2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben gecelik giymem 40 mevlütünde kızlar..40 gün olmuş 2 ay nerdeyse bana gereksiz geliyor...

normal kıyafet mi giymeyi düşünüyosun canım sen

evet canım normal kıyafet giyeceğim o kadar misafirin arasında gecelik o kadar sürede geçmiş bence gereksiz.. hem şöyle süslenip püslenelim ki güzelce görsünler bizleri hasta modumuz olmasın değil mi?

bende çok fazla uzatmayı düşünmüyorum canım bende 40 çıkana kadar yapmak istiyorum umarım kar falan çok yağmazda biran önce yaparız mevlütlerimizi.

evet kara kış gelmeden yapmak lazım

ben gecelik giymem 40 mevlütünde kızlar..40 gün olmuş 2 ay nerdeyse bana gereksiz geliyor...

ben de giymem yaa... güzel bi etek gömlek pantolon vs giyilir

evet canım normal kıyafet giyeceğim o kadar misafirin arasında gecelik o kadar sürede geçmiş bence gereksiz.. hem şöyle süslenip püslenelim ki güzelce görsünler bizleri hasta modumuz olmasın değil mi?

anladım canım.bende süslenicem o gün ama ben eski usul özeniyorum yatağımda bebeğimle beraber yatmak istiyorum zaten ben 40 güne kadar beklemek istemiyorum 20-25 günlük yaparım diye düşünüyorum

canımmm ayrıldıktan sonraaa ne diyee kalsam kiii bilemedim kafam çok karısık ((

kızlar lohusa mevlüdünde pijamamı giyceksiniz gecelik mi ben karar veremedim.dantelli süslü birşeyler bakıcam ama karar veremedim işte.bizim kışa gelicek ya gecelikle üşütürmüyüz acaba kendimizi

ben ikisinide giymem kuzum normal elbise giyeceğim süslenicem püslenicem :)

anladım canım.bende süslenicem o gün ama ben eski usul özeniyorum yatağımda bebeğimle beraber yatmak istiyorum zaten ben 40 güne kadar beklemek istemiyorum 20-25 günlük yaparım diye düşünüyorum

o zaman sen bilirsin kuzum..:) eski usul gitmekte güzel :)

canımmm ayrıldıktan sonraaa ne diyee kalsam kiii bilemedim kafam çok karısık ((

canım sen şu an çalışıyorsun değil mi? adamlara ben devam edecem yasal sürem bittikten sonra dönerim diyeceksin o arada da paranı alırsın sgkdan.. yasal izin bitincede ben devamm edemiyorum deyip bırakırsın

moonsun'cum arkadaşım...

Bu tarz ayak oyunları bir çok şirkette var anacım.. Hatta bizimkinde de var.. Çok umursama doğum zamanın gelene kadar alabildiğin kadar rapor istirahat yıllık izin hepsini al tatlım.. Hatırladığım kadarıyla senin izine çıkman eylül sonuydu.. Hiç iş için kasma kendini... Dediğim gibi yıllık iznini kullan.. Al raporunu mis gibi otur evinde... Bu senin hakkın bu hakkı yiyemez onlar izin verme sakın..

diğer hamileden çok gözleri korkmuştaa nereye korkuyorsa kızın yasal izni basladı devam ediyordu 1 hafta devam etti ve rahatsızlandı hakkı olan yasal izini başlattı bende eşimle konusucam sonuçta 7 yıldır bu adamlarla tanışıgız ne dicek bakalım eger ayrıl aşkım boşver parayı derse çıkarım Allah gönderir elbet

saol canım evet de neden benle değil isg uzmanıyla konusuyor kibarca kendin mi ayrıl demek istiyor

ben 1.5 ay sonra ayrılacaktım izine ama baksana o uyuz mudurler işlemişler adamın aklını istemediklerini hep gönderirrlerrr

kımseye guvenmeyeceksin bana patron zamanında isg uzmanını degıstırsek ne olur dediğinde ben olmazz efendim biz onla baya calısıyoruz dedim adamı ikna etmiştim ama baakıyorumda isg uzmanı bugun bana aynı şeyi yapmamışş veee moonsun hanım olmazsa işler devam eder demiş

bence acele etme kajunun dediğine de kulak ver...

hepimizin herşey gönlüne göre olsun inşallah kızlar

Sen gurur yapıp işten çıkınca senin açıkta kalan paranı isg uzmanı vermeyecek canım.. İş hayatı malesef böyle.. İyilik yapmayacaksın. Kapa kulaklarını al raporlarını, al yıllık iznini, 7 senedir ordayım diyorsun senin 3 hafta yıllık iznin olması lazım yasal olarak kullan onu mis gibi.. Sonrada ardı ardına raporu patlat, işyerine misafir gibi gel git. Kimsenin üzerinden prim yapmasına izin verme.. O şimdi patrona yalakalık olsun diye senin üzerinden prim yapmaya çalışıyor. Tekrar söylüyorum kimin ne düşündüğü umrunda olmasın tıka kulaklarını bak keyfine.. 1.5 ayı nasıl ne şekilde doldururum diye bak..

yok bebeğim 7 yıldır değil 14 aydır burdayım 7 yıllık komşuluk tanısmıslıgımız geçmişimiz var

haklısın onlar çıkış verene kadar ben burdayım acaba hamileyi işten çıkarırlarsa ne kadar tazminat alıyoruzz bakimm hangisi karlıysaa o konudaaa ısrarcı olayım

off ya akşama ne pişirsem kii

kızlar ne pişireceksiniz yemek topiğine yazdınız mı

çok şükür yemek derdim yok yaaaa

anneciğim herşeyi hazırlıyo yapıyo sağolsun...

canım dün yemekten sonra karnım öyle çok gerildi ki... dedim acil yağlanmalıyım önce dalanın zeytinyağlı losyonunu sürdüm, yarım saat snra tekrar sürdüm... baktım hemen emiliyo vücudumda zeytinyağı ile acıbadem yağını karıştırıp sürdüm... ilk kez bu kadar gerildi karnım. geliyorum diye sinyal veriyo çatlaklar sanırım

off ya akşama ne pişirsem kii

kızlar ne pişireceksiniz yemek topiğine yazdınız mı

çok şükür yemek derdim yok yaaaa

anneciğim herşeyi hazırlıyo yapıyo sağolsun...

canım dün yemekten sonra karnım öyle çok gerildi ki... dedim acil yağlanmalıyım önce dalanın zeytinyağlı losyonunu sürdüm, yarım saat snra tekrar sürdüm... baktım hemen emiliyo vücudumda zeytinyağı ile acıbadem yağını karıştırıp sürdüm... ilk kez bu kadar gerildi karnım. geliyorum diye sinyal veriyo çatlaklar sanırım

içine giydiririm kışın en kötü ihtimal...

evet bende aldım ettim herkes aynını dedi... sonra vazgeçtim bende....
ya ben almadım fazla ama geldiğide iyi oldu o kadar şeyin hangi biriin alcaktım şimdi temel ihtiyaçların var ekstraları ben alıcam en zevkli kısmı oda...gezmelik kıyafetlerini felan alıcam...

ay yavrumun şampuanı-pişik kremi felanda geldii unnododan
ne marka aldın canım...güle güle kullansın kuzucun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…