2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben aramıorum canım zaten ben azcık bahsetsem ılgısını bıle cekmıo hemen oburunden bahsedıo ama oburunun ustune o kadar tıtrıyorkı anlatamam benım zoruma gıden zaten onunla yeterı kadar ılgılenen var esımın hergun arayıp durumu sorması ne oldu dr ne dedı kaynanamda tabı tum detaylarıyla anlatıo bana gelıncede basımdan 2 kanama gecmesıne ragmen tedavıyle olmasına ragmen bana bır kere bıle sormaması evet bazı ınsanlar gercekten hayata sanslı gelıo cok saglıklı bı gebelık gecırmesıne ragmen onunkı anlata anlata bıtmıo sankı bızımkı torun degıl

canım sana çok geçmiş olsun. kaynananı takma bırak onlar eltinin açıklığı ile uğraşsınlar, belli var bir ayrımcılık. ben okurken utandım canım, o onun ayıbı ki sağa sola anlatıyor.

kızlar buda bneım dr un tabırıyle asum yuzlu oğlum gercı 3 4 booyutlu degıl ama yınede fena cıkmamışEki Görüntüle 472759

ayyy çok tatlı ya, maşallah canım baya masum kız bu :))) kızlar kandırmasın oğluşunu

günah canım yapılan boşver Allaha havale et ben öyle yaptım... Allah buyuk en buyuk darbeyi o ççok güvendiklerinden yerler merak etme sen canını da sıkma bebeğin daha önemli

ay bıtek bende degılmıs yanı ama ınsana kendını degersız hıssettırıolar uzuluorum ne yalan soleyım oburune 4 aylıkken herseyını dızdı bana cop almadı daha bana da dıokı sen bakıomusun bebege bıseler bebegm hayırlısıyla gelsınde hıcbıselerıne ıhtıyacım yok destegın ıcın saol balım:)

elbette kuzum bizler için özel olanlar var onlardan...

tabi ki paylaşırım kuzum:) her zaman paylaşıyorum meraklanma sen:)

takma kafana takarsan bu sefer daha kötü olur akışına bırak biraz annelerimiz nasıl doğurmuş abartmayayım de geç :)

isyan etme bebeğim nolur... lütfen..

kızlar buda bneım dr un tabırıyle asum yuzlu oğlum gercı 3 4 booyutlu degıl ama yınede fena cıkmamışEki Görüntüle 472759

maşallah Allah bağışlasın pek güzel bir bebek...

canlarım çıkıyorum ben iyi akşamlar:)

haha hep erkeklermı kandırcak dımı canım kandırsınlar ben onlardn taraf

haşa isyan etmek gibi niyetim yok şansızım sadece ii akşamlar bebeğim öptümm

iyi akşamlarrrrrr kuzucuğumm

herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

sağol cnm benım tatlım ne sorcam sana altınovada nasıl usg cıhazı bızım sıyah beyaz nostaljık 3 4 boyutlu değil ısterdım olmasını ama dr dan sebep değişemıyrouzda

yok canım benim doktorunda nostalji :) ali beye o yüzden gidiyorum 4 boyutlu ve renkli harika gözüküyor valla muayne ücreti 50 tl ikinciyede ücretsiz gidiyorsun gel seni ben oraya götüreyim

neyse kızlar ben kaçıyorum dua edin bayılmadan atlatıyım misafirlerimi seviyoruz sizi

sağol cnm benım göruşmak uzere k.i.b

ay cnm cıddımısın sen 50 tl hıcbışey değil yanı muayne başı 25 e gelıyo ben 42 tl verıyorum tek randavuya
ama sanırım 2.dr a gıtmem kafa karışıklıgı olabılır benım ıcın öptum çok
sana kolay gelsın bebem

Canım zaten protein almam lazım, saolun vallahi çok üzgündüm ama rahatladım biraz.

Saol canım çok teşekkür ederim.

emeki..

cihazla ölçümü nasıl yapıyorsun?

nasıl bi cihaz?

parmağını yüzük parmağını alletin içindeki iğne ile deliyorsun sonra ilk kanı akıtıp ikinci kanı makinenin içine yerleştirdiğin çubuğa damlatıyorsun.sonuç 2 dak sonra çıkıyor

Evet galiba çokkk haklısın ben biraz fazla taktım kafaya, insan kendine söz geçiremiyor canım arkadaşım ama Allahım yardım etsin hepsinin üstesinden geleceğim inşallah.Aminnn canım evet onları korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…