Selam fıstıklar nabersiniz?
Ben havuzbaşında zırt pırt duş alıp kitap okuyorum,millet havuza daldıkça atladıkça ben kuduruyorum yaa:) 3te denize gidiyorum.6ya kadar denizde takılıyorum.
Bu arada bişey sorucam kızlar yaa bebişimi gece gündüz acaip hissediyorum,resmen yumruk gibi karnımın bi sağında bi solunda çok güzel bişey yaa,ama bazen kasıyo ve geriyo bu hareketler sizde de oluyor mu?merak ettim.
saolasın tatlımGeçmiş olsun canım
canım resımlerde hıc lekelı görünmüyor yüzün yaa nıy ebu kadar takıyorsun:26:yağlandım yarı çıplak yatıyorum yaaaa delirtecek beni bu çatlaklarrr
yüzümdeki lekeler umarım geçerrgeçen eşim geçer mi bu leke dedi bende inşAllah gececek dedimm
oldu hem eş olalım hem anne olalım hem calısalım 1 koltuga kac karpuz sıgdırcaksak artık hepsını yarım bırakıyolar bıseyı tadıyla yasayamıyoruzzzOff bu arada okuduğum bi haberde Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı kadının istihdamını azaltacağı için tasarıya karşı çıkmış, Aile Bakanlığı da Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı'na konunun araştırılması için talimat vermiş
saolasın tatlım
canım resımlerde hıc lekelı görünmüyor yüzün yaa nıy ebu kadar takıyorsun:26:
oldu hem eş olalım hem anne olalım hem calısalım 1 koltuga kac karpuz sıgdırcaksak artık hepsını yarım bırakıyolar bıseyı tadıyla yasayamıyoruzzz
Kızlar ben kayıt olup gönderdim dilekçemi bilginizee
kızlarr dilekçemizi TBMM Online Dilekçe Sistemi Giriş bu adrese üye olup tekrar yazacağızzzzzzz
duymayan yok değil miiiiiiiiii atan arkadaşlar attık diye bilgi verirseniz sevinirizzz
kızlar değiştirmek istediğiniz ya da eklemek istediğiniz bi şey varsa söyleyin.. Yalnız gönderirken değiştirerek gönderelim diyorum herkesin aynı olmasın... Hai bekliyorum fikirlerinizi
''kürtaj yasasıyla birlikte hamile ve anne adaylarına tanınan bazı haklardan haberdar oldum ve çok sevindim. çalışan annelerin sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilecek olması beni umutlandırdı. Ancak hazırlanan tasarı yeni adli döneme kaldı ve ben şu an hamile bir çalışan olarak bu tasarıdan faydalanmak istiyorum. Ekim gibi doğum yapacağım ve bir kaç ay farkla bu haktan mahrum kalmak istemiyorum. Yasal olarak doğum iznine eylülde ayrılacağım ve bu yasa çıkmamış olacak belki de. Tasarının belli bir süre içinde doğum iznine çıkmış, belli bir süre içinde doğum yapmış ve yapacak olan kişileri kapsayacak olarak hazırlanmış olmasını temenni ediyorum. Hem çalışıp, hem anne olmak çok zor. çocuğumu bana en ihtiyacı olduğu dönemde kendimden mahrum etmek ve annelik gibi güzel bir duygudan mahrum olmak istemiyorum. Eminim ki sizlerde bu hassasiyeti göz ününde bulundurarak böyle bir tasarı hazırladınız. Sizlerden ricam lütfen bizleri de göz ününde bulundurun ve bu hakkı bize tanıyın. Adalet terimini çok sık kullanan insanlar olarak lütfen bu adaleti sağlayın. Bu hakları bizlere verirken işvereninde bu haklardan bizleri mahrum etmelerinin önüne geçin. Biraz da çalışandan yana olsun bu yasalar, bizleri işten çıkarma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayalım.. Kolay gelsin.... ''
merhaba annelerr
bebek arabası çoğunluk ne karar verdi marka?
artık alma vakti yaklaşıyorrr
bu arada bir arkadaşım şuan 36 haftalık
1 ay sonra doğumu gerçekleşecek Allahın izniyle, kız bebeği geliyor.
kız bebeklerin 40 haftayı doldurmaları hatta geçmeleri söz konusu oluyor mu? kız bebekler erken gelir diye biliyorum da?
saolasın tatlım
canım resımlerde hıc lekelı görünmüyor yüzün yaa nıy ebu kadar takıyorsun:26:
oldu hem eş olalım hem anne olalım hem calısalım 1 koltuga kac karpuz sıgdırcaksak artık hepsını yarım bırakıyolar bıseyı tadıyla yasayamıyoruzzz
Kızlar ben kayıt olup gönderdim dilekçemi bilginizee
makyajla kremle kamufle ediyorum normalde çok fena canımmm
ben çatlayıp lekelenipte takmayan insan görmedim daha çok fena bozuluyor tipim
makyajla kremle kamufle ediyorum normalde çok fena canımmm
ben çatlayıp lekelenipte takmayan insan görmedim daha çok fena bozuluyor tipim
merhaba melegini hala icinde tasiyan anneler :)
Benim oglum 3 aylik ve cok sukur hen hamileligim hem dogumum super gecti
Hamilelik muhabbeti cok tatlidir
Hele ki onun sadece sizin erisebileceginiz bir yerde olmasi bambaska!
Her ani doyasiya yasayin bol bol fotograf cekinin gobek capinizi olcuk bebeginize yazin ve esinizle basbasa cilginca gezin
Bebis geldikten sonra kesinlikle ozgurlugunuz elinizden alinnmiyor benim oglum gibi uyumlu olursa herseyi onunla yapmaya devam ediyorsunuz sadece daha planli daha az uykulu o kadar
Bir diger tavsiyem de kilosu su kadar boyu bu kadar diye dusunup durmayin :)
Oglum 8 aylikken acibademdeki doktorum bebek zayif olacak galiba beslenmiyor musun demisti
Halbuki etim sutum meyvem herseyim tamdi
Oglum bi geldi 3700 boyu 52cm
Her doktorun gazina gelmeyin 3abbim buyuk bir sikinti vermedikten sonra tadini cikarin pimpioriklenmeyin bol bol et yeyin dinlenin ohhh misss
Allah hepinizi benim gibi kolayca kurtarsin ve pasam giini saglikli evlat versinAminnn
Saat geçsin istiyorum 3 olsun istiyorum meraktan çatlamak üzereyiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?