kızlar buda bneım dr un tabırıyle asum yuzlu oğlum gercı 3 4 booyutlu degıl ama yınede fena cıkmamışEki Görüntüle 472759
urfada olmak istiyorum((((((((6 gün iziiiiiin varmış
canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin Rabbim evlatlarımızı bağışlasın
çok haklısın canım ne denebilirki alınganlık yapmıyorsun üstelik ah bu kaynanalar ne diceksin benimkidee daha hiç kendiliğinden beni aramış değil bende aramıcam insan bir arar dimi iyimi kötümü nasıl bu kimin torununu tasıyoruz anlamyorumkiiii
ben maalesef şanslılardan olamadım hayatta hersey burnumdan geldi geliyorda..
hakazten masum yüzlü ve cok yakışıklı canım masallah
maşallah aras beyeee
maşallah aras beyeee
ben 21 haftamdayken dogum kanamam oldu dra gıttık plesanta preva dedı ve dogum kanalımda 6 mm acıklık oldugunu soledı sımdılık rapor vermıcem calısmaya devam dedı ama yıne kanama olursa vercem dedı ustunden 2 hafta gectı olmadı cok sukur ve kaynanam bana dogru duzgun sormadı bıle ne varmıs dıe eltım bu hafta 40. haftasında esım hergun arayıp soruo onları ne oldu ne zaman dogum dr ne dedı dıe banada gelmıs eltımın dogum kanalı acıklıgının 2 cm oldugunu soluo kaynanam demıs bunlar bı kayına solenırmı ben calıstıgım halde kımse sormuo bole bı rıskım varken ama onun kırkıncı haftasındakı acıklık dıllere destan oluo benmı yanlıs dusunuorum sızce
kızlar buda bneım dr un tabırıyle asum yuzlu oğlum gercı 3 4 booyutlu degıl ama yınede fena cıkmamışEki Görüntüle 472759
ben aramıorum canım zaten ben azcık bahsetsem ılgısını bıle cekmıo hemen oburunden bahsedıo ama oburunun ustune o kadar tıtrıyorkı anlatamam benım zoruma gıden zaten onunla yeterı kadar ılgılenen var esımın hergun arayıp durumu sorması ne oldu dr ne dedı kaynanamda tabı tum detaylarıyla anlatıo bana gelıncede basımdan 2 kanama gecmesıne ragmen tedavıyle olmasına ragmen bana bır kere bıle sormaması evet bazı ınsanlar gercekten hayata sanslı gelıo cok saglıklı bı gebelık gecırmesıne ragmen onunkı anlata anlata bıtmıo sankı bızımkı torun degıl
maşallah aras beyeee
sen bunları düşünerek bebeğine kötülük yapmış olmazmısın tatlım rahat ol....şu an tek önemli şey senin bebeğin....o senın sevıncınden stresınden herşeyinden etkileniyo....sana haklsıın kızmakta desek neyı değiştireceğiz daha çok üzüleceksin......takma kafana başkalarını....bende gittiğimde bebeğimle ilgili bişey söylüyorum kaynanam atlıyo ordan 4 aylık altımın bebeğiyle ilgili bişey söylüyo,mağazaya gidiyoz ben oğluma bakıyom ayakkabı o diğer torunu kız ona bakıyo.........sallaaaaaaa..........
üzme kendıni....asrın hastalığı stres biliyorsun.....
minik aysun
yok canım son ayda pek alınmıyomuş... sonra sana bilimsel yazısını gönderirim. çıkıcam çünkü :)
medikal korse almak lazımmış bir de.
kızlar biz çıktık. Allaha emanet olunuz
canım benim cok geçmiş olsun.. diyetine uyup yediklerine dikkat edersen düzelir diye düşünüyorum..
bebegin gelişimi 1 haftalık farkı cok kafana takma derim 1 hafta geride ileride olabiliyor..
sen kendini strese sokma, ve doktorun dediklerini uygula hersey normale döneceketir..
9,5 kilo mu aldın
nasıl becerdin hatun bravooo bende arkandan gelirim heralde 26 hafta 4,5-5 kilo arası aldım
ama iştahım acılmaya başlıoo yok mu caresiiii.. ?
canım edindiğin bilgileri bizimle paylaş olur mu ?
aaaa nedenkineeee
bende cok severim tam tersi hatta annemin yemeklerinden daha cok alıştım
cünkü hep kayınvalidem beslio bizi
neyse annecigin yanında cokta sorun degil
Canım teşekkür ederim 60.dak 195 120dak.174 çıktı.
Diyet aslında güzel yani ben okadar yemiyorum normalde o nedenle kızım geri kaldı zaten esracım 5. ay ve 6.ay toplam 1,500 kilo almış gözüküyorum.meyve az tatlı hiç yok (Allahtan yemiyordum).
Öyle verdiler canım bebeki düşünerek.
75 mg verildi sıvıyı içtim 1 saat sonra kan verildi sonra 1 saat aha bekleyip yine kan verdim.60.dak 195 120dak.174 çıktı sınır 115 olmalıymış.Şeker ölçüm cihazı yazıldı her gün 4 defa ölçüm yapıp not edip haftaya doktora göstereceğim.
Canım arkadaşım saol bitanem dediğin gibi bu diyete uysam hiç sorun kalmaz belkide kızım için hayırlısı bu..
Saol canım olabilir sıcakların etkisi bebeğim toparlasın artık şekerin üstesinden gelirim ben.
canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin Rabbim evlatlarımızı bağışlasın
çok haklısın canım ne denebilirki alınganlık yapmıyorsun üstelik ah bu kaynanalar ne diceksin benimkidee daha hiç kendiliğinden beni aramış değil bende aramıcam insan bir arar dimi iyimi kötümü nasıl bu kimin torununu tasıyoruz anlamyorumkiiii
ben maalesef şanslılardan olamadım hayatta hersey burnumdan geldi geliyorda..
canım sana çok geçmiş olsun. kaynananı takma bırak onlar eltinin açıklığı ile uğraşsınlar, belli var bir ayrımcılık. ben okurken utandım canım, o onun ayıbı ki sağa sola anlatıyor.
ayyy çok tatlı ya, maşallah canımbaya masum kız bu :))) kızlar kandırmasın oğluşunu
elbette kuzum bizler için özel olanlar var onlardan...
tabi ki paylaşırım kuzum:) her zaman paylaşıyorum meraklanma sen:)
takma kafana takarsan bu sefer daha kötü olur akışına bırak biraz annelerimiz nasıl doğurmuş abartmayayım de geç :)
isyan etme bebeğim nolur... lütfen..
maşallah Allah bağışlasın pek güzel bir bebek...
canlarım çıkıyorum ben iyi akşamlar:)
takma kafana takarsan bu sefer daha kötü olur akışına bırak biraz annelerimiz nasıl doğurmuş abartmayayım de geç :)
sağol cnm benım tatlım ne sorcam sana altınovada nasıl usg cıhazı bızım sıyah beyaz nostaljık 3 4 boyutlu değil ısterdım olmasını ama dr dan sebep değişemıyrouzda
yok canım benim doktorunda nostalji :) ali beye o yüzden gidiyorum 4 boyutlu ve renkli harika gözüküyor valla muayne ücreti 50 tl ikinciyede ücretsiz gidiyorsun gel seni ben oraya götüreyim
neyse kızlar ben kaçıyorum dua edin bayılmadan atlatıyım misafirlerimi seviyoruz sizi
emeki ...
diyette protein sebze ağırlıklı besleneceksın....ve protein alımı bebeğin kilo almasını sağlamazmı ki faydalı şeyler sonuçta....diyette zararlı şeyler yasak sadece canımız çekecek doğuma kadar...bebeğin bence güzel gelişecek sende gereksiz yere kılo almayacaksın....
Canım geçmiş olsun.. Bebek için üzülme sakın o toparlar kendini.. Bence diyetle senin şekerinde düşer.. Sıcakların etkiside olabilirmi acaba bu şeker ölçümlerine.. Çünkü birçok kişide çıktı :44::44:
emeki..
cihazla ölçümü nasıl yapıyorsun?
nasıl bi cihaz?
haha hep erkeklermı kandırcak dımı canım kandırsınlar ben onlardn taraf
canım keşke bebeğimizle ilgili tüm sıkıntılar, bizim yediklerimizle hareketlerimizle ilgili olsa değil mi? insan bebeği için çoğu şeyden vazgeçebilir, zaten yiyecek olayı en basiti, bazı anneler 9 ay yatmak zorunda kalıyor. çok şükür Allahım. bide bebekte öyle bir sorun oluyor ki sen ne yapsan boş, kuzu kuzu doğmasını bekliyorsun. Allah yavrularımızı korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?