kızlar ben geldim :)
işyerine de şimdi geldim :):):)
özel sektörde olsam çoktan tekmeyi vurmuşlardı bana
sabah 6.30 a ayarladım saati... saat çaldı, kendi kendime dur biraz daha, kızın uyandırır şimdi seni dedim, bekledim.... başladı tekmelemeye... bi daha vur bi daha vur derken saati 8.30 etmişim :) eşim kaldırmasa ben hala uyuyodum
iki vesaitle geldim işyerine... çok sıcak hava.. Allahtan hep yer verdiler oturmam için
Burcu canım sen ne diyeti yapıooon yazdım ama görmedin sanırım ?
bugün rüyamda hepicimizi gördüm kızlar...
hep beraber kasım anneleri kampı yapmışız ve marmarise gidiyoruz hem tatil yapacakmışız hem de doğuma hazırlık kampı olacakmış spor falan yapıyoruz, egzersiz yapıyoruz.. ama hepimizin karnı küçük daha büyüklerdi noldu diyoruz.. MİLANO ile karşılıklı konuşuyoruz karnım küçüldü diyor ben de benimkide ama seninki daha bir küçük diyorum... sonra bir kız var yanımızda bu kim bizden değil diyorum benim bebeğim daha çok küçük diyor.. evet hiç karnın yok diyorum. kız kahve siyah saçlı gözlerde yeşil uzun boylu bir kız diyorum bu MOONSUNIN ABLASI ARZU... deniz kenarında hepimizi oturuyoruz....
böyle bir rüyaydı.... hayırara çıksın...
Ne güzel rüyaymışş hepimiz marmariste owwwwww
spor, tatil süper süperrr
Hayırlara cıksın inşallah
Miroşşşşşş günaydın canımmm... nasılsın prenses nasılll ?
ne zamandır karşılaşamadık sanki...
özledim seniiii
hep beraber kasım anneleri kampı yapmışız ve marmarise gidiyoruz hem tatil yapacakmışız hem de doğuma hazırlık kampı olacakmış spor falan yapıyoruz, egzersiz yapıyoruz.. ama hepimizin karnı küçük daha büyüklerdi noldu diyoruz.. MİLANO ile karşılıklı konuşuyoruz karnım küçüldü diyor ben de benimkide ama seninki daha bir küçük diyorum... sonra bir kız var yanımızda bu kim bizden değil diyorum benim bebeğim daha çok küçük diyor.. evet hiç karnın yok diyorum. kız kahve siyah saçlı gözlerde yeşil uzun boylu bir kız diyorum bu MOONSUNIN ABLASI ARZU... deniz kenarında hepimizi oturuyoruz....
kızlar ben geldim :)
işyerine de şimdi geldim :):):)
özel sektörde olsam çoktan tekmeyi vurmuşlardı bana
sabah 6.30 a ayarladım saati... saat çaldı, kendi kendime dur biraz daha, kızın uyandırır şimdi seni dedim, bekledim.... başladı tekmelemeye... bi daha vur bi daha vur derken saati 8.30 etmişim :) eşim kaldırmasa ben hala uyuyodum
iki vesaitle geldim işyerine... çok sıcak hava.. Allahtan hep yer verdiler oturmam için
Günaydın tatlımmm tatillerimiz denk gelince uzak kaldık ama şimcik burdayıııız, kızımla biz de özledik siziiiiiiii
Prensesim çok iyi teyzesi bir hafta önde gidiyormuş kesim ekimde gelecek, benimle aynı tarihte bile doğabilir 24 Ekim he he
Benim de yolculuktan sonra ödemlerim artmaya başladı ve etkisi ellerime yansıdı, uyuşmalar var ama egzersizle hafifliyor gibi. Bunun dışında çoook iyiyiz.
Bu arada tatil resimlerinizi gördüm ayvalığa gitmişsiniz, çooook güzel olmuş tatlımm, darısı seneye prensesle gitmeye olsun inşallah
Bizim patron gıcıkları iki hafta izin verseydiler ben de cundaya gidecektim, ama bir hafta verince sadece ankaraya gidebildim. Neyse artıkın seneye gideriz değil mi
Hayırlara çıksın tatlımm deniz olan rüyalara çok güzel derler.Ayy acaba aysunumun ablasının bebişi tutacak mı kiii??? Hadi bakalım innşallaaaahh
Karnımızın küçülmesi de doğum sonrasına işaret olsun kilolarımızı bir an önce verelim inş
Hoşgeldiniz tatlımmm. Sizi gidi uykucular siziiiAma normal bebeğim bu sıcaklarda, gece uyunmuyo en son sabaha doğru havalar serinliyo uykumuz ağırlaşıyo, biz kalkmak zorunda kalıyorz. Aslında hamişlere tolerans tanınmalı bugünlerde değil mi bea???
hoşgeldin canım, bizde ekim annesi olabiliriz, kısmet artık. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin.
canım bana 50 g yapıldı , yüksek çıktı hafta 75 g var. bu içtiğimiz şekerde bebeğe zararlı sanırım o yüzden doktorum temkinli yaklaşıyor, 100 g verir sandım 75 g yapılsın dedi. hayırlısı inşallah düşer bu defa.
bebek arabası olarakta ucuz bişi alıcam, çok fazla para vermicem. basit kullanışlı olsun yeter.
oyy oyy çok güzeller, güle güle giydir. hele 0 monta bayıldım, kışlık sezon açılsında bende alayım bebişime :)))
çanta çok güzel, sırta takılması hoşuma gitti. güle güle kullan.
iyi peki kalsın oğluşunun terlikleri :)))
canım dediğin gibi dolabı büyük olsun istiyorum. bebek odalarınkiler oyuncak gibi, çok küçük kullanışsızlar, 4-5 yaşında yenisini almaktansa 10 sene kullansın belki daha fazla kullanır. ev taşımadıktan sonra mobilya yıpranmaz kolay kolay. kitaplığınıda alıcam. oyuncak dolabı olarak kullanıcam. ilerde karyolasını alırım. park yatağı 4-5 yaşına kadar kullanıyormuş. o zaman kendini bilir zaten alırım yatağını.
hem dolabı büyük olursa yedek nevresimini yorganını pikesini battaniyesini rahatça yerleştiririm. onla ilgili herşey odasında kalır. işime gelir yani. eşimde aynı fikirde.
hoşgeldin canım, bizde ekim annesi olabiliriz, kısmet artık. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin.
canım bana 50 g yapıldı , yüksek çıktı hafta 75 g var. bu içtiğimiz şekerde bebeğe zararlı sanırım o yüzden doktorum temkinli yaklaşıyor, 100 g verir sandım 75 g yapılsın dedi. hayırlısı inşallah düşer bu defa.
bebek arabası olarakta ucuz bişi alıcam, çok fazla para vermicem. basit kullanışlı olsun yeter.
geçmiş olsun canım inşallah haftaya sonuçların güzel olur
benim ki direkt 75 ten giriyor nedendir acaba
ya bu arada senin sağlık durumun nasıl? bulantılar kusmalar devam ediyor mu merak ediyorum?
anladım canım olabilir tabi 4-5 yaşına kadar yatr mı park yatakta yaa ? ben yatak olabilen beliklerden düşündüm çilekte var ? baktın mı onlara ?
kızlarrrrrrrrrrr vipdukkan.com uygun fiyatlı şeyler var bakın bakamm
doğum kampı yapıyoruz ne kadar aşmışız kendimizi:)
Günaydın tatlımmm tatillerimiz denk gelince uzak kaldık ama şimcik burdayıııız, kızımla biz de özledik siziiiiiiii
Prensesim çok iyi teyzesi bir hafta önde gidiyormuş kesim ekimde gelecek, benimle aynı tarihte bile doğabilir 24 Ekim he he
Benim de yolculuktan sonra ödemlerim artmaya başladı ve etkisi ellerime yansıdı, uyuşmalar var ama egzersizle hafifliyor gibi. Bunun dışında çoook iyiyiz.
Bu arada tatil resimlerinizi gördüm ayvalığa gitmişsiniz, çooook güzel olmuş tatlımm, darısı seneye prensesle gitmeye olsun inşallah
Bizim patron gıcıkları iki hafta izin verseydiler ben de cundaya gidecektim, ama bir hafta verince sadece ankaraya gidebildim. Neyse artıkın seneye gideriz değil mi
Hayırlara çıksın tatlımm deniz olan rüyalara çok güzel derler.Ayy acaba aysunumun ablasının bebişi tutacak mı kiii??? Hadi bakalım innşallaaaahh
Karnımızın küçülmesi de doğum sonrasına işaret olsun kilolarımızı bir an önce verelim inş
Hoşgeldiniz tatlımmm. Sizi gidi uykucular siziiiAma normal bebeğim bu sıcaklarda, gece uyunmuyo en son sabaha doğru havalar serinliyo uykumuz ağırlaşıyo, biz kalkmak zorunda kalıyorz. Aslında hamişlere tolerans tanınmalı bugünlerde değil mi bea???
hoşgeldin canım, ohh oturarak gelmişsin :))
canım şekerim biraz yüksek çıktıda benim, tekrar ölçüm yapılacak. doktor diyet yapma dedi ama ben dayanamıyorum. basit karbonhidratlı hiçbirşey yemiyorum. şeker tüketimim sıfır. sadece süt ürünleri, yumurta, et, balık, meyve (üzüm, kiraz, karpuz hariç), sebze ve 1 dilim kepekli ekmek yiyorum. normale inmesi lazım yoksa ben kafayı sıyırcam canım
anladım canım olabilir tabi 4-5 yaşına kadar yatr mı park yatakta yaa ? ben yatak olabilen beliklerden düşündüm çilekte var ? baktın mı onlara ?
markafonide acarbaby var o da çok uygun kuzular ben artık bişey alamıyom ev yıkılacak eşim kızıyor elimizde patlayacak diye siz alın bari
doğum kampı yapıyoruz ne kadar aşmışız kendimizi:)
haticem öyle kamplar var ya eşinle felan katıılıyorsun süper bişi istanbulda vardı, gidelim
günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik
bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden
günaydın kızlarrrrrrr
dün akşam bizim burda deprem olmuşş hiç duymamışım :18: 4.6
dün aldığım cicileri gördünüz müüüüü
" benim haklarım " babay tişört aldım salı günü pazardan kolsuz çok tatlı yavvv
babamız bayıldı çok güldü yerim onun haklarını dedi delüüüü
yalnız netten baktımda bir kaç yerdee 10 lira 9 lira civarı ben aldım pazardan 3.5 lirayaaaapazarın gözünü seveyim
Eki Görüntüle 472161 Eki Görüntüle 472163 Eki Görüntüle 472164 Eki Görüntüle 472165 Eki Görüntüle 472167 Eki Görüntüle 472146 Eki Görüntüle 472147 Eki Görüntüle 472148 Eki Görüntüle 472149 Eki Görüntüle 472150 Eki Görüntüle 472151 Eki Görüntüle 472152 Eki Görüntüle 472153 Eki Görüntüle 472154 Eki Görüntüle 472155 Eki Görüntüle 472160
bunlar yüklenenlerin bir kısmı daha bir sürü var ama büyük geldi resimler yüklenmiyor
günaydınlar herkesee
bebek arabası konusunda bir tek quinny zapp üzerine yorum yapılmış bu da 3 tekerlekli? denge bakımından bir sorun oluşturuyo mu acaba bilgisi olan var mı? ya da başka önerileriniz varsa onları da paylaşırsanız memnun olurum?
istanbul kaynıyor arkadaşlar biz dün eşimle balkonda uyuduk :))
dün doktora gittim bu arada, detaylı ultrasondan aldığım sonuçları gösterdim, herşey normal görünüyor dedi. hemen bayram öncesi yani 26. haftamda idrar kan tahlili ve şeker yüklemesi istedi 75 mg... 75 le mi yapıldı herkese, sanki hayal meyal 50 hatırlıyorum aydınlatırsanız sevinirim.. hemen bayram sonrasında yani 27. hafta da da sonuçları alıp muayeneye gideceğiz.
kızlarr gunaydın yıne mı alısverıs yapıyosunuz sız bakııımmm:))) ben artık kıyafet ısını kapattım cıcısler hep okuyorum cok uzun sure gıyemıyolar kıyafetlerı dıe ama yıne de ıcım gıdıyo:))
dayısı araba koltugu alcakmıs bebıse bende dedım bızım arabamız mı var :)) şirketın arabası var oda doublo dedım sen banyo esyalarını al dayısı kuvetını felan dedım onları ona kaktırdım:))
annişkom da dun nevresım ve pıke ıcın kumas almıs yaptrcakmıs baya baya bebek ceyızı yapıyo annem kaptırmıs bı vazıyette:))
araba da bızım bı tanıdıgımız cocuguna bebek arabası almıs ama cocuk bınmemıs atıyomus kendını arabadan bana onu yollıcaklar bende bı bakıcam eger ıcıme sınen bıseyse araba masrafımdan da kurtulmus olucam:) çok mu beleşcıyım neyım ama işime gelıo bır suru masraf olcak zatenn
dun esımın kuzenlerı geldı 30-40 yas arası ögleden sonra geldıler oturmaya bende ıftara kalalım dedım cunku bu yıl kımseyı özel olarak ıftara alabılecegımı zannetmıyorum.onlar hazır gelmısken bı ıftar olsun dedım esımle markete gıttık 6 gıbı bız marketteyken bunlar evımı bı guzel sılıp supurmusler mis mis.
yemeklerı ben yaptım ama bulasıga caya hep yardım ettıler ona ragmen ölmüşüm yorgunluktan baska mısafırı tek basıma asla agırlayamayacagımı anladım:))
ne cok konstum yaw
lavinya milano esra nerdesiniz canlarım
ankarada kamuda calısan hamıellere 2 gun tatıl varmıs belkı esra ankarada kısmını atlayıp kamu calısanları kısmını dıkkate aldıysa evdedır:))
kızzz esra tatılde mınnn sekerımm
ay merweeeee hiç güleceğim yoktuuuukesin öyledirrr
Eki Görüntüle 472207 Eki Görüntüle 472208 Eki Görüntüle 472206 Eki Görüntüle 472195 Eki Görüntüle 472196 Eki Görüntüle 472197 Eki Görüntüle 472198 Eki Görüntüle 472199 Eki Görüntüle 472200 Eki Görüntüle 472201 Eki Görüntüle 472202 Eki Görüntüle 472203 Eki Görüntüle 472204 Eki Görüntüle 472205
oley becerdim kızlar resimleri küçülüp kalanları eklemeyi başardım yupppiii
hoşgeldin günaydın kuzucğumm,
ohh iyi olmuş bakalım ay iyi gelmişin valla bu sıcakta afaganlar geliyor hemen bana
Hoşgeldin canımmm
ohhh iyi etmişsinnn
vesait işi cok zor yaa havada sıcak düşünemiorum kendimi ben minibüslerde otobüslerde
Allah yardımcın olsun
benim evim 5dk lık mesafede şirketime tın tın geliom gidiom
gec kalma şansımda yok o yüzden
haticem öyle kamplar var ya eşinle felan katıılıyorsun süper bişi istanbulda vardı, gidelim
evet kuzum aslında vakit olsa süper olur ama vakit yokbu arada benimde egzersizlere başlamam gerek doğum için canım sizlerinde aklın da olsun...
hoşgeldin canım, ohh oturarak gelmişsin :))
canım şekerim biraz yüksek çıktıda benim, tekrar ölçüm yapılacak. doktor diyet yapma dedi ama ben dayanamıyorum. basit karbonhidratlı hiçbirşey yemiyorum. şeker tüketimim sıfır. sadece süt ürünleri, yumurta, et, balık, meyve (üzüm, kiraz, karpuz hariç), sebze ve 1 dilim kepekli ekmek yiyorum. normale inmesi lazım yoksa ben kafayı sıyırcam canım
KAMUDA çalışanlara bişi sorucam
bizim doğumdan önce 8 hafta izin hakkımız var ya ..ama dr raporuyla 3 haftaya kdr çalışabiliyoruz....mesela 3 haftaya kdr çalışmaya karar verdik ..senelik iznimizi o 8 haftalık süreçte kullanamıyoruz ya da dr raporu iş yerine getiremiyoruz.İdare bu sefer madem izin almak istiyorsun yada hastasın 8 haftalık iznini kullan diyormuş...kanuna göre
bide süt izinleri birleştiriliyormu?
markafonide acarbaby var o da çok uygun kuzular ben artık bişey alamıyom ev yıkılacak eşim kızıyor elimizde patlayacak diye siz alın bari
evet kuzum aslında vakit olsa süper olur ama vakit yokbu arada benimde egzersizlere başlamam gerek doğum için canım sizlerinde aklın da olsun...
geçmiş olsun canım inşallah haftaya sonuçların güzel olur
benim ki direkt 75 ten giriyor nedendir acaba
ya bu arada senin sağlık durumun nasıl? bulantılar kusmalar devam ediyor mu merak ediyorum?
doğum kampı heee
nie dinlemiosun doktorunu bakım sennnn
doktor diyet yapma dediyse cok büyük sıkıntı içermiyor diye anladım ben
inş. normale iner..
Gelin gelinnn ben burdayım zatiii
kocaları alır kampingggg yaparikkk
Haticem egzersiz konusunda cok haklısın, ben daha yürüyüşlere bile başlamadım
şimdi ramazan girince eşim oruç tuttugu için iftar sonrası yürüyüş yapmak cok zor oluo
iftarını hazırla, ye, topla derken saat 9,30 oluo ve o saatten sonra üzerime çöken agırlık inanılmaz..
sen neler yapacaksın, nasıl başlayacaksın, tüyo versene bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?