günaydın kızlar nasılsınız? Ben tetanoz aşımı vuruldum biraz yanıyor kolum..
Gece sıcaktan uyuyamadım balkonun önünde yerde bile yattım ama nafile...
çok keyifsisizm geçmişe bakamadım şimdi bakacağım...
günaydın canlarım...
canım günaydın takılma bunlara bir daha geldiğinde dersin anne ben sevmiyorum yatağımda başkasının yatmasını diye...
zor durum...
canlarım uyuyamadım sıcaktan ve bugün aşı oldum kolum çok ağrıyor işe gelesim yoktu geldim.. şimdi patron sen niye geldin evde yatsaydın dedi... şaka gibi ya ölün mü öldürün mü dalga geçiyor sanki2 gündür biliyorsun tatil olduğunu yapsana.... hiç suratına bakıp bişey demedim....
yok kız kafama takmıyorumda eşim için uzuluyrumm ceplerinden para çıkmasındaaa biz gidelimmm heptabi her gitmye moonsun hanım 100 liralık hediye alır 100lira kvalidenin 100 lira gorumcenn cebine harclık koyar yaa onlar gelirsee napsınlar yol parası yol hazırlgı aman suyunu sıksınlarda içsinleeerrr onlar ölüncee cocukları çok beklerr anında satarlar evleri
canlarım uyuyamadım sıcaktan ve bugün aşı oldum kolum çok ağrıyor işe gelesim yoktu geldim.. şimdi patron sen niye geldin evde yatsaydın dedi... şaka gibi ya ölün mü öldürün mü dalga geçiyor sanki2 gündür biliyorsun tatil olduğunu yapsana.... hiç suratına bakıp bişey demedim....
aslında bebek olunca yoğunluğu az olan işe ihtiyacın olacak canım bebeğinle daha enerjik saatler geçirmen için ama tabi eve yakın olmasıda çok önemli iş yerinin hayırlısı olsun kuzum
canlar ben kaçtım odada oturulmuyor yanıyor resmen ben biraz serin yerlere kaçayım yoksa boğulucamm
Merhaba teyzoslar dün gelemedik seker yüklememiz vardı öğlene kadar ac kaldım çok kötü oldum valla bugün öğleden sonra doktoru arayıp öğrencez sonucu dua edin iyi çıksın.kizimda iyi çok şükür haftasiyla uyumlu 984 gr olmuşbügünde evdeyim bı sürü is var ders çalısmam lazım ama hiç bişeyler yapasim yok.sizlerde iyisinizdir ins
Güaydın arkadaşlar nasılsınız...
Okudum biraz ah bu sıcaklar hepimizi bunlatıyor:26: bende gecelerdir klima nöbetleriyle bi uyuyuyup bi uyanıyorum, oturduğum yerde su gibi oluyorum
Allah dışarıda sıcakta çalışanlara oruçlulara sabır versin inşallah
Merhaba teyzoslar dün gelemedik seker yüklememiz vardı öğlene kadar ac kaldım çok kötü oldum valla bugün öğleden sonra doktoru arayıp öğrencez sonucu dua edin iyi çıksın.kizimda iyi çok şükür haftasiyla uyumlu 984 gr olmuşbügünde evdeyim bı sürü is var ders çalısmam lazım ama hiç bişeyler yapasim yok.sizlerde iyisinizdir ins
Günaydın kızlarrr
canım sıkcaktan diymi ?
Bende uzun zamandır ilk defa güzel bir uyku çektim... Artık ne olursa olsun dedim açtım klimayı annemde öyle yattım gece aralıklarla kapadı annem ama rahat bir uyku çekmişim..
Vantilatör falan işe yaramıyormu tatlım ?
çıkıcam şimdi taksye binip eve geçicem bu ne ya delirtti beni...harbi şaka gibiiiyerinde olsam izin alır çıkardımmmm madem öyle dedi
sen niye para veriyosun ki onlara... sana mı düşmüş hayret bişeysin.. kadın sana günahını vermezken sen hem hediye alıp hem de paramı veriyosun?
anladım canım geçmiş olsun... geçen sefer ben çok kötü olmuştum, bu sefer aşı olduğum hiç aklıma gelmedi bile... hiç acımadı.
patronun uyuzluk yapmış.Ayyyyy bugün patronlar ne kadar problemliler yaaaa içim şişti.
sen niye para veriyosun ki onlara... sana mı düşmüş hayret bişeysin.. kadın sana günahını vermezken sen hem hediye alıp hem de paramı veriyosun?
anladım canım geçmiş olsun... geçen sefer ben çok kötü olmuştum, bu sefer aşı olduğum hiç aklıma gelmedi bile... hiç acımadı.
patronun uyuzluk yapmış.Ayyyyy bugün patronlar ne kadar problemliler yaaaa içim şişti.
vantilatörüm yok kuzum ankara ilk defa böyle ama hafta sonu alacaım galiba...
çıkıcam şimdi taksye binip eve geçicem bu ne ya delirtti beni...
vallaha esram ya...
günaydın canlar herkesehiç keyfimiz yok bugünn işyerinde görev değişikliği yapıldı ve sadece benim odam değiştiriliyor iş değişikliğine de gidildi üstelik dengesiz herifin biri yüzünden şeytan diyor bende bunlara bir süpriz yapayım yaza tayin isteyip gideyim inşallah nasip olurda doğumdan sonra bende raporlara boğarım bunları yaza kadar baksınlar benim yerime
bence de taartılalım barışık olalım onlarla
canım bıdış pek sakin ya günde 1 kez hareketleniyor o kadar normal mi bilmem :26:
kestaneşekercim günaydın... iş değişikliği, oda değişikliği vs. olaylarından bende hiç hoşlanmam,
inşallah hakkında hayırlısı olur...
en iyisini yaparsın valla çivi çiviyi söker demişler
lcw nin cocuk-bebek ürünleri cok güzelll..
nedense ben internetten alamıommmm
illa gidip gözümle görücem, bakıcam kumaşına falan:44:
bu aydan sonra artık kilolar 2 şer 2 şer gelcek yasminim hazırlıklı olalım
Esram inşallah düzelir babanla kızkardeşinin arası, sende kendini fazla üzme
ufacık bi streste hemen başlıo agrılar, sancılar..
Milona miroşum cevap yazdım sana, aldın di mi ?
günaydın kızlar nasılsınız? ben tetanoz aşımı vuruldum biraz yanıyor kolum..
gece sıcaktan uyuyamadım balkonun önünde yerde bile yattım ama nafile...
çok keyifsisizm geçmişe bakamadım şimdi bakacağım...
Günaydın kızlarrr
canım sıkcaktan diymi ?
Bende uzun zamandır ilk defa güzel bir uyku çektim... Artık ne olursa olsun dedim açtım klimayı annemde öyle yattım gece aralıklarla kapadı annem ama rahat bir uyku çekmişim..
Vantilatör falan işe yaramıyormu tatlım ?
günaydın tatlımmm uyuzlar olmassa olmaz
demii, hadi yaa çok mu yavaş acep ? babasına mı benziyor gıı
benim ki ne bikeresi ha bire kıpır kıpırr artık
ayy deme kuzummyandıkk var yaa
ay belkim az alırız
günaydın bebikimm hoş geldin
senin ilk tetanoz mu ilki yakıyor 2. hiç yakmıyor, geçmiş olsun size,
ay canm kıyamam çok sıck ya
günaydın kuzum oh yarasınben yine uyur uyanık sıcaktan
güzel ve farklıymış şu tütülü taytlar:)
kızım olsa ilk alacağım şey minik tütü etekler olurdu herhalde
her yerde karşıma çıkıyo çok tatlılar ya
ya ben her ay anneme belli bir miktar harclık veriyorum çok değil ama vermedim bir kezz kocam hemen annene veriyorsun ama benimki anne değil m diye duygu sömürüsü yaptı bendee giderken para cekıyorum veriyorum o da memnun oluyor napim canım yaa zerre kadarını hak etmiyorr
ya bir vileda 25-30 tl kırılmış efendimmm eltim uyanık ben yerleri süpürüm dedi aldı makinayı süpürdü ben paspasın ağzına bez sarıp sarıp sildim yerleri anne neden almıyorsun dedim dee ay siz alsanız iyi olur dedi banaaaabelim koptu resmen yaaa ne tuhaf Allahım beni benzetmesin onlaraaaaa
vantilatörüm yok kuzum ankara ilk defa böyle ama hafta sonu alacaım galiba...
çıkıcam şimdi taksye binip eve geçicem bu ne ya delirtti beni...
vallaha esram ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?