2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşgeldin canım, ohh oturarak gelmişsin :))

Burcu canım sen ne diyeti yapıooon yazdım ama görmedin sanırım ?

canım şekerim biraz yüksek çıktıda benim, tekrar ölçüm yapılacak. doktor diyet yapma dedi ama ben dayanamıyorum. basit karbonhidratlı hiçbirşey yemiyorum. şeker tüketimim sıfır. sadece süt ürünleri, yumurta, et, balık, meyve (üzüm, kiraz, karpuz hariç), sebze ve 1 dilim kepekli ekmek yiyorum. normale inmesi lazım yoksa ben kafayı sıyırcam canım

KAMUDA çalışanlara bişi sorucam

bizim doğumdan önce 8 hafta izin hakkımız var ya ..ama dr raporuyla 3 haftaya kdr çalışabiliyoruz....mesela 3 haftaya kdr çalışmaya karar verdik ..senelik iznimizi o 8 haftalık süreçte kullanamıyoruz ya da dr raporu iş yerine getiremiyoruz.İdare bu sefer madem izin almak istiyorsun yada hastasın 8 haftalık iznini kullan diyormuş...kanuna göre

bide süt izinleri birleştiriliyormu?

Ne güzel rüyaymışş hepimiz marmariste owwwwww
spor, tatil süper süperrr
Hayırlara cıksın inşallah

Miroşşşşşş günaydın canımmm... nasılsın prenses nasılll ?
ne zamandır karşılaşamadık sanki...
özledim seniiii

Günaydın tatlımmm tatillerimiz denk gelince uzak kaldık ama şimcik burdayıııız, kızımla biz de özledik siziiiiiiii
Prensesim çok iyi teyzesi bir hafta önde gidiyormuş kesim ekimde gelecek, benimle aynı tarihte bile doğabilir 24 Ekim he he
Benim de yolculuktan sonra ödemlerim artmaya başladı ve etkisi ellerime yansıdı, uyuşmalar var ama egzersizle hafifliyor gibi. Bunun dışında çoook iyiyiz.
Bu arada tatil resimlerinizi gördüm ayvalığa gitmişsiniz, çooook güzel olmuş tatlımm, darısı seneye prensesle gitmeye olsun inşallah
Bizim patron gıcıkları iki hafta izin verseydiler ben de cundaya gidecektim, ama bir hafta verince sadece ankaraya gidebildim. Neyse artıkın seneye gideriz değil mi

Hayırlara çıksın tatlımm deniz olan rüyalara çok güzel derler.Ayy acaba aysunumun ablasının bebişi tutacak mı kiii??? Hadi bakalım innşallaaaahh
Karnımızın küçülmesi de doğum sonrasına işaret olsun kilolarımızı bir an önce verelim inş

Hoşgeldiniz tatlımmm. Sizi gidi uykucular siziii Ama normal bebeğim bu sıcaklarda, gece uyunmuyo en son sabaha doğru havalar serinliyo uykumuz ağırlaşıyo, biz kalkmak zorunda kalıyorz. Aslında hamişlere tolerans tanınmalı bugünlerde değil mi bea???

inşallah canım.. bende hamilelik sıkıntıdır ya, karnımız küçülmüş ve hep birlikteyiz deniz kenarında acaba dedim yasayla ilgili bir şey mi? hep iyiye yoralım iyi olsun...

anladım canım olabilir tabi 4-5 yaşına kadar yatr mı park yatakta yaa ? ben yatak olabilen beliklerden düşündüm çilekte var ? baktın mı onlara ?

kızlarrrrrrrrrrr vipdukkan.com uygun fiyatlı şeyler var bakın bakamm

markafonide acarbaby var o da çok uygun kuzular ben artık bişey alamıyom ev yıkılacak eşim kızıyor elimizde patlayacak diye siz alın bari

doğum kampı yapıyoruz ne kadar aşmışız kendimizi:)

doğum kampı heee

benimkide ekimde gelicek kesin cünkü 1 kasım yakalamamız cok düşük ihtimal gelio bana
dogum gününe denk gelirse süper olurrr..
benimde ayak bileklerim arada şişip iniyor, artık başlıyor sanırım şişmeler..Allah yardımcımız olsun..
saol bitanem evet güzel bi tatildi inşalllah bebişlerimizle seneye daha güzel tatillerimiz olur

nie dinlemiosun doktorunu bakım sennnn
doktor diyet yapma dediyse cok büyük sıkıntı içermiyor diye anladım ben
inş. normale iner..

markafonide acarbaby var o da çok uygun kuzular ben artık bişey alamıyom ev yıkılacak eşim kızıyor elimizde patlayacak diye siz alın bari

Kızlar ben internetten bi şey alamıorum yaa, illa gözümle görüp dokunup bakmam lazım:44:

günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik

bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden

kolay gelsin canımmmm..... senle görüşücez daha sonra

Eki Görüntüle 472109

kuzular sizce hastane çıkışı nasıl 110 TL den 73 e düşmüş

canım çok beğendim.. ben de böyle sade bişey aldım dün...90küsürden 62tl ye düşmüştü..

günaydın kızlarrrrrrr

dün akşam bizim burda deprem olmuşş hiç duymamışım :18: 4.6

dün aldığım cicileri gördünüz müüüüü

canım çok beğendim çok güzel...
havlu ben de alıcam ama bekliyorum biraz daha

pazarlarda çok kaliteli şeyler var çok uygun fiyatlara...

çok güzel hepsiii harikalarrr

canım günaydın. bana 50mg yapıldı... 100mg yapılıcak cumartesi günü.. bazı doktorlar direkt 75mg yapıyolar.

günaydın canım.... iyi yapmışsın, banyo eşlaraını ona yükleyerek
bebek arabası olayı da iyi olmuş.
ohh böyle misafire can kurban

lavinya milano esra nerdesiniz canlarım

geldim minik kuşum geldimm :)

ankarada kamuda calısan hamıellere 2 gun tatıl varmıs belkı esra ankarada kısmını atlayıp kamu calısanları kısmını dıkkate aldıysa evdedır:))

kızzz esra tatılde mınnn sekerımm

aşkoll yaaaaaaaa

ay merweeeee hiç güleceğim yoktuuuu kesin öyledirrr

siz yok musunuz yaaaa

çok beğendimm bunları da... daha takı toka almadım ben kızıma :)

hayra çıksın inşallah canım...

hoşgeldin günaydın kuzucğumm,

ohh iyi olmuş bakalım ay iyi gelmişin valla bu sıcakta afaganlar geliyor hemen bana

hoşbulduk canım..... zor geldim vallahi

taksiye binmediğime pişman oldum gerçi.
ne zamandır binmiyodum otobüse.
ne güzel.... keşke benim evim de işe yakın olsa

haticem öyle kamplar var ya eşinle felan katıılıyorsun süper bişi istanbulda vardı, gidelim

evet kuzum aslında vakit olsa süper olur ama vakit yok bu arada benimde egzersizlere başlamam gerek doğum için canım sizlerinde aklında olsun...

Gelin gelinnn ben burdayım zatiii
kocaları alır kampingggg yaparikkk

Haticem egzersiz konusunda cok haklısın, ben daha yürüyüşlere bile başlamadım
şimdi ramazan girince eşim oruç tuttugu için iftar sonrası yürüyüş yapmak cok zor oluo
iftarını hazırla, ye, topla derken saat 9,30 oluo ve o saatten sonra üzerime çöken agırlık inanılmaz..

sen neler yapacaksın, nasıl başlayacaksın, tüyo versene bana ?

hoşbulduk canım... hamile koltuğuna oturdum bide yayıla yayıla

hmm bilmiyodum canım böyle olduğunu..
süt izinleri birleştirilmiyor sanırım.

valla yaa sağolsun müdürüm çok anlayışlı... bu hafta üç defadır öğlene doğru geliyorum işe

bu vip dükkan bizi bitirecekkk

günaydın canalr ...

kahvaltımı yaptım hazır ve nazırım...

kızlar dün dr. suyun biraz fazla dedi...bu muhtemelen şekerden galiba başka bi arkadaşın da başına gelmiş tatlı,hamur ,meyve hep yasaklamış dr.

sizde de suyu fazla olan var mı?

bu gebelik artık beni korkutmaya başladı....3 çocuk isterken bunu hayırlısıyla zamanında tamamlayım korkusu sardı....

erken doğum topiğinde bi arkadaş vardı yine erken doğum yapmış 32-33 haftada bebeği küvezdeymiş çok üzüldüm....solunum sıkıntısı varmış....Allahım evlat acısıyla kimseyi sınamasın ya....

burcu ne sorucam dr. sana diyet felan verdi mi? 152 çıkınca ne dedi tam olarak?

bu içlik zızınlar kullanışmı lı ? içlik çıtçıtlı badi mi giydireceksiniz ilk doğduğunda ? hangisi

http://www.markafoni.com/product/2504112/

evet kuzum aslında vakit olsa süper olur ama vakit yok bu arada benimde egzersizlere başlamam gerek doğum için canım sizlerinde aklında olsun...

dimi izin almak gerekr hem pahalıdır o kamplar , ben 3 gecedir eşimi aşşağıya indirebiliyorum birlikte önce çay içiyoruz ramazan fasılı dinliyoruz, sonra yürüyoruz . ama egzersiz yapmıyorum

dün akşam iftar dünyayı yedim anneannem bir yandan dedem biryandan bir yandan kardeşim ağzıma deptiler resmen ay patlıycam diyorum yokk

anneannem bahçesinden yemekler salatalar yapmış nefisti, bahçede yedik zten, çok şeker birde bahçesi var evin yanında , mısırda kaynatmışlar şiştim resmen

akşam mecbur yürüdüm eritmek içinn

6 yaşına kadar yatıran duydum. kendini bilsin yeter bana 5-6 yı beklemem. olmadı karyolasına trabzan yaptırırım. onuda genç kız olana kadar kullanır. zaten bazalı karyola alıcam. altına ıvır zıvır koyarım.

çileğe baktık canım. dolaplar küçük ve kullanışsız geldi bana. bide ince mazlemeden yapmışlar. ben baya sağlam bişi alıcam. beşiklerede baktım. bebek hareketlenmeye başlayınca kenarlara değiyormuş, eh beşik kenarlarıda sert olduğu için uyanıyormuş, çok araştırdım bu konuyu, hem netten hem tanıdıklarımdan park yatağı daha çok tavsiye eden oldu. hem odadan odaya taşınabiliyor. yatak odama rahatça taşırım, olmadı salona götürürüm, kendi odasına götürürüm ama beşik için bu mümkün olmaz.

kesin kararlıyım bu konuda hem kayınvalideme de aynısından alıcam, bebek yadırgamaz değişik gelmez yatağı, malım 3 ay sonra o bakıcak. böyle işte.

geçmiş olsun canım inşallah haftaya sonuçların güzel olur
benim ki direkt 75 ten giriyor nedendir acaba
ya bu arada senin sağlık durumun nasıl? bulantılar kusmalar devam ediyor mu merak ediyorum?

inşallah canım, çok sağol. çok dikkat ediyorum. yüksekten başlasın daha iyi, bence yüksek olunca sonuçlar daha net oluyor.

bulantılarım istifralarım geçti. arada bir yemekte bulanıyorum, öğürüyorum ama 6. ayda hiç çıkarmadım. çok şükür neydi o halim

doğum kampı heee

nie dinlemiosun doktorunu bakım sennnn
doktor diyet yapma dediyse cok büyük sıkıntı içermiyor diye anladım ben
inş. normale iner..

canım aslında doğru olab bu beslenme biçimi :))) ben en başından yememem gerekeni yemiyordum aslında arada üzüm, karpuz, beyaz ekmek yiyordum. onları bıraktım. vicdanım rahat etmez sonra. yine yüksek çıkarsa Allah büyük dicem. o zaman yapacak bişiyim kalmaz, ilaca başlarım.

ben hamile kaldığımdan beri yapıyorum canım yürüyüş sadece 10 gündür çıkamadım çok sıcak ve dediğin gibi ramazan geldi... ama ramazan bitsin her akşam çıkacam... bende bir kitap var proflar yazmış kısa ve öze orada normal doğum için egzersizler var onları yapacağım canım.. internette de muhtemelen doğum egzersizleri yazınca buna benzer şeyler çıkar... sizlerde burdan alıp başlayın derim.. eltim doktor o sürekli söylüyor egzersizlere başla artık diye kızıyor:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…