2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aysunn sakın ısı bırakma onların ıstedıgını onlara verme kendı ısını yap kımseyle muhattap da olma nıe parandan olcaksınkı sakın ha yapma ben kızgınlıkla bı ısten cıktım hala pişmanım nıye ben cıktım da meydanı onlara bıraktım dıe.sakın cıkmaa eger onlar senı ıstemıyosa cıkartsınla tazmınatını alırsın catır catır

biz geldık kızlar şekerımız aclık 97 tokluk 131 cok guzel dede dr umuz aras ımız 800 gr olmuş ama boyunu unuttu sormayı ve gecen ay 7 kg alan ben bu ayı 1.5 kg ile kapatmışım cok mutluyum en mutluyum oğlumuz ırı gözlu dolgun dudaklı masum yuzluymuş haha dr umuzun yorumları bunlar
beysal ın durumundan da bahsettım ama kendı yok heralde gelncede yazarım artık arkadaşıma

off ya akşama ne pişirsem kii

kızlar ne pişireceksiniz yemek topiğine yazdınız mı

bugün iftara davetliyiz çok mutluyum bu ramazan ilk iftarı ben hazırlamıycam....hazır yemeğimde yoktu süper denk geldi valla...

oy şanslısın yavru senn

evet benımde gerildi ve çatladı :2:

dikkat et gerçi annende yok korkma sen

off ya akşama ne pişirsem kii

kızlar ne pişireceksiniz yemek topiğine yazdınız mı

biz 2 akşam şirketin iftar yemeğine davetliyim kuzum yırttım

sağol bi tanemm Bübchen yeni doğan serisi

maşallah canım geçmiş olsun...
doktor biraz daha baksa şiir yazıcaktı bebişine heralde

oy şanslısın yavru senn

evet benımde gerildi ve çatladı :2:

dikkat et gerçi annende yok korkma sen

evet annemde yok ama annem 2-3 kilo alırmış hamileliklerinde sadece

kızlar bu arada aras kafa ustuydu tamtersı pozısyon almış ayaklar aşagıda ters duruyo yanı kafayıda yaslamış plesantaya pek keyıflıydı

yarenim canım hoşgeldin sevindim şekerle ilgili sıkıntın olmamasına arasımıza da maşallah demek doktorumuz yorumlamaya başladı simasını :) yerim ben o yanaklarını benim böbrekle ilgili mi sordun kuzucum

maşallah canım geçmiş olsun...
doktor biraz daha baksa şiir yazıcaktı bebişine heralde

evet annemde yok ama annem 2-3 kilo alırmış hamileliklerinde sadece

haha aynen tatlım ebnım 25 dk ka durduk dr umuz sohpetı cok sevıyo heryerıne tek tek yorum yaptı
bız bıttık beysala bşel geldı konu duşun

yok tatlım böbregı sormadım dr lar arasındakı cınsıyet karmasasını sordum detaylıda mutlaka bellı olurdu dedı hatta dedım terste değil benımde meslek yaşantım da bı kere başıma geldı dedı kız desem kız değil erkek ddesem erkek degıl dedı sonuç erkek cıkmış ama testıslerı bıraz kucukmuş ve yukarıdaymış ondan dolayı bıturlu yorum yapılamamış doğum sonrası ufak bı operasyonla o sorun halledılmış drunada dersen detaylıda bıle anlşılamadı dıe daha ayrıntılı ıncelenbılıyomuş tatlım
hadı gel bıde benım dr uma gidelımmı tatlım

benim annem 3 ü 10 ile çarp o kadar alırmışş hamileliklerindee ay Allahım nolur 18 kg yu geçmimm

mounsun cnm cnm bak 1.5 kg almısım haha 2.sıraya yerleşcem he söleyım sana muck
benım bebış ters moda gırmış artık ayaklarını ustunde duruyo ebenım oğlum

valla kuzucum eğer cumartesi ali beyden de tatmin edici bir cevap alamassam gideriz çok dert etmek istemiyorum haftada bir ultrasona girmiş olmak da istemiyorum ya zarar verirsem bebeğime diye korkuyorum

Selam kızlar bizim hamilelik şekerimiz çıktı şekre ölçüm cihazı verdiler günde 4 kere ölçüm yapacağız, ayrıca diyet verdiler...hem bebek 1 hafta geride hemde diyet ben ne yapacağım biliniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…