2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

amann boşver canım yaaa... tazminatını alsan iyidi ya neyse... baban konuşmaz mı patronla???

vaowwwww süpermiş bunlar silikon mu kauçuk mu acaba

2 gecelik 2 pijama kuzum unutma:)

esrammm kauçuğa karar verdim ben.... ama modeli görerek seçicem:)

yine sinirlerim zıpladı hayret bişi ona mı sorcakmışınn uçkurunuu şaka gibi

yaa sen ne diyeceksin ? devam edeceğim de oda seni işen çıkarırsa tazminat alırsın hıhhh

bilemiyorum canım adamın maksatınıda tam çözemedim açık açık konussam iyi herhalde devam etmeyeceğimi doğum parasını devletten almak istediğimi söylesem anlayış gösterirler mi acaaba:26:

amann boşver canım yaaa... tazminatını alsan iyidi ya neyse... baban konuşmaz mı patronla???

aynen ama burası çıkarmaz sanmıyorum

yok ya babamı karıştırmaya gerek yok hem devam etmicem dogumdan sonraa napalım nasipte yokmuş devlet parası

yaa sen ne diyeceksin ? devam edeceğim de oda seni işen çıkarırsa tazminat alırsın hıhhh

bilemiyorum canım adamın maksatınıda tam çözemedim açık açık konussam iyi herhalde devam etmeyeceğimi doğum parasını devletten almak istediğimi söylesem anlayış gösterirler mi acaaba:26:

yok ya babamı karıştırmaya gerek yok hem devam etmicem dogumdan sonraa napalım nasipte yokmuş devlet parası

tmmm :) unutmam kuzum

bence henüz almayalım haticem, neden dersen arkadaş aldı bunlardan kauçuk iyi dediler, bebek oldu hiç emmedi tükürdü, zaten doktor ve hemşireler ysaklıyor emziği, benim doğum yapacağım hastenede emzik getirmek yaasak bakkal emzik bile denediler en son silikon emdi sanırım onuda 2 aylıkken başladı :)

sölemelisin kuzumm açık açık konuş eğer eminsen çıkmakta ama bence devam et çıkarırsa tazminat versin

akşam hepsinin cevabını alacağım kuzum ona göre karar vereceğim...

ben geldim kızlar neler konuştunuz okuyamadım.revire biraz uzanmaya gittim 1.5 saat falan uyumuşum ohhh biir güzel dinlendim

Patronun bu durumda seni gözden cıkarmış gibi görünüyor canımm
neden öle olur anlamam hamilelik devreye girdi mi hemen gözden cıkarılır o eleman
cocuklu bayanlar çalışmıyor sanki..
sen kafana takma nasipse olur, nasip degilse oturur evde bebegini büyütürsün..

bilemiciiiiimm

bülent ersoyun mikrofonları gibi

güzeller ama yaaa

hem kauçuk hem cam biberon da çok kısıtlı model var canım....
emzik yine bulunur.
aventten tamamen vazgeçtim ben de.

evet kısmet değilmiş

ne kadar veriyolardı ki??
bize ne kadar vercekler acaba ?

sölemelisin kuzumm açık açık konuş eğer eminsen çıkmakta ama bence devam et çıkarırsa tazminat versin

şimdi amacım doğum parasını almak yalanda söylemek istemiyorum ama sankii bana artık gerek yokmuş gibi konusmalar geçmiş isg uzmanınıda çok severdim ona gerrek var mı sorusuna tabi var demeliydi o olmadan işler ilerler demişşş

akşam hepsinin cevabını alacağım kuzum ona göre karar vereceğim...

süpersinn kankişimm

evet kuzucumm yaa güzeller şıklar daha doğrusu, bebikini düğüne davete götürüken elbiseye ile uyar kokoşşlar siziii

hem kauçuk hem cam biberon da çok kısıtlı model var canım....
emzik yine bulunur.
aventten tamamen vazgeçtim ben de.

evet kısmet değilmiş

ne kadar veriyolardı ki??
bize ne kadar vercekler acaba ?

bilemyirım ama canım benim maaşa göre netteki hesaplama dgruysa 4000 - 5000 tl arası alıcaktım

haklısın canımda bu kadar dayandım 1.5 ay sonra izine ayrılacaktım para mı alıcaktım cnım sıkıldı bize gelmez zaten böyle paralar ailecek böyleyizzzz

kızlar lohusa mevlüdünde pijamamı giyceksiniz gecelik mi ben karar veremedim.dantelli süslü birşeyler bakıcam ama karar veremedim işte.bizim kışa gelicek ya gecelikle üşütürmüyüz acaba kendimizi

kuzum benim ya durduk yere canın sıkıldı ama sen diyordun buraya dönmem diye öyle düşün.. sen şimdi kalan süreye sabret ki doğum paranı alabilesin... sonrasına bakasın..

süpersinn kankişimm

evet kuzucumm yaa güzeller şıklar daha doğrusu, bebikini düğüne davete götürüken elbiseye ile uyar kokoşşlar siziii

sende kankişim:)

haklısın canımda bu kadar dayandım 1.5 ay sonra izine ayrılacaktım para mı alıcaktım cnım sıkıldı bize gelmez zaten böyle paralar ailecek böyleyizzzz

öyle deme sen dayan 1,5 ay daha..

kızlar lohusa mevlüdünde pijamamı giyceksiniz gecelik mi ben karar veremedim.dantelli süslü birşeyler bakıcam ama karar veremedim işte.bizim kışa gelicek ya gecelikle üşütürmüyüz acaba kendimizi

gecelik mi giyilir ki? hiç duymamıştım bunu.

ayy bi de ben mevlüdü 40ından önce yapıcam.. malum kayınvalidemler gelicekler kenyadan doğum için... 40ı çıkana kadar bende kalmamaları için 20-25 günlükken yapıcam mevlidi

bende çok fazla uzatmayı düşünmüyorum canım bende 40 çıkana kadar yapmak istiyorum umarım kar falan çok yağmazda biran önce yaparız mevlütlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…