bendee yaaa çok kırıldım ama benle konusmuyor bana sorsa yaa yıllardır verilen emek var yani bir komşuluk geçmişi var
ay esram inan bu halde güldürdün benii evet izin almalıydımmm
bilemiyorum canım kadınada bravo yanii nasıl isterlerse öyle yapsınlar ne diyeyimmm beni çıkartsa keşkeee hamilelik tazminatımı alırım ama sanmıyorum kendi gönlumle ayrılmamı isticektirr
o benimle konusana kadar konuşmucam kendisiyleee demek beni işe yaramaz olarak göruyorlarr sistemi kurdum bitirdim demekki artık işe yaramıyorummm
Emzik diodunuz ya alın size emzikkk
kokoş mu kokoşşş süslü mü süslüüü
fiyatları da 200-500 arası değişiomuşşşşşş
Eki Görüntüle 472551
Eki Görüntüle 472552
Eki Görüntüle 472553
Eki Görüntüle 472554
Eki Görüntüle 472555
Emzik diodunuz ya alın size emzikkk
kokoş mu kokoşşş süslü mü süslüüü
fiyatları da 200-500 arası değişiomuşşşşşş
Eki Görüntüle 472551
Eki Görüntüle 472552
Eki Görüntüle 472553
Eki Görüntüle 472554
Eki Görüntüle 472555
aha kurdeleli taçlar listemin en başındaalınır tabi ama pjamalar uygun alırsın işte :)
evettt bunlarda varcnm, makyaj malzemeleri zaten ben nereye onlar oraya hastanede kuaförde gelip yapıyor ben 3 tene alıcam bir tane almıştım zaten
hırkıssyaz yazz biliyorsundur çaktırmıyosundur
evet mühimm tabi, bebiş erkekse mavi yada kırmızı
kız ise pembe yada kırmızı
yine sinirlerim zıpladıhayret bişi ona mı sorcakmışınn uçkurunuu şaka gibi
yaa sen ne diyeceksin ? devam edeceğim de oda seni işen çıkarırsa tazminat alırsın hıhhh
amann boşver canım yaaa... tazminatını alsan iyidi ya neyse... baban konuşmaz mı patronla???
vaowwwww süpermiş bunlar silikon mu kauçuk mu acaba
yaa sen ne diyeceksin ? devam edeceğim de oda seni işen çıkarırsa tazminat alırsın hıhhh
amann boşver canım yaaa... tazminatını alsan iyidi ya neyse... baban konuşmaz mı patronla???
2 gecelik 2 pijama kuzum unutma:)
esrammm kauçuğa karar verdim ben.... ama modeli görerek seçicem:)
bilemiyorum canım adamın maksatınıda tam çözemedim açık açık konussam iyi herhalde devam etmeyeceğimi doğum parasını devletten almak istediğimi söylesem anlayış gösterirler mi acaaba:26:
aynen ama burası çıkarmaz sanmıyorum
yok ya babamı karıştırmaya gerek yok hem devam etmicem dogumdan sonraa napalım nasipte yokmuş devlet parası
tmmm :) unutmam kuzum
bence henüz almayalım haticem, neden dersen arkadaş aldı bunlardan kauçuk iyi dediler, bebek oldu hiç emmedi tükürdü, zaten doktor ve hemşireler ysaklıyor emziği, benim doğum yapacağım hastenede emzik getirmek yaasakbakkal emzik bile denediler en son silikon emdi sanırım onuda 2 aylıkken başladı :)
kızlar ben geldim toplantı bitti hafif sürtüşmeli geçti yine o adamla
neyse sorun o değilde size ne anlatıcam..
bizim isg uzmanını patron görüşmek için yanına çağırmıştı benle ilgili bişiler sormuşş
" moonsun hanımm istifa edecekmi doğumdan sonra devam edecek mi bizim gözümüz önceki hamileden korktu sanırım devam edemicek moonsun hanım frmada olmazsa işler ilerler mi sorun olurmu demiş"
isg uzmanıda çok ama çook saolsunnnn " işler ilerler sorun olmaz demiş"
moonsun hanıma iletin demiş patron
iki seçenek var ya doğum izninden sonra dönüp dönmeyeceğimi yerime bri lazım mı onu sorguluyor
yada beni tamamen işten çıkmamı gönlumcee ve isg uzmanının tek basına bu işi goturup goturemeyeceğini sorguluyor
canım sıkkınn çünkü daha öncede patron " ben moonsun hanımla uzun yıllar devam etmek istiyorum ama erkenden hamile kaldı doneceği belli değil demişş"
benim hislerim yanılmaz bence bu benım burda fazla oldugumu cıkarsam eğer isg uzmanının işleri goturebileceğini dusunuyor resmen bana kendi isteğinle çık mesajı göndermişşşş
bülent ersoyun mikrofonları gibi
2 gecelik 2 pijama kuzum unutma:)
esrammm kauçuğa karar verdim ben.... ama modeli görerek seçicem:)
bilemiyorum canım adamın maksatınıda tam çözemedim açık açık konussam iyi herhalde devam etmeyeceğimi doğum parasını devletten almak istediğimi söylesem anlayış gösterirler mi acaaba:26:
aynen ama burası çıkarmaz sanmıyorum
yok ya babamı karıştırmaya gerek yok hem devam etmicem dogumdan sonraa napalım nasipte yokmuş devlet parası
sölemelisin kuzumm açık açık konuş eğer eminsen çıkmakta ama bence devam et çıkarırsa tazminat versin
akşam hepsinin cevabını alacağım kuzum ona göre karar vereceğim...
Patronun bu durumda seni gözden cıkarmış gibi görünüyor canımm
neden öle olur anlamam hamilelik devreye girdi mi hemen gözden cıkarılır o eleman
cocuklu bayanlar çalışmıyor sanki..
sen kafana takma nasipse olur, nasip degilse oturur evde bebegini büyütürsün..
bilemiciiiiimm
güzeller ama yaaa
hem kauçuk hem cam biberon da çok kısıtlı model var canım....
emzik yine bulunur.
aventten tamamen vazgeçtim ben de.
evet kısmet değilmiş
ne kadar veriyolardı ki??
bize ne kadar vercekler acaba ?
Patronun bu durumda seni gözden cıkarmış gibi görünüyor canımm
neden öle olur anlamam hamilelik devreye girdi mi hemen gözden cıkarılır o eleman
cocuklu bayanlar çalışmıyor sanki..
sen kafana takma nasipse olur, nasip degilse oturur evde bebegini büyütürsün..
bilemiciiiiimm
güzeller ama yaaa
şimdi amacım doğum parasını almak yalanda söylemek istemiyorum ama sankii bana artık gerek yokmuş gibi konusmalar geçmiş isg uzmanınıda çok severdim ona gerrek var mı sorusuna tabi var demeliydi o olmadan işler ilerler demişşş
süpersinn kankişimm
evet kuzucumm yaa güzeller şıklar daha doğrusu, bebikini düğüne davete götürüken elbiseye ile uyarkokoşşlar siziii
haklısın canımda bu kadar dayandım 1.5 ay sonra izine ayrılacaktım para mı alıcaktım cnım sıkıldı bize gelmez zaten böyle paralar ailecek böyleyizzzz
kızlar lohusa mevlüdünde pijamamı giyceksiniz gecelik mi ben karar veremedim.dantelli süslü birşeyler bakıcam ama karar veremedim işte.bizim kışa gelicek ya gecelikle üşütürmüyüz acaba kendimizi
gecelik mi giyilir ki? hiç duymamıştım bunu.
ayy bi de ben mevlüdü 40ından önce yapıcam.. malum kayınvalidemler gelicekler kenyadan doğum için... 40ı çıkana kadar bende kalmamaları için 20-25 günlükken yapıcam mevlidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?