel şeyler söyledin saol moral oldu hepimize.. bu tarz tedirginlikleri çok yaşıyorduk ilaç gibi geldi :)

yağlandım yarı çıplak yatıyorum yaaaa delirtecek beni bu çatlaklarrr

yüzümdeki lekeler umarım geçerr geçen eşim geçer mi bu leke dedi bende inşAllah gececek dedimm

amin canım çooookkk saollll Rabbim senin evladınıda bağışlasın inşallahhh

Off bu arada okuduğum bi haberde Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı kadının istihdamını azaltacağı için tasarıya karşı çıkmış, Aile Bakanlığı da Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı'na konunun araştırılması için talimat vermiş

yüzümdeki lekeler umarım geçerr geçen eşim geçer mi bu leke dedi bende inşAllah gececek dedimm

yağlan yağlan bol bol... lieracın üzerine bebe yağı falan da sür...

ay valla nefret ettim ya.. hiç bi halta hakkımız yok arkadaş...

CANIM BENİM ALLAH BAĞIŞLASIN MAŞALLAH SİZE BU GÜZEL MORAL YAZIN İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİZ.

BU ARADA DOĞUMUM SÜPER GEÇTİ DEMİŞSİN NORMALMİ DOĞURDUN

canım yüzüne güneş kremi sürmüyormusun dışarı çıkarkennn ? geliyorr terlikkkkkkkkkkkk

Ayy ne güzel konuştun rüya gibi bizde kavuşsak prens/prensesimize sağlıkla inşallah bende özgürlüğümü kısıtlayacağını düşünmüyorum tabiki yapacağımız fedakarlıklar olcak ama olsun anne olacaz kolay değil

Bir de ben catlamam kasinmiyorum fln demeyin bol bol yaglanin catlak dedigin 1 gunde oluveriyor sasiriyorsun bende cok kucuk oldu ama dedigim gibi birden belirdi

Protein bebegin herturlu gelisiminde yapitasi o yuzden et yumurta vb urunleri hergun tuketmeye calisin kilolu olsun diye degil saglikli olsun diye

Aa bir suru esya almayin demeyi unutmusun! Elimde o kadar cok hic giyilmemis kiyafet var ki! Dogsun endamina bakar da alirsiniz benimki iri kiyim masallah sigmadi coguna :)

Ahh resmen hamileligimi ozledim! Pasam uyanmak guzere gidip oynasma vakti saglicakla kalin

Selam fıstıklar nabersiniz?
Ben havuzbaşında zırt pırt duş alıp kitap okuyorum,millet havuza daldıkça atladıkça ben kuduruyorum yaa:) 3te denize gidiyorum.6ya kadar denizde takılıyorum.
Bu arada bişey sorucam kızlar yaa bebişimi gece gündüz acaip hissediyorum,resmen yumruk gibi karnımın bi sağında bi solunda çok güzel bişey yaa,ama bazen kasıyo ve geriyo bu hareketler sizde de oluyor mu?merak ettim.

ooh gez fıstığım bizim yerimizede yüz dinlen bol bol benim pozisyon değiştirmedği için sadece tekmelerini hissediyorum kuzucum ama kasılıor arada sanki esniyor geriniyor gibi hissediyorujm

saol canımm

ay sende 14.00 de gideceksinn çok heyecanlıı selam söylee benden bıdışınaaa detaylıya mı gireceksin canımmm

detaylıya geçen ay girdik tatlım, söylerim selamlarını.Hem ne heycanlı sorma tatlım..

canım günaydın, seni görmek ne güzel. özledik tabiki hemşerim. hadi ne zaman çarşıya çıkcaz haber bekliyorum

Bende seni özledim hemşom sıcaklar azalsın hemen ilk işimiz çıkmak olacak, arabasını almadık daha birlikte bakmak nasip olur inşallah

LAVİMYAMM ÖRNEK ELİNDE Mİ YAYINLARMISIN KUZUCUMMM

ohh dinlen bakalımm süper, oda tatil yapıyor annesi denize girince hareketleniyorr
bebekim dilekçe örneğini tekrar yayınlarmısınız

lavinyamda var tatlım yayınlamasını rica ettim şimdi

canım sağol, sanırım stresten oldu, testlerden nefret ediyorum. inşallah geçecek. Allah kimseye yaşatmasın, kimsede çıkmasın inşallah.

canım çatlamayı önlemenin yolu yok bence, takma kafaya artık, bünyen öyleymiş demek. lekelerinde inşallah geçer, doğum sırasında terinle yüzünü sil diyorlar, hurafe belki ama dene derim.

selam canım, ohhh tatil yapıyorsun çok güzel. ben doktora sordum sert hareketleri, çok normal sorun yok dedi.

yağlan yağlan bol bol... lieracın üzerine bebe yağı falan da sür...

ay valla nefret ettim ya.. hiç bi halta hakkımız yok arkadaş...

canmm lieractan sonra zyağı suuryorum bebe yağım kalmamış iyi bir yağ alısverişi yapmam lazımm

sürüyorum canımm sürmezmiyim güneşe çıkmazsam surmuyorum ama

canım sen çatlaklara çözüm buldun mu renkleri açıldımı off

bayramdan sonra anca çıkarız (( sıcaklarda cesaret edilmiyor değil mi? inşallah canım şu araba işini beraber hallederiz.

ne güzel bebişini göreceksin, mutlu mutlu gelirsin bebişim şöyleydi böyleydi dersin inşallah :))

saol canımmm evet yaa elimde değil aynaya bakınca moralim bozuluyor daha 5.5 aylıgım 9 . ayda ne olur kim bilir

LAVİMYAMM ÖRNEK ELİNDE Mİ YAYINLARMISIN KUZUCUMMM

ohh dinlen bakalımm süper, oda tatil yapıyor annesi denize girince hareketleniyorr

lavinyamda var tatlım yayınlamasını rica ettim şimdi

canım çok ilginç bulamıyorum çıldırcam... ne pcde koyduğum yerde ne de maillerimde bulamıyorum... konuştuğumuz günden çalalım...

o da olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…