2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım bu biberonu çok tavsiye ediyorlar, fiyatıda iyimiş ama bende cam almayı düşünüyorum.

kaçamak sayılmaz onlar canım :))) benim kızım olacak teyzesi. yazlık almayım diyorum ama ben dayanıyorum görümcem dayanamıyor almış yazlık elbiseler. :))

canım vipdükkan saolsun kargo bedavalar bide...haklısın bıde düşünsene seneye bu zaman giyecek o zamana kadar daha ne modleler görüp begenecez....

ama ben kuzuma daha bişeyb almadım ya hevesim var evdekıelrın hepsini ya ablam gönderdi ya abim aldı ya kaynanam aldı ördü....bide ben farklı tarzlar çılgın şeyler seviyorum...Allah izin veririse oğlumu çok güzel giydirmek isityorum...ilk aylar çabuk büyüyecek ve genelde kışında olduğu için evde olacak ılk ayları pek sallamıyorum...ama yazdan sonra tutmayın beniiiiiii.....ilk aylar için bişey almadım daha değişik şeyler görürüsem dayanamayıp alabilirim...

kızlar yaaaaaa seneye kuzular yanımızdaykende böyle giirp konuşur muyuz yaaaaaaaa.....o zamanda aldıkalrımızı paylaşırmıyız........

az önce arkadaşımla konuştum dışarda güzel giydirmiyom oğlumu nazar değiyo diyo....sıfır kol bile gıydırmıyom etli bebek sürekli iri diyolar diyo....ne gıcık ya başkaları yüzündne çocuğunu istediğin gibi giydiremiycen....

bebekler hemen büyüyor, dediğin gibi zaten kışa geliyor gelişimleri, seneye yazın giydirmek çok zevkli olacak :)))

alırsın canım o zamana kadar, hani elinde kalmasın diye diyorum. tabiki tadını çıkar. benim daha alasım gelmiyor, ya aldıkları için yada neye benziyor görmeden almayım diye :)

arkadaşına hak verdim canım, napsın korkuyor kadıncağız. bakalım biz ne numaralar yapcaz :)))

evet bende aldım ettim herkes aynını dedi... sonra vazgeçtim bende....

cnım kıymam çok zor allah başımıza vermesin, dua ederim cnm

ay bellona bizim burdaki bayi o kadar gıcıkki, çocuk odası genç odası alanlar hep şikayetçiii hep istediklerinin dışında gelmiş renkler şekiller, artı hep problem, ilgilenmiyorlarda, bende masa almaya kalktım anam ağladı illah ettim orda alıycam diye

bayinin sorumsuzluğu diye düşünüyorum, benim beğendiklerim ellerinde varmış. yani tam olarak gördüğüm şekliyle. bakalım bugün başka yerlere bakcaz.

ay yavrumun şampuanı-pişik kremi felanda geldii unnododan

güle güle kullan canım. :))

Selam kızlar biz ancak fırsat bulabildik ve geldik :)

Allah korusun tatlım ishal bebeklerde çok zor gerçekten...Allah yardımcısı olsun bende dua ederim

Şampuan dedin bu sıcakta duş alasım geldi ama işyerinde bu mümkün değil tabiki
oğluşun güle güle kullansın tatlım ee yavaş yavaş eksikler bitti gibi bişey galiba

ayy ne güzel olurdu soğuk duşşş

baya baya bitti kocamanlar kaldı

çok güzel bir sürü gördüm bunlardan ben gezerken ama gezerek al derim fikrin çok değişiyor kuzum :)

neden değişiyor kuzum çilekte görmüştüm ama bu çok çok daha güzl fiyat pahalıysa tabi fikrim değişir

bak buda çok güzelmişşş, hakikaten evet bu dediğim sayılı odalardan biri tatlım.. Fiyatı bellimi :26::26:

dimiii çok süper, değil arayıp soracağım

owwww bu ne hız yasminnnnn
yavrunu yisinler senin

Elma Erkek Bebek Odası

haticem bayıldım, beşikte çok güzel yatak oluyor

bende cok begendim bu takımı sor bakalım ne kadarmışşş
bi de böle büyük odalarda ne güzel duruo..

ayy ne güzel olurdu soğuk duşşş

baya baya bitti kocamanlar kaldı

evitttt her gün duş almakta yetmiyiiii biraz sogusa su havalar artıkkkk

çok güzel bir sürü gördüm bunlardan ben gezerken ama gezerek al derim fikrin çok değişiyor kuzum :)

ben daha hiç gezmedim ama dedigin gibi gezip görmek en iyisi

ye teyzesii poposunu ısır
yaa indirimdeydi alayım dedim büyük şeyleri alamıyorum sona bıraktım bari ufakları tamamlıyayım şimdi duş teknesi kaldı ? senin neler eksiklerin ?
evet yaa soğusunn

bu cok güzelll.. denizci temasına zaten oldum olası bayılırımm..

dimi çok değişikkk ama eve sığar mı ölçmek lazım

Güzel evet de buna yayla gibi ev olması lazım tatlım yaa
Bizde nerdeee.. Japonlar gibi 70 metre karade yaşıyoruz

evet yaa çocuk odaları zaten evin en küçük yerii yaa ben şöle düşünüyom odalarımız küçük olanlar bir dolap şart mümkün olduğunca büyük hatta yüksek üst kısımları yorgan-pattaniye koymak için, birde yatak olabilen beşik şart, diğer leri çok lazım değil, evin kalan durumuna göre almak lazım, raflarda oluyor ya şimdi duvara yerden kazanmak içn oda olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…