geçmiş olsun canım. ben magnazyumu hurma ve muzdan alıyorum... tozu midemi bulandırdı... gerçi hapını verdi doktor ama kramp sorunum kalmadığı için almıyorum.
ayyy hissettin miii
napıyım şeker, öyle tatlı vurup duruyo ki uyanmak istemedim ve geç kaldım
ben artık bişi almıcam. dün lavinya ihtiyaç listesi gönderdi, ordakiler alıcam artık. gereksiz alışverişe hayır
canım inşallahh bi sorun çıkmaz.. iyi haberlerini bekliyoruz.
kızlar hepınıze hayırlı gunler kızım okula gıdınce hazırlancam cıkcaz şeker yuleme ve dr kontrolum var dua edın kızlr yolunda cıksın herşey plesenta yerını almış olsun
kızlar bişey sorcam benım dr um ac gel dedı ac gıdıyorum şeker yukleme ıcın hatta kızımın okul dolayısıyla gec gıdıcem ve aclıktan bayılmassam ıyıdır neysekı eşim yanımda
fakat bı arkadaşım gayet tok gıtmiş ve dr toklukta cıkarsa aclıga bakarızx demış bana mantıksız geldı sızdemı tok yaptırdınız yoksa benım gbı acmı sonucta aclık şekrıde öenmlı dımı
kızlar bi akrabamızın kız olmuştu... bebek şimdi 2 aylık felan.... bebek ishal oluyo, hastaneye götürüyolar... doktor görür görmez "çok
kötü..." deyip youn bakıma alıyo.. 15 gündür ishali kesilmedi... bişey yemiyo, baygın yatıyo bebek. serumla yaşıyo. mikrop falan hiç bişi
yokmuş... doktoru araştırma hastanesine sevketmiş... dün de duyduk ki endoskopi ve biopsi yapılıcakmış. biopsi için bebeğin biraz kendine
gelmesini beklemişler, ama kendine gelmeyince yapmaya karar vermişler. Dua edin kızlar... Annesi hemen hemen benle yaşıt, kız mahvoldu
15 gündür hastanede. yanına kimseyi almıyolar. bi koltukta yatıyo kalkıyo. Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
kızlar bişey sorcam benım dr um ac gel dedı ac gıdıyorum şeker yukleme ıcın hatta kızımın okul dolayısıyla gec gıdıcem ve aclıktan bayılmassam ıyıdır neysekı eşim yanımda
fakat bı arkadaşım gayet tok gıtmiş ve dr toklukta cıkarsa aclıga bakarızx demış bana mantıksız geldı sızdemı tok yaptırdınız yoksa benım gbı acmı sonucta aclık şekrıde öenmlı dımı
haklısın canım... daha da eksik gedik çıkıcak tamamlıcaz zaten.
2. bıdığı düşünmüyo musun ki
canım dr . una sor...
canım bana ısrarla dikkat et dedi,,,tatlı,hamur işi,dondurma dahil yeme dedi,,,meyveyı çok çok az tüketebilirmişim....ama bende damar problemi felanda var canım...şekerim çıkmadan söylemişti bunları suyuma ve bebeğin önden gitmesine ithafen...
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler sonumuzu bende merak ediyorum....inş. hepimiz sağlıkla kucaklarız...mobilya alışverişin başlıyacakmış hayırlı olsun canım...inş. gönlüne göre bişeyler bulursun..
çiledğin dolapları öyle kuzum küçük ve kullanışsız, ama beşik karyolası iyi gibi geldi bana,ama yanlara koruyucu oluyor ki nasıl çarpsın oraya bilemedim, bilemedim sen bak bakalım bizede fikir verirsin, park yataklarda büyük ama sığıyorsa her yere sorun yokta, dar evliler için sığmayacak, ama şunda hem fikirim dolap biraz büyük olmalı hatta yaptırsak bile iyi olur diye düşünüyorum, yanınada yatak olabilen beşik almayı düşündüm ben bilemedim halen kararsızım ileride çalışma masasıda olacağı için çok yer kaplamamasıda gerek
zıbının üstüne mi çıt çıt birde üstüne norml giysisi mi ay çok kalın olmaz mı anlamadım
kızlar bi akrabamızın kız olmuştu... bebek şimdi 2 aylık felan.... bebek ishal oluyo, hastaneye götürüyolar... doktor görür görmez "çok
kötü..." deyip youn bakıma alıyo.. 15 gündür ishali kesilmedi... bişey yemiyo, baygın yatıyo bebek. serumla yaşıyo. mikrop falan hiç bişi
yokmuş... doktoru araştırma hastanesine sevketmiş... dün de duyduk ki endoskopi ve biopsi yapılıcakmış. biopsi için bebeğin biraz kendine
gelmesini beklemişler, ama kendine gelmeyince yapmaya karar vermişler. Dua edin kızlar... Annesi hemen hemen benle yaşıt, kız mahvoldu
15 gündür hastanede. yanına kimseyi almıyolar. bi koltukta yatıyo kalkıyo. Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
canım bende kılo sorunu var o yuzden muz hurma yıyemem hepten kılo alırım....mecburen suda eritip içecem....her gün yeni bişey öğreniyoruz ya...kasılmaları önlemk için olduğunu bilmiyodum mesela...hayırlısıyla 100 mg şekerleride bi yükleteydik...
kızlar şunları çok beğendim....burdaki outlet mağazalrda şu an bluekey,panço,lcw vs.oralarda da çıtçıtlılar aynı fiyatlarda ama esprili değiller ...bunlar kalite olarak bilmiyorum nasıldır...bunlardan başka yerde butiklerde gören oldu mu?
yaza tek giydirmek için ne dersiniz ay da altına bi şortla...Eki Görüntüle 472329 Eki Görüntüle 472330 Eki Görüntüle 472331
canım oturupta bi kilo yemiceksin ki... ara öğün olarak 2-3 tane yiceksin. kaldı ki kilo sorunun pek yok senin.. senin varsa benim de var :) hurmanın faydaları saymakla bitmez...
Kızlarrr bakın bakalım bu da benim şeker yüklemem ;
Eki Görüntüle 472328
Doktorum normal dedi.. yalnız kan tahlili de yaptırdım o düşük cıktı ve demir hapımı ikiye cıkardı..
bolca et, balık tüketmemi söyledi, ceviz, badem, kuru üzümde ye dedi..
onun dışında vitamin ve magnezyuma da devam..
ben cok aksatıyorum haplarımı bilmem sizde de var mı böle di durum ?
ama Allaha şükür ki bugüne kadar herseyimiz normal, hiç bi sorunumuz olmadan devam ediyoruz
bebeğim cok hareketli, doktora da söyledim hareketli oluşu cok iyi dedi
tabi bacaklarımda kasılmalar, ve ayak bileğimde ara ara şişlikler olmaya başladı artık,
bazende karnım cok gerilio rahatsız edio beni, son ayları düşünemiomm...
kızlar şunları çok beğendim....burdaki outlet mağazalrda şu an bluekey,panço,lcw vs.oralarda da çıtçıtlılar aynı fiyatlarda ama esprili değiller ...bunlar kalite olarak bilmiyorum nasıldır...bunlardan başka yerde butiklerde gören oldu mu?
yaza tek giydirmek için ne dersiniz ay da altına bi şortla...Eki Görüntüle 472329 Eki Görüntüle 472330 Eki Görüntüle 472331
ayy esram ben diğer hamileliğimde oturup 1 kg kıraz yıyodum....şimdi 3-4 tane kıraz kesmiyo beni..
sen normal doğum yapabilriisn o yüzden hurmanı yürüyüşünü aksatma canım....hurmayı ben araştırmıştım....hz. meryem doğum yapacağı zaman hurma dalına tutunuyo doğumu kolay oluyor....bırde hurmanın çekirdeği ile kendısı arsında zarda mı ne suni sanvılarda felan kullanıaln bi madde varmış...yanı hurmanın hamilelere doğum yapacaklara çok faydası var...hatta meryem suresininde bol bol okunması söylenir doğum kolay olsun diye...
bunları bende sabah attım sepete alayım diye eşim evdekiler ne olacak yeter deyip aldırmadı
link nerede kuzucuk ben baktyım bunlara hatta alıyordum ama ablam alma dedi ben aldım sonra neden cam biberon almadım diye düşündüm dedi en sağlıklısı cam ve kauçuk ağızlı olanlar dedi onlardan alıcam bendeBiliyorum çoğunuz anne sütü ile beslemek istiyorsunuz bebeğinizi... Ben de öyle.... :)
Ama doğumun hemen sonrasında süt gelmeyebilir, bu yüzden mutlaka bir biberon taşımak lazım doğum çantasında...
Ben uzun uzun araştırdım ve Phillips Avent in yenidoğan setini buldum...
4 Adet biberon ve fırçası var.. 2 tane 120 ml ve 2 tane 240 ml lik biberonlardan oluşuyo...
Tekli alırsak bunların birinin fiyatı 25Tl civarında... Düşündüm ki almışken hem uygun alıyım hem de ileriki aylara hazır olsun...
Ne düşünüyorsunuz siz??
linki burda: 89 tl den 49tl ye düşmüş.
Eki Görüntüle 472333
Kızlarrr bakın bakalım bu da benim şeker yüklemem ;
Eki Görüntüle 472328
Doktorum normal dedi.. yalnız kan tahlili de yaptırdım o düşük cıktı ve demir hapımı ikiye cıkardı..
bolca et, balık tüketmemi söyledi, ceviz, badem, kuru üzümde ye dedi..
onun dışında vitamin ve magnezyuma da devam..
ben cok aksatıyorum haplarımı bilmem sizde de var mı böle di durum ?
ama Allaha şükür ki bugüne kadar herseyimiz normal, hiç bi sorunumuz olmadan devam ediyoruz
bebeğim cok hareketli, doktora da söyledim hareketli oluşu cok iyi dedi
tabi bacaklarımda kasılmalar, ve ayak bileğimde ara ara şişlikler olmaya başladı artık,
bazende karnım cok gerilio rahatsız edio beni, son ayları düşünemiomm...
link nerede kuzucuk ben baktyım bunlara hatta alıyordum ama ablam alma dedi ben aldım sonra neden cam biberon almadım diye düşündüm dedi en sağlıklısı cam ve kauçuk ağızlı olanlar dedi onlardan alıcam bende
kaçamak yapmıyorum dur inş. canım...dün eşim dondurma yedi ben sadece kaşıgı yaladım gıbı oldu...meyve desen 2-3 kayısı,2 -3 dilim elma....yarım hurma...ekmek 1-1,5 dılım...benımm kaçamağım bunalr tatlımsenin geçmişin varmış canım, napalım dikkat edicez. herşey onlar için. bana demediği halde yapıyorum çünkü huyumu biliyorum kaldıracak psikolojim yok, kendimi yer bitiririm ben. elimden geleni yapacağım. dondurma, tatlı bunlar çok tehlikeli. e hamur işide basit karbonhidrat şekere etki eder. meyveden oldu benimki bence, birazda psikolojik, üzüme dadanmıştım bir ara sanırım o yaptı((
bu konuşuyoruz da sen dikkat ediyorsun değil mi? kaçamak yapmıyorsun inşallah.
mobilya işini halletmek istiyorum. boyası yapılacak daha perde halısı seçilecek. görümcem bebişime baya bişiler almış onları yıkayıp yerleitrmek istiyorum. dolap gelmeden yapamam. ondan acele ediyorum :)
koyurucu olayını bende sordum, yinede sert oluyormuş, ben beşik taraftarı değildim zatende duyduklarımda beni iyice ikna etti. evim geniş çok şükür her yere götürürüm, kapatmak gerekirsede netten videolarını inceledim basit kapanıp açılıyor, içinde ince bir minder olacak bir o çıkartılıyor. bana çok makul geldi.
bende eşime dolabı yaptıralım dedim ustalarla uğraşamam dedi. bellonaya baktık geçen genç odaları hoşuma gitti. fiyatlarıda makul. alacağım zaten bir dolap, şifonyer ve kitaplık. odayı ölçtüm resmini çizdim, eşyaları yerleştirdim herşey sığıyor. hatta eşim abarttı çalışma masasını da alalım dursun dedi :))) sonra uzmana sorduk, o sonra alınsın yeni bir masa çocuk için heves uyandırır anlayacak yaşa gelince heveslendirerek odasına koyun dedi.
bende bayıldım ama almadım daha...paşam beyaz olursa eğer çok yakışır ama kara oğlan olursa nasıl olur bilemem tencere dibi gibi....hahaha...canım maşallah çok iyi çıkmış test sonucun
şişlik ben de de oluyor, dün farkettim, çorabım sıkınca baya bi iz olmuş bileğimdebol bol bacak hareketleri yapıyorum ben de.
heheee süper bunlar :):)
haklısın canım.. ama yine de bi iki tane yemekkten zarar çıkmaz diye düşünüyorum... kiraz yiyeceğine hurma ye hem şeker ihtiyacını da karşılarsın :)
senınde mı oğlun olacak canım?canım sonucun güzel çıkmış, maşallah diyim. pekmezde kan yapıyor iç canım.
şişlikler normal canım, yeterki akşamları geçsinler. haplarını ihmal etme. ben unutuyordum içip içmediğimi, en son çare üzerine günlerini yazdım. artık unutmuyorum.
güzel canım ama belki bebiş tombiş olur, uzun vadeli almayı düşünmüyorum kıyafetleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?