2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım zor kadınmış allah sana sabır versinherkesin farklı farklı karakter bozukluğu oluyor işte
benimkide iyidir hoştur eli açıktır düşüncelidir ama bazı konularda beni deli ediyor
dün iftara davetliydik, ne konuştuğunu hiç bilmiyor yine beni snir etti ya...
direkt bişey söylediği yok ama laf arasında 10 tane ima ediyor gıcık:44:
ben çok ince düşünceliydim çok dikkatli konuşurum bu yüzden çabuk alınıyorum
eşimde o öyle biri boşver kabul et diyor ama ben kabullenemiyorum

aaa tam benim düşüncelerimi söylemiş valla araştırmalarımda kaynın gibi demişti :) teşekkür ederiz kuzum, chicconun bir tane biberonunu almıştım zaten, bebeğin durumuna görede avent emzik alacaktımm

canımm benim prensibime göree karışmamalı saygı duymalı ayrıca gizli yok bizde ev için para biriktirmeye çalısyoruz maaşımız bir yerde toplanıyor harclık alıyoruz gerisi giderler ve kalırsa birikim için eşim bişey demiyor vermeme ama annesi sonucta normal atsan atılmaz satsan satılmaz haketmiyr orası ayrı bir konu zatennn

hee tam kayseriliii bende kaldım zaten ay nebileyim bir insandan bu kadar soguyacgımı sevgisiz olacagımı dusunmemiştim ama naparsın beni onlaar böyle yaptı ben ne hediyeler aldım birini aç kullan dimi kadın hepsi gorumcemin çeyizini susluyor inşAllah kullanamaz kırılır dokulr hepsiii

daha benim saf kocaamm kurban etleri için termus bakıyorum diye küstü bana yol boyu kavga ettik bıraksak nolurmuş diyee oh olsunn okadar etin içinde annesi avuc kadar et kavurdu kendisineee

Demekki bildim sebebeni canının sıkkınlığını ben de çrş oldum aşıyı benim hemşire raporluymuş başka bi drun hemşiresi yaptı bu kanattı kolumu içimden dedimki eli ağırmış ama bununkide sonradan hiç ağrımadı iki gün geçti herhalde bağışıklığı birincide aldım ondan ağrımadı iyiki bebişler bu sıcakta gelmediler ya gelseydi ne ortam yaratacaktık oda sıcaklığı ayarlaması şart sonra bebişler hasta olurdu maazallah

ohooo ne laf sokmalar oluyor canım herkesin içinde kadın banaaa diğer torunu severken senin çocougun olursa sevmem dedi inanabiliyormusun diğerlerine yalakalık yapmak için aama kendme sözüm varr eger kucagına alır öperse niye seviyorsun sen bunu demiştin dicemmm

ilk canım handan abla özellikle geç istedi bebeğinde bağışıklığı gelişsin ona da faydası olsun diye.. 1 ay sonrada diğeri olacak...

benim bir tane msa vantilatörüm var her yerde gezdiriyom mutfak yatak odası :) sende al iyi oluyor, özellikle yatak odasında sıcaklaynca açıyom ama açık unutma kuşum

bende şu uzun tüp şeklinde alf ve ufonunkilerden alcam...

Benim dr a mı gittin mine hanım daha yokmuş yoğundu güzin hanım ama yine de ilgiliydi dün aradı beni nasıl oldun diye internetten üzerinden kan ilacı yazmış bana ilkkez böyle internetten reçete aldım :)

bende ufakbir tane su falan içsin ya da süt gelmezse elimde olsun diye alacam emziğe hiç girmeyeceğim bebek huzursuz olursa düşünürüm.. gerçi kardeşim hediye chicco marka aldı da dursun...

ya hemşirenin maşallah eli bir hafifi hiç vurduğunu anlamadım kolum yanıyor ve ağır...

teşekkürler canım...
avent biberonlar cam mı? ben kesinlikle cam almayı düşünüyorum henüz net karar vermedim ama
0 bpa olması aldığımız her şeyde önemli oyuncaklarda bile

bide sebamedi araştırmıştım geçende,şampuanın göz yaktığını söyleyenler var,tabi bu herkese göre değişebilir ama aklımda kaldı bu durum.ama diğer ürünleri tavsiye edilmiş
ve içeriklere baktım bana en masum mustela ve chicco pure bio geldi,net içerikleri açıklanmış, kullananlarda çok memnun

sevmesin o zaman öyle dersin canım sende her seferinde söylersin sanki sevmeden durabilecek

Son düzenleme:

neden böyle yapıyorlar anlamış değilim benim annemde kayınvalide maşAllah arar durur kızımızda arar konusurlar annem ucuz pahalı demez hediye alır gönlu hoş olsun der sen benim kızımsın derr anlamış değilim biz neden bu kadar değersiziz

ilk canım handan abla özellikle geç istedi bebeğinde bağışıklığı gelişsin ona da faydası olsun diye.. 1 ay sonrada diğeri olacak...

bende şu uzun tüp şeklinde alf ve ufonunkilerden alcam...

anladım cnm ilki acıtıyor işte, 2. acımazz :)

evet al al, salonda da büyük var bnm onlarsız duramıyom zaten

kesinlikle çok mantıklı zaten emziği hastaneler yasaklıyor bebiş durmazsa huyuz olursa yada uyurken onun durumuna göre alırız ki her aldığımızı beyenmiyecek tosuncukk :)

vantilatörüm yok kuzum ankara ilk defa böyle ama hafta sonu alacaım galiba...

çıkıcam şimdi taksye binip eve geçicem bu ne ya delirtti beni...

vallaha esram ya...

Benim 2. aşım hiç sıkıntı vermedi bana seninki neden öyle oldu acaba
Haftasonunu bekleme tatlım al bir tane bu akşam kurtul daha da sıcak olucak çünki dayanamazsın

bende öyle ama dün akşam gerçekten dinlenmişim yorgun kalkmadım bugün.. Şükür ki...
1 aydır eziyet çekiyordum gün geçmiyordu yorgunluktan

annene maşallah canım
valla bende anlam veremiyorum böyle düşünenlerin gelinleri hangi gözle gördüğüne...:44:

Son düzenleme:
Laviyam günaydın canımcım bilgiler için teşekkürler.
tetanoz aşısı yazmışsın ama gec degil mi ben yaptıralı 1 ayı geciyor onu anlamadım ?
ve gecmiş olsun, benimde cok yanma,acı ve agrı yapmıştı, azcık sabır gecio kuzum..

arcak81 canım tahlilerin sonucları iyi cıkmış, gözünüzaydın
kızına da sana da maşallah hep böyle gider umarım

sudem leopar hastasıyım bendeeee
zaten nerde süslü kokoş bi şey var ben orda
ama şimdi erken diye almak istemiyorum bu tarz seyleri..
bebişimle gider alırım diyorum biraz ele avuca gelince

KIZLAR !!! dün akşam göbegimi açtım yayıldım koltuga ve ilk defa bebegimin hareketlerini gözümle gördüm
inanılmaz bi şey, nasıl titretiyor koca göbegimi görmeniz lazım
aşkımı aradım hemen, aşkım kızın coştu dedim
o gelince birlikte seyrettik, cok güzeldi coook
özellikle aşkım göbegime dogru egilip konuşuyor o zaman daha bi heyecanlanıyor bizim cimcime
sizde deneyin, izlemek cok keyifliiii

annene maşallah canım
valla bende anlam veremiyorum böyle düşünenlerin gelinleri hangi gözle gördüğüne...:44:

hizmetçi köle elin kızı olarak göruyorlarrr

ben okadar hizmetli guleryuzluuyumdurr

bir kez telde konsuyoruz

ben " anne nasılsın"

kvalide " iyi napalım yeni kiracı geldi eve yeni gelin görsen bana bir hizmet ediyor bir seviyor benii elalemde ne gelinler varr"

ben " anne normaldir öyle yapması sen ev sahibisin yaa snaa yapıcak bana mı yapıcak" dedim

bizimde her anımız böyledir laf sokmalarla geçer

canım tetenoz aşısı 2 doz yaa ondan 2.ciyi yaptırdı

ay yesinler bıdışınııı bizim babamızdaa karnıma eğilip konusuyorr beni şikayet ediyor paso

ayy pess diyorum kayınvalidene
benim bu kadar değil çok şükür
canım öyle biri için zerre kadar üzülmeye değmez, sen olabildiğince ılımlı davranıyorsun görevini yapıyorsun için rahat etsin
gerisi onun problemi ne derse desin

aventler cam değil bildiğim kadarıyla ama camı varsa düşüneceğim canım... mustela zaten en güzeli kuzum ama pahalı sebamed yıllardır kullanılan ve herhangi bir zararı olmayan ürün diye açıkladı elbette vardır bi yan etkisi...

ilk doz canım bana geç vurdular..

canım tetenoz aşısı 2 doz yaa ondan 2.ciyi yaptırdı

ay yesinler bıdışınııı bizim babamızdaa karnıma eğilip konusuyorr beni şikayet ediyor paso

kuzularım ilk dozum tetanozda.. aile hekimim eltim o özellikle bu aylara bıraktı hem senin hem bebeğin için daha faydalı bu aylar dedi... bebeğin de bağışıklığına katkısı olsun diye bekleyelim dedi ben de bekledim...

yok hamd olsun vicdanım rahat ama merak ediyorum namazlarda dua ederken onlara dua etmek içimden gelmyor günah mı işliyorum acaba :26:

esraa, beysal, burcuxxx nerdesiniz kızlarrrr

Tatlım anlamadığım sen niye veriyorsun ki eşinin annesine de, eşin senin annene para çıkarıp veriyor mu?? Ya da eşin seni memnun etmek için uğraşıyor mu? Kendi aileleri söz konusu olunca hep biz verelim istiyorlar eşlerimiz, kendileri ne yapıyorlar? Bir de rekabete bindiriyorlar
Aah ahh bu para konusu acayip sıkıyor canımı. Normalde benim paracardım eşimde duruyor, çünkü aldığımız paraları benim hesabımda biriktiriyoruz. Gerektiğinde de eşimin hesap kartından çekiyorum para. En son ankaraya annemlere giderken kardeşime filan vereyim diye para çektim. Sonra bendeki para eşimin akrabalarına gittiğimizde tatlıydı pastaydı almakya birden bitiverdi En son gün eşime çekelim para dedim ve öylece kaldı istanbula döndük. Tabi ben sinir oldum Sonrasında da görümcemin teli bozulmuş son model telefon almak istiyorlarmış, 200 lirasını eşime paylaştırdıklarını duyunca çileden çıktım canım...
Bu zamana kadar her ay zaten görümcemin dershane parasını verdi, bu ay bitti taksitler telefon parası çıktı, üniversiteyi kazanınca da eminim yurt parası bilmem ne parası diyecekler eşim de çıkarıp verecek. Ama benim aileme gelince kuruş çıkmıyo...
Anlayacağın ben de çok doluyum canım

Canım gerçekten çok sağol ben de chicco ve avent düşünüyordum, iyi oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…