Vali özel sektöre hamileleri gönder diyemez ki... Sonuçta parasını ben veriyorum sanane !! mantığı yürüyor.. Emek satın aldıkları için, insani boyut özel sektör patronlarının umrunda değil kuzum
canım sen nerden duydun bu haberı valılıgın sıtesınde yok henuz:44:
slm cnımmm hoşgeldinnnn çok özledikk sizi
ay ne güzel tatil yapmışsınn ayvalıkta oh miss SÜPER bende çok severim hele cunda yıı , ünlü görmediniz mi cunda da ? :)
canım çok güzel link atarmısın ? özelliklerine bakalım birde ne kadar ?
canım bebegim magazasından aldık puset 799 , maxi cosi ana kucagı oto koltugu 439 canım ikisini 1 e aldık biraz fazla ama ilerde tekrar baston almam gerekmicek en azından.8,7 kilo bu. travel olanlar çok agırdı...
Quinny Zapp Xtra
Maxi-Cosi Cabriofix
inşallah fikirlerinden dönmezler
yarın ve cuma idari tatilmiş ama bize neden yokk:)))burasıda çok sıcak
bende alacağım galiba..
8. sınıf insan muamelesi yapıyorlar kuzum...
Biz özel sektör bize hiç hiç yok
istanbulda çok sıcak mı
canım şehirleri geçtim neden tek devlet memurları bir tek onlar mı hamileyken etkileniyor????? özel sektöre neden yok? valilkler alıyor bir de kararları, her şehrin kendi valiliği var..
32 derece sıcaklık %83 nem var birleşince 41.5 ölçüyorlar şuan
Sabah boğazın üstü olduğu gibi nemden sis kaplıydı.. önümüzdeki 5 gün artarak devam edecekmiş
canım sen nerden duydun bu haberı valılıgın sıtesınde yok henuz:44:
yook görmedim, gördüysemde hiiç dikkatimi çekmedi kendi havamızdaydık
evet fiyatlar pahalı gibi biraz ama çok rahat ve kullanışlı görünüo güle güle kullanmak nasip olur inşallahh
bu fiyatları görürlerse dönerle tatlım
yaaa boşverin tatili kızlar evde napçanız çalışmak iyidir açın klimaları ohhh
offff hemde ne sıcakkkkkk
orası da ayrı dava sanki hamile devlet memurları ayrı cumhuriyet
çöl sıcakları geliomuşşş valla dün akşam haberlerde duydum kaçınnnnnnnnn
ay canım burasıda öyle çok sıcakk artacak diyorlar arkadan yağmur yağsa barii
2. Bebikiminde kış annesi olmak istiyumm
madem o kadar 3 çocuk yapın vs diyorlar özel mözel dinlemeyecek hamilenin hakkını koruyacak kuzum, diyecek adamlara da gönderecekszn. sonuçta bir şirkette kaç tane hamile olabilir ve işler ne kadar aksayabilir?
milliyette yazıyor...
Ankara'da sıcak nedeniyle 2 gün idari izin!
Ankara'da aşırı sıcaklar nedeniyle bazı çalışanlara idari izin verildi.Güncelleme:25 Temmuz 2012 14:38
Ankara Valiliği, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle il genelindeki kamu görevlisi hamile ve emzikli kadınlarla engellilerin ve kronik hastalığı olanların yarın ve Cuma günleri idari izinli sayılacağını bildirdi.
Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:
"Ankara ilinde son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve özellikle Perşembe gününden itibaren hafta sonuna kadar da kuvvetli sıcak hava dalgasının devam edeceği hususu Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarından anlaşılmakla; İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun 25.07.2012 gün ve 6 sayılı tavsiye kararı uyarınca ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar, rapor ile tevsik edilen şeker, kalp-damar, beyin-damar, kronik solunum sistemi hastalıkları, karaciğer, böbrek, kanser ve bunun gibi hastalıkları olanlar ile yüzde 40 ve üzeri raporlu engelli personelin yarın ve Cuma günlerinde sağlık-idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür."
Ankara Valiliği, uygulamanın derhal yapılmasını Büyükşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlıkları ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarından istedi.(ANKA)
saol canım valilik sitesinede koydular şimdi
iyi tatiller canım bol bol dinlen 4 gün ne güzel:))))))))
anacım çok uykum geldiii, ağırlık bastırdı:100:
bir uyusammm
saolasın canım zaten hastayım ve yarın seker yüklemem vardı ıyı oldu oglanıda krese gönderirim evde dınlenırım ıns ama bı benım herlade yaa utandım sızler kullanamıyosunuz dıye üzüldüm
anacım çok uykum geldiii, ağırlık bastırdı:100:
bir uyusammm
al benden de o kadar ya offffffffffffffff
aaaa noluo kızçeler size böööleee canlanın biraz yaaa
utanma utanmaaaa
senin bi cocuuun daha varmış işin daha zor iyi olmuş senin için memureee hanımmm
ben zaten evde durmak istemiom biz şirkette aşkımla beraber oldugumuz için
beni bi çalışma hevesi sarıo ki sormaaa
Applepay hoşgeldin canım, baktım resimlerine güzel bir tatil geçirmişsin. çok sevindim senin adına. Ayvalık iyi bir seçim olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?