napim esram haksızlıga daayanamam ben evet en azından oradaki kuru sıcakburalardakiiler hamiş degil mi
iyiyim canım hamd olsun saoll
biraz canım sıkkın yaa isg uzmanı yerine artık baska biir uzmanı getirecekmiş " moonsun hanım bıktım artık sizin fabrikadan " dedi bende nasıl isterseniz dedim ama sıkıldım açıkcası iyice yalnız kalıcam
eee kızlar yemek topiğine gelindeee akşama neler yapıcaz paylasalımm
yok kızlar sonuç yok sağlıklı bebişim benim önce kız dedi sonra erkek olabilir dedi sağolasın çok aydınlattın dedim içimden çok sinirlendim ya neden ben öğrenemiyorum neden amabebeğimde bir sorun yok ayakları ve elleride kafasının yanında idi akrobasi yapıyordu
benim böbreklerime baktı sağ böbreğin çok büyümüş dedi sorun dedi çok çok su iç gerekirse ürolojiye git dedi canımı sıktı geldim yani
Selam güzel Kasım anneleriHepinize sağlıklı bir hamilelelik dönemi ve kolay bir doğum diliyorum. Allah bir seste kurtarsın hepiciğinizi. Darısı tüm bekleyenlere olsunnn
Ben esrama bakmıştım
Canım benim, güzel annem, seni çok özledim.Halini hatrını sormak istedim. Nasılsın? Prensesimiz nasıl? İkinizi de çok seviyorum güzel kalpli arkadaşım. En büyüğünden büsbüyüğünden öpüyorum
Selam güzel Kasım anneleriHepinize sağlıklı bir hamilelelik dönemi ve kolay bir doğum diliyorum. Allah bir seste kurtarsın hepiciğinizi. Darısı tüm bekleyenlere olsunnn
Ben esrama bakmıştım
Canım benim, güzel annem, seni çok özledim.Halini hatrını sormak istedim. Nasılsın? Prensesimiz nasıl? İkinizi de çok seviyorum güzel kalpli arkadaşım. En büyüğünden büsbüyüğünden öpüyorum
yani
acıktın mııı
amann bıkarsa bıksın salla boşver....
canımm sıkma kendini . ayrıntılıda mı böyle dediler??
çok şükür bebek iyi ya canım....
ürolüjiden hemen randevu al canım, ihmal etme.
perisoko canımm merhaba tanıdım seniii mart ayı topiğindendin değil miii Allahım sizede nasip etsin tez zamandaa idilgaya selam söyle olur muu öpüyorumm coookkkk
aynen napalım hayırlısı
evet yaa canım acılı bişiler çekiyor akşama bol baharatlı bişi yapıcammm yazdım diğer topiğee inşallah guzel olurr
yok kızlar sonuç yok sağlıklı bebişim benim önce kız dedi sonra erkek olabilir dedi sağolasın çok aydınlattın dedim içimden çok sinirlendim ya neden ben öğrenemiyorum neden amabebeğimde bir sorun yok ayakları ve elleride kafasının yanında idi akrobasi yapıyordu
benim böbreklerime baktı sağ böbreğin çok büyümüş dedi sorun dedi çok çok su iç gerekirse ürolojiye git dedi canımı sıktı geldim yani
canımmm benimmmmmmm nasıl mutlu oldum anlatamammmm...hep yazıyım sizin topice diyorum ama konunun ortasına da dalmak istemiyorum :)
ben de çokkk özledim seni bitanemmm.... ahhh perimmmm, hamiş olduğumun heyecanını eşimden sonra ilk senle paylaşmıştımne güzel bi gündü yaaa... benden çok heyecan yapmıştın çok çok seviyoruz biz seni teyzesi kızımla birlikte
kocamann kocamann öpüyoruzzz senii.... (kızım hareketlendiiii bi andaa periiiiiio da hissetti heralde benim mutluluğumuuu )
perisoko canımm merhaba tanıdım seniii mart ayı topiğindendin değil miii Allahım sizede nasip etsin tez zamandaa idilgaya selam söyle olur muu öpüyorumm coookkkk
32 cm 800 gr olmuş bu arada bebeğim dudakları köfte dudak derler ya tombul tombuldu :) eşşek cumartesi erkek diyen doktora randevum var bakalım kız dediler diyecem göstersin görelim erkekmi değilmi madem kesin konuşuyor
ya kızlar şu böbrek olayı kafama takıldı yaşayan varmı etrafınızda sorun olurmu
Canım benim olur mu öyle şey ben mutlu olurum gel yaz arada güzel annem benimÇok güzel bir gündüü, kk da çok sevip ilk hamile haberini aldığım sensinn o yüzden çok değerlisin Sağlıkla büyüsün yavrun karnında bitanem, inşallah bende en hayırlı zamanda sana güzel haberler veriri. Öpüyorum çok canım benim
Evett moonsumcummm Mart topiği peri pidilga topiği şimdi, bisürü hamişimiz oldu bi biz kaldık idilgamla sayılıryakında bi topik daha açıcaz peri pidilga ile hamiş kalanlar diye ama biz giremicez topiğe Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım benim, amin teşekkürler güzel dileklerin için, sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah mis kokulu yavrunu
selam kızlar..
50 mg şekerimizi yükledik bugün 146 çıktı haftaya 100 mg yapılacak...
dr . muayenemizi de olduk .bebeğim 807 gram olmuş teyzeleri haftasına göre yine önden gidiyo..
çıkışta eminönüne gittik bebek şekeri biblomuzu,tülümüzü,tüyümüzü,lavantamızı,magnetimizi aldık..hatta bi tane yaptım dayanamadım hemen...
bebeğime 1 tane peluş battaniye aldım..2 tane çıtçıtlı badi 1 tanede alt aldım....
benden bu kadar sizden ne haber?
selam kızlar..
50 mg şekerimizi yükledik bugün 146 çıktı haftaya 100 mg yapılacak...
dr . muayenemizi de olduk .bebeğim 807 gram olmuş teyzeleri haftasına göre yine önden gidiyo..
çıkışta eminönüne gittik bebek şekeri biblomuzu,tülümüzü,tüyümüzü,lavantamızı,magnetimizi aldık..hatta bi tane yaptım dayanamadım hemen...
bebeğime 1 tane peluş battaniye aldım..2 tane çıtçıtlı badi 1 tanede alt aldım....
benden bu kadar sizden ne haber?
Canım benim olur mu öyle şey ben mutlu olurum gel yaz arada güzel annem benimÇok güzel bir gündüü, kk da çok sevip ilk hamile haberini aldığım sensinn o yüzden çok değerlisin Sağlıkla büyüsün yavrun karnında bitanem, inşallah bende en hayırlı zamanda sana güzel haberler veriri. Öpüyorum çok canım benim
Evett moonsumcummm Mart topiği peri pidilga topiği şimdi, bisürü hamişimiz oldu bi biz kaldık idilgamla sayılıryakında bi topik daha açıcaz peri pidilga ile hamiş kalanlar diye ama biz giremicez topiğe Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım benim, amin teşekkürler güzel dileklerin için, sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah mis kokulu yavrunu
ben geldimmmhemen çıkacağım ama dr görmeden tahlil sonucumu sizlere söyleyim fikir alayım dedim
açlık şekerim 98
60 dk sonra ki tahlilim ise 92
çıkmış bir tuhaflık yok değil mi o kadar şeker içtikten sonra şekerim neden yükselmedi ki benim:44:
ben geldimmmhemen çıkacağım ama dr görmeden tahlil sonucumu sizlere söyleyim fikir alayım dedim
açlık şekerim 98
60 dk sonra ki tahlilim ise 92
çıkmış bir tuhaflık yok değil mi o kadar şeker içtikten sonra şekerim neden yükselmedi ki benim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?