2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarr gunaydınn beysalım gecmıs olsun mısafırlerını atlatmıssınn

esra bosver kaynanan da yapmasın örgu hep annenınkılerı gydırırsın benım ıkısıde yapıyo annemınkılerı begenıom kaynanatörunkını begenmıyom ama mecbur onu da gydırcem annem msnden gösterdı de örduklerını cok tatlılar dı

aysuncum bunye meselesı annem ya salla gtsın artık su kıloları dert etme geldıklerı gıbı gıdecekler nasılsa:)) ıshalsen cok su tuket bacım eve gıdınce de muz felan ye.

esra bugun kıme dua okıcaktık:)) ama dur dua topiğinin ılk sayfasında yazıyo ben bı gıdıp bakım :)) hee kac tane okıcamız da mevcut orda zaten :))

aklımdakılere cvp attım kızlar dıger herkesede kocaman gunaydınn

canım hoşgeldin pipiloşunlaaa

ya bende tartılmıyordumm bir öğreneyim dedim 86.5 dum 88 i gördüm

sanırım yaren haklı 1.sırada ben olucam

hadiya ben dayanamam tartılırım nasıl olsa 6-8 kgsu bugun gıdecek dıye dusunurum

kıyamam sanaaa sizin kilolar yine normal seviyede ben beysalım napalım

canım hoşgeldin

saol kuzum haklısın

umarım hayırlısı olur hakkımda

bebeğin iyi olmasına sevindim canımm maşAllah pipiloş 753 gram olmuşş onun 3 gramını yesinleerrrr

merwecik günaydın bacımm

haklısın anacımdaaa ibre 95 i geçmese bari doğumda 80 kusur kiloyla doğumdan çıkmaya razıyım

zayıflama topiğinde veririz anacım Allahın izniyleee

27 Temmuz Annesininbirtanesi (Hilal) Bulemsu (Fatma)

bu hafta dua sıramız hilalcim ve fatmadaa evet kızlar dileklerinizi yazın lütfen

canım günaydın... ya sana rapor vermişler sen kalkmış ilerde yüzüm olsun diye işe mi geliyosun???? canım iyi misin sen? ilerde de bi sorun olursa alıcaksın elbet... zevkinden değil bu sonuçta. git al raporunu evine git dinlendir ayaklarını lütfen... daha kötü olursun sonra.

valla sabah tartıda görünce kendimi şok oldum, dengelemiş gibi durmuyorum henüz o yüzden bu ayın hemen bitmesini istiyorum

canım günaydın.. yapmazsa yapmasın da o kadar meraklı görünüyoki bebek doğacağı için, anlam veremedim bişey yapmamasına o yüzden
valla ben de bilmyiorum topice bakıp yaz buraya da istersen

Burcum günaydın.. geçmiş olsun canım..
bende de var şişme olayı ve özellikle sol ayak bilegim daha cok şişiyor..

Günaydın tatlımmmm... ben denemek degil bakmıorum bileee
ben dün akşam tartıldım 66 kilo cıktım bu yemekten önce
bi de yatmadan tartıldım yemek sonrası 67 cıktım 1 kiloluk yemişim düşün artıkk

Günaydın mervecimm... duayı iyi hatırlattın bende unutmuştummm...

günaydın canım, olacak o kadar bozma moralini, senin kilon normal seviyede gidiyor canım, bende bu sabah hamileliğin başından beri aynı pantolonu giydim diye üzüldüm, valla bu daha sinir bozucu, hala bana bol geliyor

günaydın canım, seni görmek ne güzel. bebeişine maşallah çok sevindim herşey iyimiş. valla dayanacağız artık. 35. haftaya kadar çalışırım diyordum, hayal galiba şimdiden fenalardayım

anladım canım, napalım herşey bebeklerimiz için, zor oluyordur kıyamam sana, bende hergün süt ayran, meyve, yumurta, arada sebze sandviç taşıyorum iş yerine, koca bir paketle geliyorum. onlar iyi olsun biz herşeyi yaparız.

benim gibi olma canım, taşlara vur, hala kaburgalarım sayılıyor, psikolojim bozulacak yakında ((

canım eşim teklif ettide ben daha kötü olur diye ellettirmedim. çok ağrıyordu çünkü, sabah bende sancılandım wc ye gittim bişi olmadı, doğum sancısı pratiği ise çok fena bişiymiş ya, bide bunun kaç katı olacak kimbilir.

dün ne oldu kuzum ya? geçmiş olsun. üzülme lütfen bize moral lazım.

söyle söyle çekinmee kaç kilo aldın

esram senin erken dogum yapan arkadasın bebeği nasıl bebek kaç aylık oldu şimdi hastanedeler mi halaa Rabbbim bizi sağlıksız hayırsız evlattan, erken doğumdan, zor ve sancılı doğumdan korusun amin

ay canım ya kıyamam sana geçer inşAllah artık alırsın bu aylardan sonra bebişde buyuyor ya kuzum alırsın

biizmde çok fena burcum ya bir ayda 3-3.5 kg ne demek

günaydın kızlar ...kızlar ben çok sinirlendim ve de yorgunum zaten...dün oğlumun doğum günüydü akşam kaynvalidemi eltimi çocukları doğum gini için ibize çağırdım hem yemek hemde doğum günü için pasta börek gibi şeyler hazırladım neyse yemekten sonra biz saolnda oturouyorken bi baktım kayınvaldem yok bende herhalde sıcakladı balkonda oturuyor diye düşündüm...aradan zaman geçipte hala göremeyince oğluma sordum oğlum babannen nerede diye o da gitti baktı meğersem serin diye gitimiş yayakodasına bizim yatağa uzanmış yatıyor..ya kızlar size soruyorum ben bu yatak odası işinide çok hassasım orası bende mahremim..öyle pat diye gidip yatamaz bide oradakiler benim kullandıpım yastık pike...neyse sonra yanınmıza geldi kayınvalidem bi de demezki eşime söyliyor ' ben size kalmaya gelirsem yatağınızı alrım orası çok rahat serin diye' eşimde mecburen taamam anne dedi vermem ama ben yatağımı ya ...siz olsanız nasıl düşünürdünüz..

günaydınnnnnnnnnnnnn....

şunu alıyım mı organikmiş 11 liraya kargo da bedava....

günaydın canımmm hoşgeldinnn
ay bu kayınvalideler çıldırmış olmalı diye bir belgesel hazırlıcam heee

normal çekyat olan oturma odası yok mu canım evinizde :44: nedne siizin yatağınız ilginçler bunlar kaç türü var acabaa

günaydın canım..
öncelikle oğluşunun dogum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
kayınvalidene cok güldüm
ne enteresan kayınvalideler var yahu
ben okudukca sasırıyorum valla:44:
sen cok haklısın, yaptıgı terbiyesizlikten başka bi şey degil ki...

3 gr da erkek olduğundan malum yeridir:)

geçmiş olsun kuzucum ya dikkat et kendine ne olur

dimi aysunum ne yapalım amaan göbek atalım kız koca göbeklerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…