2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çok güzelmiş bende bayıldım bebek odasına..ama çok pahalıymıışş

bak pijamalara göre süslü kurdeleli taç benim hiç listeme girmemişti.. Ekleyeyim bari İyi oldu yazdığın bunları 1 günde alırız aman ne olucak... Hamile iç çamaşırı giyilmiyor zaten bu sıcakta karına kadar çıkanlar çok fena yakıyor insanı.. Onları da kışa artık alırız

sanayi tipi pedler, makyaj malzemeleri, sabahlık.. gecelik benden 2 tane istedi hastane bilginize :)

sessiz ve derinden gittim ben bitirdim olayı

4.250 pahalı değilmi tatlım ? nakliye dahil 4.500 TL..... Ayırdığın bütçeyi bilmiyorum ama, bana çok pahalı geldi..

kuzum çok pahalı ya bunu 6-7 yıl sonra kullanamayacak bile... bir de nakliye için ücret almayan yerler var diye biliyorum hatta bir çoğu öyle ama sen bilirsin tabi...:26:

pahalı tabiki kızlar acımazsan parana alınırda pahalı yaa yaptırırm dolabını daha iiyi ama bu beşieğ bittim

Ohhh ne güzel canım iyi istirahatler size..
ne kadar hızlısınız maşallah eksik kalmadı gibi bi şey desene
fotoları paylaşırsan bizlerde fikir edinmiş oluruz iyi olur
senin kayınvalideciğinde benimki gibi desene herşeyle incik cincik ilgileniyor
sagolsunlar, iyi ki varlar..

o saydıklarını benimde annem ve kayınvalidem aldı tugbacım..
ama henüz banyo gereçlerine geçmedik..
beşik karyola vs. gibi şeyler içinde erken diye düşündük
ki hep beraber gidip begenip alacagız..

biraz fazla gibi mi ? hiç araştırmadım pek bilmiorum gerci ama :44:

sanayi tipi pedler, makyaj malzemeleri, sabahlık.. gecelik benden 2 tane istedi hastane bilginize :)

bak makyaj malzemeside aklıma gelmemişti .. Ben en iyisi sizin listelerinizi çalayım
Yoksa bu konuda Benden hayır yok
Hiç süslenmeyi bilmiyorum yahu :44::44:

ooohooooooo birini okuyosun kauçuk diyo birini okuyosun silikon diyo....doktorlar bile hemfikir değilller

ben aldım davşanım:) 2'şer 2'şer:)

sen alırsın balım :) nerden aldın, nette var mı modeli :)

kızlar ben geldim toplantı bitti hafif sürtüşmeli geçti yine o adamla

neyse sorun o değilde size ne anlatıcam..

bizim isg uzmanını patron görüşmek için yanına çağırmıştı benle ilgili bişiler sormuşş

" moonsun hanımm istifa edecekmi doğumdan sonra devam edecek mi bizim gözümüz önceki hamileden korktu sanırım devam edemicek moonsun hanım frmada olmazsa işler ilerler mi sorun olurmu demiş"

isg uzmanıda çok ama çook saolsunnnn " işler ilerler sorun olmaz demiş"

moonsun hanıma iletin demiş patron

iki seçenek var ya doğum izninden sonra dönüp dönmeyeceğimi yerime bri lazım mı onu sorguluyor

yada beni tamamen işten çıkmamı gönlumcee ve isg uzmanının tek basına bu işi goturup goturemeyeceğini sorguluyor

canım sıkkınn çünkü daha öncede patron " ben moonsun hanımla uzun yıllar devam etmek istiyorum ama erkenden hamile kaldı doneceği belli değil demişş"

benim hislerim yanılmaz bence bu benım burda fazla oldugumu cıkarsam eğer isg uzmanının işleri goturebileceğini dusunuyor resmen bana kendi isteğinle çık mesajı göndermişşşş

Evettt evettt süslü kurdaleli taçç işte bu cok mühimmm

lohusa pijaması geceliği aldınız mı kızlar???

bir de doğum çantasına terlik koymayı da not edin bi kenara :)

biz daha almadık, annem ve kayınvalidemde birlikte alacagız
kapalıçarşıya gitmeyi düşünüyoruz orda cok çeşit varmışş..

bak makyaj malzemeside aklıma gelmemişti .. Ben en iyisi sizin listelerinizi çalayım

Makyaj malzemelerini unutmayın kızlarrrr!!!
ben muhakkak göz kalemi, allık ve hafif tonlarda bir rujumu alırım yanıma
doguma yakın kuaförüme gidicem zaten saclar bakıma giricek
bi de bi de tabi ki fotograf makinesi kesinlikleeee

canım maşAllah kayınvalideneee ne guzel canımmm dinlenin kızçenizlee herkes halletti bir ben kaldım bebek kıyafetleri almayan

ohoooo seninki seni işten çıkarıp senden kurtulmayı planlamış bile manyak adam...

erken hamile kalmışsın bebeğim sen de... onlara sorman gerekirdi önce

sen ne düşünüyosun kuzum? ne yapıcaksın?

al sende bak ordan kuzum..

ooohooooooo birini okuyosun kauçuk diyo birini okuyosun silikon diyo....doktorlar bile hemfikir değilller

sen alırsın balım :) nerden aldın, nette var mı modeli :)

denizliden aldım canım tekstil yeri diye.. seasoul diye bir marka istanbulda da şubesi varmış.. aldığım gecelikler normal reyondan aldım önden düğmeli, göğüs altından bollaşıyor:) hamileyede uygun... hamile takımlarına ayrıca baktım ama beğenmedim ve çok pahalı siz de gezerken bunları bakın derim:) resimlerini koyayım hatta...

nefret ediyorum şu iş hayatındannnnnnnnnnnnnnnnnn sıkma canını rızkı veren Allah, bunlar aracı bir kapı açılır elbet...

aha kurdeleli taçlar listemin en başında alınır tabi ama pjamalar uygun alırsın işte :)

evettt bunlarda var cnm, makyaj malzemeleri zaten ben nereye onlar oraya hastanede kuaförde gelip yapıyor ben 3 tene alıcam bir tane almıştım zaten

hırkıss yaz yazz biliyorsundur çaktırmıyosundur

evet mühimm tabi, bebiş erkekse mavi yada kırmızı

kız ise pembe yada kırmızı

bendee yaaa çok kırıldım ama benle konusmuyor bana sorsa yaa yıllardır verilen emek var yani bir komşuluk geçmişi var

ay esram inan bu halde güldürdün benii evet izin almalıydımmm

bilemiyorum canım kadınada bravo yanii nasıl isterlerse öyle yapsınlar ne diyeyimmm beni çıkartsa keşkeee hamilelik tazminatımı alırım ama sanmıyorum kendi gönlumle ayrılmamı isticektirr

o benimle konusana kadar konuşmucam kendisiyleee demek beni işe yaramaz olarak göruyorlarr sistemi kurdum bitirdim demekki artık işe yaramıyorummm

Emzik diodunuz ya alın size emzikkk
kokoş mu kokoşşş süslü mü süslüüü
fiyatları da 200-500 arası değişiomuşşşşşş

yine sinirlerim zıpladı hayret bişi ona mı sorcakmışınn uçkurunuu şaka gibi

yaa sen ne diyeceksin ? devam edeceğim de oda seni işen çıkarırsa tazminat alırsın hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…