2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

napim esram haksızlıga daayanamam ben evet en azından oradaki kuru sıcak buralardakiiler hamiş degil mi

yani

acıktın mııı

amann bıkarsa bıksın salla boşver....

canımm sıkma kendini . ayrıntılıda mı böyle dediler??
çok şükür bebek iyi ya canım....
ürolüjiden hemen randevu al canım, ihmal etme.

perisoko canımm merhaba tanıdım seniii mart ayı topiğindendin değil miii Allahım sizede nasip etsin tez zamandaa idilgaya selam söyle olur muu öpüyorumm coookkkk

32 cm 800 gr olmuş bu arada bebeğim dudakları köfte dudak derler ya tombul tombuldu :) eşşek cumartesi erkek diyen doktora randevum var bakalım kız dediler diyecem göstersin görelim erkekmi değilmi madem kesin konuşuyor

ya kızlar şu böbrek olayı kafama takıldı yaşayan varmı etrafınızda sorun olurmu

canımmm benimmmmmmm nasıl mutlu oldum anlatamammmm... hep yazıyım sizin topice diyorum ama konunun ortasına da dalmak istemiyorum :)

ben de çokkk özledim seni bitanemmm.... ahhh perimmmm, hamiş olduğumun heyecanını eşimden sonra ilk senle paylaşmıştım ne güzel bi gündü yaaa... benden çok heyecan yapmıştın çok çok seviyoruz biz seni teyzesi kızımla birlikte

kocamann kocamann öpüyoruzzz senii.... (kızım hareketlendiiii bi andaa periiiiii o da hissetti heralde benim mutluluğumuuu )

aynen napalım hayırlısı

evet yaa canım acılı bişiler çekiyor akşama bol baharatlı bişi yapıcammm yazdım diğer topiğee inşallah guzel olurr

perisoko canımm merhaba tanıdım seniii mart ayı topiğindendin değil miii Allahım sizede nasip etsin tez zamandaa idilgaya selam söyle olur muu öpüyorumm coookkkk

aminnnnnnnn

aynen napalım hayırlısı

evet yaa canım acılı bişiler çekiyor akşama bol baharatlı bişi yapıcammm yazdım diğer topiğee inşallah guzel olurr

dur bakıyım

canım gözünaydın saglıklıymıs bak bebişin
ayrıntılıda radyologlar bı sekılde görüyor aslında ama sızınkı pek ugrasmamıs anlasılan hayırlsı olsun canım
ayrıca gecmıs olsun ürologa gıt bakalım ne dıycek

Canım benim olur mu öyle şey ben mutlu olurum gel yaz arada güzel annem benim Çok güzel bir gündüü, kk da çok sevip ilk hamile haberini aldığım sensinn o yüzden çok değerlisin Sağlıkla büyüsün yavrun karnında bitanem, inşallah bende en hayırlı zamanda sana güzel haberler veriri. Öpüyorum çok canım benim

Evett moonsumcummm Mart topiği peri pidilga topiği şimdi, bisürü hamişimiz oldu bi biz kaldık idilgamla sayılır yakında bi topik daha açıcaz peri pidilga ile hamiş kalanlar diye ama biz giremicez topiğe Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım benim, amin teşekkürler güzel dileklerin için, sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah mis kokulu yavrunu

cinsiyeti elbet öğrenirsin canım. hamilelerde bazen olurmuş böbrek büyümesi, çok çalıştığı için oluyormuş sanırım. bir uzmana görün tabiki canım, en azından ciddi birşey değilse boşuna kafana takılmaz. geçmiş olsun. sakın moralini bozma.

selam kızlar..

50 mg şekerimizi yükledik bugün 146 çıktı haftaya 100 mg yapılacak...

dr . muayenemizi de olduk .bebeğim 807 gram olmuş teyzeleri haftasına göre yine önden gidiyo..

çıkışta eminönüne gittik bebek şekeri biblomuzu,tülümüzü,tüyümüzü,lavantamızı,magnetimizi aldık..hatta bi tane yaptım dayanamadım hemen...

bebeğime 1 tane peluş battaniye aldım..2 tane çıtçıtlı badi 1 tanede alt aldım....

benden bu kadar sizden ne haber?

maşallah

canım araştıralım bi yaa.. inşallah büyük bir problem değildir.

ben cıkıyrm kızceler yapılcak bıkac ısım var kendınıze ıyı bakın opuyrm sızlerı ve guzel bebıslerınızı

Sağol bitanemm... sen de benim için çok ama çokk değerlisinnnnnn....

Rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir sana canım.... Ne kadar beklediğimi sen biliyosun... Vardır bi zamanı... Dua edicem sen ve idilga için.....

canım hoşgeldin... şekeri takma kafana benim 170 çıktı.. 100mg da inşallah çıkmaz tabii... dikkat et yediklerine.

aldıklarını merak ettim, çok çeşit var mı?? resimlerini sonra ekler misin bize??

hoşgeldin canım. maşallah yavruna

şekerin 140 tan yukarı olduğu için mi 100 g yapılıyor yoksa düşük olsada yapılacak mıydı? bu konuda doktor ne dedi?

ohh malzemelerde alınmış. yaptığını göstersene bize yaaa

canımmm benimm amin inşallahhh

darısı sizlerin basınaa tez zamandaaa olsun bebeğim ben inanıyorum olucak o topikte sizdee hamiş olarak yazacaksınızzz

ben geldimmmhemen çıkacağım ama dr görmeden tahlil sonucumu sizlere söyleyim fikir alayım dedim
açlık şekerim 98
60 dk sonra ki tahlilim ise 92
çıkmış bir tuhaflık yok değil mi o kadar şeker içtikten sonra şekerim neden yükselmedi ki benim:44:

haklısın gıcık bir durum canım ama çok şükür saglığı iyiymiş ..inşallah diğer randevunda görürsün cinsiyetini ..ürolojiyi ihmal etme git inşallah bir sorun yoktur canım

hoşgeldin tatlımmmmmmmmm

alt sınır ne ki acaba???

hoşgeldin canımmmmmm. evet biraz rakam düşük gibi. ama canım doktor en iyisini bilir. göster bakalım ne dicek. düşük çıktığın sevindim. her şeyin mi garip senin anam. :))))

emekiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin canım. nasıl geçti doktor kontrolün kızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…