ye teyzesii poposunu ısır
yaa indirimdeydi alayım dedim büyük şeyleri alamıyorum sona bıraktım bari ufakları tamamlıyayım şimdi duş teknesi kaldı ? senin neler eksiklerin ?
evet yaa soğusunn
dimi çok değişikkk ama eve sığar mı ölçmek lazım
evet yaaçocuk odaları zaten evin en küçük yerii yaa ben şöle düşünüyom odalarımız küçük olanlar bir dolap şart mümkün olduğunca büyük hatta yüksek üst kısımları yorgan-pattaniye koymak için, birde yatak olabilen beşik şart, diğer leri çok lazım değil, evin kalan durumuna göre almak lazım, raflarda oluyor ya şimdi duvara yerden kazanmak içn oda olablir
ye teyzesii poposunu ısır
yaa indirimdeydi alayım dedim büyük şeyleri alamıyorum sona bıraktım bari ufakları tamamlıyayım şimdi duş teknesi kaldı ? senin neler eksiklerin ?
evet yaa soğusunn
dimi çok değişikkk ama eve sığar mı ölçmek lazım
evet yaaçocuk odaları zaten evin en küçük yerii yaa ben şöle düşünüyom odalarımız küçük olanlar bir dolap şart mümkün olduğunca büyük hatta yüksek üst kısımları yorgan-pattaniye koymak için, birde yatak olabilen beşik şart, diğer leri çok lazım değil, evin kalan durumuna göre almak lazım, raflarda oluyor ya şimdi duvara yerden kazanmak içn oda olablir
canlarım merhaba,
anneannemizin bağ evindeyizz kızçemlee...serin serinnnn püfürr püfürr oturuyoruzz..güzelce uyku çektik sabaha kadar...gece 1 yatmış olmama rağmen 6:20de uyandım...hemde dinç bi şekildee...ki ben gibi uykuyu seven biri bileee uyanabiliyorr yaniii
dün babaannemizlee alışverişimizi yaptık...eve gidince aldıgımız cicileri fotograflayıp size göndercem inşallahhhastane çantamız için bebeğimin hiç bi eksiği kalmadı, bayramdan sonrada benim için öarşıya çıkıcazz gecelil sabahlık pijama falan alcak kayınvalidemm...
haa bide hastaneye ve eve gelecek misafirlere dagıtmak ıcın bi çeşit babaannesi şeker yaptıracakmış onunda siparişini vericez...gözüm değmesin maşallahhıı var anneciğiminnküvetimizi, yıkama filemizi, alt açma, başlıklı havlu ıvır zıvırr aldık bişeyler...bide lullaby çantaa aldırdımm fotosunu yollarımm
şimdi okumam gereken 40 sayfa kadar geçmiş var..beysalı merak ettim...kızçemi geliyorr pipiloşmuu biri bana söylesinn:44:
canlarım merhaba,
anneannemizin bağ evindeyizz kızçemlee...serin serinnnn püfürr püfürr oturuyoruzz..güzelce uyku çektik sabaha kadar...gece 1 yatmış olmama rağmen 6:20de uyandım...hemde dinç bi şekildee...ki ben gibi uykuyu seven biri bileee uyanabiliyorr yaniii
dün babaannemizlee alışverişimizi yaptık...eve gidince aldıgımız cicileri fotograflayıp size göndercem inşallahhhastane çantamız için bebeğimin hiç bi eksiği kalmadı, bayramdan sonrada benim için öarşıya çıkıcazz gecelil sabahlık pijama falan alcak kayınvalidemm...
haa bide hastaneye ve eve gelecek misafirlere dagıtmak ıcın bi çeşit babaannesi şeker yaptıracakmış onunda siparişini vericez...gözüm değmesin maşallahhıı var anneciğiminnküvetimizi, yıkama filemizi, alt açma, başlıklı havlu ıvır zıvırr aldık bişeyler...bide lullaby çantaa aldırdımm fotosunu yollarımm
şimdi okumam gereken 40 sayfa kadar geçmiş var..beysalı merak ettim...kızçemi geliyorr pipiloşmuu biri bana söylesinn:44:
maşallah baya bi halletmişsiniz tatlım ah sorma teyzoş biz yine muallaktayız önce kız olabilir dedi sonra erkekde olabilir dediler muallaklar içindeyiz meleğim gössterdi ama doktor amcamız anlayamadı
Biliyorum çoğunuz anne sütü ile beslemek istiyorsunuz bebeğinizi... Ben de öyle.... :)
Ama doğumun hemen sonrasında süt gelmeyebilir, bu yüzden mutlaka bir biberon taşımak lazım doğum çantasında...
Ben uzun uzun araştırdım ve Phillips Avent in yenidoğan setini buldum...
4 Adet biberon ve fırçası var.. 2 tane 120 ml ve 2 tane 240 ml lik biberonlardan oluşuyo...
Tekli alırsak bunların birinin fiyatı 25Tl civarında... Düşündüm ki almışken hem uygun alıyım hem de ileriki aylara hazır olsun...
Ne düşünüyorsunuz siz??
linki burda: 89 tl den 49tl ye düşmüş.
Philips Avent SCD271/60 %0 BPA PP Yenidoğan Hediye Seti - e-bebek.com
Eki Görüntüle 472333
ben her konuda cok rahata düşkün bi tipim ve bu konu da da öle oluo
annem ve kayınvalidem birer birer herseylerini alıolar bizim bebecigin
sen ne aldın dersen hiç bişicikkk
cünkü gerek kalmıo onlar tamamlıyor herseyi
ben cok ıvır zıvır almaktanda yana degilim cünkü bebek cok cabuk büyüyor
daha cok ihtiyacı olan seyler alınsın yeter şimdilik
diye düşünüorumm
dogduktan sonra da zaten ben durmıcam biliorum kendimi
valla geçen arkadaşımı arsadım.. 3 ay oldu doğalı bebek daha odasının kapısını yatmak için açmadık o nedenle almak için hiç acele etme dedi.. Bende acele etmiyorum belki doğduktan sonra bile bakabilirim.. Çünki evdeki hesap uymuyormuş bebeğe.. biberon vs.. gibi şeyleri de onlar doğumdan önce almışlardı.. Bebek emmemiş gitmişler sil baştan alışverişe.. yanı bilinmez bir denklem bakalım düşünmekteyim halen
canlarım merhaba,
Esracım banada dr.browns yenidogan cam biberonu tavsiye ettiler bir tane aliim diyorum inşallah gerekmez tabi de :)emzikte de aventi tavisye ettiler onu aldım.Eki Görüntüle 472456
ben sayılı bir şekilde çıtçıtlı badi, alt,battaniye 4 ad. (2 tanesini annem yaptı) 4 takım tulum, alt açma bezi, hastane çıkışı, 7 -8 tane iç zıbın (bu illaki kullanılıyormuş çok gidiyormuş), Eldivenler (annenemiz dikti çoğunu :) ), şapkalar (annemiz dikti çoğunu) :) , banyo küveti, banyo filesi, banyo süngeri, Hırkalar, Yelekler El örmesi.. 1 tane hafifi penye mont, 1 tane hafif penye hırka, 6-7 çift çorap, uyku arkadaşı kuzucuk, puset takımını aldım.. Şimdilik rüzgarın kıyafetleri bunlar.. Beşiği ve Karyolası /veya park yatak kaldı.. Biberonlarını ve emziğini daha almadım... Eee bende bitirmişim dimi ? az bişi kalmış
canlarım merhaba,
Esracım banada dr.browns yenidogan cam biberonu tavsiye ettiler bir tane aliim diyorum inşallah gerekmez tabi de :)emzikte de aventi tavisye ettiler onu aldım.Eki Görüntüle 472456
BPA içermemesi çok önemliymiş cam ürünlerin...
seninde bitmiş kuzum bişey kalmamış...
ben sayılı bir şekilde çıtçıtlı badi, alt,battaniye 4 ad. (2 tanesini annem yaptı) 4 takım tulum, alt açma bezi, hastane çıkışı, 7 -8 tane iç zıbın (bu illaki kullanılıyormuş çok gidiyormuş), Eldivenler (annenemiz dikti çoğunu :) ), şapkalar (annemiz dikti çoğunu) :) , banyo küveti, banyo filesi, banyo süngeri, Hırkalar, Yelekler El örmesi.. 1 tane hafifi penye mont, 1 tane hafif penye hırka, 6-7 çift çorap, uyku arkadaşı kuzucuk, puset takımını aldım.. Şimdilik rüzgarın kıyafetleri bunlar.. Beşiği ve Karyolası /veya park yatak kaldı.. Biberonlarını ve emziğini daha almadım... Eee bende bitirmişim dimi ? az bişi kalmış
He birde şampuan krem vs.. gibi şeyleri eksik.. Benimse hiç bişeyim yok.. Ne pijama ne gecelik allah korusun ama bugün hastaneye yatıyorsun deseler, Uzun elbisem var onu giyer giderim o derece kendimi düşünmedim bu süreçte :))))
kızlar fiyatını sordum, tamamen o netteki takımın tamamı 3 kapılı dolap felan 4.750 tl diyor pazarlık payı var diyo ve 250 tl de nakliye ücreti varmış kendi elemanları gelip monte
ediyorlarmış, çok şeker bir bayanla görüştüm şenay hanım diye öyle işte.. ama en çok satılan ürünüymüş bu 12 yaşına kadar o yatakta yatabiliyormuş 45 günde teslim ediliyormuş ingiliz
tasarımcılarına aitmiş bu modeller :)
Elma Erkek Bebek Odası
bitmiş bitmiş :) baya almışsın gıı
ya resim koyucam koyucam bir türlü çekemiyorum deli oldum.. Eve gidiyorum hemen düşüyorum elden ayaktan.. Rüzgar'ın eksileri şampuan krem vs.. gibi şeyler kaldı ama benim hiç bir şeyim yok.. Ben açıkta kaldım
ya resim koyucam koyucam bir türlü çekemiyorum deli oldum.. Eve gidiyorum hemen düşüyorum elden ayaktan.. Rüzgar'ın eksileri şampuan krem vs.. gibi şeyler kaldı ama benim hiç bir şeyim yok.. Ben açıkta kaldım
canım cam biberon ve kauçuk emzikli al... Ben Nuk'un kini buldum onu alıcam....
Emzik için de kauçuk emzik çok daha sağlıklı.... O da Nuk ta var. Bir çok ödül almış bi emziği var. onu düşünüyorum.
kızlar fiyatını sordum, tamamen o netteki takımın tamamı 3 kapılı dolap felan 4.750 tl diyor pazarlık payı var diyo ve 250 tl de nakliye ücreti varmış kendi elemanları gelip monte
ediyorlarmış, çok şeker bir bayanla görüştüm şenay hanım diye öyle işte.. ama en çok satılan ürünüymüş bu 12 yaşına kadar o yatakta yatabiliyormuş 45 günde teslim ediliyormuş ingiliz
tasarımcılarına aitmiş bu modeller :)
Elma Erkek Bebek Odası
bitmiş bitmiş :) baya almışsın gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?