günaydın kızlar ...kızlar ben çok sinirlendim ve de yorgunum zaten...dün oğlumun doğum günüydü akşam kaynvalidemi eltimi çocukları doğum gini için ibize çağırdım hem yemek hemde doğum günü için pasta börek gibi şeyler hazırladım neyse yemekten sonra biz saolnda oturouyorken bi baktım kayınvaldem yok bende herhalde sıcakladı balkonda oturuyor diye düşündüm...aradan zaman geçipte hala göremeyince oğluma sordum oğlum babannen nerede diye o da gitti baktı meğersem serin diye gitimiş yayakodasına bizim yatağa uzanmış yatıyor..ya kızlar size soruyorum ben bu yatak odası işinide çok hassasım orası bende mahremim..öyle pat diye gidip yatamaz bide oradakiler benim kullandıpım yastık pike...neyse sonra yanınmıza geldi kayınvalidem bi de demezki eşime söyliyor ' ben size kalmaya gelirsem yatağınızı alrım orası çok rahat serin diye' eşimde mecburen taamam anne dedi vermem ama ben yatağımı ya ...siz olsanız nasıl düşünürdünüz..
canım günaydın... ya sana rapor vermişler sen kalkmış ilerde yüzüm olsun diye işe mi geliyosun???? canım iyi misin sen? ilerde de bi sorun olursa alıcaksın elbet... zevkinden değil bu sonuçta. git al raporunu evine git dinlendir ayaklarını lütfen... daha kötü olursun sonra.
valla sabah tartıda görünce kendimi şok oldum, dengelemiş gibi durmuyorum henüzo yüzden bu ayın hemen bitmesini istiyorum
canım günaydın.. yapmazsa yapmasın da o kadar meraklı görünüyoki bebek doğacağı için, anlam veremedim bişey yapmamasına o yüzden
valla ben de bilmyiorum topice bakıp yaz buraya da istersen
günaydın canım, olacak o kadar bozma moralini, senin kilon normal seviyede gidiyor canım, bende bu sabah hamileliğin başından beri aynı pantolonu giydim diye üzüldüm, valla bu daha sinir bozucu, hala bana bol geliyor
günaydın canım, seni görmek ne güzel. bebeişine maşallahçok sevindim herşey iyimiş. valla dayanacağız artık. 35. haftaya kadar çalışırım diyordum, hayal galiba şimdiden fenalardayım
anladım canım, napalım herşey bebeklerimiz için, zor oluyordur kıyamam sana, bende hergün süt ayran, meyve, yumurta, arada sebze sandviç taşıyorum iş yerine, koca bir paketle geliyorum. onlar iyi olsun biz herşeyi yaparız.
benim gibi olma canım, taşlara vur, hala kaburgalarım sayılıyor, psikolojim bozulacak yakında((
canım eşim teklif ettide ben daha kötü olur diye ellettirmedim. çok ağrıyordu çünkü, sabah bende sancılandım wc ye gittim bişi olmadı, doğum sancısı pratiği ise çok fena bişiymiş ya, bide bunun kaç katı olacak kimbilir.
dün ne oldu kuzum ya? geçmiş olsun. üzülme lütfen bize moral lazım.
canım eşim teklif ettide ben daha kötü olur diye ellettirmedim. çok ağrıyordu çünkü, sabah bende sancılandım wc ye gittim bişi olmadı, doğum sancısı pratiği ise çok fena bişiymiş ya, bide bunun kaç katı olacak kimbilir.
söyle söyle çekinmee kaç kilo aldın
esram senin erken dogum yapan arkadasın bebeği nasıl bebek kaç aylık oldu şimdihastanedeler mi halaa Rabbbim bizi sağlıksız hayırsız evlattan, erken doğumdan, zor ve sancılı doğumdan korusun amin
günaydın kızlar ...kızlar ben çok sinirlendim ve de yorgunum zaten...dün oğlumun doğum günüydü akşam kaynvalidemi eltimi çocukları doğum gini için ibize çağırdım hem yemek hemde doğum günü için pasta börek gibi şeyler hazırladım neyse yemekten sonra biz saolnda oturouyorken bi baktım kayınvaldem yok bende herhalde sıcakladı balkonda oturuyor diye düşündüm...aradan zaman geçipte hala göremeyince oğluma sordum oğlum babannen nerede diye o da gitti baktı meğersem serin diye gitimiş yayakodasına bizim yatağa uzanmış yatıyor..ya kızlar size soruyorum ben bu yatak odası işinide çok hassasım orası bende mahremim..öyle pat diye gidip yatamaz bide oradakiler benim kullandıpım yastık pike...neyse sonra yanınmıza geldi kayınvalidem bi de demezki eşime söyliyor ' ben size kalmaya gelirsem yatağınızı alrım orası çok rahat serin diye' eşimde mecburen taamam anne dedi vermem ama ben yatağımı ya ...siz olsanız nasıl düşünürdünüz..
günaydınnnnnnnnnnnnn....
şunu alıyım mı organikmiş 11 liraya kargo da bedava....
Eki Görüntüle 473250
Günaydın canımm.. akşam yoruldun di mi, misafir agırladın ama menün mükemmeldi eminim afiyetle yendi
bu ara bende ayakta uyuom sıcaktan 2 gecedir uyuyamıom cünkü
Günaydınnnnnnn... bizde kahvaltımızı yaptıkkkk odamızın sogumasını beklioz
bu ne sıcaktır yaa
odama bi girdim sıcak boğucu bi ortam hemen klimaya sarıldım
Günaydın kuzucummm.... sıcaklar dışında iyiyiz şükür..
İstanbulda aynı yagdı yagacak gibi ama yagmıoo nem oranı epey yüksek
Hepinize Günaydınnnnn şekerlerimmmmm
Günaydın güzel anneler, inşllah herkes iyidir, hayırlı cumalar.
Dün akşam ayaklarım çok şişmişti, özellikle sol ayağım birazda eşimle dolaşınca ayağım tanınmayacak hale geldi(( eve gittik çok ağırdı, uçuğumda çok sızladı, sonra uyuya kalmışım. ayağım hala ağrıyor ((
günaydın canım, misafir yorar tabi canım, bugün fazla koşturma madem. sabah ki dalgınlığına çok güldüm :)))) sen hergün komşunun evinde yat kalk sonra yeni taşınmış de, oldu mu şimdi
günaydın canım, belki kayınvaliden sana süpriz yapar, iyi kadın ne de olsa :) ohhh afiyet olsun.
aysuncum günaydın, alıntı yapmıştım gelmemiş. bugün iyisin inşallah. moralin nasıl ? suyu niye evden taşıyorsun canım? kiloyuda takma canım ya hamileyiz herşey serbest.
diğer hamişler günaydın canlarım
günaydın kızlar iki günlük raporun ardından geldim aysun bir seni okuyabildim hiç takma kafana KÜÇÜK VADEDE KAYBETTMİŞ GİBİ GÖRÜNEN ŞEYLER BİZE UZUN VADEDE KAZANÇ OLARAK DÖNER. gelelim bana ayaklarım durmadan şişiyordu belimde ağrıyordu bebek sanki daha az kıpırdıyo gibi geldi gece aldı beni bir korku ya bişey oluyorsa bebeğe zor durumdaysa. cumayı bekliyemezdim sabah doktora gittim. ardan girdiğimiz için bekledik durduk sonra ultasaona girdik dr dediki bebek çok hareketli ama yüzünü göstermiyo dedi ben de aman iyi olsunda dedim. dr ewet canı sağolsun dedi. bebeğin midesindeki su miktarı düzelmiş. benim şekerim normal çıktı biraz kansızım. 753 gr mış bebek normal dedi.sonra tansyon kontrolü ve 2 gün rapor verdi şimdi işyerine gelirken bahçede insan kaynaklarının uzmanı beni gördü sen bu halde nasıl gelirsin git iş yeri hekimi rapor versin dedi ama ben almıycam ilerde lazım olur yüzüm olsun.ama ayaklarım şiş ev serin olmazsa ayvayı yemiştim işte böyle özet inşallah sizler iyisinizdir
günaydın canım. hayırlı cumalar.... geçmiş olsun yaaa masaj yapsaydı eşin krem sürüp, iyi gelirdi belki... sabah benim de karnımın sol alt kısmı çok ağrıdı. ne zamandır böyle ağrı hissetmiyordum... koşa koşa wc ye gittim, ne olur ne olmaz diyegerçi dün çok kötü bi olay yaşadım babam ve küçük kız kardeşim ile ilgili...çok ağladım. o yüzden de olmuş olabilir
günaydın canımm... ayy ben de bi denesem mi yaaa.. çok bozulur mu ki acaba moralim :18: :18: korktum bak şimdi sen böyle deyince25 kg ile tamamlar o abla heralde hamileliğini
geçmiş olsun kuzucum ya dikkat et kendine ne olur
dimi aysunum ne yapalım amaan göbek atalım kız koca göbeklerimizle
valla doğum sancısını hiç düşünmek bile istemiyorum
boşver hiç anlatmıyayım, ilk defa kardeşimi bu kadar vicdansız, babamı ise evladına karşı bu kadar sinirli gördüm... ama babam yüzde yüz haklıydı... kardeşim fevri davrandı, düşüncesiz davrandı... babam benim ağladığımı görünce kendini zor zapdetti. uzun hikaye, hiç başlamayayım, aklıma geldikçe kramp giriyor...
söylememmmmmm..... hem sahurda içtiğim soda ve sulardır onlar
canım 33. haftası bitti dedi. 2.100 gram olmuş... hala küvezde. bebeğin nabzı düşüyomuş, oksijen alamıyomuş. doktor çıkarmadı hala... kız da hastanede kalıyor.
günaydın canım.
yuhh diyorum kayınvalidene... ayıp yaaa, yatılır mı hiç başkasının yatak odasında.. neyse sen sıkma kendini. boşver. başka serin oda yok mu evde?
ben de bakıyorum bunlara... sepete ekleyip ekleyip duruyorum
günaydın kuzular ve anneleri bugün nasılsınız ben çook yorgunum malum akşam ki misafirlerden sonra dinnlenemedim daha :) düşününki sabah arabaya bindim apartmana bakıyorum birden heyecanlandıım aaa aşkım baksana bizim alt komşu taşınmış tülleri perdeleri takmış balkon kapısıda açık diye sonra aşkımın kopardığı kahkaha ile geldim kendime aşkım biz zaten birinci katta oturuyoruz onlar biizm evin perdeleri ve balkonusonra bi baktım hakkatten ayakta uyuyorum yani kendi evimi tanımayacak kadar
Günaydın aysunummm
günaydın canlarım nasılsnzzz
biz geldik kzımlaa kafaltı yapıyoruzzz
ya benim çizelge neden hala 22. haftada yaaa:26:
günaydın canımmmmay yirim seni şirineeeee kafan dönmüş seninnn
fena olmaz aslında kenyaya gitmeleri
benim annem teyzemler -ananem bile- sürekli bişeyler örüyolar alıyolar... kayınvalidemin ise eli bu işlerei çok yatkın olduğu halde yapmıyor.. neden anlamadım... ağzını aradım ama yok, yapacak gibi değil...
günaydın kuzum. ben de yorgunum... sahura kalktım, annem sevdiğim bişeyi yapmıştı, erkek kardeşim uyandırdısonra da pek uyuyamadım...
evet sen ayakta uyuyorsunevini tanımayacak hale gelmişsin
günaydın güzel anneler ve biricik melekleri........
nasılsınız bugün.... hava yine bunaltıcııı
Günaydın güzel anneler, inşllah herkes iyidir, hayırlı cumalar.
Dün akşam ayaklarım çok şişmişti, özellikle sol ayağım birazda eşimle dolaşınca ayağım tanınmayacak hale geldi(( eve gittik çok ağırdı, uçuğumda çok sızladı, sonra uyuya kalmışım. ayağım hala ağrıyor ((
günaydın canım, misafir yorar tabi canım, bugün fazla koşturma madem. sabah ki dalgınlığına çok güldüm :)))) sen hergün komşunun evinde yat kalk sonra yeni taşınmış de, oldu mu şimdi
günaydın canım, belki kayınvaliden sana süpriz yapar, iyi kadın ne de olsa :) ohhh afiyet olsun.
aysuncum günaydın, alıntı yapmıştım gelmemiş. bugün iyisin inşallah. moralin nasıl ? suyu niye evden taşıyorsun canım? kiloyuda takma canım ya hamileyiz herşey serbest.
diğer hamişler günaydın canlarım
Canımın içi günaydınngünaydınnnlarrr tatlı göbişli anneler
bu sabah bir kaç tane pantolonumu deniyeyim dedim bakalım yukrı çekebiliyormuyum diye nerde anacımmmkalçamın altında kalıyorlar çok moralim bozuldu
günaydınn kuşumm yorgunluktann olmuşştur hehe kıyamam
günaydınn cancazmm, hava aynen sıkıntılı, akşam yine sıcaktan zor uyudum
günaydın balım, aman en iyisi tartılmamak şekerimzaten belli bir kiloyu görünce üstünü görmeye gerek duymucam ben
burda bir abla var, diyorki ben 9. ayın başında 20 kilo aldığımı gördüm ve tartılmayı bıraktımannesi diyormuş gel bakam doğuma gitmeden kaç kilosun tatrılmam diyormus
süper al canım benceee
kızlar vip dukkanda kargo bedavaaaaa esra sen hariçç
o zaten doğurmuşta eskiyi anlatıyor 20 den sonrasında tartılmamış şuan dal gibi
at atberaber atalım tontişimmm :118::118::118:
ay sinir oldummm kartı evde unutmuşummmmmmmm çok güzel şeyler var ve kargo bedavaaa offfff:95::95::95:
Günaydın bidenemmm
Ayy senin de mi kayganan bişi yapmıyo neden böyleler ki yaa??? Benimki de hamile kalmadan önce bebek bebek türküsü çağırıyordu, şimdi hamileyim bizde 7. aydan önce bir şey alınmaz diyo bazen çevirip doğumdan sonra alınır diyo... Ben ne anladım ki doğumdan sonra alınacakları, göz aydına gelen kırk kat yabancı da doğundan sonra getiriyor ne farkı kaldı onlardan??? Dün akşam bizdeydi kaçıncı aydasın şimdi dedi, inadına 6. ayım bitti 7 de gibi bişi dedimhiç çıtını çıkarmıyo
Oysa ki benim annecim her ihtiyacını çifter çifter almış ne yelekler hırkalar örmüş pıtırcığıma,,onlar da halen nasıl yesek bunları diye düşünüyorlar. Çok doluyum çokkk
Tatlımm günaydınn,, yorgunluk, hamilelik, sıcaklar hepimizi iyice dalgınlaştırdı valla sonumuz hayırlara çıksın
Günaydın aysunummm
Günaydın bidenemmm
Ayy senin de mi kayganan bişi yapmıyo neden böyleler ki yaa??? Benimki de hamile kalmadan önce bebek bebek türküsü çağırıyordu, şimdi hamileyim bizde 7. aydan önce bir şey alınmaz diyo bazen çevirip doğumdan sonra alınır diyo... Ben ne anladım ki doğumdan sonra alınacakları, göz aydına gelen kırk kat yabancı da doğundan sonra getiriyor ne farkı kaldı onlardan??? Dün akşam bizdeydi kaçıncı aydasın şimdi dedi, inadına 6. ayım bitti 7 de gibi bişi dedimhiç çıtını çıkarmıyo
Oysa ki benim annecim her ihtiyacını çifter çifter almış ne yelekler hırkalar örmüş pıtırcığıma,,onlar da halen nasıl yesek bunları diye düşünüyorlar. Çok doluyum çokkk
Günaydın, geçmiş olsun kuzumm,,, ödem kadar kötü bir şey yok valla iki- üç haftadır bende de var ve çok kötü etkileniyor insan. İnşallah benimki gibi olmadan iner ödemlerin tatlımmm
Canımın içi günaydınn
Biz neden hep böyle popodan alıyoruz anlamıyorum anacımmbu ay 38 bedene kalça çevrem sayesinde geçmiş oldum ben de Kayganam da popon büyüdü diyor geçenlerde, he hehh çatım genişliyordur doğuma hazırlık için anne senin bilme lazım dedim. Kendi poposu benimkinin 3 katı nerdeyse, halen benimkinde gözleri
Tatlı mı tatlı hamişler ve lokum bebişleri herkese günaydınnnn
ben sabahtan beri vipdükkandayım ama alacak bişi bulamıyorum.... ama o yeşil takımı çok beğendim sepetimde
maşallahh ne güzelll...
hihohohohoooo insan ezberinde tutar kart numaralarını
günaydın canımmm hoşgeldinnn
ay bu kayınvalideler çıldırmış olmalı diye bir belgesel hazırlıcam heee
normal çekyat olan oturma odası yok mu canım evinizde :44: nedne siizin yatağınızilginçler bunlar kaç türü var acabaa
günaydın canım..
öncelikle oğluşunun dogum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
kayınvalidene cok güldüm
ne enteresan kayınvalideler var yahu
ben okudukca sasırıyorum valla:44:
sen cok haklısın, yaptıgı terbiyesizlikten başka bi şey degil ki...
evimiz biraz ufak ama oğlumun odası vardı orayada yatabilirdi yada serin olarak balkondada oturabilirdi...kesin karar verdim doğumda o olmamalı yanımda ben yalnız başıma kalırım daha iyi.neyse aman düşünüp sinirlenmiyeceğim ama ben tavrımı koyarsam o anlar zaten .cok ayıp ya görgusuz nolcak.sen onuu bıdaha cagrdıgında yatak odanın kapısını kılıtle eger acmaya yeltenrse kılıtlı oldugunu görup anlar belkı hoş o tarz ınsanlar anlamaz kapıyı mı kılıtledınız dıe bıde laf sokar ama dersın ozaman orası yatak odası oturma odası burası dıe
canım çok serin yapmadan aç klimayı sonuçta sende varsın o odada ikiniz için ortak bir çözüm olmalıpaulaa donuyorrr ben yanıyorumm yaaa nasıl olucaakk klimayı acıyorum 5 dk sonra kapatırmısın diyorrr offff:99::99::99::95::95::95:
günaydın canlar herkesehiç keyfimiz yok bugünn işyerinde görev değişikliği yapıldı ve sadece benim odam değiştiriliyor iş değişikliğine de gidildi üstelik dengesiz herifin biri yüzünden şeytan diyor bende bunlara bir süpriz yapayım yaza tayin isteyip gideyim inşallah nasip olurda doğumdan sonra bende raporlara boğarım bunları yaza kadar baksınlar benim yerime
canım hoşgeldin pipiloşunlaaa
ya bende tartılmıyordumm bir öğreneyim dedim 86.5 dum 88 i gördüm
sanırım yaren haklı 1.sırada ben olucam
hadiya ben dayanamam tartılırım nasıl olsa 6-8 kgsu bugun gıdecek dıye dusunurum
kıyamam sanaaa sizin kilolar yine normal seviyede ben beysalım napalım
canım hoşgeldin
saol kuzum haklısın
umarım hayırlısı olur hakkımda
bebeğin iyi olmasına sevindim canımm maşAllahpipiloş 753 gram olmuşş onun 3 gramını yesinleerrrr
Burcum günaydın.. geçmiş olsun canım..
bende de var şişme olayı ve özellikle sol ayak bilegim daha cok şişiyor..
Günaydın tatlımmmm... ben denemek degil bakmıorum bileee
ben dün akşam tartıldım 66 kilo cıktım bu yemekten önce
bi de yatmadan tartıldım yemek sonrası 67 cıktım 1 kiloluk yemişim düşün artıkk
Günaydın mervecimm... duayı iyi hatırlattın bende unutmuştummm...
günaydın canım, olacak o kadar bozma moralini, senin kilon normal seviyede gidiyor canım, bende bu sabah hamileliğin başından beri aynı pantolonu giydim diye üzüldüm, valla bu daha sinir bozucu, hala bana bol geliyor
günaydın canım, seni görmek ne güzel. bebeişine maşallahçok sevindim herşey iyimiş. valla dayanacağız artık. 35. haftaya kadar çalışırım diyordum, hayal galiba şimdiden fenalardayım
anladım canım, napalım herşey bebeklerimiz için, zor oluyordur kıyamam sana, bende hergün süt ayran, meyve, yumurta, arada sebze sandviç taşıyorum iş yerine, koca bir paketle geliyorum. onlar iyi olsun biz herşeyi yaparız.
benim gibi olma canım, taşlara vur, hala kaburgalarım sayılıyor, psikolojim bozulacak yakında((
Tatlımm günaydınn,, yorgunluk, hamilelik, sıcaklar hepimizi iyice dalgınlaştırdı valla sonumuz hayırlara çıksın
Günaydın aysunummm
Günaydın bidenemmm
Günaydın, geçmiş olsun kuzumm,,, ödem kadar kötü bir şey yok valla iki- üç haftadır bende de var ve çok kötü etkileniyor insan. İnşallah benimki gibi olmadan iner ödemlerin tatlımmm
Canımın içi günaydınn
Biz neden hep böyle popodan alıyoruz anlamıyorum anacımmbu ay 38 bedene kalça çevrem sayesinde geçmiş oldum ben de Kayganam da popon büyüdü diyor geçenlerde, he hehh çatım genişliyordur doğuma hazırlık için anne senin bilme lazım dedim. Kendi poposu benimkinin 3 katı nerdeyse, halen benimkinde gözleri
Tatlı mı tatlı hamişler ve lokum bebişleri herkese günaydınnnn
hoşbuldumm canım, ay bu pipiloşş ha bire kıpırdanmaya başladı kuzum yaa çok hareketlendi iyice, bende tartılırım sanırım merak ederm
senin bıdışş napıyor bakimmm
en iyisimi bende bakmıyim gülüm, moralim bozulduu
aynen bende 1 kilo yiyormuş görünüyorum yuha bize
kzım buna üzülünür mü :)
günaydınn bi taneciğimm
ayy evet yaa, popo ve göbekkkpopo arkadan kocaman yaa kayınvalidene bakk sen süzüp duruyor gelinini anlaşılan
sen kendi totono bak diycektin
günaydın canlar herkesehiç keyfimiz yok bugünn işyerinde görev değişikliği yapıldı ve sadece benim odam değiştiriliyor iş değişikliğine de gidildi üstelik dengesiz herifin biri yüzünden şeytan diyor bende bunlara bir süpriz yapayım yaza tayin isteyip gideyim inşallah nasip olurda doğumdan sonra bende raporlara boğarım bunları yaza kadar baksınlar benim yerime
ohaa o kadar numarayı nasıl ezberleyeyimmmseni alışveriş canavarı seniii sepetindeymişş
bugün dayanamayıp vip dükkandan aldığımız ciciler.....
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-19.html#post25689827
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?