2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ankara o kadar sıcaksaa urfadakiler napsınnn oradaki hamileler ya istanbul ve bursadakiler napsınnnn saçmaaa hem neden sadece devletee özeldeki hamie dğil miiii :113::113::113::113::117::117::117:

ben geldimmm

o nasıl bir geliş öyleee

dimi ama yaaa haklısınn... ankarada nem yok en azından.... burası nem, sürekli terliyoruz, nefes alamıyoruz..

önce deniz kenarı şehirlere izin verilmeli bence

slm guzel anneler nasılsınız bugun cok sıcak rabbım dısarda calısanlara oruc tutanlara sabır versın valla cok kotu sıcak var kzlar bugun bızım evlıklık yıldonumumuz esım aksama yemege cıkarıcak bende aksamustu gıyınıp suslenıcem sıze bısey sorucam ayaklarım braz sıstı sadece converslarımı rahat gıyebılıyrm cok guzel bı hamıle elbısem var onun altına guzel duruyr ama gıdıcegımız yere uyarmı bılmıyrm nereye gıdıcegımızıde bılmıyrm cunku acaba sıkıyor demeyıpte babetlerıı gysemmı bana bı fıkır verın yaa

canım hoşgeldin.. hayırlı olsun... Bir ömür boyu mutlu olun inşallahh....

Converselerin çok sırıtmazsa giyebilirsin bence.. ya da parmak arası terlik te giyebilirisin. daha iyi bir seçim olur bence :)

evlılık yıldonumunuz kutlu olsun canım nıce mutlu yıllara
bencede cok sırıtmıyorsa conversını gıy babatle kendıne ezıyet etme şişer ayakların sonra rahatlık onemlı bızım ıcın oncelıkle

o nasıl bir geliş öyleee

dimi ama yaaa haklısınn... ankarada nem yok en azından.... burası nem, sürekli terliyoruz, nefes alamıyoruz..

önce deniz kenarı şehirlere izin verilmeli bence

napim esram haksızlıga daayanamam ben evet en azından oradaki kuru sıcak buralardakiiler hamiş degil mi

sagol cnm benım tesekkur ederım elbısemde spor bı elbıse zaten aksıne gorenler cok tatlı olmussun dıyorlar bu aralar en rahatı bunlar dye sureklı onları gıyıyrm dısarya cıkarken esımde sordum olur dedı sonucta rahat olmam daha onemlı ben enıyısı spor gıyıneyım hamılelık sonucta kokoslugu az bırakmak lazım napalım

moonsun

iyi oldun mu canım??

iyiyim canım hamd olsun saoll

biraz canım sıkkın yaa isg uzmanı yerine artık baska biir uzmanı getirecekmiş " moonsun hanım bıktım artık sizin fabrikadan " dedi bende nasıl isterseniz dedim ama sıkıldım açıkcası iyice yalnız kalıcam

eee kızlar yemek topiğine gelindeee akşama neler yapıcaz paylasalımm

canım ewlilik yıl donumunuz kutlu olsun

evet canım haklısın. izmirde yaşamanın en büyük avantajı bu. her hafta sonu tatil yapma imkanı oluyor. favorim çeşme tabiki.

nice mutlu yıllara canım, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın. bence rahat ettiğini giy ki gecenin tadını çıkarabilesin. babetlerin sıkar canım ya, belki sonrasında yürüyüş yaparsınız, eziyet olmasın sana.

canım hoşgeldin.. hayırlı olsun... Bir ömür boyu mutlu olun inşallahh....

Converselerin çok sırıtmazsa giyebilirsin bence.. ya da parmak arası terlik te giyebilirisin. daha iyi bir seçim olur bence :)

hosbulduk cnm amınn canımm hepımız mutlu olalım ınsallah bebıslerımızle beraber karar verdım convers gıyıyrm en ıyısı bu olucakk tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

hepınıze cok tesekkur edrım kızlarr hepımız ınsallahhh eslerımızle ve bebıslerımızle saglıklı uzun mutlu senler goruruz ınsalllah yaslandıgımızdada bır yastıkta el ele olmayı nasıp etsın rabbım bızlere

Canım mutlu yıllar... Güzel bir akşam geçirin inşallah
Ben spor ayakkabı giydiğimde daha rahat ediyorum.. Babetler sıkıyor bir süre sonra poğaça gibi oluyor ayaklarım

oyyy kızlar ben geldim ama çok yoğun burası yaaaa:
ama bi fırsat yaratıp kaçtım
beysalın sonucunu çok merak ediyom..

beysalım gelmişş nasıslsınız kuuzuuu kız mı gelior erkek miii

yok kızlar sonuç yok sağlıklı bebişim benim önce kız dedi sonra erkek olabilir dedi sağolasın çok aydınlattın dedim içimden çok sinirlendim ya neden ben öğrenemiyorum neden ama bebeğimde bir sorun yok ayakları ve elleride kafasının yanında idi akrobasi yapıyordu
benim böbreklerime baktı sağ böbreğin çok büyümüş dedi sorun dedi çok çok su iç gerekirse ürolojiye git dedi canımı sıktı geldim yani

canım hoşgeldin gözün aydın sağlıklıymışş

o nasıl doktor yaaa yerinde olsam hiç durmam doktorumu değiştiririm bu doktor doğum şekli zamanınada karar veremezzz

olsun canım hayırlısı neyse o olacak zaten,
bizimde birazcık ayrıntılı da canımız sıkıldı ama olsun inş. sağ-sağlim alacağız bebişlerimizi kucağımıza

canım hoşgeldin gözün aydın sağlıklıymışş

o nasıl doktor yaaa yerinde olsam hiç durmam doktorumu değiştiririm bu doktor doğum şekli zamanınada karar veremezzz

radyoloji uzmanıydı bakan canım doktorum değildi of bilmyiroum ya

Selam güzel Kasım anneleri Hepinize sağlıklı bir hamilelelik dönemi ve kolay bir doğum diliyorum. Allah bir seste kurtarsın hepiciğinizi. Darısı tüm bekleyenlere olsunnn

Ben esrama bakmıştım

Canım benim, güzel annem, seni çok özledim. Halini hatrını sormak istedim. Nasılsın? Prensesimiz nasıl? İkinizi de çok seviyorum güzel kalpli arkadaşım. En büyüğünden büsbüyüğünden öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…