canım çok güzel bir tatil olmuş belli:) hoşgeldin aramıza:)
tamam çekeyim kuzularım:)
aynen tuğbacım mahvolduk hepimiz...
güle güle kullan canım....
haklısın canım..ne güzel kayınpederin alacakmış..benim bebişime annemler alıyor sadece..
inşallah fikirlerinden dönmezler
Canım burnumda resmen tatlım yaa... Salı olsunda doktordan rapor isticem artık ne verirse.. Yok dayanamıyorum.. 32. hafta gelmez yani bu şekilde
yarın ve cuma idari tatilmiş ama bize neden yokk:)))burasıda çok sıcak
canım bebegim magazasından aldık puset 799 , maxi cosi ana kucagı oto koltugu 439 canım ikisini 1 e aldık biraz fazla ama ilerde tekrar baston almam gerekmicek en azından.8,7 kilo bu. travel olanlar çok agırdı...
Quinny Zapp Xtra
Maxi-Cosi Cabriofix
Amin canım.. Annem hastanelik oldu oruç tutuyordu.. Doktor 5 tane iğne vermiş... Kadının tansiyonu bir normale dönmedi
Eşim hala tutuyor.. 2 gündür adama sahur bile hazırlayamadım.. Canım yaa kek vs.. yiyip tutuyor orucunu
Ahh canımm.. Ayvalığa 10 yıldır giderim.. Harikadır. Oranın denizine alışınca insan güneyin denizi çorba gibi gelir
İyi bir seçim yapmışsınız bence.. Aşk tazelemişsiniz ne güzell
bende alacağım galiba..
8. sınıf insan muamelesi yapıyorlar kuzum...
Biz özel sektör bize hiç hiç yok
sagol canım attım linkleri..
hayır tatilse tüm şehirlerde olmalı saçmalık ama degil mi kuzumm
istanbulda çok sıcak mı
canım şehirleri geçtim neden tek devlet memurları bir tek onlar mı hamileyken etkileniyor????? özel sektöre neden yok? valilkler alıyor bir de kararları, her şehrin kendi valiliği var..
canım şehirleri geçtim neden tek devlet memurları bir tek onlar mı hamileyken etkileniyor????? özel sektöre neden yok? valilkler alıyor bir de kararları, her şehrin kendi valiliği var..
32 derece sıcaklık %83 nem var birleşince 41.5 ölçüyorlar şuan
Sabah boğazın üstü olduğu gibi nemden sis kaplıydı.. önümüzdeki 5 gün artarak devam edecekmiş
insallah kamuya gecersin canım hemencecik ..hiç adil değil gercekten((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?