ankara o kadar sıcaksaa urfadakiler napsınnn oradaki hamileler ya istanbul ve bursadakiler napsınnnnsaçmaaa hem neden sadece devletee özeldeki hamie dğil miiii :113::113::113::113::117::117::117:
ben geldimmm
slm guzel anneler nasılsınız bugun cok sıcak rabbım dısarda calısanlara oruc tutanlara sabır versın valla cok kotu sıcak var kzlar bugun bızım evlıklık yıldonumumuz esım aksama yemege cıkarıcak bende aksamustu gıyınıp suslenıcem sıze bısey sorucam ayaklarım braz sıstı sadece converslarımı rahat gıyebılıyrm cok guzel bı hamıle elbısem var onun altına guzel duruyr ama gıdıcegımız yere uyarmı bılmıyrm nereye gıdıcegımızıde bılmıyrm cunku acaba sıkıyor demeyıpte babetlerıı gysemmı bana bı fıkır verın yaa
slm guzel anneler nasılsınız bugun cok sıcak rabbım dısarda calısanlara oruc tutanlara sabır versın valla cok kotu sıcak var kzlar bugun bızım evlıklık yıldonumumuz esım aksama yemege cıkarıcak bende aksamustu gıyınıp suslenıcem sıze bısey sorucam ayaklarım braz sıstı sadece converslarımı rahat gıyebılıyrm cok guzel bı hamıle elbısem var onun altına guzel duruyr ama gıdıcegımız yere uyarmı bılmıyrm nereye gıdıcegımızıde bılmıyrm cunku acaba sıkıyor demeyıpte babetlerıı gysemmı bana bı fıkır verın yaa
o nasıl bir geliş öyleee
dimi ama yaaa haklısınn... ankarada nem yok en azından.... burası nem, sürekli terliyoruz, nefes alamıyoruz..
önce deniz kenarı şehirlere izin verilmeli bence
evlılık yıldonumunuz kutlu olsun canım nıce mutlu yıllara
bencede cok sırıtmıyorsa conversını gıy babatle kendıne ezıyet etme şişer ayakların sonra rahatlık onemlı bızım ıcın oncelıkle
moonsun
iyi oldun mu canım??
saol burcumm evettt cook güzel gecti hiç dönmek istemedik küçücük şirin mi şirin bi yer ayvalık..
ama sen cok şanslısın izmir gibi bi yerde yaşamakta sık sık tatil yapmak demek di mi ?
gerci istanbulda da var cok gezecek görecek yerimiz ama ben deniz aşığı oldugum için
istanbulda da denize girecek temiz yer yok gibi bi şey
izmir ; istanbuldan sonra yaşanılacak en güzel şehir bana göree
canım hoşgeldin.. hayırlı olsun... Bir ömür boyu mutlu olun inşallahh....
Converselerin çok sırıtmazsa giyebilirsin bence.. ya da parmak arası terlik te giyebilirisin. daha iyi bir seçim olur bence :)
madem o kadar 3 çocuk yapın vs diyorlar özel mözel dinlemeyecek hamilenin hakkını koruyacak kuzum, diyecek adamlara da gönderecekszn. sonuçta bir şirkette kaç tane hamile olabilir ve işler ne kadar aksayabilir?
milliyette yazıyor...
oyyy kızlar ben geldim ama çok yoğun burası yaaaa:
ama bi fırsat yaratıp kaçtım
beysalın sonucunu çok merak ediyom..
beysalım gelmişş nasıslsınız kuuzuuu kız mı gelior erkek miii
yok kızlar sonuç yok sağlıklı bebişim benim önce kız dedi sonra erkek olabilir dedi sağolasın çok aydınlattın dedim içimden çok sinirlendim ya neden ben öğrenemiyorum neden amabebeğimde bir sorun yok ayakları ve elleride kafasının yanında idi akrobasi yapıyordu
benim böbreklerime baktı sağ böbreğin çok büyümüş dedi sorun dedi çok çok su iç gerekirse ürolojiye git dedi canımı sıktı geldim yani
yok kızlar sonuç yok sağlıklı bebişim benim önce kız dedi sonra erkek olabilir dedi sağolasın çok aydınlattın dedim içimden çok sinirlendim ya neden ben öğrenemiyorum neden amabebeğimde bir sorun yok ayakları ve elleride kafasının yanında idi akrobasi yapıyordu
benim böbreklerime baktı sağ böbreğin çok büyümüş dedi sorun dedi çok çok su iç gerekirse ürolojiye git dedi canımı sıktı geldim yani
canım hoşgeldin gözün aydın sağlıklıymışş
o nasıl doktor yaaa yerinde olsam hiç durmam doktorumu değiştiririm bu doktor doğum şekli zamanınada karar veremezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?