günaydınnnlarrr tatlı göbişli anneler
bu sabah bir kaç tane pantolonumu deniyeyim dedim bakalım yukrı çekebiliyormuyum diye nerde anacımmmkalçamın altında kalıyorlar çok moralim bozuldu
günaydınn kuşumm yorgunluktann olmuşştur hehe kıyamam
günaydınn cancazmm, hava aynen sıkıntılı, akşam yine sıcaktan zor uyudum
günaydın balım, aman en iyisi tartılmamak şekerimzaten belli bir kiloyu görünce üstünü görmeye gerek duymucam ben
burda bir abla var, diyorki ben 9. ayın başında 20 kilo aldığımı gördüm ve tartılmayı bıraktımannesi diyormuş gel bakam doğuma gitmeden kaç kilosun tatrılmam diyormus
günaydın kızlar iki günlük raporun ardından geldim aysun bir seni okuyabildim hiç takma kafana KÜÇÜK VADEDE KAYBETTMİŞ GİBİ GÖRÜNEN ŞEYLER BİZE UZUN VADEDE KAZANÇ OLARAK DÖNER. gelelim bana ayaklarım durmadan şişiyordu belimde ağrıyordu bebek sanki daha az kıpırdıyo gibi geldi gece aldı beni bir korku ya bişey oluyorsa bebeğe zor durumdaysa. cumayı bekliyemezdim sabah doktora gittim. ardan girdiğimiz için bekledik durduk sonra ultasaona girdik dr dediki bebek çok hareketli ama yüzünü göstermiyo dedi ben de aman iyi olsunda dedim. dr ewet canı sağolsun dedi. bebeğin midesindeki su miktarı düzelmiş. benim şekerim normal çıktı biraz kansızım. 753 gr mış bebek normal dedi.sonra tansyon kontrolü ve 2 gün rapor verdi şimdi işyerine gelirken bahçede insan kaynaklarının uzmanı beni gördü sen bu halde nasıl gelirsin git iş yeri hekimi rapor versin dedi ama ben almıycam ilerde lazım olur yüzüm olsun.ama ayaklarım şiş ev serin olmazsa ayvayı yemiştim işte böyle özet inşallah sizler iyisinizdir
kızlarr gunaydınn beysalım gecmıs olsun mısafırlerını atlatmıssınn
esra bosver kaynanan da yapmasın örgu hep annenınkılerı gydırırsın benım ıkısıde yapıyo annemınkılerı begenıom kaynanatörunkını begenmıyom ama mecbur onu da gydırcem annem msnden gösterdı de örduklerını cok tatlılar dı
aysuncum bunye meselesı annem ya salla gtsın artık su kıloları dert etme geldıklerı gıbı gıdecekler nasılsa:)) ıshalsen cok su tuket bacım eve gıdınce de muz felan ye.
esra bugun kıme dua okıcaktık:)) ama dur dua topiğinin ılk sayfasında yazıyo ben bı gıdıp bakım :)) hee kac tane okıcamız da mevcut orda zaten :))
aklımdakılere cvp attım kızlar dıger herkesede kocaman gunaydınn
günaydın kızlar iki günlük raporun ardından geldim aysun bir seni okuyabildim hiç takma kafana KÜÇÜK VADEDE KAYBETTMİŞ GİBİ GÖRÜNEN ŞEYLER BİZE UZUN VADEDE KAZANÇ OLARAK DÖNER. gelelim bana ayaklarım durmadan şişiyordu belimde ağrıyordu bebek sanki daha az kıpırdıyo gibi geldi gece aldı beni bir korku ya bişey oluyorsa bebeğe zor durumdaysa. cumayı bekliyemezdim sabah doktora gittim. ardan girdiğimiz için bekledik durduk sonra ultasaona girdik dr dediki bebek çok hareketli ama yüzünü göstermiyo dedi ben de aman iyi olsunda dedim. dr ewet canı sağolsun dedi. bebeğin midesindeki su miktarı düzelmiş. benim şekerim normal çıktı biraz kansızım. 753 gr mış bebek normal dedi.sonra tansyon kontrolü ve 2 gün rapor verdi şimdi işyerine gelirken bahçede insan kaynaklarının uzmanı beni gördü sen bu halde nasıl gelirsin git iş yeri hekimi rapor versin dedi ama ben almıycam ilerde lazım olur yüzüm olsun.ama ayaklarım şiş ev serin olmazsa ayvayı yemiştim işte böyle özet inşallah sizler iyisinizdir
bebeğimm bebeğin resmi olan hamilelik çizelgesi var yaa bilgiler yazıyor ben 22 +1 deyim o ancak 22+3 de 23. haftasındayım oluyor anlam veremiyorum
az ye dengele bakalımmşişkoyum iştee
oo süpeerr yürü canım ne guzel
günaydın burcummm
ben hamd olsun daha iyiyim patron benle konuşmak isteyene kadar konuşmicamisterlerse çıkarsınlar nette bir yerde okudum ne kadar dgru bilemyırum hamile kadını işten cıkarma 4 ay-8 ay arası maaş tazminatına neden olurmuş :26:
canım suyu arııtma cıhazları var ben ilgileniyorum sistemdne dolayı suyu fazla arıtıyor ve su asidik oluyor ph dusuyor içtiğim zaman midem fena oluyor asit seviyesi yukseliyor bende evden erikli su getırıyorum
kilo alıyoruz kuşum yaa senin gibi olamadıkk
esra bosver kaynanan da yapmasın örgu hep annenınkılerı gydırırsın benım ıkısıde yapıyo annemınkılerı begenıom kaynanatörunkını begenmıyom ama mecbur onu da gydırcem annem msnden gösterdı de örduklerını cok tatlılar dı
aysuncum bunye meselesı annem ya salla gtsın artık su kıloları dert etme geldıklerı gıbı gıdecekler nasılsa:)) ıshalsen cok su tuket bacım eve gıdınce de muz felan ye.
esra bugun kıme dua okıcaktık:)) ama dur dua topiğinin ılk sayfasında yazıyo ben bı gıdıp bakım :)) hee kac tane okıcamız da mevcut orda zaten :))
Günaydın güzel anneler, inşllah herkes iyidir, hayırlı cumalar.
Dün akşam ayaklarım çok şişmişti, özellikle sol ayağım birazda eşimle dolaşınca ayağım tanınmayacak hale geldi(( eve gittik çok ağırdı, uçuğumda çok sızladı, sonra uyuya kalmışım. ayağım hala ağrıyor ((
günaydın canım, misafir yorar tabi canım, bugün fazla koşturma madem. sabah ki dalgınlığına çok güldüm :)))) sen hergün komşunun evinde yat kalk sonra yeni taşınmış de, oldu mu şimdi
günaydın canım, belki kayınvaliden sana süpriz yapar, iyi kadın ne de olsa :) ohhh afiyet olsun.
aysuncum günaydın, alıntı yapmıştım gelmemiş. bugün iyisin inşallah. moralin nasıl ? suyu niye evden taşıyorsun canım? kiloyuda takma canım ya hamileyiz herşey serbest.
diğer hamişler günaydın canlarım
bu sabah bir kaç tane pantolonumu deniyeyim dedim bakalım yukrı çekebiliyormuyum diye nerde anacımmmkalçamın altında kalıyorlar çok moralim bozuldu
günaydınn kuşumm yorgunluktann olmuşştur hehe kıyamam
günaydınn cancazmm, hava aynen sıkıntılı, akşam yine sıcaktan zor uyudum
günaydın balım, aman en iyisi tartılmamak şekerimzaten belli bir kiloyu görünce üstünü görmeye gerek duymucam ben
burda bir abla var, diyorki ben 9. ayın başında 20 kilo aldığımı gördüm ve tartılmayı bıraktımannesi diyormuş gel bakam doğuma gitmeden kaç kilosun tatrılmam diyormus
günaydın appleımmmmmevet yaa bende klimayı açtım şimcikk Allah yardımcımız olsun ne sıcaktır yahuuu
günaydın burcummm
ben hamd olsun daha iyiyim patron benle konuşmak isteyene kadar konuşmicamisterlerse çıkarsınlar nette bir yerde okudum ne kadar dgru bilemyırum hamile kadını işten cıkarma 4 ay-8 ay arası maaş tazminatına neden olurmuş :26:
canım suyu arııtma cıhazları var ben ilgileniyorum sistemdne dolayı suyu fazla arıtıyor ve su asidik oluyor ph dusuyor içtiğim zaman midem fena oluyor asit seviyesi yukseliyor bende evden erikli su getırıyorum
kilo alıyoruz kuşum yaa senin gibi olamadıkk
günaydın canım. hayırlı cumalar.... geçmiş olsun yaaa masaj yapsaydı eşin krem sürüp, iyi gelirdi belki... sabah benim de karnımın sol alt kısmı çok ağrıdı. ne zamandır böyle ağrı hissetmiyordum... koşa koşa wc ye gittim, ne olur ne olmaz diyegerçi dün çok kötü bi olay yaşadım babam ve küçük kız kardeşim ile ilgili...çok ağladım. o yüzden de olmuş olabilir
günaydın canımm... ayy ben de bi denesem mi yaaa.. çok bozulur mu ki acaba moralim :18: :18: korktum bak şimdi sen böyle deyince25 kg ile tamamlar o abla heralde hamileliğini
canım günaydın... ya sana rapor vermişler sen kalkmış ilerde yüzüm olsun diye işe mi geliyosun???? canım iyi misin sen? ilerde de bi sorun olursa alıcaksın elbet... zevkinden değil bu sonuçta. git al raporunu evine git dinlendir ayaklarını lütfen... daha kötü olursun sonra.
valla sabah tartıda görünce kendimi şok oldum, dengelemiş gibi durmuyorum henüzo yüzden bu ayın hemen bitmesini istiyorum
canım günaydın.. yapmazsa yapmasın da o kadar meraklı görünüyoki bebek doğacağı için, anlam veremedim bişey yapmamasına o yüzden
valla ben de bilmyiorum topice bakıp yaz buraya da istersen
günaydın canım, olacak o kadar bozma moralini, senin kilon normal seviyede gidiyor canım, bende bu sabah hamileliğin başından beri aynı pantolonu giydim diye üzüldüm, valla bu daha sinir bozucu, hala bana bol geliyor
günaydın canım, seni görmek ne güzel. bebeişine maşallahçok sevindim herşey iyimiş. valla dayanacağız artık. 35. haftaya kadar çalışırım diyordum, hayal galiba şimdiden fenalardayım
anladım canım, napalım herşey bebeklerimiz için, zor oluyordur kıyamam sana, bende hergün süt ayran, meyve, yumurta, arada sebze sandviç taşıyorum iş yerine, koca bir paketle geliyorum. onlar iyi olsun biz herşeyi yaparız.
benim gibi olma canım, taşlara vur, hala kaburgalarım sayılıyor, psikolojim bozulacak yakında((
canım eşim teklif ettide ben daha kötü olur diye ellettirmedim. çok ağrıyordu çünkü, sabah bende sancılandım wc ye gittim bişi olmadı, doğum sancısı pratiği ise çok fena bişiymiş ya, bide bunun kaç katı olacak kimbilir.
dün ne oldu kuzum ya? geçmiş olsun. üzülme lütfen bize moral lazım.
günaydın kızlar ...kızlar ben çok sinirlendim ve de yorgunum zaten...dün oğlumun doğum günüydü akşam kaynvalidemi eltimi çocukları doğum gini için ibize çağırdım hem yemek hemde doğum günü için pasta börek gibi şeyler hazırladım neyse yemekten sonra biz saolnda oturouyorken bi baktım kayınvaldem yok bende herhalde sıcakladı balkonda oturuyor diye düşündüm...aradan zaman geçipte hala göremeyince oğluma sordum oğlum babannen nerede diye o da gitti baktı meğersem serin diye gitimiş yayakodasına bizim yatağa uzanmış yatıyor..ya kızlar size soruyorum ben bu yatak odası işinide çok hassasım orası bende mahremim..öyle pat diye gidip yatamaz bide oradakiler benim kullandıpım yastık pike...neyse sonra yanınmıza geldi kayınvalidem bi de demezki eşime söyliyor ' ben size kalmaya gelirsem yatağınızı alrım orası çok rahat serin diye' eşimde mecburen taamam anne dedi vermem ama ben yatağımı ya ...siz olsanız nasıl düşünürdünüz..
günaydınnnnnnnnnnnnn....
şunu alıyım mı organikmiş 11 liraya kargo da bedava....
Eki Görüntüle 473250
günaydın kızlar ...kızlar ben çok sinirlendim ve de yorgunum zaten...dün oğlumun doğum günüydü akşam kaynvalidemi eltimi çocukları doğum gini için ibize çağırdım hem yemek hemde doğum günü için pasta börek gibi şeyler hazırladım neyse yemekten sonra biz saolnda oturouyorken bi baktım kayınvaldem yok bende herhalde sıcakladı balkonda oturuyor diye düşündüm...aradan zaman geçipte hala göremeyince oğluma sordum oğlum babannen nerede diye o da gitti baktı meğersem serin diye gitimiş yayakodasına bizim yatağa uzanmış yatıyor..ya kızlar size soruyorum ben bu yatak odası işinide çok hassasım orası bende mahremim..öyle pat diye gidip yatamaz bide oradakiler benim kullandıpım yastık pike...neyse sonra yanınmıza geldi kayınvalidem bi de demezki eşime söyliyor ' ben size kalmaya gelirsem yatağınızı alrım orası çok rahat serin diye' eşimde mecburen taamam anne dedi vermem ama ben yatağımı ya ...siz olsanız nasıl düşünürdünüz..
göremiyoruz kuzum nerdeymiş baya ucuz
canım hoşgeldin pipiloşunlaaa
ya bende tartılmıyordumm bir öğreneyim dedim 86.5 dum 88 i gördüm
sanırım yaren haklı 1.sırada ben olucam
hadiya ben dayanamam tartılırım nasıl olsa 6-8 kgsu bugun gıdecek dıye dusunurum
kıyamam sanaaa sizin kilolar yine normal seviyede ben beysalım napalım
canım hoşgeldin
saol kuzum haklısın
umarım hayırlısı olur hakkımda
bebeğin iyi olmasına sevindim canımm maşAllahpipiloş 753 gram olmuşş onun 3 gramını yesinleerrrr
dimi aysunum ne yapalım amaan göbek atalım kız koca göbeklerimizlecanım hoşgeldin pipiloşunlaaa
ya bende tartılmıyordumm bir öğreneyim dedim 86.5 dum 88 i gördüm
sanırım yaren haklı 1.sırada ben olucam
hadiya ben dayanamam tartılırım nasıl olsa 6-8 kgsu bugun gıdecek dıye dusunurum
kıyamam sanaaa sizin kilolar yine normal seviyede ben beysalım napalım
canım hoşgeldin
saol kuzum haklısın
umarım hayırlısı olur hakkımda
bebeğin iyi olmasına sevindim canımm maşAllahpipiloş 753 gram olmuşş onun 3 gramını yesinleerrrr
3 gr da erkek olduğundan malum yeridir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?