kaçamak yapmıyorum dur inş. canım...dün eşim dondurma yedi ben sadece kaşıgı yaladım gıbı oldu...meyve desen 2-3 kayısı,2 -3 dilim elma....yarım hurma...ekmek 1-1,5 dılım...benımm kaçamağım bunalr tatlım
bende bayıldım ama almadım daha...paşam beyaz olursa eğer çok yakışır ama kara oğlan olursa nasıl olur bilemem tencere dibi gibi....hahaha...
senınde mı oğlun olacak canım?
canım bu biberonu çok tavsiye ediyorlar, fiyatıda iyimiş ama bende cam almayı düşünüyorum.
kaçamak sayılmaz onlar canım :))) benim kızım olacak teyzesi. yazlık almayım diyorum ama ben dayanıyorum görümcem dayanamıyor almış yazlık elbiseler. :))
canım vipdükkan saolsun kargo bedavalar bide...haklısın bıde düşünsene seneye bu zaman giyecek o zamana kadar daha ne modleler görüp begenecez....
ama ben kuzuma daha bişeyb almadım ya hevesim var evdekıelrın hepsini ya ablam gönderdi ya abim aldı ya kaynanam aldı ördü....bide ben farklı tarzlar çılgın şeyler seviyorum...Allah izin veririse oğlumu çok güzel giydirmek isityorum...ilk aylar çabuk büyüyecek ve genelde kışında olduğu için evde olacak ılk ayları pek sallamıyorum...ama yazdan sonra tutmayın beniiiiiii.....ilk aylar için bişey almadım daha değişik şeyler görürüsem dayanamayıp alabilirim...
kızlar yaaaaaa seneye kuzular yanımızdaykende böyle giirp konuşur muyuz yaaaaaaaa.....o zamanda aldıkalrımızı paylaşırmıyız........
az önce arkadaşımla konuştum dışarda güzel giydirmiyom oğlumu nazar değiyo diyo....sıfır kol bile gıydırmıyom etli bebek sürekli iri diyolar diyo....ne gıcık ya başkaları yüzündne çocuğunu istediğin gibi giydiremiycen....
benim evdeki çıtçıtlılar 14 oldu ....daha hediyeler gelmeden böyle ....bi tek kaynanamın 4 tanesi....ya bende bebeği görmeden iri mi olacak ufak mı alsam alamsam gidip geliyorum....bide kıyafetlerdeki aylar tutmuyo eltimin kızı 4 aylık 1 yaş giyiyo bazı şeyleri...
kızlar bi akrabamızın kız olmuştu... bebek şimdi 2 aylık felan.... bebek ishal oluyo, hastaneye götürüyolar... doktor görür görmez "çok
kötü..." deyip youn bakıma alıyo.. 15 gündür ishali kesilmedi... bişey yemiyo, baygın yatıyo bebek. serumla yaşıyo. mikrop falan hiç bişi
yokmuş... doktoru araştırma hastanesine sevketmiş... dün de duyduk ki endoskopi ve biopsi yapılıcakmış. biopsi için bebeğin biraz kendine
gelmesini beklemişler, ama kendine gelmeyince yapmaya karar vermişler. Dua edin kızlar... Annesi hemen hemen benle yaşıt, kız mahvoldu
15 gündür hastanede. yanına kimseyi almıyolar. bi koltukta yatıyo kalkıyo. Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
senin geçmişin varmış canım, napalım dikkat edicez. herşey onlar için. bana demediği halde yapıyorum çünkü huyumu biliyorum kaldıracak psikolojim yok, kendimi yer bitiririm ben. elimden geleni yapacağım. dondurma, tatlı bunlar çok tehlikeli. e hamur işide basit karbonhidrat şekere etki eder. meyveden oldu benimki bence, birazda psikolojik, üzüme dadanmıştım bir ara sanırım o yaptı((
bu konuşuyoruz da sen dikkat ediyorsun değil mi? kaçamak yapmıyorsun inşallah.
mobilya işini halletmek istiyorum. boyası yapılacak daha perde halısı seçilecek. görümcem bebişime baya bişiler almış onları yıkayıp yerleitrmek istiyorum. dolap gelmeden yapamam. ondan acele ediyorum :)
koyurucu olayını bende sordum, yinede sert oluyormuş, ben beşik taraftarı değildim zatende duyduklarımda beni iyice ikna etti. evim geniş çok şükür her yere götürürüm, kapatmak gerekirsede netten videolarını inceledim basit kapanıp açılıyor, içinde ince bir minder olacak bir o çıkartılıyor. bana çok makul geldi.
bende eşime dolabı yaptıralım dedim ustalarla uğraşamam dedi. bellonaya baktık geçen genç odaları hoşuma gitti. fiyatlarıda makul. alacağım zaten bir dolap, şifonyer ve kitaplık. odayı ölçtüm resmini çizdim, eşyaları yerleştirdim herşey sığıyor. hatta eşim abarttı çalışma masasını da alalım dursun dedi :))) sonra uzmana sorduk, o sonra alınsın yeni bir masa çocuk için heves uyandırır anlayacak yaşa gelince heveslendirerek odasına koyun dedi.
ay yavrumun şampuanı-pişik kremi felanda geldii unnododan
cnım kıymam çok zor allah başımıza vermesin, dua ederim cnm
ay bellona bizim burdaki bayi o kadar gıcıkki, çocuk odası genç odası alanlar hep şikayetçiii hep istediklerinin dışında gelmiş renkler şekiller, artı hep problem, ilgilenmiyorlarda, bende masa almaya kalktım anam ağladı illah ettim orda alıycam diye
hadi bakalım güle güle kullansın minik oğlan:)
kızlar bi akrabamızın kız olmuştu... bebek şimdi 2 aylık felan.... bebek ishal oluyo, hastaneye götürüyolar... doktor görür görmez "çok
kötü..." deyip youn bakıma alıyo.. 15 gündür ishali kesilmedi... bişey yemiyo, baygın yatıyo bebek. serumla yaşıyo. mikrop falan hiç bişi
yokmuş... doktoru araştırma hastanesine sevketmiş... dün de duyduk ki endoskopi ve biopsi yapılıcakmış. biopsi için bebeğin biraz kendine
gelmesini beklemişler, ama kendine gelmeyince yapmaya karar vermişler. Dua edin kızlar... Annesi hemen hemen benle yaşıt, kız mahvoldu
15 gündür hastanede. yanına kimseyi almıyolar. bi koltukta yatıyo kalkıyo. Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
Selam kızlar biz ancak fırsat bulabildik ve geldik :)
Allah korusun tatlım ishal bebeklerde çok zor gerçekten...Allah yardımcısı olsun bende dua ederim
Şampuan dedin bu sıcakta duş alasım geldiama işyerinde bu mümkün değil tabiki
oğluşun güle güle kullansın tatlım ee yavaş yavaş eksikler bitti gibi bişey galiba
çok güzel bir sürü gördüm bunlardan ben gezerken ama gezerek al derim fikrin çok değişiyor kuzum :)
bak buda çok güzelmişşş, hakikaten evet bu dediğim sayılı odalardan biri tatlım.. Fiyatı bellimi :26::26:
bak buda çok güzelmişşş, hakikaten evet bu dediğim sayılı odalardan biri tatlım.. Fiyatı bellimi :26::26:
neden değişiyor kuzum çilekte görmüştüm ama bu çok çok daha güzl fiyat pahalıysa tabi fikrim değişir
dimiii çok süper, değil arayıp soracağım
Selam kızlar biz ancak fırsat bulabildik ve geldik :)
Allah korusun tatlım ishal bebeklerde çok zor gerçekten...Allah yardımcısı olsun bende dua ederim
Şampuan dedin bu sıcakta duş alasım geldiama işyerinde bu mümkün değil tabiki
oğluşun güle güle kullansın tatlım ee yavaş yavaş eksikler bitti gibi bişey galiba
ayy ne güzel olurdu soğuk duşşş
baya baya bitti kocamanlar kaldı
çok güzel bir sürü gördüm bunlardan ben gezerken ama gezerek al derim fikrin çok değişiyor kuzum :)
owwww bu ne hız yasminnnnn
yavrunu yisinler senin
bende cok begendim bu takımı sor bakalım ne kadarmışşş
bi de böle büyük odalarda ne güzel duruo..
evitttt her gün duş almakta yetmiyiiii biraz sogusa su havalar artıkkkk
ben daha hiç gezmedim ama dedigin gibi gezip görmek en iyisi
bu cok güzelll.. denizci temasına zaten oldum olası bayılırımm..
Güzel evet de buna yayla gibi ev olması lazım tatlım yaa
Bizde nerdeee.. Japonlar gibi 70 metre karade yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?