2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım çok güzel bir tatil olmuş belli:) hoşgeldin aramıza:)

tamam çekeyim kuzularım:)

aynen tuğbacım mahvolduk hepimiz...

güle güle kullan canım....

Canım burnumda resmen tatlım yaa... Salı olsunda doktordan rapor isticem artık ne verirse.. Yok dayanamıyorum.. 32. hafta gelmez yani bu şekilde

canım çok güzel fakat pahalı güle güle kullansın bebiş

ay canım geçmiş olsunnnn

yarın ve cuma idari tatilmiş ama bize neden yokk:)))burasıda çok sıcak

anaaaaaaaaaaaammm bekledıgım haber yarın zaten doktora gıdıcektım ama olsun mahvoldum yaaa

ama baktım valılıge daha yazı yok yenı heralde bekleyım bakım:26:

Son düzenleme:
canım şehirleri geçtim neden tek devlet memurları bir tek onlar mı hamileyken etkileniyor????? özel sektöre neden yok? valilkler alıyor bir de kararları, her şehrin kendi valiliği var..

Vali özel sektöre hamileleri gönder diyemez ki... Sonuçta parasını ben veriyorum sanane !! mantığı yürüyor.. Emek satın aldıkları için, insani boyut özel sektör patronlarının umrunda değil kuzum

32 derece sıcaklık %83 nem var birleşince 41.5 ölçüyorlar şuan
Sabah boğazın üstü olduğu gibi nemden sis kaplıydı.. önümüzdeki 5 gün artarak devam edecekmiş

ay canım burasıda öyle çok sıcakk artacak diyorlar arkadan yağmur yağsa barii

2. bebikiminde kış annesi olmak istiyumm

insallah kamuya gecersin canım hemencecik ..hiç adil değil gercekten((

KPSS'yi hiç denemdim
Devletle ne zaman işim olsa hep ters gider, Devlet hastanesinde randevu alıp muayene olmuş adam değilim o derece yani ... Benim kamuya geçmem zor o nedenle tatlım Allah eşime hayırlı kazançlar versin de bizde evimizde rahat edelim.. Bu saatten sonra yapılabilecek dua bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…