2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Tatlımm bu eskiler hep böyle sıkma canını, hak olarak görüyorlar her şeyi yapmayı. Ben kendi babannemlerden hatırlıyorum, bize geldiklerinde annemlerin yatak odasında yatarlardı geceleri, çocuğum ya bana da garip gelirdi. Oysa ki şimdi şimdi anlıyorum. Bir de ne hikmetse sadece benim babama yaparlardı bunu, anneciğimi ne kadar üzmüşler. Sen tavrını koy tatlım eşine de alttan alttan işle bence. Dediğin gibi yatak odası herkesin mahremi.
Ben şahsen kesinlikle izin vermem,, hele ki kaynanam gözümün önünde dolaplarımın içini karıştırdı yatsınlar diye versem ne yapar Allah bilir

Oyyy tatlım benimmm çok güzel bi haber bu yaa Allahım inşallah bu sefer yüzüne bakar da sağlıkla alır kızçesini kucağına ayşem de

Aynen tatlımm benim eşim de hiçbir şey diyemiyor bana, hatta annem gösterdiğinde aldıklarını, eşimin boynu bükük kaldı garibim. Görümceye de gösterdim annemden getirdiklerimi, gitmiştir haberi çoktan. Utansınlar diycem ama sanmıyorum utanmazlar

Son düzenleme:
hoşgeldin kuzummmm

neden öyle yaptılar yaww :44::44:

hoşbulduk canım.. sorma iki dengesiz kavge etmiş aynı odadalar hasım gibiler birbirlerine ayırmak için birinin yerini benimle değiştirecekler inşallah bundada vardır bir hayır ama ben odamdanda odamdaki arkadaşlardanda çok memnundum gideceğim oda şimdiden boğuyor beni... inşallah hakkımda hayırlı olanı vermiştir rabbim napalım artık alışmaya çalışıcaz tayin isteyene kadar bir müddet

kızlar bende dayanamayıp dün markafoniden bişiler aldım, emzirme yastığı, emzirme önlüğü,iki adet battaniye falan ama gıcık oldum markafonide kargoyla ilgili hiçbir kampanya yok belli bir miktar üzeri insan bedava yapar kargoyu demi gıcık şeyler

yani yapsa ne olur dimi bir hatır sorsalar 2 patik örseler gönulleselerrrr daha benim kaygana doğum zamanı gelmeyi planlıyorr çok bekleeerrrr 2 yıl oldu evleneli daha evime adım atmadılarr hep görumceminn okulu kursu aman şunu var dıyorr sankii o evladı da bu deil ne kadar düşüncesizlerrrrr

kestaneşekercim günaydın... iş değişikliği, oda değişikliği vs. olaylarından bende hiç hoşlanmam,
inşallah hakkında hayırlısı olur...
en iyisini yaparsın valla çivi çiviyi söker demişler

LCWaikiki.com - Hoş geldiniz

kızlar LCW de outlet magazası açılmış internet uzerinden

lcw nin cocuk-bebek ürünleri cok güzelll..
nedense ben internetten alamıommmm
illa gidip gözümle görücem, bakıcam kumaşına falan:44:

bu aydan sonra artık kilolar 2 şer 2 şer gelcek yasminim hazırlıklı olalım

Esram inşallah düzelir babanla kızkardeşinin arası, sende kendini fazla üzme
ufacık bi streste hemen başlıo agrılar, sancılar..

Milona miroşum cevap yazdım sana, aldın di mi ?

günaydın kızlar nasılsınız? ben tetanoz aşımı vuruldum biraz yanıyor kolum..

gece sıcaktan uyuyamadım balkonun önünde yerde bile yattım ama nafile...

çok keyifsisizm geçmişe bakamadım şimdi bakacağım...

canımm haticem hoşgeldin

neden yaa keyifsizsin kötü bişey yok dimi

iştemisin :26:

geçmiş olsun cnım bende 16 agustosta gidicem inşAllah

hoşgeldin kuzummmm

neden öyle yaptılar yaww :44::44:

günaydın canım..... hiç sevmem istek dışı yer değişikliğini. senin için iyi olacaksa iste tabii tayin.

günaydın kuzumm aynen canım bende nefret ederim birileri için diğerlerinin huzurunun kaçmasından zaten tayin istemeyi düşünüyorduk ama bebiş gelince biraz daha bekleyelim dedik çünkü izin konusunda burda sıkıntım olmuyordu gideceğim yere alışmak sistemi oturtmak zaman alacağı için beklemek uygun gelmişti

kızlar ben yapı olarak kıpır kıpırımdır hareketliyimdir yürürken yavaş yuruyemiyorum merdivenlerden yavas inip cıkamıyorum yaaa :26:

hoşgeldin kuzum sıcaklar malaesef genel sorunumuz geçmiş olsun aşını atlatmışsın geççicek kuzum merak etme

Aman aman tatlımm aslında evine gelmedikleri daha hayırlı bence. Ne kadar uzak kalırsan o kadar iyi, her gelmeleri eşinle kavga etmenize neden olur böylelerinin

evet yaaa markafoni pek bedava kargo vermiyo.. şanslıysan 1 saatliğini 8 tl indirim falan veriyo o kadar.

ayy canımmm kafana taktığın şeye bakk.. seni üzeceklerse, moralini bozacaklarsa bırak gelmesinler uzak olsunlar daha iyi.

Esram inşallah düzelir babanla kızkardeşinin arası, sende kendini fazla üzme
ufacık bi streste hemen başlıo agrılar, sancılar..

canım düzelir... babam ona hiç kıyamaz. ama babamı o kadar üzdü o kadar sinirlendirdi ki annemle babamı zor zapdettik... kaldı ki babam bize bağırmaz sinirlenmez bile... öyle yumuşaktır bize karşı. sahurda aslıyı çağırmasını söyledim diğer kız kardeşime.. babam bekle ben kalkıyım sonra çağır, görmek istemiyorum onu dedi

canımm günaydınn.. niye keyifsizsin canım??

ben de tayin isticem. işyerim çok rahat çok huzurlu... ama evime uzak. bebeğim için daha yoğun bir iş temposuna girmeyi göze aldım...zor olucak ama katlanıcam :26:

kızlar ben yapı olarak kıpır kıpırımdır hareketliyimdir yürürken yavaş yuruyemiyorum merdivenlerden yavas inip cıkamıyorum yaaa :26:

ayy ben istesemde hızlı hareket edemiyorum artık....

günaydın canım. kayınvaliden düşüncesiz saygısız bencil bir kadınmış, yapılmaz böyle bişi.

hee bu ara bende yan gelip yatıyorum ama yinede şişiyorum ((

günaydın canım, sağol, bu ödemler çok fena bişi, inşallah hepimiz kurtuluruz

geçmiş olsun canım, sıcaktan klimadan herşeyden fenalık geldi valla.

çok hızlı hareket etme canım, Allah korusun bebiş doğum kanalına girermiş, bende yapıyorum aynı hataları.

Applepay, sağol canım, ayaklar mümkün olduğunca yukarda olmalı başka çaresi yok gibi.

kestaneşekeri, sudem günaydın kızlar.

bence de taartılalım barışık olalım onlarla

canım bıdış pek sakin ya günde 1 kez hareketleniyor o kadar normal mi bilmem :26:
BENİM kızımda çok sakin hiç öyle belirgin hareket etmiyor salı günü şüphelenip dr gittim karnımdada sancı vardı sordum dr ultrasonda inceledi bebek gayet sağlıklı ama sakin bir bebek galiba hiç panikleme dedi dr. bana içim rahatladı..normalde bu haftaalrda dısarıdan gözlenleniyormuş hareketleri benimki nerde ben bile çok nadir hissediyorum kuvvvetli olanları...ama oğlumda böyleydi benim çok sakindi karnımda doğuncada maşallah sakin bir bebekti ...
ahh ahhh deşme yaramı oğlum sekiz yasına gelene kadar aldıkları belki bir çift terlik ( ayakkabıda değil :)) ) bi de pazardan en ucuzu olan dökme tişörtler var ya olanlardan 1.2 tane kadardır hi birde sünnette çeyrek altın takmışlarsı 8 senede bunları gördük doğumda falan hiçbirşey yapmadılar o yüzden şimdi kızımdada hiçbirşey beklemiyorum anneannemiz sağolsun onun aklı çıkıyor bizim için...

tatlım öyle hareket ederken ağrı girmiyor mu bazen ben unutup aniden kalkıyorum bi anda sancı giriyor

canımm haticem hoşgeldin

Aysun hatice sıcaklardan keyifsizdir ankara öyle böyke değil resmen yanıyor ben 4.30 da uyudum salondaki üçlüyü açtık eşimde yanımda uyuyor ama yatak rahat degil ana sıcak odada kalmaktan iyidir bir de sıcakta uyuya kalırsam eğer kabusla uyanıyorum sıcaklar kan pıhtılaşması yapıyor ve kabus gösteriyormuş offf diğer hamile arkadaşım da rapor almış gelmemiş yani o derece dün 43 dereceyi gördü termometre burda

Aman aman tatlımm aslında evine gelmedikleri daha hayırlı bence. Ne kadar uzak kalırsan o kadar iyi, her gelmeleri eşinle kavga etmenize neden olur böylelerinin

haklısın canım biliyorum ben onun dogumda gelmek istemesini bu yaz gelin dedimde yok daha doguma cok var o zamana geliriz dedi uyuzzzz

yok kız kafama takmıyorumda eşim için uzuluyrumm ceplerinden para çıkmasındaaa biz gidelimmm hep tabi her gitmye moonsun hanım 100 liralık hediye alır 100lira kvalidenin 100 lira gorumcenn cebine harclık koyar yaa onlar gelirsee napsınlar yol parası yol hazırlgı aman suyunu sıksınlarda içsinleeerrr onlar ölüncee cocukları çok beklerr anında satarlar evleri

hiç almasa iyiymişşşşşş bizimkide düşün teee görümcemin cocukluk esyalarını saklamış diğer torununa onlardan verdi bayaaaa gönlu boldur

agrı evet giriyor karnıma tutup yuruyorum doktor kemklerin doguma hazırlanıyr dedi :26:

kızlar yaa hani belimiz genişliyor ya kemiklerimiz vs dogumdan sonra eski halini almıyor mu:26:

günaydın canlarım nasılsnzzz

biz geldik kzımlaa kafaltı yapıyoruzzz

ya benim çizelge neden hala 22. haftada yaaa:26:

günaydın canımmmm ay yirim seni şirineeeee kafan dönmüş seninnn

günaydın canlarım...

canım günaydın takılma bunlara bir daha geldiğinde dersin anne ben sevmiyorum yatağımda başkasının yatmasını diye...

paulaa donuyorrr ben yanıyorumm yaaa nasıl olucaakk klimayı acıyorum 5 dk sonra kapatırmısın diyorrr offff:99::99::99::95::95::95:

zor durum...

canımm haticem hoşgeldin

hoşgeldin kuzum sıcaklar malaesef genel sorunumuz geçmiş olsun aşını atlatmışsın geççicek kuzum merak etme

canlarım uyuyamadım sıcaktan ve bugün aşı oldum kolum çok ağrıyor işe gelesim yoktu geldim.. şimdi patron sen niye geldin evde yatsaydın dedi... şaka gibi ya ölün mü öldürün mü dalga geçiyor sanki 2 gündür biliyorsun tatil olduğunu yapsana.... hiç suratına bakıp bişey demedim....

saol canım

günaydın canım

sudem aldıkların çok hoş ve şıklar....beğendim..güle güle giysin bebişin...
saol tatlım

ben de tayin isticem. işyerim çok rahat çok huzurlu... ama evime uzak. bebeğim için daha yoğun bir iş temposuna girmeyi göze aldım...zor olucak ama katlanıcam :26:

aslında bebek olunca yoğunluğu az olan işe ihtiyacın olacak canım bebeğinle daha enerjik saatler geçirmen için ama tabi eve yakın olmasıda çok önemli iş yerinin hayırlısı olsun kuzum

canlar ben kaçtım odada oturulmuyor yanıyor resmen ben biraz serin yerlere kaçayım yoksa boğulucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…