hoşbulduk canım... hamile koltuğuna oturdum bide yayıla yayıla
hmm bilmiyodum canım böyle olduğunu..
süt izinleri birleştirilmiyor sanırım.
valla yaa sağolsun müdürüm çok anlayışlı... bu hafta üç defadır öğlene doğru geliyorum işe
bu vip dükkan bizi bitirecekkk
bugün rüyamda hepicimizi gördüm kızlar...
hep beraber kasım anneleri kampı yapmışız ve marmarise gidiyoruz hem tatil yapacakmışız hem de doğuma hazırlık kampı olacakmış spor falan yapıyoruz, egzersiz yapıyoruz.. ama hepimizin karnı küçük daha büyüklerdi noldu diyoruz.. MİLANO ile karşılıklı konuşuyoruz karnım küçüldü diyor ben de benimkide ama seninki daha bir küçük diyorum... sonra bir kız var yanımızda bu kim bizden değil diyorum benim bebeğim daha çok küçük diyor.. evet hiç karnın yok diyorum. kız kahve siyah saçlı gözlerde yeşil uzun boylu bir kız diyorum bu MOONSUNIN ABLASI ARZU... deniz kenarında hepimizi oturuyoruz....
böyle bir rüyaydı.... hayırara çıksın...
Kızlar ben internetten bi şey alamıorum yaa, illa gözümle görüp dokunup bakmam lazım:44:
bu içlik zızınlar kullanışmı lı ? içlik çıtçıtlı badi mi giydireceksiniz ilk doğduğunda ? hangisi
http://www.markafoni.com/product/2504112/
dimi izin almak gerekr hem pahalıdır o kamplar , ben 3 gecedir eşimi aşşağıya indirebiliyorum birlikte önce çay içiyoruz ramazan fasılı dinliyoruz, sonra yürüyoruz . ama egzersiz yapmıyorum
dün akşam iftar dünyayı yedim anneannem bir yandan dedem biryandan bir yandan kardeşim ağzıma deptiler resmenay patlıycam diyorum yokk
anneannem bahçesinden yemekler salatalar yapmışnefisti, bahçede yedik zten, çok şeker birde bahçesi var evin yanında , mısırda kaynatmışlar şiştim resmen
akşam mecbur yürüdüm eritmek içinn
canımm rüyan hayırlara çıksınnnn inşAllahhh ablamda hamile kalıcak tez zamanda ben öyle yorumlamak istiyorummm
ben hamile kaldığımdan beri yapıyorum canım yürüyüş sadece 10 gündür çıkamadım çok sıcak ve dediğin gibi ramazan geldi... ama ramazan bitsin her akşam çıkacam... bende bir kitap var proflar yazmış kısa ve öze orada normal doğum için egzersizler var onları yapacağım canım.. internette de muhtemelen doğum egzersizleri yazınca buna benzer şeyler çıkar... sizlerde burdan alıp başlayın derim.. eltim doktor o sürekli söylüyor egzersizlere başla artık diye kızıyor:26::26:
aman değişmesin müdüründe rahat hamişlik geçiresin esracımm
sorma kuzum yaaa bitirecek bizi vip dükkannn
kolay gelsin canımmmm..... senle görüşücez daha sonra
canım çok beğendim.. ben de böyle sade bişey aldım dün...90küsürden 62tl ye düşmüştü..
canım çok beğendim çok güzel...
havlu ben de alıcam ama bekliyorum biraz daha
pazarlarda çok kaliteli şeyler var çok uygun fiyatlara...
çok güzel hepsiii harikalarrr
canım günaydın. bana 50mg yapıldı... 100mg yapılıcak cumartesi günü.. bazı doktorlar direkt 75mg yapıyolar.
günaydın canım.... iyi yapmışsın, banyo eşlaraını ona yükleyerek
bebek arabası olayı da iyi olmuş.
ohh böyle misafire can kurban
geldim minik kuşum geldimm :)
aşkoll yaaaaaaaa
siz yok musunuz yaaaa
çok beğendimm bunları da... daha takı toka almadım ben kızıma :)
hayra çıksın inşallah canım...
hoşbulduk canım..... zor geldim vallahi
taksiye binmediğime pişman oldum gerçi.
ne zamandır binmiyodum otobüse.
ne güzel.... keşke benim evim de işe yakın olsa
kızlar dr. dün magnezyum verdi ben kramp sık yaşamıyom süt yoğurt tüketiyom ihtiyaç hissetmezsem içmesem ıolur mu dedim....günn aşırı al o zamn ama kasılmalara felan iyi gelir dedi....rahım kasılmasına da mı dedim...genel olarak çok faydalıdır tüket mutlaka dedi....
bi de sarılık testi yapılmıştı dün temiz çıkmış şükür...
günaydın canalr ...
kahvaltımı yaptım hazır ve nazırım...
kızlar dün dr. suyun biraz fazla dedi...bu muhtemelen şekerden galiba başka bi arkadaşın da başına gelmiş tatlı,hamur ,meyve hep yasaklamış dr.
sizde de suyu fazla olan var mı?
bu gebelik artık beni korkutmaya başladı....3 çocuk isterken bunu hayırlısıyla zamanında tamamlayım korkusu sardı....
erken doğum topiğinde bi arkadaş vardı yine erken doğum yapmış 32-33 haftada bebeği küvezdeymiş çok üzüldüm....solunum sıkıntısı varmış....Allahım evlat acısıyla kimseyi sınamasın ya....
burcu ne sorucam dr. sana diyet felan verdi mi? 152 çıkınca ne dedi tam olarak?
slm kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmm
canım dr . una sor...bende bu aralar çok cogaldıı kramplar bendemi o ilaçtan alsam özelliklede gece uykumun arasındaa çok kötü oluyo :S
canım hoşgeldin, geçmiş olsun. suyu fazla olanada şekerden mi deniyor? daha neler duyacağız. benim suyum iyimiş doktor öyle demişti.
arkadaşın umarım sağ salim kavuşur bebeğine. en çok bunu istiyorum. bebeğimi doğurduktan sonra eve götüreyim hemen. Allah bizi ayırmasın, beraber çıkalım hastaneden.
doktor çok şaşırdı, hiç ummuyordu, daha test yapılmadan sende çıkmaz dedi. sonra arayınca yüksek olduğunu haftaya 75 g yapılacağını söyledi. diyetten bahsetmedi ama ben sordum yapma dedi. zaten az kilo alıyorum diye söyleniyor, bide diyet dese başına geleceğini biliyor ama ben yapıyorum, iştahım kapalı, açlık hissetmiyorum, zorla yiyorum ve zararlı hiçbirşey tüketmiyorum. oldukça güzel besleniyorum. perşembe sonucum çıksın yine böyle devam etmeyi düşünüyorum. ne güzel işte katkı maddeli hazır bişi yememiş oluyorum.
iyiyiz canım, sen nasılsın?
6 yaşına kadar yatıran duydum. kendini bilsin yeter bana 5-6 yı beklemem. olmadı karyolasına trabzan yaptırırım. onuda genç kız olana kadar kullanır. zaten bazalı karyola alıcam. altına ıvır zıvır koyarım.
çileğe baktık canım. dolaplar küçük ve kullanışsız geldi bana. bide ince mazlemeden yapmışlar. ben baya sağlam bişi alıcam. beşiklerede baktım. bebek hareketlenmeye başlayınca kenarlara değiyormuş, eh beşik kenarlarıda sert olduğu için uyanıyormuş, çok araştırdım bu konuyu, hem netten hem tanıdıklarımdan park yatağı daha çok tavsiye eden oldu. hem odadan odaya taşınabiliyor. yatak odama rahatça taşırım, olmadı salona götürürüm, kendi odasına götürürüm ama beşik için bu mümkün olmaz.
kesin kararlıyım bu konuda hem kayınvalideme de aynısından alıcam, bebek yadırgamaz değişik gelmez yatağı, malım 3 ay sonra o bakıcak. böyle işte.
.
canım içine zıbın üstüne çıtçıtlı dedi bana arkadaş ben ondan duydum çok detay bilmiyorum ki aldığım zıbınlarda dikişsiz ve önünde tenine dokunmasın diye bağlama yeri bile yok...
inşallah canım bende öyle yorumladım...
kızlar dr. dün magnezyum verdi ben kramp sık yaşamıyom süt yoğurt tüketiyom ihtiyaç hissetmezsem içmesem ıolur mu dedim....günn aşırı al o zamn ama kasılmalara felan iyi gelir dedi....rahım kasılmasına da mı dedim...genel olarak çok faydalıdır tüket mutlaka dedi....
bi de sarılık testi yapılmıştı dün temiz çıkmış şükür...
şekercimmm merhabaaaaanapıosun kızzz
ufaklık nasıl dün ben çok net hissttim tekmesini
evet yaa aynı badi nette 10 liraya ben aldım 3.5 liraya
kızlar hepınıze hayırlı gunler kızım okula gıdınce hazırlancam cıkcaz şeker yuleme ve dr kontrolum var dua edın kızlr yolunda cıksın herşey plesenta yerını almış olsun
kızlar hepınıze hayırlı gunler kızım okula gıdınce hazırlancam cıkcaz şeker yuleme ve dr kontrolum var dua edın kızlr yolunda cıksın herşey plesenta yerını almış olsun
çiledğin dolapları öyle kuzum küçük ve kullanışsız, ama beşik karyolası iyi gibi geldi bana,ama yanlara koruyucu oluyor ki nasıl çarpsın oraya bilemedim, bilemedim sen bak bakalım bizede fikir verirsin, park yataklarda büyük ama sığıyorsa her yere sorun yokta, dar evliler için sığmayacak, ama şunda hem fikirim dolap biraz büyük olmalı hatta yaptırsak bile iyi olur diye düşünüyorum, yanınada yatak olabilen beşik almayı düşündüm ben bilemedim halen kararsızım ileride çalışma masasıda olacağı için çok yer kaplamamasıda gerek
zıbının üstüne mi çıt çıt birde üstüne norml giysisi mi ay çok kalın olmaz mı anlamadım
geçmiş olsun canım. ben magnazyumu hurma ve muzdan alıyorum... tozu midemi bulandırdı... gerçi hapını verdi doktor ama kramp sorunum kalmadığı için almıyorum.
ayyy hissettin miii
napıyım şeker, öyle tatlı vurup duruyo ki uyanmak istemedim ve geç kaldım
ben artık bişi almıcam. dün lavinya ihtiyaç listesi gönderdi, ordakiler alıcam artık. gereksiz alışverişe hayır
canım inşallahh bi sorun çıkmaz.. iyi haberlerini bekliyoruz.
hevesimizi aldık esram bir sürü şey almışız zaten boşver gerek yok.. herkes elinizde kalır abartmayın diyor. ben arkadaşlarıma söyleyeceğim 1,5-2 yaş getirsinler hediyeleri.. yoksa 2.-3. bıdığı yapmak zorunda kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?