2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın kızlarrr

canım sıkcaktan diymi ?

Bende uzun zamandır ilk defa güzel bir uyku çektim... Artık ne olursa olsun dedim açtım klimayı annemde öyle yattım gece aralıklarla kapadı annem ama rahat bir uyku çekmişim..

Vantilatör falan işe yaramıyormu tatlım ?

Merhaba teyzoslar dün gelemedik seker yüklememiz vardı öğlene kadar ac kaldım çok kötü oldum valla bugün öğleden sonra doktoru arayıp öğrencez sonucu dua edin iyi çıksın.kizimda iyi çok şükür haftasiyla uyumlu 984 gr olmuş bügünde evdeyim bı sürü is var ders çalısmam lazım ama hiç bişeyler yapasim yok.sizlerde iyisinizdir ins

harbi şaka gibiii yerinde olsam izin alır çıkardımmmm madem öyle dedi

sen niye para veriyosun ki onlara... sana mı düşmüş hayret bişeysin.. kadın sana günahını vermezken sen hem hediye alıp hem de paramı veriyosun?

anladım canım geçmiş olsun... geçen sefer ben çok kötü olmuştum, bu sefer aşı olduğum hiç aklıma gelmedi bile... hiç acımadı.

patronun uyuzluk yapmış.Ayyyyy bugün patronlar ne kadar problemliler yaaaa içim şişti.

Güaydın arkadaşlar nasılsınız...
Okudum biraz ah bu sıcaklar hepimizi bunlatıyor:26: bende gecelerdir klima nöbetleriyle bi uyuyuyup bi uyanıyorum, oturduğum yerde su gibi oluyorum
Allah dışarıda sıcakta çalışanlara oruçlulara sabır versin inşallah

amin canım bakalım.. doğum izni dönüşü isticem tayin bi aksilik çıkmazsa...

hoşgeldin canım. inşallah iyi çıkar sonuçların. maşallah bebekte büyümüş.. artık 1 kg ...gram demeye başlıcaz

günaydın canım.ben de gece çok terliyorum, iki defa gecelik değiştiriyorum gece. sırılsıklam oluyo.
Amin yaaa.. biz böyleysek onların halini nasıldır..Rabbim veriyo orucun sabrını.

aklım sendeydı dün yaptrıcanı biliyodum inş. sonucun güzel çıkar...

hadi tatilin keyfini çıkar bakalım...

vantilatörüm yok kuzum ankara ilk defa böyle ama hafta sonu alacaım galiba...

harbi şaka gibiii yerinde olsam izin alır çıkardımmmm madem öyle dedi
çıkıcam şimdi taksye binip eve geçicem bu ne ya delirtti beni...

vallaha esram ya...

ya ben her ay anneme belli bir miktar harclık veriyorum çok değil ama vermedim bir kezz kocam hemen annene veriyorsun ama benimki anne değil m diye duygu sömürüsü yaptı bendee giderken para cekıyorum veriyorum o da memnun oluyor napim canım yaa zerre kadarını hak etmiyorr

ya bir vileda 25-30 tl kırılmış efendimmm eltim uyanık ben yerleri süpürüm dedi aldı makinayı süpürdü ben paspasın ağzına bez sarıp sarıp sildim yerleri anne neden almıyorsun dedim dee ay siz alsanız iyi olur dedi banaaaa belim koptu resmen yaaa ne tuhaf Allahım beni benzetmesin onlaraaaaa

güzel ve farklıymış şu tütülü taytlar:)
kızım olsa ilk alacağım şey minik tütü etekler olurdu herhalde
her yerde karşıma çıkıyo çok tatlılar ya

günaydın tatlımmm uyuzlar olmassa olmaz

bence de taartılalım barışık olalım onlarla

canım bıdış pek sakin ya günde 1 kez hareketleniyor o kadar normal mi bilmem :26:

demii, hadi yaa çok mu yavaş acep ? babasına mı benziyor gıı

benim ki ne bikeresi ha bire kıpır kıpırr artık

ayy deme kuzumm yandıkk var yaa

ay belkim az alırız

günaydın bebikimm hoş geldin

senin ilk tetanoz mu ilki yakıyor 2. hiç yakmıyor, geçmiş olsun size,
ay canm kıyamam çok sıck ya

günaydın kuzum oh yarasın ben yine uyur uyanık sıcaktan

ya kızlar için şu leoparlara bayılıyorum....küçük hanım tadında...

kızı olanlar ya...alsanıza....ben oğluma leopar tadında ne alabilirim ki????

h& m de tiger tulumu vardı ama onunda bedeni kalmamıştı

babası da çok sakinmişşş kayınvalidecimmmmm öyle demiştiiii

güzel ve farklıymış şu tütülü taytlar:)
kızım olsa ilk alacağım şey minik tütü etekler olurdu herhalde
her yerde karşıma çıkıyo çok tatlılar ya

kızım olsa alışveriş canavarı olursum allahtan oğlum var....istesekte fazla masrafımız olmayacak....

sen söylüyosun işte annene ya da başkasına verirsen... ben söylemiyorum... kardeşime veriyorum, anneme veriyorum.annem kabul etmiyor gerçi ama bebeğe bişeyler alırsın, esmayı evlendiriceksin onun eksiklerini alırsın diyorum veriyorum. eşim bilmiyor.verdiğimi hissediyordur gerçi ama bişi demiyor sağolsun...
ama seninkiler tam kayserili aysun. boşuna adı çıkmamış kayserililerin.bir vileda için kendini düşürdüğü hale bak kadının.

kızlar aklımdayken yazayımda unuturumm..

dün akşam kaynıma sormam gerekenleri sordum.. biberon için avent ve chicconun iyi olduğunu kendi hastane mağazalarında da onların satıldıklarını söyledi. silikon alacaksanız BPA içermeyecek olanlardan alın ki aventler böyledir dedi.. Ama ben biberona hiç yönlendirmediğim için hiç çok net bilgi veremeyeceğim oraya gelin uzamana yönelndireyim sizi dedi. bunlar için gittiğimde paylaşacağım sizinle... silikon ya kauçuk uç tamamen bebeğin istek ve arzusuna bağlı dedi.. bebeğin ne isteyeceğini bilemezsin doğumdan sonra karar verirsin küçük bişey al dene neyi isterse onu bulana kadar uğraştırr dedi.

emzik içinde bebek parmağını emiyorsa ya da çok huzursuz bir bebekse o zaman düşünürsün dedi yoksa zorlama dedi.. çok da gerekli değil. emziği hiç alma eğer gerek duyarsan deneye deneye bulacaksın bazı bebekler var ki bakkallardan aldığın ucuz emziğe alışırlar sadece dedi. bebekler çeşit çeşit huy huy dedi elinizde kalır çok çok aldığınız şeyler bunlar için doğmasını ve huylarını bekle dedi. :)

bebek bakım ürünlerinden en eskisi en çok denenmişi sebamed dedi hande içinde biz onu kullandık hep dedi hatta dün banada en büyük boyunu getirmişler yurt dışından.. ama hepsini uzamana danış geldiğinde dedi.. daha detaylı bilgi alacağım... şimdilik bu kadar sonra bilgi veririm yine sizlere...

vantilatörüm yok kuzum ankara ilk defa böyle ama hafta sonu alacaım galiba...

çıkıcam şimdi taksye binip eve geçicem bu ne ya delirtti beni...

vallaha esram ya...

benim bir tane msa vantilatörüm var her yerde gezdiriyom mutfak yatak odası :) sende al iyi oluyor, özellikle yatak odasında sıcaklaynca açıyom ama açık unutma kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…