2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

esra beni öldüreceksin birgün gülmekten kenya diye diye kadınları kenyaya göndereceksin haaaa konya yaz kız konyaaa bu arada fikir süper ben yarın ankaraya gidiyorum kayınvalidelere bebişim için alışveriş yapmak istiyorum lohusa şerbetini koyacağım bardağına kadar ama bunlar benim herzamanki gibi saadece hayalimde kaalabilir yine çünkü k.validemler 1 parça şey getirmeiler daha çok gücüme giidyor yaaa bi ara müsait olduğumda kenddi anne babamın aalddıklarını ekliycem inş. dolu dolu... anlamadımki bu hevessizlik nedden iğrendirdi kendinden

günaydın kuzular ve anneleri bugün nasılsınız ben çook yorgunum malum akşam ki misafirlerden sonra dinnlenemedim daha :) düşününki sabah arabaya bindim apartmana bakıyorum birden heyecanlandıım aaa aşkım baksana bizim alt komşu taşınmış tülleri perdeleri takmış balkon kapısıda açık diye sonra aşkımın kopardığı kahkaha ile geldim kendime aşkım biz zaten birinci katta oturuyoruz onlar biizm evin perdeleri ve balkonu sonra bi baktım hakkatten ayakta uyuyorum yani kendi evimi tanımayacak kadar

günaydın canlarım nasılsnzzz

biz geldik kzımlaa kafaltı yapıyoruzzz

ya benim çizelge neden hala 22. haftada yaaa:26:

günaydın canımmmm ay yirim seni şirineeeee kafan dönmüş seninnn

onunda benim gibi kafa dönmüş kuzu afiye tolsun kızçenle sanaa

fena olmaz aslında kenyaya gitmeleri
benim annem teyzemler -ananem bile- sürekli bişeyler örüyolar alıyolar... kayınvalidemin ise eli bu işlerei çok yatkın olduğu halde yapmıyor.. neden anlamadım... ağzını aradım ama yok, yapacak gibi değil...

günaydın kuzum. ben de yorgunum... sahura kalktım, annem sevdiğim bişeyi yapmıştı, erkek kardeşim uyandırdı sonra da pek uyuyamadım...
evet sen ayakta uyuyorsun evini tanımayacak hale gelmişsin

günaydın güzel anneler ve biricik melekleri........
nasılsınız bugün.... hava yine bunaltıcııı

burasıda öyle kuzum sanki bir yağmur yağacak gibi ama yok yağmıyor mahvediyor o da nem olarak geri dönüyor

günaydın şekercimmmm afiyet olsunn şimdi o löp löp yağ olmuştur evet yaaa yağmur yağsınnn ya bende afedersiniz cırcır olmuşum yaaa evden 2.5 lt su getirdim cam şişelerleee off çok agır saolsun arkadaşım taşıdı

saol canımmmm sen iyiisin dimi yoruldun kıyamma sana nasıl geçti iftar

canım sabah tartıldım 2 haftada 1.5 kg almışım senin kilo alımı nasıl tartılara çıkamaz oldumm :18:
iftar güzeldi tatlım ama sonucunda davul olmuş ayaklar tutulmuş bir boyun ve uykusuzluk var işte :)
tartı nedirki ben unuttum o aleti bakmıyorum ki

sabah bende yine o nalet cır cır senaryosuna yakalandığımı gördüm neyseki işyerinde şişelerim ve suyum var başladım su mesaisine bende

tartıda nedirrr aa icat mı edilmişş ney insanların kilosunu mu ölçüyor geçin yaaa bende küstüm dee sabah bir tartılayım frenlerim kendimi dedim 1.5 kgg 2 hafta keşke kilo almadan kalsam

sanada geçmiş olsun kuzum cırcır belası

Günaydın canımm.. akşam yoruldun di mi, misafir agırladın ama menün mükemmeldi eminim afiyetle yendi
bu ara bende ayakta uyuom sıcaktan 2 gecedir uyuyamıom cünkü

Günaydınnnnnnn... bizde kahvaltımızı yaptıkkkk odamızın sogumasını beklioz
bu ne sıcaktır yaa
odama bi girdim sıcak boğucu bi ortam hemen klimaya sarıldım

Günaydın kuzucummm.... sıcaklar dışında iyiyiz şükür..

burasıda öyle kuzum sanki bir yağmur yağacak gibi ama yok yağmıyor mahvediyor o da nem olarak geri dönüyor

İstanbulda aynı yagdı yagacak gibi ama yagmıoo nem oranı epey yüksek

Hepinize Günaydınnnnn şekerlerimmmmm

günaydın şirinemmm
22+ yazıyo ya kuzum. ben de bu ayın hemen bitmesini istiyorum ama daha 2 hafta var

çok kötü çokkkk

bak yaaa nasıl moral veriyoooo, sağol

çok yemedim hem kahvaltıyı az yapıcam şimdi dengelicem

ben taşıyamıyorum, burdan damacanadan içiyorum hala :44:

sabah evden erken çıktım biraz 20 dakika siteyi turladım, hava serindi iyi geldi bana.. bundan sonra biraz erken çıkıp yürücem sitenin içinde

Günaydın güzel anneler, inşllah herkes iyidir, hayırlı cumalar.

Dün akşam ayaklarım çok şişmişti, özellikle sol ayağım birazda eşimle dolaşınca ayağım tanınmayacak hale geldi (( eve gittik çok ağırdı, uçuğumda çok sızladı, sonra uyuya kalmışım. ayağım hala ağrıyor ((

günaydın canım, misafir yorar tabi canım, bugün fazla koşturma madem. sabah ki dalgınlığına çok güldüm :)))) sen hergün komşunun evinde yat kalk sonra yeni taşınmış de, oldu mu şimdi

günaydın canım, belki kayınvaliden sana süpriz yapar, iyi kadın ne de olsa :) ohhh afiyet olsun.

aysuncum
günaydın, alıntı yapmıştım gelmemiş. bugün iyisin inşallah. moralin nasıl ? suyu niye evden taşıyorsun canım? kiloyuda takma canım ya hamileyiz herşey serbest.

diğer hamişler günaydın canlarım

günaydınnnlarrr tatlı göbişli anneler

bu sabah bir kaç tane pantolonumu deniyeyim dedim bakalım yukrı çekebiliyormuyum diye nerde anacımmm kalçamın altında kalıyorlar çok moralim bozuldu

günaydınn kuşumm yorgunluktann olmuşştur hehe kıyamam

günaydınn cancazmm, hava aynen sıkıntılı, akşam yine sıcaktan zor uyudum

saol canımmmm sen iyiisin dimi yoruldun kıyamma sana nasıl geçti iftar

canım sabah tartıldım 2 haftada 1.5 kg almışım senin kilo alımı nasıl tartılara çıkamaz oldumm :18:

günaydın balım, aman en iyisi tartılmamak şekerim zaten belli bir kiloyu görünce üstünü görmeye gerek duymucam ben

burda bir abla var, diyorki ben 9. ayın başında 20 kilo aldığımı gördüm ve tartılmayı bıraktım annesi diyormuş gel bakam doğuma gitmeden kaç kilosun tatrılmam diyormus

günaydın kızlar iki günlük raporun ardından geldim aysun bir seni okuyabildim hiç takma kafana KÜÇÜK VADEDE KAYBETTMİŞ GİBİ GÖRÜNEN ŞEYLER BİZE UZUN VADEDE KAZANÇ OLARAK DÖNER. gelelim bana ayaklarım durmadan şişiyordu belimde ağrıyordu bebek sanki daha az kıpırdıyo gibi geldi gece aldı beni bir korku ya bişey oluyorsa bebeğe zor durumdaysa. cumayı bekliyemezdim sabah doktora gittim. ardan girdiğimiz için bekledik durduk sonra ultasaona girdik dr dediki bebek çok hareketli ama yüzünü göstermiyo dedi ben de aman iyi olsunda dedim. dr ewet canı sağolsun dedi. bebeğin midesindeki su miktarı düzelmiş. benim şekerim normal çıktı biraz kansızım. 753 gr mış bebek normal dedi.sonra tansyon kontrolü ve 2 gün rapor verdi şimdi işyerine gelirken bahçede insan kaynaklarının uzmanı beni gördü sen bu halde nasıl gelirsin git iş yeri hekimi rapor versin dedi ama ben almıycam ilerde lazım olur yüzüm olsun.ama ayaklarım şiş ev serin olmazsa ayvayı yemiştim işte böyle özet inşallah sizler iyisinizdir

Son düzenleme:

günaydın appleımmmmm evet yaa bende klimayı açtım şimcikk Allah yardımcımız olsun ne sıcaktır yahuuu

bebeğimm bebeğin resmi olan hamilelik çizelgesi var yaa bilgiler yazıyor ben 22 +1 deyim o ancak 22+3 de 23. haftasındayım oluyor anlam veremiyorum

az ye dengele bakalımm şişkoyum iştee

oo süpeerr yürü canım ne guzel

günaydın burcummm

ben hamd olsun daha iyiyim patron benle konuşmak isteyene kadar konuşmicam isterlerse çıkarsınlar nette bir yerde okudum ne kadar dgru bilemyırum hamile kadını işten cıkarma 4 ay-8 ay arası maaş tazminatına neden olurmuş :26:

canım suyu arııtma cıhazları var ben ilgileniyorum sistemdne dolayı suyu fazla arıtıyor ve su asidik oluyor ph dusuyor içtiğim zaman midem fena oluyor asit seviyesi yukseliyor bende evden erikli su getırıyorum

kilo alıyoruz kuşum yaa senin gibi olamadıkk

günaydın canım. hayırlı cumalar.... geçmiş olsun yaaa masaj yapsaydı eşin krem sürüp, iyi gelirdi belki... sabah benim de karnımın sol alt kısmı çok ağrıdı. ne zamandır böyle ağrı hissetmiyordum... koşa koşa wc ye gittim, ne olur ne olmaz diye gerçi dün çok kötü bi olay yaşadım babam ve küçük kız kardeşim ile ilgili...çok ağladım. o yüzden de olmuş olabilir

günaydın canımm... ayy ben de bi denesem mi yaaa.. çok bozulur mu ki acaba moralim :18: :18: korktum bak şimdi sen böyle deyince 25 kg ile tamamlar o abla heralde hamileliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…