günaydın kızlar ...kızlar ben çok sinirlendim ve de yorgunum zaten...dün oğlumun doğum günüydü akşam kaynvalidemi eltimi çocukları doğum gini için ibize çağırdım hem yemek hemde doğum günü için pasta börek gibi şeyler hazırladım neyse yemekten sonra biz saolnda oturouyorken bi baktım kayınvaldem yok bende herhalde sıcakladı balkonda oturuyor diye düşündüm...aradan zaman geçipte hala göremeyince oğluma sordum oğlum babannen nerede diye o da gitti baktı meğersem serin diye gitimiş yayakodasına bizim yatağa uzanmış yatıyor..ya kızlar size soruyorum ben bu yatak odası işinide çok hassasım orası bende mahremim..öyle pat diye gidip yatamaz bide oradakiler benim kullandıpım yastık pike...neyse sonra yanınmıza geldi kayınvalidem bi de demezki eşime söyliyor ' ben size kalmaya gelirsem yatağınızı alrım orası çok rahat serin diye' eşimde mecburen taamam anne dedi vermem ama ben yatağımı ya ...siz olsanız nasıl düşünürdünüz..
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri-918.html#post25689260
kızlar ay_she nin kızı oluccakmışşşş
günaydın canlarımm sen ve bıdısınnn
kvalideeeeebizimkide ilk torununa okadar örgü yaptı benim annem beceremez annanemlee 2 poşet dolusu hırka yelek patik almışlarrr ama kvalidem elinden gelmesine ragmen kızım ne oreyim var mı ihtiyacın demedi demesindeee ohh o böyle yaptıkçaa oğlu karşımda konusamıyorr kendi eliyle yapıyor
hoşgeldin kuzummmm
neden öyle yaptılar yaww :44::44:
Tatlımm bu eskiler hep böyle sıkma canını, hak olarak görüyorlar her şeyi yapmayı. Ben kendi babannemlerden hatırlıyorum, bize geldiklerinde annemlerin yatak odasında yatarlardı geceleri, çocuğum ya bana da garip gelirdi. Oysa ki şimdi şimdi anlıyorum. Bir de ne hikmetse sadece benim babama yaparlardı bunu, anneciğimi ne kadar üzmüşler. Sen tavrını koy tatlım eşine de alttan alttan işle bence. Dediğin gibi yatak odası herkesin mahremi.
Ben şahsen kesinlikle izin vermem,, hele ki kaynanam gözümün önünde dolaplarımın içini karıştırdı yatsınlar diye versem ne yapar Allah bilir
Oyyy tatlım benimmm çok güzel bi haber bu yaa Allahım inşallah bu sefer yüzüne bakar da sağlıkla alır kızçesini kucağına ayşem de
Aynen tatlımm benim eşim de hiçbir şey diyemiyor bana, hatta annem gösterdiğinde aldıkları boynu bükük kaldı garibim. Görümceye de gösterdim annemden getirdiklerimi, gitmiştir haberi çoktan. Utansınlar diycem ama sanmıyorum utanmazlar
günaydın canlar herkesehiç keyfimiz yok bugünn işyerinde görev değişikliği yapıldı ve sadece benim odam değiştiriliyor iş değişikliğine de gidildi üstelik dengesiz herifin biri yüzünden şeytan diyor bende bunlara bir süpriz yapayım yaza tayin isteyip gideyim inşallah nasip olurda doğumdan sonra bende raporlara boğarım bunları yaza kadar baksınlar benim yerime
hoşbuldumm canım, ay bu pipiloşş ha bire kıpırdanmaya başladı kuzum yaa çok hareketlendi iyice, bende tartılırım sanırım merak ederm
senin bıdışş napıyor bakimmm
en iyisimi bende bakmıyim gülüm, moralim bozulduu
aynen bende 1 kilo yiyormuş görünüyorum yuha bize
kzım buna üzülünür mü :)
günaydınn bi taneciğimm
ayy evet yaa, popo ve göbekkkpopo arkadan kocaman yaa kayınvalidene bakk sen süzüp duruyor gelinini anlaşılan
sen kendi totono bak diycektin
günaydın kızlar nasılsınız? ben tetanoz aşımı vuruldum biraz yanıyor kolum..
gece sıcaktan uyuyamadım balkonun önünde yerde bile yattım ama nafile...
çok keyifsisizm geçmişe bakamadım şimdi bakacağım...
hoşgeldin kuzummmm
neden öyle yaptılar yaww :44::44:
günaydın canım..... hiç sevmem istek dışı yer değişikliğini. senin için iyi olacaksa iste tabii tayin.
yani yapsa ne olur dimi bir hatır sorsalar 2 patik örseler gönulleselerrrr daha benim kaygana doğum zamanı gelmeyi planlıyorr çok bekleeerrrr2 yıl oldu evleneli daha evime adım atmadılarr hep görumceminn okulu kursu aman şunu var dıyorr sankii o evladı da bu deil ne kadar düşüncesizlerrrrr
hoşbulduk canım.. sorma iki dengesiz kavge etmiş aynı odadalar hasım gibiler birbirlerine ayırmak için birinin yerini benimle değiştireceklerinşallah bundada vardır bir hayır ama ben odamdanda odamdaki arkadaşlardanda çok memnundum gideceğim oda şimdiden boğuyor beni... inşallah hakkımda hayırlı olanı vermiştir rabbim napalım artık alışmaya çalışıcaz tayin isteyene kadar bir müddet
kızlar bende dayanamayıp dün markafoniden bişiler aldım, emzirme yastığı, emzirme önlüğü,iki adet battaniye falan ama gıcık oldum markafonide kargoyla ilgili hiçbir kampanya yok belli bir miktar üzeri insan bedava yapar kargoyu demi gıcık şeyler
yani yapsa ne olur dimi bir hatır sorsalar 2 patik örseler gönulleselerrrr daha benim kaygana doğum zamanı gelmeyi planlıyorr çok bekleeerrrr2 yıl oldu evleneli daha evime adım atmadılarr hep görumceminn okulu kursu aman şunu var dıyorr sankii o evladı da bu deil ne kadar düşüncesizlerrrrr
Esram inşallah düzelir babanla kızkardeşinin arası, sende kendini fazla üzme
ufacık bi streste hemen başlıo agrılar, sancılar..
günaydın kuzummaynen canım bende nefret ederim birileri için diğerlerinin huzurunun kaçmasından zaten tayin istemeyi düşünüyorduk ama bebiş gelince biraz daha bekleyelim dedik çünkü izin konusunda burda sıkıntım olmuyordu gideceğim yere alışmak sistemi oturtmak zaman alacağı için beklemek uygun gelmişti
kızlar ben yapı olarak kıpır kıpırımdır hareketliyimdir yürürken yavaş yuruyemiyorum merdivenlerden yavas inip cıkamıyorum yaaa :26:
günaydın kızlar ...kızlar ben çok sinirlendim ve de yorgunum zaten...dün oğlumun doğum günüydü akşam kaynvalidemi eltimi çocukları doğum gini için ibize çağırdım hem yemek hemde doğum günü için pasta börek gibi şeyler hazırladım neyse yemekten sonra biz saolnda oturouyorken bi baktım kayınvaldem yok bende herhalde sıcakladı balkonda oturuyor diye düşündüm...aradan zaman geçipte hala göremeyince oğluma sordum oğlum babannen nerede diye o da gitti baktı meğersem serin diye gitimiş yayakodasına bizim yatağa uzanmış yatıyor..ya kızlar size soruyorum ben bu yatak odası işinide çok hassasım orası bende mahremim..öyle pat diye gidip yatamaz bide oradakiler benim kullandıpım yastık pike...neyse sonra yanınmıza geldi kayınvalidem bi de demezki eşime söyliyor ' ben size kalmaya gelirsem yatağınızı alrım orası çok rahat serin diye' eşimde mecburen taamam anne dedi vermem ama ben yatağımı ya ...siz olsanız nasıl düşünürdünüz..
ne olursa olsun özel yer fazla rapor göze batar zaten pasif çalışıyorum kimse bişey istemiyor benden sadece günlük ve hafif işim var onun için de almam rapor verirler sonra da ilk gözden çıkarılacak insanlar fazla rapor alanlar olur malum şimdi bi sandalye ayakları uzat yap işini ohhhhh
Tatlımm günaydınn,, yorgunluk, hamilelik, sıcaklar hepimizi iyice dalgınlaştırdı valla sonumuz hayırlara çıksın
Günaydın aysunummm
Günaydın, geçmiş olsun kuzumm,,, ödem kadar kötü bir şey yok valla iki- üç haftadır bende de var ve çok kötü etkileniyor insan. İnşallah benimki gibi olmadan iner ödemlerin tatlımmm
Tatlı mı tatlı hamişler ve lokum bebişleri herkese günaydınnnn
kızlar ben yapı olarak kıpır kıpırımdır hareketliyimdir yürürken yavaş yuruyemiyorum merdivenlerden yavas inip cıkamıyorum yaaa :26:
BENİM kızımda çok sakin hiç öyle belirgin hareket etmiyor salı günü şüphelenip dr gittim karnımdada sancı vardı sordum dr ultrasonda inceledi bebek gayet sağlıklı ama sakin bir bebek galiba hiç panikleme dedi dr. bana içim rahatladı..normalde bu haftaalrda dısarıdan gözlenleniyormuş hareketleri benimki nerde ben bile çok nadir hissediyorum kuvvvetli olanları...ama oğlumda böyleydi benim çok sakindi karnımda doğuncada maşallah sakin bir bebekti ...bence de taartılalım barışık olalım onlarla
canım bıdış pek sakin ya günde 1 kez hareketleniyor o kadar normal mi bilmem :26:
ahh ahhh deşme yaramı oğlum sekiz yasına gelene kadar aldıkları belki bir çift terlik ( ayakkabıda değil :)) ) bi de pazardan en ucuzu olan dökme tişörtler var ya olanlardan 1.2 tane kadardır hi birde sünnette çeyrek altın takmışlarsı 8 senede bunları gördük doğumda falan hiçbirşey yapmadılar o yüzden şimdi kızımdada hiçbirşey beklemiyorum anneannemiz sağolsun onun aklı çıkıyor bizim için...yani yapsa ne olur dimi bir hatır sorsalar 2 patik örseler gönulleselerrrr daha benim kaygana doğum zamanı gelmeyi planlıyorr çok bekleeerrrr2 yıl oldu evleneli daha evime adım atmadılarr hep görumceminn okulu kursu aman şunu var dıyorr sankii o evladı da bu deil ne kadar düşüncesizlerrrrr
canımm haticem hoşgeldin
neden yaa keyifsizsin kötü bişey yok dimi
iştemisin :26:
geçmiş olsun cnım bende 16 agustosta gidicem inşAllah
Aman aman tatlımm aslında evine gelmedikleri daha hayırlı bence. Ne kadar uzak kalırsan o kadar iyi, her gelmeleri eşinle kavga etmenize neden olur böylelerinin
evet yaaa markafoni pek bedava kargo vermiyo.. şanslıysan 1 saatliğini 8 tl indirim falan veriyo o kadar.
ayy canımmm kafana taktığın şeye bakk.. seni üzeceklerse, moralini bozacaklarsa bırak gelmesinler uzak olsunlar daha iyi.
canım düzelir... babam ona hiç kıyamaz. ama babamı o kadar üzdü o kadar sinirlendirdi ki annemle babamı zor zapdettik... kaldı ki babam bize bağırmaz sinirlenmez bile... öyle yumuşaktır bize karşı. sahurda aslıyı çağırmasını söyledim diğer kız kardeşime.. babam bekle ben kalkıyım sonra çağır, görmek istemiyorum onu dedi
canımm günaydınn.. niye keyifsizsin canım??
BENİM kızımda çok sakin hiç öyle belirgin hareket etmiyor salı günü şüphelenip dr gittim karnımdada sancı vardı sordum dr ultrasonda inceledi bebek gayet sağlıklı ama sakin bir bebek galiba hiç panikleme dedi dr. bana içim rahatladı..normalde bu haftaalrda dısarıdan gözlenleniyormuş hareketleri benimki nerde ben bile çok nadir hissediyorum kuvvvetli olanları...ama oğlumda böyleydi benim çok sakindi karnımda doğuncada maşallah sakin bir bebekti ...
ahh ahhh deşme yaramı oğlum sekiz yasına gelene kadar aldıkları belki bir çift terlik ( ayakkabıda değil :)) ) bi de pazardan en ucuzu olan dökme tişörtler var ya olanlardan 1.2 tane kadardır hi birde sünnette çeyrek altın takmışlarsı 8 senede bunları gördük doğumda falan hiçbirşey yapmadılar o yüzden şimdi kızımdada hiçbirşey beklemiyorum anneannemiz sağolsun onun aklı çıkıyor bizim için...
tatlım öyle hareket ederken ağrı girmiyor mu bazen ben unutup aniden kalkıyorum bi anda sancı giriyor
günaydın kuzular ve anneleri bugün nasılsınız ben çook yorgunum malum akşam ki misafirlerden sonra dinnlenemedim daha :) düşününki sabah arabaya bindim apartmana bakıyorum birden heyecanlandıım aaa aşkım baksana bizim alt komşu taşınmış tülleri perdeleri takmış balkon kapısıda açık diye sonra aşkımın kopardığı kahkaha ile geldim kendime aşkım biz zaten birinci katta oturuyoruz onlar biizm evin perdeleri ve balkonusonra bi baktım hakkatten ayakta uyuyorum yani kendi evimi tanımayacak kadar
günaydın canlarım nasılsnzzz
biz geldik kzımlaa kafaltı yapıyoruzzz
ya benim çizelge neden hala 22. haftada yaaa:26:
günaydın canımmmmay yirim seni şirineeeee kafan dönmüş seninnn
fena olmaz aslında kenyaya gitmeleri
benim annem teyzemler -ananem bile- sürekli bişeyler örüyolar alıyolar... kayınvalidemin ise eli bu işlerei çok yatkın olduğu halde yapmıyor.. neden anlamadım... ağzını aradım ama yok, yapacak gibi değil...
günaydın kuzum. ben de yorgunum... sahura kalktım, annem sevdiğim bişeyi yapmıştı, erkek kardeşim uyandırdısonra da pek uyuyamadım...
evet sen ayakta uyuyorsunevini tanımayacak hale gelmişsin
günaydın güzel anneler ve biricik melekleri........
nasılsınız bugün.... hava yine bunaltıcııı
Günaydın canımm.. akşam yoruldun di mi, misafir agırladın ama menün mükemmeldi eminim afiyetle yendi
bu ara bende ayakta uyuom sıcaktan 2 gecedir uyuyamıom cünkü
Günaydınnnnnnn... bizde kahvaltımızı yaptıkkkk odamızın sogumasını beklioz
bu ne sıcaktır yaa
odama bi girdim sıcak boğucu bi ortam hemen klimaya sarıldım
Günaydın kuzucummm.... sıcaklar dışında iyiyiz şükür..
İstanbulda aynı yagdı yagacak gibi ama yagmıoo nem oranı epey yüksek
Hepinize Günaydınnnnn şekerlerimmmmm
Günaydın güzel anneler, inşllah herkes iyidir, hayırlı cumalar.
Dün akşam ayaklarım çok şişmişti, özellikle sol ayağım birazda eşimle dolaşınca ayağım tanınmayacak hale geldi(( eve gittik çok ağırdı, uçuğumda çok sızladı, sonra uyuya kalmışım. ayağım hala ağrıyor ((
günaydın canım, misafir yorar tabi canım, bugün fazla koşturma madem. sabah ki dalgınlığına çok güldüm :)))) sen hergün komşunun evinde yat kalk sonra yeni taşınmış de, oldu mu şimdi
günaydın canım, belki kayınvaliden sana süpriz yapar, iyi kadın ne de olsa :) ohhh afiyet olsun.
aysuncum günaydın, alıntı yapmıştım gelmemiş. bugün iyisin inşallah. moralin nasıl ? suyu niye evden taşıyorsun canım? kiloyuda takma canım ya hamileyiz herşey serbest.
diğer hamişler günaydın canlarım
günaydınnnlarrr tatlı göbişli anneler
bu sabah bir kaç tane pantolonumu deniyeyim dedim bakalım yukrı çekebiliyormuyum diye nerde anacımmmkalçamın altında kalıyorlar çok moralim bozuldu
günaydınn kuşumm yorgunluktann olmuşştur hehe kıyamam
günaydınn cancazmm, hava aynen sıkıntılı, akşam yine sıcaktan zor uyudum
günaydın balım, aman en iyisi tartılmamak şekerimzaten belli bir kiloyu görünce üstünü görmeye gerek duymucam ben
burda bir abla var, diyorki ben 9. ayın başında 20 kilo aldığımı gördüm ve tartılmayı bıraktımannesi diyormuş gel bakam doğuma gitmeden kaç kilosun tatrılmam diyormus
kızlarr gunaydınn beysalım gecmıs olsun mısafırlerını atlatmıssınn
esra bosver kaynanan da yapmasın örgu hep annenınkılerı gydırırsın benım ıkısıde yapıyo annemınkılerı begenıom kaynanatörunkını begenmıyom ama mecbur onu da gydırcem annem msnden gösterdı de örduklerını cok tatlılar dı
aysuncum bunye meselesı annem ya salla gtsın artık su kıloları dert etme geldıklerı gıbı gıdecekler nasılsa:)) ıshalsen cok su tuket bacım eve gıdınce de muz felan ye.
esra bugun kıme dua okıcaktık:)) ama dur dua topiğinin ılk sayfasında yazıyo ben bı gıdıp bakım :)) hee kac tane okıcamız da mevcut orda zaten :))
aklımdakılere cvp attım kızlar dıger herkesede kocaman gunaydınn
paulaa donuyorrr ben yanıyorumm yaaa nasıl olucaakk klimayı acıyorum 5 dk sonra kapatırmısın diyorrr offff:99::99::99::95::95::95:
canımm haticem hoşgeldin
neden yaa keyifsizsin kötü bişey yok dimi
iştemisin :26:
geçmiş olsun cnım bende 16 agustosta gidicem inşAllah
hoşgeldin kuzum sıcaklar malaesef genel sorunumuz geçmiş olsun aşını atlatmışsın geççicek kuzum merak etme
evet yaaa markafoni pek bedava kargo vermiyo.. şanslıysan 1 saatliğini 8 tl indirim falan veriyo o kadar.
ayy canımmm kafana taktığın şeye bakk.. seni üzeceklerse, moralini bozacaklarsa bırak gelmesinler uzak olsunlar daha iyi.
canım düzelir... babam ona hiç kıyamaz. ama babamı o kadar üzdü o kadar sinirlendirdi ki annemle babamı zor zapdettik... kaldı ki babam bize bağırmaz sinirlenmez bile... öyle yumuşaktır bize karşı. sahurda aslıyı çağırmasını söyledim diğer kız kardeşime.. babam bekle ben kalkıyım sonra çağır, görmek istemiyorum onu dedi
canımm günaydınn.. niye keyifsizsin canım??
günaydın canım. kayınvaliden düşüncesiz saygısız bencil bir kadınmış, yapılmaz böyle bişi.
hee bu ara bende yan gelip yatıyorum ama yinede şişiyorum((
günaydın canım, sağol, bu ödemler çok fena bişi, inşallah hepimiz kurtuluruz
geçmiş olsun canım, sıcaktan klimadan herşeyden fenalık geldi valla.
çok hızlı hareket etme canım, Allah korusun bebiş doğum kanalına girermiş, bende yapıyorum aynı hataları.
Applepay, sağol canım, ayaklar mümkün olduğunca yukarda olmalı başka çaresi yok gibi.
kestaneşekeri, sudem günaydın kızlar.
Aysun hatice sıcaklardan keyifsizdir ankara öyle böyke değil resmen yanıyor ben 4.30 da uyudum salondaki üçlüyü açtık eşimde yanımda uyuyor ama yatak rahat degil ana sıcak odada kalmaktan iyidir bir de sıcakta uyuya kalırsam eğer kabusla uyanıyorum sıcaklar kan pıhtılaşması yapıyor ve kabus gösteriyormuş offf diğer hamile arkadaşım da rapor almış gelmemiş yani o derece dün 43 dereceyi gördü termometre burda
saol canımgünaydın canım..... hiç sevmem istek dışı yer değişikliğini. senin için iyi olacaksa iste tabii tayin.
aaa eski kart numaralarım bile aklımda cvc sine kadar
aramıza hoşgeldin
çok güzel hepsi canım.. bıyıklı badiye bayıldım yaaa :)
günaydın canımgünaydın canım. kayınvaliden düşüncesiz saygısız bencil bir kadınmış, yapılmaz böyle bişi.
hee bu ara bende yan gelip yatıyorum ama yinede şişiyorum((
günaydın canım, sağol, bu ödemler çok fena bişi, inşallah hepimiz kurtuluruz
geçmiş olsun canım, sıcaktan klimadan herşeyden fenalık geldi valla.
çok hızlı hareket etme canım, Allah korusun bebiş doğum kanalına girermiş, bende yapıyorum aynı hataları.
Applepay, sağol canım, ayaklar mümkün olduğunca yukarda olmalı başka çaresi yok gibi.
kestaneşekeri, sudem günaydın kızlar.
saol tatlımsudem aldıkların çok hoş ve şıklar....beğendim..güle güle giysin bebişin...
ben de tayin isticem. işyerim çok rahat çok huzurlu... ama evime uzak. bebeğim için daha yoğun bir iş temposuna girmeyi göze aldım...zor olucak ama katlanıcam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?