yok pişik kremini bepanthene kullanmayı düşünüyorum bugün hepsini netleştireceğim amcasıyla:)
çok şükür yemek derdim yok yaaaa
anneciğim herşeyi hazırlıyo yapıyo sağolsun...
canım dün yemekten sonra karnım öyle çok gerildi ki... dedim acil yağlanmalıyımönce dalanın zeytinyağlı losyonunu sürdüm, yarım saat snra tekrar sürdüm... baktım hemen emiliyo vücudumda zeytinyağı ile acıbadem yağını karıştırıp sürdüm... ilk kez bu kadar gerildi karnım. geliyorum diye sinyal veriyo çatlaklar sanırım
bugün iftara davetliyiz çok mutluyum bu ramazan ilk iftarı ben hazırlamıycam....hazır yemeğimde yoktu süper denk geldi valla...
biz 2 akşam şirketin iftar yemeğine davetliyim kuzum yırttım
sağol bi tanemm Bübchen yeni doğan serisi
biz geldık kızlar şekerımız aclık 97 tokluk 131 cok guzel dede dr umuz aras ımız 800 gr olmuş ama boyunu unuttu sormayı ve gecen ay 7 kg alan ben bu ayı 1.5 kg ile kapatmışım cok mutluyum en mutluyum oğlumuz ırı gözlu dolgun dudaklı masum yuzluymuş haha dr umuzun yorumları bunlar
beysal ın durumundan da bahsettım ama kendı yok heralde gelncede yazarım artık arkadaşıma
waowwwwww
18 mi sınır koydun canım.. şuanki aldığın kilodan bir iki kilo daha azını sınır koy bence.
Selam kızlar bizim hamilelik şekerimiz çıktı şekre ölçüm cihazı verdiler günde 4 kere ölçüm yapacağız, ayrıca diyet verdiler...hem bebek 1 hafta geride hemde diyet ben ne yapacağım biliniyorum
Selam kızlar bizim hamilelik şekerimiz çıktı şekre ölçüm cihazı verdiler günde 4 kere ölçüm yapacağız, ayrıca diyet verdiler...hem bebek 1 hafta geride hemde diyet ben ne yapacağım biliniyorum
biz geldık kızlar şekerımız aclık 97 tokluk 131 cok guzel dede dr umuz aras ımız 800 gr olmuş ama boyunu unuttu sormayı ve gecen ay 7 kg alan ben bu ayı 1.5 kg ile kapatmışım cok mutluyum en mutluyum oğlumuz ırı gözlu dolgun dudaklı masum yuzluymuş haha dr umuzun yorumları bunlar
beysal ın durumundan da bahsettım ama kendı yok heralde gelncede yazarım artık arkadaşıma
mounsun cnm cnm bak 1.5 kg almısım haha 2.sıraya yerleşcem he söleyım sana muck
benım bebış ters moda gırmış artık ayaklarını ustunde duruyo ebenım oğlum
doğum sonrası korseyi de sorsana kuzum
ne güzel esram ohh afiyetle yiyin yarasın sana da kızına da..
benimde annem uzak ama sagolsun aynı ilgiyi kayınvalideciğimden görüyorum..
o gerilme olayı bende de başladı , bu çatlama sinyali mi yani ?
hatta bende şüphelendim dedim aşkım bi incele benim karnımı,
göremedigim yerlerde çatlak oluşumu var mı die hiç bişicik yok henüz
dün itinayla baktık aşkımla..
şuan 9.5 aldım 2.5 kilo alsam bu ay 11 kilo olur 6. ay bitiminde 3 ay kalır geriye inşAllah her ay 2-2.5 alsam canım 18 kg oluyor
canım benim çok geçmiş olsun... ama diyeti bebek olduğunu düşünerek ayarlarlar sanırım
çocuk doktoru korseden çok anlamaz ama eltime sorarım onu aile hekimi o,canım bilgisi varsa mutlaka söyler:)
gerilip te nemsiz kalırsa çatlama ihtimali yükseliyor canım...
kayınvalidemin yemeklerini hiç sevmem.. eşim de sevmez. iyi ki annem yanımda o yüzden
ben seni 6,5 aylık düye düşünüyorum nedenseher aya 1,5 kg ver kuzum. zaten son ayda kilo almıcaz büyük ihtimalle.
valla kuzucum eğer cumartesi ali beyden de tatmin edici bir cevap alamassam gideriz çok dert etmek istemiyorum haftada bir ultrasona girmiş olmak da istemiyorum ya zarar verirsem bebeğime diye korkuyorum
yeterrrr demesinler de
aslında haklısın cnm benım sık gırmek ıyı olmayabılır ama dr una belırtırsın en azından detaylıda böle dedı dıye onunda yapacak bı yorumu olabılır ama benım drumda dedı can sıkıcı anne ıcın belırsızlık dıye ay bakalım cts ne dıcek cnm dr un
canım gözün aydın, sonuçların güzel çıkmışoğlununda maşallah kilosu çok iyi canım. pekte yakışıklı olacak belli etmiş kendini
moonsun canım sen normal çalışmana devam et, izin hakkını kazan, zaten o ara çıkaramaz, izinden gel çık. paranıda almış olursun. zaten planın bu şekilde değil miydi? neden bu kadar taktın kafaya, patronlar böyledir, çalışan olarak kim olduğunun önemi yok, sadece çıkar düşünürler, o anlamış demek niyetin olmadığını ki o kişiye sormuş emin olmak istemiş, işini garantiye alımak istiyor çok normal.
ay keşkeeeşekercim ben mniğim ya size göre 5.5 aylık olduk
son ayda birden bbebek kilo alırmış şekerim daha çok almazmıyız yaa:26:
demezler baya bir gülerler ne kadar ince eleyip sık dokuyon diye ama hiç şikayet etmezler saolsunlar ikisini de çok seviyorum :)
korseyide gecen yıl doğum yapan bir arkadaşıma sordum sezeryan olmasına ramen kullandım ama 1 ay sonra başladım dedi... faydası oluyor ama unutma ki karnının içi iyice genişlemiş olduğundan orada bir boşluk hep var dedi... ben alırım büyük ihtimalle havalarda soğuk olacak takılır işimize yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?