yok bebeğim 7 yıldır değil 14 aydır burdayım 7 yıllık komşuluk tanısmıslıgımız geçmişimiz var
haklısın onlar çıkış verene kadar ben burdayım acaba hamileyi işten çıkarırlarsa ne kadar tazminat alıyoruzz bakimm hangisi karlıysaa o konudaaa ısrarcı olayım
off ya akşama ne pişirsem kii
kızlar ne pişireceksiniz yemek topiğine yazdınız mı
çok şükür yemek derdim yok yaaaa
anneciğim herşeyi hazırlıyo yapıyo sağolsun...
canım dün yemekten sonra karnım öyle çok gerildi ki... dedim acil yağlanmalıyımönce dalanın zeytinyağlı losyonunu sürdüm, yarım saat snra tekrar sürdüm... baktım hemen emiliyo vücudumda zeytinyağı ile acıbadem yağını karıştırıp sürdüm... ilk kez bu kadar gerildi karnım. geliyorum diye sinyal veriyo çatlaklar sanırım
ben gecelik giymem 40 mevlütünde kızlar..40 gün olmuş 2 ay nerdeyse bana gereksiz geliyor...
off ya akşama ne pişirsem kii
kızlar ne pişireceksiniz yemek topiğine yazdınız mı
içine giydiririm kışın en kötü ihtimal...
ya ben almadım fazla ama geldiğide iyi oldu o kadar şeyin hangi biriin alcaktım şimdi temel ihtiyaçların var ekstraları ben alıcam en zevkli kısmı oda...gezmelik kıyafetlerini felan alıcam...
ne marka aldın canım...güle güle kullansın kuzucun...
biz geldık kızlar şekerımız aclık 97 tokluk 131 cok guzel dede dr umuz aras ımız 800 gr olmuş ama boyunu unuttu sormayı ve gecen ay 7 kg alan ben bu ayı 1.5 kg ile kapatmışım cok mutluyum en mutluyum oğlumuz ırı gözlu dolgun dudaklı masum yuzluymuş haha dr umuzun yorumları bunlar
beysal ın durumundan da bahsettım ama kendı yok heralde gelncede yazarım artık arkadaşıma
oy şanslısın yavru senn
evet benımde gerildi ve çatladı :2:
dikkat etgerçi annende yok korkma sen
biz 2 akşam şirketin iftar yemeğine davetliyim kuzum yırttım
sağol bi tanemm Bübchen yeni doğan serisi
maşallah canım geçmiş olsun...
doktor biraz daha baksa şiir yazıcaktı bebişine heralde
evet annemde yok ama annem 2-3 kilo alırmış hamileliklerinde sadece
biz 2 akşam şirketin iftar yemeğine davetliyim kuzum yırttım
sağol bi tanemm Bübchen yeni doğan serisi
maşallah canım geçmiş olsun...
doktor biraz daha baksa şiir yazıcaktı bebişine heralde
evet annemde yok ama annem 2-3 kilo alırmış hamileliklerinde sadece
benim annem 3 ü 10 ile çarp o kadar alırmışş hamileliklerindeeay Allahım nolur 18 kg yu geçmimm
bende ya bübchen ya da sebamed alacağım sanırım
yarenim canım hoşgeldin sevindim şekerle ilgili sıkıntın olmamasına arasımıza da maşallah demek doktorumuz yorumlamaya başladı simasını :) yerim ben o yanaklarınıbenim böbrekle ilgili mi sordun kuzucum
sebametin pişik kremi demiştin sanırım değil mi
benim annem 3 ü 10 ile çarp o kadar alırmışş hamileliklerindeeay Allahım nolur 18 kg yu geçmimm
yok tatlım böbregı sormadım dr lar arasındakı cınsıyet karmasasını sordum detaylıda mutlaka bellı olurdu dedı hatta dedım terste değil benımde meslek yaşantım da bı kere başıma geldı dedı kız desem kız değil erkek ddesem erkek degıl dedı sonuç erkek cıkmış ama testıslerı bıraz kucukmuş ve yukarıdaymış ondan dolayı bıturlu yorum yapılamamış doğum sonrası ufak bı operasyonla o sorun halledılmış drunada dersen detaylıda bıle anlşılamadı dıe daha ayrıntılı ıncelenbılıyomuş tatlım
hadı gel bıde benım dr uma gidelımmı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?