2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende mumkunse 3. sırada olayım nolurrr tebrikler nasıl başardın

haha olmaz olmaz işte ben 2.cı sen 1.cı haha
cnm valla öle dr un bahsettıgı gıbı cok ta dıkkat etmedım gecen ay ne yedımse öle yedım ama sadece elevıtı bıraktım bılmıyoru öncekı ay coku yemıştım ama bana göre aynı elevıt ıcıın dr kg yapıyo dedı

emeki ...

diyette protein sebze ağırlıklı besleneceksın....ve protein alımı bebeğin kilo almasını sağlamazmı ki faydalı şeyler sonuçta....diyette zararlı şeyler yasak sadece canımız çekecek doğuma kadar...bebeğin bence güzel gelişecek sende gereksiz yere kılo almayacaksın....

Selam kızlar bizim hamilelik şekerimiz çıktı şekre ölçüm cihazı verdiler günde 4 kere ölçüm yapacağız, ayrıca diyet verdiler...hem bebek 1 hafta geride hemde diyet ben ne yapacağım biliniyorum

canım benim cok geçmiş olsun.. diyetine uyup yediklerine dikkat edersen düzelir diye düşünüyorum..
bebegin gelişimi 1 haftalık farkı cok kafana takma derim 1 hafta geride ileride olabiliyor..
sen kendini strese sokma, ve doktorun dediklerini uygula hersey normale döneceketir..

şuan 9.5 aldım 2.5 kilo alsam bu ay 11 kilo olur 6. ay bitiminde 3 ay kalır geriye inşAllah her ay 2-2.5 alsam canım 18 kg oluyor

9,5 kilo mu aldın
nasıl becerdin hatun bravooo bende arkandan gelirim heralde 26 hafta 4,5-5 kilo arası aldım
ama iştahım acılmaya başlıoo yok mu caresiiii.. ?

canım benim çok geçmiş olsun... ama diyeti bebek olduğunu düşünerek ayarlarlar sanırım

çocuk doktoru korseden çok anlamaz ama eltime sorarım onu aile hekimi o, canım bilgisi varsa mutlaka söyler:)

canım edindiğin bilgileri bizimle paylaş olur mu ?

aaaa nedenkineeee
bende cok severim tam tersi hatta annemin yemeklerinden daha cok alıştım
cünkü hep kayınvalidem beslio bizi
neyse annecigin yanında cokta sorun degil

Son düzenleme:

çok doğru söluyosun tatlım benım başka secenek yok zaten dımı ama rabbım sağlık versın yeter sanada bebeişinede cnm

sağol tatlım bebım dunde resımlerına baktım çok kyıflıydı bızde yaren 5 6 aylık bebekken gıtmıştık sarımsaklıda kalmış gezmıştık ayvalık falan cok keyıflıydı kuzumda uzmemıştı hıc bızı

geçmiş olsun canım değerlerin nasıl inşallah tez zamanda geçer sende kurtulursun

Canım teşekkür ederim 60.dak 195 120dak.174 çıktı.
Diyet aslında güzel yani ben okadar yemiyorum normalde o nedenle kızım geri kaldı zaten esracım 5. ay ve 6.ay toplam 1,500 kilo almış gözüküyorum.meyve az tatlı hiç yok (Allahtan yemiyordum).

canım benim çok geçmiş olsun... ama diyeti bebek olduğunu düşünerek ayarlarlar sanırım

çocuk doktoru korseden çok anlamaz ama eltime sorarım onu aile hekimi o, canım bilgisi varsa mutlaka söyler:)

Öyle verdiler canım bebeki düşünerek.

canım nasıl 100 mg yüksek mi çıktı....ne cihazı ne ölçümü hele bi anlat daha biz 100 yaptırıcaz....

75 mg verildi sıvıyı içtim 1 saat sonra kan verildi sonra 1 saat aha bekleyip yine kan verdim.60.dak 195 120dak.174 çıktı sınır 115 olmalıymış.Şeker ölçüm cihazı yazıldı her gün 4 defa ölçüm yapıp not edip haftaya doktora göstereceğim.

Canım arkadaşım saol bitanem dediğin gibi bu diyete uysam hiç sorun kalmaz belkide kızım için hayırlısı bu..

Saol canım olabilir sıcakların etkisi bebeğim toparlasın artık şekerin üstesinden gelirim ben.

canım benim gece yemeğim yoktur 8 den sonra yemek yemem sabah öğlen menulerim normal diyete uygun ama akşam menulerimde cosuyorum çok yiyorum aama dediğim gibi 8 i geçmiyor yediğim saat bilmiyorum alıyorum ama keşkee almasan vücudum cok musait artık doktor direnmıyor metabolizman musait kilo almaaya diyor

Saol canım çok teşekkür ederim, bebeğim düzelsin diğerlerinin üstesinden gelirim ben.

teşekkür ederim canım benim evet cok keyif aldıkk cok mutlu ayrıldık ayvalıktan
bebeginle 5-6 aylıkken tatil nasıl oldu peki ? nasıl gecti ?

bende seneye bebegimle bir tatil düşünüyorum nasıl olur hiç bi fikrim yok
düşüncelerim arasında kayınvalidecigim ve kayınpederimle tatile gitmekte var
hem onlar cocukla da ilgilenirler hem ailece tatil yapmış oluruz
böyle böyle planlar dönüp duruo kafamdaa
bakalım bebiş dogsunda nasıl bir hayat bekliyor bizi:44:

ben 21 haftamdayken dogum kanamam oldu dra gıttık plesanta preva dedı ve dogum kanalımda 6 mm acıklık oldugunu soledı sımdılık rapor vermıcem calısmaya devam dedı ama yıne kanama olursa vercem dedı ustunden 2 hafta gectı olmadı cok sukur ve kaynanam bana dogru duzgun sormadı bıle ne varmıs dıe eltım bu hafta 40. haftasında esım hergun arayıp soruo onları ne oldu ne zaman dogum dr ne dedı dıe banada gelmıs eltımın dogum kanalı acıklıgının 2 cm oldugunu soluo kaynanam demıs bunlar bı kayına solenırmı ben calıstıgım halde kımse sormuo bole bı rıskım varken ama onun kırkıncı haftasındakı acıklık dıllere destan oluo benmı yanlıs dusunuorum sızce

emeki..

cihazla ölçümü nasıl yapıyorsun?

nasıl bi cihaz?

canım keşke bebeğimizle ilgili tüm sıkıntılar, bizim yediklerimizle hareketlerimizle ilgili olsa değil mi? insan bebeği için çoğu şeyden vazgeçebilir, zaten yiyecek olayı en basiti, bazı anneler 9 ay yatmak zorunda kalıyor. çok şükür Allahım. bide bebekte öyle bir sorun oluyor ki sen ne yapsan boş, kuzu kuzu doğmasını bekliyorsun. Allah yavrularımızı korusun.

canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin Rabbim evlatlarımızı bağışlasın

çok haklısın canım ne denebilirki alınganlık yapmıyorsun üstelik ah bu kaynanalar ne diceksin benimkidee daha hiç kendiliğinden beni aramış değil bende aramıcam insan bir arar dimi iyimi kötümü nasıl bu kimin torununu tasıyoruz anlamyorumkiiii

ben maalesef şanslılardan olamadım hayatta hersey burnumdan geldi geliyorda..

cnm benı benımde annemı göturduk ama bebiğim okadar sakındıkı 10 saatlık yolda cokta muttluydu annem otelde bakarım falan dıodu aam hepberabe ındık sahıle falan yanı annem olmasada sorun cıkarmıcaktı bıze yanı bebek oluncada gıt cnm tatıle kısıtlama sakın kendını artık yavrularımızlada zevk almayı ögrencez dımı cnm herşeyden

sen bunları düşünerek bebeğine kötülük yapmış olmazmısın tatlım rahat ol....şu an tek önemli şey senin bebeğin....o senın sevıncınden stresınden herşeyinden etkileniyo....sana haklsıın kızmakta desek neyı değiştireceğiz daha çok üzüleceksin......takma kafana başkalarını....bende gittiğimde bebeğimle ilgili bişey söylüyorum kaynanam atlıyo ordan 4 aylık altımın bebeğiyle ilgili bişey söylüyo,mağazaya gidiyoz ben oğluma bakıyom ayakkabı o diğer torunu kız ona bakıyo.........sallaaaaaaa..........
üzme kendıni....asrın hastalığı stres biliyorsun.....

bende trafik dolayısıyla 2 gün annemde misafirim.. Benimde iftar derdim yok

ohh trafik bahane iftar şahaneee

Selam kızlar bizim hamilelik şekerimiz çıktı şekre ölçüm cihazı verdiler günde 4 kere ölçüm yapacağız, ayrıca diyet verdiler...hem bebek 1 hafta geride hemde diyet ben ne yapacağım biliniyorum

cnm geçmiş olsun üzme kendiniii

sağol bebeğimm sana ve kızınada

kızlar buda bneım dr un tabırıyle asum yuzlu oğlum gercı 3 4 booyutlu degıl ama yınede fena cıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…