2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ne güzel esram ohh afiyetle yiyin yarasın sana da kızına da..
benimde annem uzak ama sagolsun aynı ilgiyi kayınvalideciğimden görüyorum..

o gerilme olayı bende de başladı , bu çatlama sinyali mi yani ?
hatta bende şüphelendim dedim aşkım bi incele benim karnımı,
göremedigim yerlerde çatlak oluşumu var mı die hiç bişicik yok henüz
dün itinayla baktık aşkımla..

bugün iftara davetliyiz çok mutluyum bu ramazan ilk iftarı ben hazırlamıycam....hazır yemeğimde yoktu süper denk geldi valla...

ne güzel afiyet olsun canım iyi denk gelmiş..

biz 2 akşam şirketin iftar yemeğine davetliyim kuzum yırttım

sağol bi tanemm Bübchen yeni doğan serisi

ohhhh ohhhh gidin gezin yiyin afiyet olsun oğluşunla sanaaa..

maşallah canım

waowwwwww

18 mi sınır koydun canım.. şuanki aldığın kilodan bir iki kilo daha azını sınır koy bence.

şuan 9.5 aldım 2.5 kilo alsam bu ay 11 kilo olur 6. ay bitiminde 3 ay kalır geriye inşAllah her ay 2-2.5 alsam canım 18 kg oluyor

Son düzenleme:
Selam kızlar bizim hamilelik şekerimiz çıktı şekre ölçüm cihazı verdiler günde 4 kere ölçüm yapacağız, ayrıca diyet verdiler...hem bebek 1 hafta geride hemde diyet ben ne yapacağım biliniyorum

geçmiş olsun canım değerlerin nasıl inşallah tez zamanda geçer sende kurtulursun

Selam kızlar bizim hamilelik şekerimiz çıktı şekre ölçüm cihazı verdiler günde 4 kere ölçüm yapacağız, ayrıca diyet verdiler...hem bebek 1 hafta geride hemde diyet ben ne yapacağım biliniyorum

canım bebeğin 1 hafta geride olması büyük bir problem değil sıkma canını...

burda bir çok kişide şeker çıktı... makalelerden okuduğum kadarıyla şekeri yüksek hamilelerin %70inin şekeri diyetle aşağı çekilebiliyomuş. sen dikkat et diyetine. meyve yerken bile çok dikkat et.

canım gözün aydın, sonuçların güzel çıkmış oğlununda maşallah kilosu çok iyi canım. pekte yakışıklı olacak belli etmiş kendini

moonsun canım sen normal çalışmana devam et, izin hakkını kazan, zaten o ara çıkaramaz, izinden gel çık. paranıda almış olursun. zaten planın bu şekilde değil miydi? neden bu kadar taktın kafaya, patronlar böyledir, çalışan olarak kim olduğunun önemi yok, sadece çıkar düşünürler, o anlamış demek niyetin olmadığını ki o kişiye sormuş emin olmak istemiş, işini garantiye alımak istiyor çok normal.

kızlar bebek odalarına bakıyosunuz bugun haaaa

ben bebek odası yapmıcam ama yapıcak olsam kesınlıkle burdan almayı dusunurdum kullanıslı gıbıme geldı daha önce de paylasmıstım lınkı

BEBEGO | Bebego

canım benim çok geçmiş olsun... ama diyeti bebek olduğunu düşünerek ayarlarlar sanırım

doğum sonrası korseyi de sorsana kuzum

çocuk doktoru korseden çok anlamaz ama eltime sorarım onu aile hekimi o, canım bilgisi varsa mutlaka söyler:)

gerilip te nemsiz kalırsa çatlama ihtimali yükseliyor canım...

kayınvalidemin yemeklerini hiç sevmem.. eşim de sevmez. iyi ki annem yanımda o yüzden

şuan 9.5 aldım 2.5 kilo alsam bu ay 11 kilo olur 6. ay bitiminde 3 ay kalır geriye inşAllah her ay 2-2.5 alsam canım 18 kg oluyor

ben seni 6,5 aylık düye düşünüyorum nedense her aya 1,5 kg ver kuzum. zaten son ayda kilo almıcaz büyük ihtimalle.

canım nasıl 100 mg yüksek mi çıktı....ne cihazı ne ölçümü hele bi anlat daha biz 100 yaptırıcaz....

ay keşkeee şekercim ben mniğim ya size göre 5.5 aylık olduk

son ayda birden bbebek kilo alırmış şekerim daha çok almazmıyız yaa:26:

canım hoşgeldin, geçmiş olsun. bebeğin geride oluşunu hiç kafaya takma, nasılsa güzel beslenince düzelecek. hamilelik şekerine çok üzülmüştüm ama şimdi düşünüyorumda onun sayesinde çok daha iyi beslenmeye başladım. sende böyle düşün arkadaşım. bebeğine faydalı besleneceksin ve kiloyu sadece o alacak. Allah beterinden saklasın. aşılmayacak sıkıntılar değil bunlar canım

valla kuzucum eğer cumartesi ali beyden de tatmin edici bir cevap alamassam gideriz çok dert etmek istemiyorum haftada bir ultrasona girmiş olmak da istemiyorum ya zarar verirsem bebeğime diye korkuyorum

aslında haklısın cnm benım sık gırmek ıyı olmayabılır ama dr una belırtırsın en azından detaylıda böle dedı dıye onunda yapacak bı yorumu olabılır ama benım drumda dedı can sıkıcı anne ıcın belırsızlık dıye ay bakalım cts ne dıcek cnm dr un

yeterrrr demesinler de

demezler baya bir gülerler ne kadar ince eleyip sık dokuyon diye ama hiç şikayet etmezler saolsunlar ikisini de çok seviyorum :)

korseyide gecen yıl doğum yapan bir arkadaşıma sordum sezeryan olmasına ramen kullandım ama 1 ay sonra başladım dedi... faydası oluyor ama unutma ki karnının içi iyice genişlemiş olduğundan orada bir boşluk hep var dedi... ben alırım büyük ihtimalle havalarda soğuk olacak takılır işimize yarar...

düne göre iyiyim dün çok canım sıkıldı ama sonra düşündüm saçmalıyorum ya sağlığı ile ilgili bir sıkıntı olsaydı o zaman ne yapacaktım varsın cinsiyeti belli olmasın takmıyorum :)

cnm benım cok cok teşekkur edrım

Canım geçmiş olsun.. Bebek için üzülme sakın o toparlar kendini.. Bence diyetle senin şekerinde düşer.. Sıcakların etkiside olabilirmi acaba bu şeker ölçümlerine.. Çünkü birçok kişide çıktı :44::44:

ay keşkeee şekercim ben mniğim ya size göre 5.5 aylık olduk

son ayda birden bbebek kilo alırmış şekerim daha çok almazmıyız yaa:26:

minik aysun
yok canım son ayda pek alınmıyomuş... sonra sana bilimsel yazısını gönderirim. çıkıcam çünkü :)

medikal korse almak lazımmış bir de.

kızlar biz çıktık. Allaha emanet olunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…