bende mumkunse 3. sırada olayım nolurrrtebrikler nasıl başardın
Selam kızlar bizim hamilelik şekerimiz çıktı şekre ölçüm cihazı verdiler günde 4 kere ölçüm yapacağız, ayrıca diyet verdiler...hem bebek 1 hafta geride hemde diyet ben ne yapacağım biliniyorum
şuan 9.5 aldım 2.5 kilo alsam bu ay 11 kilo olur 6. ay bitiminde 3 ay kalır geriye inşAllah her ay 2-2.5 alsam canım 18 kg oluyor
canım benim çok geçmiş olsun... ama diyeti bebek olduğunu düşünerek ayarlarlar sanırım
çocuk doktoru korseden çok anlamaz ama eltime sorarım onu aile hekimi o,canım bilgisi varsa mutlaka söyler:)
gerilip te nemsiz kalırsa çatlama ihtimali yükseliyor canım...
kayınvalidemin yemeklerini hiç sevmem.. eşim de sevmez. iyi ki annem yanımda o yüzden
ben seni 6,5 aylık düye düşünüyorum nedenseher aya 1,5 kg ver kuzum. zaten son ayda kilo almıcaz büyük ihtimalle.
düne göre iyiyim dün çok canım sıkıldı ama sonra düşündüm saçmalıyorum ya sağlığı ile ilgili bir sıkıntı olsaydı o zaman ne yapacaktım varsın cinsiyeti belli olmasın takmıyorum :)
ne güzel esram ohh afiyetle yiyin yarasın sana da kızına da..
benimde annem uzak ama sagolsun aynı ilgiyi kayınvalideciğimden görüyorum..
o gerilme olayı bende de başladı , bu çatlama sinyali mi yani ?
hatta bende şüphelendim dedim aşkım bi incele benim karnımı,
göremedigim yerlerde çatlak oluşumu var mı die hiç bişicik yok henüz
dün itinayla baktık aşkımla..
ne güzel afiyet olsun canım iyi denk gelmiş..
ohhhh ohhhh gidin gezin yiyin afiyet olsun oğluşunla sanaaa..
maşallah canım
geçmiş olsun canım değerlerin nasıl inşallah tez zamanda geçer sende kurtulursun
Diyet aslında güzel yani ben okadar yemiyorum normalde o nedenle kızım geri kaldı zaten esracım 5. ay ve 6.ay toplam 1,500 kilo almış gözüküyorum.meyve az tatlı hiç yok (Allahtan yemiyordum).canım bebeğin 1 hafta geride olması büyük bir problem değil sıkma canını...
burda bir çok kişide şeker çıktı... makalelerden okuduğum kadarıyla şekeri yüksek hamilelerin %70inin şekeri diyetle aşağı çekilebiliyomuş. sen dikkat et diyetine. meyve yerken bile çok dikkat et.
canım benim çok geçmiş olsun... ama diyeti bebek olduğunu düşünerek ayarlarlar sanırım
çocuk doktoru korseden çok anlamaz ama eltime sorarım onu aile hekimi o,canım bilgisi varsa mutlaka söyler:)
canım nasıl 100 mg yüksek mi çıktı....ne cihazı ne ölçümü hele bi anlat daha biz 100 yaptırıcaz....
canım hoşgeldin, geçmiş olsun. bebeğin geride oluşunu hiç kafaya takma, nasılsa güzel beslenince düzelecek. hamilelik şekerine çok üzülmüştüm ama şimdi düşünüyorumda onun sayesinde çok daha iyi beslenmeye başladım. sende böyle düşün arkadaşım. bebeğine faydalı besleneceksin ve kiloyu sadece o alacak. Allah beterinden saklasın. aşılmayacak sıkıntılar değil bunlar canım
Canım geçmiş olsun.. Bebek için üzülme sakın o toparlar kendini.. Bence diyetle senin şekerinde düşer.. Sıcakların etkiside olabilirmi acaba bu şeker ölçümlerine.. Çünkü birçok kişide çıktı :44::44:
canım benim cok geçmiş olsun.. diyetine uyup yediklerine dikkat edersen düzelir diye düşünüyorum..
bebegin gelişimi 1 haftalık farkı cok kafana takma derim 1 hafta geride ileride olabiliyor..
sen kendini strese sokma, ve doktorun dediklerini uygula hersey normale döneceketir..
9,5 kilo mu aldın
nasıl becerdin hatun bravooo bende arkandan gelirim heralde 26 hafta 4,5-5 kilo arası aldım
ama iştahım acılmaya başlıoo yok mu caresiiii.. ?
canım edindiğin bilgileri bizimle paylaş olur mu ?
aaaa nedenkineeee
bende cok severim tam tersi hatta annemin yemeklerinden daha cok alıştım
cünkü hep kayınvalidem beslio bizi
neyse annecigin yanında cokta sorun degil
canım benim cok geçmiş olsun.. diyetine uyup yediklerine dikkat edersen düzelir diye düşünüyorum..
bebegin gelişimi 1 haftalık farkı cok kafana takma derim 1 hafta geride ileride olabiliyor..
sen kendini strese sokma, ve doktorun dediklerini uygula hersey normale döneceketir..
]
sağol tatlım bebım dunde resımlerına baktım çok kyıflıydı bızde yaren 5 6 aylık bebekken gıtmıştık sarımsaklıda kalmış gezmıştık ayvalık falan cok keyıflıydı kuzumda uzmemıştı hıc bızı
Canım teşekkür ederim 60.dak 195 120dak.174 çıktı.
Diyet aslında güzel yani ben okadar yemiyorum normalde o nedenle kızım geri kaldı zaten esracım 5. ay ve 6.ay toplam 1,500 kilo almış gözüküyorum.meyve az tatlı hiç yok (Allahtan yemiyordum).
Öyle verdiler canım bebeki düşünerek.
75 mg verildi sıvıyı içtim 1 saat sonra kan verildi sonra 1 saat aha bekleyip yine kan verdim.60.dak 195 120dak.174 çıktı sınır 115 olmalıymış.Şeker ölçüm cihazı yazıldı her gün 4 defa ölçüm yapıp not edip haftaya doktora göstereceğim.
Canım arkadaşım saol bitanem dediğin gibi bu diyete uysam hiç sorun kalmaz belkide kızım için hayırlısı bu..
Saol canım olabilir sıcakların etkisi bebeğim toparlasın artık şekerin üstesinden gelirim ben.
ben 21 haftamdayken dogum kanamam oldu dra gıttık plesanta preva dedı ve dogum kanalımda 6 mm acıklık oldugunu soledı sımdılık rapor vermıcem calısmaya devam dedı ama yıne kanama olursa vercem dedı ustunden 2 hafta gectı olmadı cok sukur ve kaynanam bana dogru duzgun sormadı bıle ne varmıs dıe eltım bu hafta 40. haftasında esım hergun arayıp soruo onları ne oldu ne zaman dogum dr ne dedı dıe banada gelmıs eltımın dogum kanalı acıklıgının 2 cm oldugunu soluo kaynanam demıs bunlar bı kayına solenırmı ben calıstıgım halde kımse sormuo bole bı rıskım varken ama onun kırkıncı haftasındakı acıklık dıllere destan oluo benmı yanlıs dusunuorum sızce
teşekkür ederim canım benim evet cok keyif aldıkk cok mutlu ayrıldık ayvalıktan
bebeginle 5-6 aylıkken tatil nasıl oldu peki ? nasıl gecti ?
bende seneye bebegimle bir tatil düşünüyorum nasıl olur hiç bi fikrim yok
düşüncelerim arasında kayınvalidecigim ve kayınpederimle tatile gitmekte var
hem onlar cocukla da ilgilenirler hem ailece tatil yapmış oluruz
böyle böyle planlar dönüp duruo kafamdaa
bakalım bebiş dogsunda nasıl bir hayat bekliyor bizi:44:
ben 21 haftamdayken dogum kanamam oldu dra gıttık plesanta preva dedı ve dogum kanalımda 6 mm acıklık oldugunu soledı sımdılık rapor vermıcem calısmaya devam dedı ama yıne kanama olursa vercem dedı ustunden 2 hafta gectı olmadı cok sukur ve kaynanam bana dogru duzgun sormadı bıle ne varmıs dıe eltım bu hafta 40. haftasında esım hergun arayıp soruo onları ne oldu ne zaman dogum dr ne dedı dıe banada gelmıs eltımın dogum kanalı acıklıgının 2 cm oldugunu soluo kaynanam demıs bunlar bı kayına solenırmı ben calıstıgım halde kımse sormuo bole bı rıskım varken ama onun kırkıncı haftasındakı acıklık dıllere destan oluo benmı yanlıs dusunuorum sızce
bende trafik dolayısıyla 2 gün annemde misafirim.. Benimde iftar derdim yok
Selam kızlar bizim hamilelik şekerimiz çıktı şekre ölçüm cihazı verdiler günde 4 kere ölçüm yapacağız, ayrıca diyet verdiler...hem bebek 1 hafta geride hemde diyet ben ne yapacağım biliniyorum
ne güzel esram ohh afiyetle yiyin yarasın sana da kızına da..
benimde annem uzak ama sagolsun aynı ilgiyi kayınvalideciğimden görüyorum..
o gerilme olayı bende de başladı , bu çatlama sinyali mi yani ?
hatta bende şüphelendim dedim aşkım bi incele benim karnımı,
göremedigim yerlerde çatlak oluşumu var mı die hiç bişicik yok henüz
dün itinayla baktık aşkımla..
ne güzel afiyet olsun canım iyi denk gelmiş..
ohhhh ohhhh gidin gezin yiyin afiyet olsun oğluşunla sanaaa..
maşallah canım
kızlar buda bneım dr un tabırıyle asum yuzlu oğlum gercı 3 4 booyutlu degıl ama yınede fena cıkmamışEki Görüntüle 472759
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?