2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cok ayıp ya görgusuz nolcak.sen onuu bıdaha cagrdıgında yatak odanın kapısını kılıtle eger acmaya yeltenrse kılıtlı oldugunu görup anlar belkı hoş o tarz ınsanlar anlamaz kapıyı mı kılıtledınız dıe bıde laf sokar ama dersın ozaman orası yatak odası oturma odası burası dıe

ne olursa olsun özel yer fazla rapor göze batar zaten pasif çalışıyorum kimse bişey istemiyor benden sadece günlük ve hafif işim var onun için de almam rapor verirler sonra da ilk gözden çıkarılacak insanlar fazla rapor alanlar olur malum şimdi bi sandalye ayakları uzat yap işini ohhhhh

valla doğum sancısını hiç düşünmek bile istemiyorum
boşver hiç anlatmıyayım, ilk defa kardeşimi bu kadar vicdansız, babamı ise evladına karşı bu kadar sinirli gördüm... ama babam yüzde yüz haklıydı... kardeşim fevri davrandı, düşüncesiz davrandı... babam benim ağladığımı görünce kendini zor zapdetti. uzun hikaye, hiç başlamayayım, aklıma geldikçe kramp giriyor...

söylememmmmmm..... hem sahurda içtiğim soda ve sulardır onlar

canım 33. haftası bitti dedi. 2.100 gram olmuş... hala küvezde. bebeğin nabzı düşüyomuş, oksijen alamıyomuş. doktor çıkarmadı hala... kız da hastanede kalıyor.

günaydın canım.
yuhh diyorum kayınvalidene... ayıp yaaa, yatılır mı hiç başkasının yatak odasında.. neyse sen sıkma kendini. boşver. başka serin oda yok mu evde?

günaydınnnnnnnnnnnnn....

şunu alıyım mı organikmiş 11 liraya kargo da bedava....

Eki Görüntüle 473250

ben de bakıyorum bunlara... sepete ekleyip ekleyip duruyorum

Günaydın fıstıkk, çok sıcak gülüm allahtan bizimkiler ilk gelen açıyor klimaları serinn

canım günaydın sabah kalktım benim ayaklarımda biraz şişmiş, ayakkabıları dolduruverdi parmakalrımda dombili dombili

günaydın cnm geçmiş olsun maşallah bebikine yerim onu oy oy

o zaten doğurmuşta eskiyi anlatıyor 20 den sonrasında tartılmamış şuan dal gibi

geçmiş olsun kuzucum ya dikkat et kendine ne olur

dimi aysunum ne yapalım amaan göbek atalım kız koca göbeklerimizle

at at beraber atalım tontişimmm :118::118::118:

ay sinir oldummm kartı evde unutmuşummmmmmmm çok güzel şeyler var ve kargo bedavaaa offfff :95::95::95:

Son düzenleme:

Allah bağışlasın evladını Rabbim bizleri korusun canım

hadi tartıllll

Tatlımm günaydınn,, yorgunluk, hamilelik, sıcaklar hepimizi iyice dalgınlaştırdı valla sonumuz hayırlara çıksın

günaydın canlarım nasılsnzzz

biz geldik kzımlaa kafaltı yapıyoruzzz

ya benim çizelge neden hala 22. haftada yaaa:26:

günaydın canımmmm ay yirim seni şirineeeee kafan dönmüş seninnn
Günaydın aysunummm

Günaydın bidenemmm
Ayy senin de mi kayganan bişi yapmıyo neden böyleler ki yaa??? Benimki de hamile kalmadan önce bebek bebek türküsü çağırıyordu, şimdi hamileyim bizde 7. aydan önce bir şey alınmaz diyo bazen çevirip doğumdan sonra alınır diyo... Ben ne anladım ki doğumdan sonra alınacakları, göz aydına gelen kırk kat yabancı da doğundan sonra getiriyor ne farkı kaldı onlardan??? Dün akşam bizdeydi kaçıncı aydasın şimdi dedi, inadına 6. ayım bitti 7 de gibi bişi dedim hiç çıtını çıkarmıyo
Oysa ki benim annecim her ihtiyacını çifter çifter almış ne yelekler hırkalar örmüş pıtırcığıma,,onlar da halen nasıl yesek bunları diye düşünüyorlar. Çok doluyum çokkk

Günaydın, geçmiş olsun kuzumm,,, ödem kadar kötü bir şey yok valla iki- üç haftadır bende de var ve çok kötü etkileniyor insan. İnşallah benimki gibi olmadan iner ödemlerin tatlımmm

Canımın içi günaydınn
Biz neden hep böyle popodan alıyoruz anlamıyorum anacımm bu ay 38 bedene kalça çevrem sayesinde geçmiş oldum ben de Kayganam da popon büyüdü diyor geçenlerde, he hehh çatım genişliyordur doğuma hazırlık için anne senin bilme lazım dedim. Kendi poposu benimkinin 3 katı nerdeyse, halen benimkinde gözleri

Tatlı mı tatlı hamişler ve lokum bebişleri herkese günaydınnnn

süper al canım benceee

kızlar vip dukkanda kargo bedavaaaaa esra sen hariçç

ben sabahtan beri vipdükkandayım ama alacak bişi bulamıyorum.... ama o yeşil takımı çok beğendim sepetimde

o zaten doğurmuşta eskiyi anlatıyor 20 den sonrasında tartılmamış şuan dal gibi

maşallahh ne güzelll...

at at beraber atalım tontişimmm :118::118::118:

ay sinir oldummm kartı evde unutmuşummmmmmmm çok güzel şeyler var ve kargo bedavaaa offfff :95::95::95:

hihohohohoooo insan ezberinde tutar kart numaralarını

paulaa donuyorrr ben yanıyorumm yaaa nasıl olucaakk klimayı acıyorum 5 dk sonra kapatırmısın diyorrr offff:99::99::99::95::95::95:

yok canım yapmıyor... yapmasın sorun değil de insan biraz meraklı olur yani dimi....
seninki de iyi bahane bulmuş

günaydın canlarımm sen ve bıdısınnn

kvalideeeee bizimkide ilk torununa okadar örgü yaptı benim annem beceremez annanemlee 2 poşet dolusu hırka yelek patik almışlarrr ama kvalidem elinden gelmesine ragmen kızım ne oreyim var mı ihtiyacın demedi demesindeee ohh o böyle yaptıkçaa oğlu karşımda konusamıyorr kendi eliyle yapıyor

günaydın canlar herkese hiç keyfimiz yok bugünn işyerinde görev değişikliği yapıldı ve sadece benim odam değiştiriliyor iş değişikliğine de gidildi üstelik dengesiz herifin biri yüzünden şeytan diyor bende bunlara bir süpriz yapayım yaza tayin isteyip gideyim inşallah nasip olurda doğumdan sonra bende raporlara boğarım bunları yaza kadar baksınlar benim yerime

ben sabahtan beri vipdükkandayım ama alacak bişi bulamıyorum.... ama o yeşil takımı çok beğendim sepetimde

maşallahh ne güzelll...

hihohohohoooo insan ezberinde tutar kart numaralarını

ohaa o kadar numarayı nasıl ezberleyeyimmm seni alışveriş canavarı seniii sepetindeymişş

evimiz biraz ufak ama oğlumun odası vardı orayada yatabilirdi yada serin olarak balkondada oturabilirdi...kesin karar verdim doğumda o olmamalı yanımda ben yalnız başıma kalırım daha iyi.neyse aman düşünüp sinirlenmiyeceğim ama ben tavrımı koyarsam o anlar zaten .
paulaa donuyorrr ben yanıyorumm yaaa nasıl olucaakk klimayı acıyorum 5 dk sonra kapatırmısın diyorrr offff:99::99::99::95::95::95:
canım çok serin yapmadan aç klimayı sonuçta sende varsın o odada ikiniz için ortak bir çözüm olmalı

hoşgeldin kuzummmm

neden öyle yaptılar yaww :44::44:

hoşbuldumm canım, ay bu pipiloşş ha bire kıpırdanmaya başladı kuzum yaa çok hareketlendi iyice , bende tartılırım sanırım merak ederm

senin bıdışş napıyor bakimmm

en iyisimi bende bakmıyim gülüm, moralim bozulduu

aynen bende 1 kilo yiyormuş görünüyorum yuha bize

kzım buna üzülünür mü :)

günaydınn bi taneciğimm

ayy evet yaa, popo ve göbekkk popo arkadan kocaman yaa kayınvalidene bakk sen süzüp duruyor gelinini anlaşılan
sen kendi totono bak diycektin

bence de taartılalım barışık olalım onlarla

canım bıdış pek sakin ya günde 1 kez hareketleniyor o kadar normal mi bilmem :26:

günaydın canım..... hiç sevmem istek dışı yer değişikliğini. senin için iyi olacaksa iste tabii tayin.

ohaa o kadar numarayı nasıl ezberleyeyimmm seni alışveriş canavarı seniii sepetindeymişş

aaa eski kart numaralarım bile aklımda cvc sine kadar

LCWaikiki.com - Hoş geldiniz

kızlar LCW de outlet magazası açılmış internet uzerinden

aramıza hoşgeldin

çok güzel hepsi canım.. bıyıklı badiye bayıldım yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…