2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

o gerginliği bende hissediyorum, iyi olduğunu bilmek güzel çok şükür ama oynadıkça uykun bile bölünüyor zaman zaman, karnın hafif yatağa değsin hemen pıt pıtlar başlıyor. bi de yemek yeyince midem çok rahatsız ediyor beni sizde de var mı, sanki sıkışıyorum

kızlar değiştirmek istediğiniz ya da eklemek istediğiniz bi şey varsa söyleyin.. Yalnız gönderirken değiştirerek gönderelim diyorum herkesin aynı olmasın... Hai bekliyorum fikirlerinizi

''kürtaj yasasıyla birlikte hamile ve anne adaylarına tanınan bazı haklardan haberdar oldum ve çok sevindim. çalışan annelerin sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilecek olması beni umutlandırdı. Ancak hazırlanan tasarı yeni adli döneme kaldı ve ben şu an hamile bir çalışan olarak bu tasarıdan faydalanmak istiyorum. Ekim gibi doğum yapacağım ve bir kaç ay farkla bu haktan mahrum kalmak istemiyorum. Yasal olarak doğum iznine eylülde ayrılacağım ve bu yasa çıkmamış olacak belki de. Tasarının belli bir süre içinde doğum iznine çıkmış, belli bir süre içinde doğum yapmış ve yapacak olan kişileri kapsayacak olarak hazırlanmış olmasını temenni ediyorum. Hem çalışıp, hem anne olmak çok zor. çocuğumu bana en ihtiyacı olduğu dönemde kendimden mahrum etmek ve annelik gibi güzel bir duygudan mahrum olmak istemiyorum. Eminim ki sizlerde bu hassasiyeti göz ününde bulundurarak böyle bir tasarı hazırladınız. Sizlerden ricam lütfen bizleri de göz ününde bulundurun ve bu hakkı bize tanıyın. Adalet terimini çok sık kullanan insanlar olarak lütfen bu adaleti sağlayın. Bu hakları bizlere verirken işvereninde bu haklardan bizleri mahrum etmelerinin önüne geçin. Biraz da çalışandan yana olsun bu yasalar, bizleri işten çıkarma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayalım.. Kolay gelsin.... ''

merhaba annelerr

bebek arabası çoğunluk ne karar verdi marka?
artık alma vakti yaklaşıyorrr

bu arada bir arkadaşım şuan 36 haftalık
1 ay sonra doğumu gerçekleşecek Allahın izniyle, kız bebeği geliyor.

kız bebeklerin 40 haftayı doldurmaları hatta geçmeleri söz konusu oluyor mu? kız bebekler erken gelir diye biliyorum da?

Geçmiş olsun canım
saolasın tatlım
yağlandım yarı çıplak yatıyorum yaaaa delirtecek beni bu çatlaklarrr

yüzümdeki lekeler umarım geçerr geçen eşim geçer mi bu leke dedi bende inşAllah gececek dedimm
canım resımlerde hıc lekelı görünmüyor yüzün yaa nıy ebu kadar takıyorsun:26:
oldu hem eş olalım hem anne olalım hem calısalım 1 koltuga kac karpuz sıgdırcaksak artık hepsını yarım bırakıyolar bıseyı tadıyla yasayamıyoruzzz

Kızlar ben kayıt olup gönderdim dilekçemi bilginizee

bende gönderdim kuzular...

toparlayacak olursak msj şu : haydiyinnnnn kasım anneleriiiii

kızlarr dilekçemizi TBMM Online Dilekçe Sistemi Giriş bu adrese üye olup tekrar yazacağızzzzzzz

duymayan yok değil miiiiiiiiii atan arkadaşlar attık diye bilgi verirseniz sevinirizzz

canım ben kız erkek mevzusuna ınanmıyorum bebekten bebege degsııyor ne zamn gelmek ısterse oglan cocugu gununu tamamlar derler benım oglum 39 haftalık dogdu mesela

makyajla kremle kamufle ediyorum normalde çok fena canımmm

ben çatlayıp lekelenipte takmayan insan görmedim daha çok fena bozuluyor tipim

ben ıkı tane bebek gördum bırı kız bırı erkek ıkısıde erken doğmus erkek 8 ay olmasına 3 gun varken doğmustu suan 27 gunluk

dun hastanede kız bebek gördum suan 2 aylıkmıs.oda 7 aylık doğmus 2 kgdan azmıs kılosu hıc sancısı felan yokmus kadının normal kontrole gıtmıs plasentanın bebekten ayrıldıgı ve bebegın kılo kaybettıgı belırlenmıs acıl sezeryana almıslar masallah suan durumu ıyı ama ya allah korusun doktor randevusu daha gec olsaydı da bebegın durumu farkedılmeseydı

o yuzden 7.aydan ıtıbaren sıksık doktor kontrolunde olmanın faydası var bence

canım bende olsam takardım haklısın da masallah bısey gorunmuyor dıye dedım bıde dogumdan sonra gececek dıye düşün rahatlat kendını dogumda hep terınle silersen gider dıyoalr dogru mu bılmıyorum:26:

tatlım uzulme gecıcek nasıl olsa sonucta sureklı o şekılde yasamak zorunda olan ınsanlar da var hayatta

ama tahmın edebılıyorum bı kere benım yuzumde leke cıkmıstı doktor krem vermıstı soyulsun lekelı yer dıe bende kremı butun yuzume surmustum o lekesız yerler bır soyuldu bır kızardı bı kasındı anlatamam 2 gun resmen agladım ya:))

sen hala cok guzelsın o gözler yok mu o gözleerrr:)

aminnn ohhhh negüzel keşke bizde o hallerini göre bilsek sağlıkla:
allahım hepimize nasip etsin inşallah...

Saat geçsin istiyorum 3 olsun istiyorum meraktan çatlamak üzereyiiiimm

izindeyim, evdeyim, keyifliyim, mutluyum....

bide bugun babaannesiylee kızıma ciciler almaya gidicezzz

dünden buyana ne konustunuz okuyamadım...duşa girmem lazım canlarım...akşama annemlerin bağ evine geçicem..orda girmeye çalışırım fırsatım olursaaa:)))

bizden haberler böylee...sizi sefiyoruzz biz kızımlaaaaaaaaaaaaaaaa

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ettim canlarım sağolun..
Özellikle yemekten sonra çok hissediyorum sanki kafasını avuçlamış gibi hissediyoruz eşimle çok hoşumuza gidiyor.
Malum ilk ya şaşkınlık oluyor ister istemez.
Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhh...
Neyse sizleri öpüyorum fıstıklar unutmayın beni buralardaaaaa...

selam kızlar ben geldim....

evi işi olmadı, içimize sinmedi.. adam şunu yaptırırım bunu yaptırırım dedi ama yine de sinmedi işte...

sizler ne yaptınız, geçmişi okuyayım biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…