2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

madem o kadar 3 çocuk yapın vs diyorlar özel mözel dinlemeyecek hamilenin hakkını koruyacak kuzum, diyecek adamlara da gönderecekszn. sonuçta bir şirkette kaç tane hamile olabilir ve işler ne kadar aksayabilir?

canım sen nerden duydun bu haberı valılıgın sıtesınde yok henuz:44:

milliyette yazıyor...

yook görmedim, gördüysemde hiiç dikkatimi çekmedi kendi havamızdaydık

evet fiyatlar pahalı gibi biraz ama çok rahat ve kullanışlı görünüo güle güle kullanmak nasip olur inşallahh

inşallah fikirlerinden dönmezler

bu fiyatları görürlerse dönerle tatlım

yarın ve cuma idari tatilmiş ama bize neden yokk:)))burasıda çok sıcak

bende alacağım galiba..

8. sınıf insan muamelesi yapıyorlar kuzum...

Biz özel sektör bize hiç hiç yok

yaaa boşverin tatili kızlar evde napçanız çalışmak iyidir açın klimaları ohhh

istanbulda çok sıcak mı

offff hemde ne sıcakkkkkk

canım şehirleri geçtim neden tek devlet memurları bir tek onlar mı hamileyken etkileniyor????? özel sektöre neden yok? valilkler alıyor bir de kararları, her şehrin kendi valiliği var..

orası da ayrı dava sanki hamile devlet memurları ayrı cumhuriyet

32 derece sıcaklık %83 nem var birleşince 41.5 ölçüyorlar şuan
Sabah boğazın üstü olduğu gibi nemden sis kaplıydı.. önümüzdeki 5 gün artarak devam edecekmiş

çöl sıcakları geliomuşşş valla dün akşam haberlerde duydum kaçınnnnnnnnn

canım sen nerden duydun bu haberı valılıgın sıtesınde yok henuz:44:

Ankara'da sıcak nedeniyle 2 gün idari izin!
Ankara'da aşırı sıcaklar nedeniyle bazı çalışanlara idari izin verildi.Güncelleme:25 Temmuz 2012 14:38
Ankara Valiliği, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle il genelindeki kamu görevlisi hamile ve emzikli kadınlarla engellilerin ve kronik hastalığı olanların yarın ve Cuma günleri idari izinli sayılacağını bildirdi.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Ankara ilinde son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve özellikle Perşembe gününden itibaren hafta sonuna kadar da kuvvetli sıcak hava dalgasının devam edeceği hususu Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarından anlaşılmakla; İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun 25.07.2012 gün ve 6 sayılı tavsiye kararı uyarınca ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar, rapor ile tevsik edilen şeker, kalp-damar, beyin-damar, kronik solunum sistemi hastalıkları, karaciğer, böbrek, kanser ve bunun gibi hastalıkları olanlar ile yüzde 40 ve üzeri raporlu engelli personelin yarın ve Cuma günlerinde sağlık-idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür."

Ankara Valiliği, uygulamanın derhal yapılmasını Büyükşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlıkları ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarından istedi.(ANKA)

sagol canım inşallah :)

kızlar kesınlıkle haklısınız hamıel her yerde hamıle ve bu hafta ülke genelinde serin yer ok dogu anadoluda bıle sıcaklıklar cok fazla özel sektöre de sözünü gecırebılmesı lazım devletın

saol canım valilik sitesinede koydular şimdi

utanma utanmaaaa
senin bi cocuuun daha varmış işin daha zor iyi olmuş senin için memureee hanımmm

ben zaten evde durmak istemiom biz şirkette aşkımla beraber oldugumuz için
beni bi çalışma hevesi sarıo ki sormaaa

aynen oyel canım hamıle halımle ve bu sıcaklarda afacan bı kuzum var 2 yasında daha o da hep ılgı beklıyo benden ama anne bu halde bende uyuyamıyorum gecelerı allah hepımızın yardımcısı olsun valla

Applepay hoşgeldin canım, baktım resimlerine güzel bir tatil geçirmişsin. çok sevindim senin adına. Ayvalık iyi bir seçim olmuş.

ankara o kadar sıcaksaa urfadakiler napsınnn oradaki hamileler ya istanbul ve bursadakiler napsınnnn saçmaaa hem neden sadece devletee özeldeki hamie dğil miiii :113::113::113::113::117::117::117:

ben geldimmm

Applepay hoşgeldin canım, baktım resimlerine güzel bir tatil geçirmişsin. çok sevindim senin adına. Ayvalık iyi bir seçim olmuş.

saol burcumm evettt cook güzel gecti hiç dönmek istemedik küçücük şirin mi şirin bi yer ayvalık..
ama sen cok şanslısın izmir gibi bi yerde yaşamakta sık sık tatil yapmak demek di mi ?
gerci istanbulda da var cok gezecek görecek yerimiz ama ben deniz aşığı oldugum için
istanbulda da denize girecek temiz yer yok gibi bi şey
izmir ; istanbuldan sonra yaşanılacak en güzel şehir bana göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…