ya ben her ay anneme belli bir miktar harclık veriyorum çok değil ama vermedim bir kezz kocam hemen annene veriyorsun ama benimki anne değil m diye duygu sömürüsü yaptı bendee giderken para cekıyorum veriyorum o da memnun oluyor napim canım yaa zerre kadarını hak etmiyorr
ya bir vileda 25-30 tl kırılmış efendimmm eltim uyanık ben yerleri süpürüm dedi aldı makinayı süpürdü ben paspasın ağzına bez sarıp sarıp sildim yerleri anne neden almıyorsun dedim dee ay siz alsanız iyi olur dedi banaaaabelim koptu resmen yaaa ne tuhaf Allahım beni benzetmesin onlaraaaaa
kızlar aklımdayken yazayımda unuturumm..
dün akşam kaynıma sormam gerekenleri sordum.. biberon için avent ve chicconun iyi olduğunu kendi hastane mağazalarında da onların satıldıklarını söyledi. silikon alacaksanız BPA içermeyecek olanlardan alın ki aventler böyledir dedi.. Ama ben biberona hiç yönlendirmediğim için hiç çok net bilgi veremeyeceğim oraya gelin uzamana yönelndireyim sizi dedi. bunlar için gittiğimde paylaşacağım sizinle... silikon ya kauçuk uç tamamen bebeğin istek ve arzusuna bağlı dedi.. bebeğin ne isteyeceğini bilemezsin doğumdan sonra karar verirsin küçük bişey al dene neyi isterse onu bulana kadar uğraştırr dedi.
emzik içinde bebek parmağını emiyorsa ya da çok huzursuz bir bebekse o zaman düşünürsün dedi yoksa zorlama dedi.. çok da gerekli değil. emziği hiç alma eğer gerek duyarsan deneye deneye bulacaksın bazı bebekler var ki bakkallardan aldığın ucuz emziğe alışırlar sadece dedi. bebekler çeşit çeşit huy huy dedi elinizde kalır çok çok aldığınız şeyler bunlar için doğmasını ve huylarını bekle dedi. :)
bebek bakım ürünlerinden en eskisi en çok denenmişi sebamed dedi hande içinde biz onu kullandık hep dedi hatta dün banada en büyük boyunu getirmişler yurt dışından.. ama hepsini uzamana danış geldiğinde dedi.. daha detaylı bilgi alacağım... şimdilik bu kadar sonra bilgi veririm yine sizlere...
sen söylüyosun işte annene ya da başkasına verirsen... ben söylemiyorum... kardeşime veriyorum, anneme veriyorum.annem kabul etmiyor gerçi ama bebeğe bişeyler alırsın, esmayı evlendiriceksin onun eksiklerini alırsın diyorum veriyorum. eşim bilmiyor.verdiğimi hissediyordur gerçi ama bişi demiyor sağolsun...
ama seninkiler tam kayserili aysun. boşuna adı çıkmamış kayserililerin.bir vileda için kendini düşürdüğü hale bak kadının.
günaydın canlarım...
canım günaydın takılma bunlara bir daha geldiğinde dersin anne ben sevmiyorum yatağımda başkasının yatmasını diye...
zor durum...
canlarım uyuyamadım sıcaktan ve bugün aşı oldum kolum çok ağrıyor işe gelesim yoktu geldim.. şimdi patron sen niye geldin evde yatsaydın dedi... şaka gibi ya ölün mü öldürün mü dalga geçiyor sanki2 gündür biliyorsun tatil olduğunu yapsana.... hiç suratına bakıp bişey demedim....
canım zor kadınmış allah sana sabır versinherkesin farklı farklı karakter bozukluğu oluyor işte
benimkide iyidir hoştur eli açıktır düşüncelidir ama bazı konularda beni deli ediyor
dün iftara davetliydik, ne konuştuğunu hiç bilmiyor yine beni snir etti ya...
direkt bişey söylediği yok ama laf arasında 10 tane ima ediyor gıcık:44:
ben çok ince düşünceliydim çok dikkatli konuşurum bu yüzden çabuk alınıyorum
eşimde o öyle biri boşver kabul et diyor ama ben kabullenemiyorum
günaydın tatlımmm uyuzlar olmassa olmaz
demii, hadi yaa çok mu yavaş acep ? babasına mı benziyor gıı
benim ki ne bikeresi ha bire kıpır kıpırr artık
ayy deme kuzummyandıkk var yaa
ay belkim az alırız
günaydın bebikimm hoş geldin
senin ilk tetanoz mu ilki yakıyor 2. hiç yakmıyor, geçmiş olsun size,
ay canm kıyamam çok sıck ya
günaydın kuzum oh yarasınben yine uyur uyanık sıcaktan
benim bir tane msa vantilatörüm var her yerde gezdiriyom mutfak yatak odası :) sende al iyi oluyor, özellikle yatak odasında sıcaklaynca açıyom ama açık unutma kuşum
Merhaba teyzoslar dün gelemedik seker yüklememiz vardı öğlene kadar ac kaldım çok kötü oldum valla bugün öğleden sonra doktoru arayıp öğrencez sonucu dua edin iyi çıksın.kizimda iyi çok şükür haftasiyla uyumlu 984 gr olmuşbügünde evdeyim bı sürü is var ders çalısmam lazım ama hiç bişeyler yapasim yok.sizlerde iyisinizdir ins
aaa tam benim düşüncelerimi söylemiş valla araştırmalarımda kaynın gibi demişti :) teşekkür ederiz kuzum, chicconun bir tane biberonunu almıştım zaten, bebeğin durumuna görede avent emzik alacaktımm
Demekki bildim sebebeni canının sıkkınlığınıben de çrş oldum aşıyı benim hemşire raporluymuş başka bi drun hemşiresi yaptı bu kanattı kolumu içimden dedimki eli ağırmış ama bununkide sonradan hiç ağrımadı iki gün geçti herhalde bağışıklığı birincide aldım ondan ağrımadı iyiki bebişler bu sıcakta gelmediler ya gelseydi ne ortam yaratacaktık oda sıcaklığı ayarlaması şart sonra bebişler hasta olurdu maazallah
dün akşam kaynıma sormam gerekenleri sordum.. biberon için avent ve chicconun iyi olduğunu kendi hastane mağazalarında da onların satıldıklarını söyledi. silikon alacaksanız BPA içermeyecek olanlardan alın ki aventler böyledir dedi.. Ama ben biberona hiç yönlendirmediğim için hiç çok net bilgi veremeyeceğim oraya gelin uzamana yönelndireyim sizi dedi. bunlar için gittiğimde paylaşacağım sizinle... silikon ya kauçuk uç tamamen bebeğin istek ve arzusuna bağlı dedi.. bebeğin ne isteyeceğini bilemezsin doğumdan sonra karar verirsin küçük bişey al dene neyi isterse onu bulana kadar uğraştırr dedi.
emzik içinde bebek parmağını emiyorsa ya da çok huzursuz bir bebekse o zaman düşünürsün dedi yoksa zorlama dedi.. çok da gerekli değil. emziği hiç alma eğer gerek duyarsan deneye deneye bulacaksın bazı bebekler var ki bakkallardan aldığın ucuz emziğe alışırlar sadece dedi. bebekler çeşit çeşit huy huy dedi elinizde kalır çok çok aldığınız şeyler bunlar için doğmasını ve huylarını bekle dedi. :)
bebek bakım ürünlerinden en eskisi en çok denenmişi sebamed dedi hande içinde biz onu kullandık hep dedi hatta dün banada en büyük boyunu getirmişler yurt dışından.. ama hepsini uzamana danış geldiğinde dedi.. daha detaylı bilgi alacağım... şimdilik bu kadar sonra bilgi veririm yine sizlere...
ohooo ne laf sokmalar oluyor canım herkesin içinde kadın banaaa diğer torunu severken senin çocougun olursa sevmem dedi inanabiliyormusun diğerlerine yalakalık yapmak için aama kendme sözüm varr eger kucagına alır öperse niye seviyorsun sen bunu demiştin dicemmm
teşekkürler canım...
avent biberonlar cam mı? ben kesinlikle cam almayı düşünüyorum henüz net karar vermedim ama
o bpa olması aldığımız her şeyde önemli oyuncaklarda bile
sevmesin o zamanöyle dersin canım sende her seferinde söylersin sanki sevmeden durabilecek
ilk canım handan abla özellikle geç istedi bebeğinde bağışıklığı gelişsin ona da faydası olsun diye.. 1 ay sonrada diğeri olacak...
bende şu uzun tüp şeklinde alf ve ufonunkilerden alcam...
bende ufakbir tane su falan içsin ya da süt gelmezse elimde olsun diye alacam emziğe hiç girmeyeceğim bebek huzursuz olursa düşünürüm.. gerçi kardeşim hediye chicco marka aldı da dursun...
ya hemşirenin maşallah eli bir hafifi hiç vurduğunu anlamadım kolum yanıyor ve ağır...
vantilatörüm yok kuzum ankara ilk defa böyle ama hafta sonu alacaım galiba...
çıkıcam şimdi taksye binip eve geçicem bu ne ya delirtti beni...
vallaha esram ya...
günaydın tatlımmm uyuzlar olmassa olmaz
demii, hadi yaa çok mu yavaş acep ? babasına mı benziyor gıı
benim ki ne bikeresi ha bire kıpır kıpırr artık
ayy deme kuzummyandıkk var yaa
ay belkim az alırız
günaydın bebikimm hoş geldin
senin ilk tetanoz mu ilki yakıyor 2. hiç yakmıyor, geçmiş olsun size,
ay canm kıyamam çok sıck ya
günaydın kuzum oh yarasınben yine uyur uyanık sıcaktan
neden böyle yapıyorlar anlamış değilim benim annemde kayınvalide maşAllaharar durur kızımızda arar konusurlar annem ucuz pahalı demez hediye alır gönlu hoş olsun der sen benim kızımsın derr anlamış değilim biz neden bu kadar değersiziz
annene maşallah canım
valla bende anlam veremiyorum böyle düşünenlerin gelinleri hangi gözle gördüğüne...:44:
Laviyam günaydın canımcım bilgiler için teşekkürler.
tetanoz aşısı yazmışsın ama gec degil mi ben yaptıralı 1 ayı geciyor onu anlamadım ?
ve gecmiş olsun, benimde cok yanma,acı ve agrı yapmıştı, azcık sabır gecio kuzum..
arcak81 canım tahlilerin sonucları iyi cıkmış, gözünüzaydın
kızına da sana da maşallahhep böyle gider umarım
sudem leopar hastasıyım bendeeee
zaten nerde süslü kokoş bi şey var ben orda
ama şimdi erken diye almak istemiyorum bu tarz seyleri..
bebişimle gider alırım diyorum biraz ele avuca gelince
KIZLAR !!! dün akşam göbegimi açtım yayıldım koltuga ve ilk defa bebegimin hareketlerini gözümle gördüm
inanılmaz bi şey, nasıl titretiyor koca göbegimi görmeniz lazım
aşkımı aradım hemen, aşkım kızın coştu dedim
o gelince birlikte seyrettik, cok güzeldi coook
özellikle aşkım göbegime dogru egilip konuşuyor o zaman daha bi heyecanlanıyor bizim cimcime
sizde deneyin, izlemek cok keyifliiii
hizmetçi köle elin kızı olarak göruyorlarrr
ben okadar hizmetli guleryuzluuyumdurr
bir kez telde konsuyoruz
ben " anne nasılsın"
kvalide " iyi napalım yeni kiracı geldi eve yeni gelin görsen bana bir hizmet ediyor bir seviyor benii elalemde ne gelinler varr"
ben " anne normaldir öyle yapması sen ev sahibisin yaa snaa yapıcak bana mı yapıcak" dedim
bizimde her anımız böyledir laf sokmalarla geçer
teşekkürler canım...
avent biberonlar cam mı? ben kesinlikle cam almayı düşünüyorum henüz net karar vermedim ama
0 bpa olması aldığımız her şeyde önemli oyuncaklarda bile
bide sebamedi araştırmıştım geçende,şampuanın göz yaktığını söyleyenler var,tabi bu herkese göre değişebilir ama aklımda kaldı bu durum.ama diğer ürünleri tavsiye edilmiş
ve içeriklere baktım bana en masum mustela ve chicco pure bio geldi,net içerikleri açıklanmış, kullananlarda çok memnun
sevmesin o zamanöyle dersin canım sende her seferinde söylersin sanki sevmeden durabilecek
Benim 2. aşım hiç sıkıntı vermedi bana seninki neden öyle oldu acaba
Haftasonunu bekleme tatlım al bir tane bu akşam kurtul daha da sıcak olucak çünki dayanamazsın
bende öyle ama dün akşam gerçekten dinlenmişim yorgun kalkmadım bugün.. Şükür ki...
1 aydır eziyet çekiyordum gün geçmiyordu yorgunluktan
Laviyam günaydın canımcım bilgiler için teşekkürler.
tetanoz aşısı yazmışsın ama gec degil mi ben yaptıralı 1 ayı geciyor onu anlamadım ?
ve gecmiş olsun, benimde cok yanma,acı ve agrı yapmıştı, azcık sabır gecio kuzum..
arcak81 canım tahlilerin sonucları iyi cıkmış, gözünüzaydın
kızına da sana da maşallahhep böyle gider umarım
sudem leopar hastasıyım bendeeee
zaten nerde süslü kokoş bi şey var ben orda
ama şimdi erken diye almak istemiyorum bu tarz seyleri..
bebişimle gider alırım diyorum biraz ele avuca gelince
KIZLAR !!! dün akşam göbegimi açtım yayıldım koltuga ve ilk defa bebegimin hareketlerini gözümle gördüm
inanılmaz bi şey, nasıl titretiyor koca göbegimi görmeniz lazım
aşkımı aradım hemen, aşkım kızın coştu dedim
o gelince birlikte seyrettik, cok güzeldi coook
özellikle aşkım göbegime dogru egilip konuşuyor o zaman daha bi heyecanlanıyor bizim cimcime
sizde deneyin, izlemek cok keyifliiii
canım tetenoz aşısı 2 doz yaa ondan 2.ciyi yaptırdı
ay yesinler bıdışınııı bizim babamızdaa karnıma eğilip konusuyorr beni şikayet ediyor paso
ayy pess diyorum kayınvalidene
benim bu kadar değil çok şükür
canım öyle biri için zerre kadar üzülmeye değmez, sen olabildiğince ılımlı davranıyorsun görevini yapıyorsun için rahat etsin
gerisi onun problemi ne derse desin
ya ben her ay anneme belli bir miktar harclık veriyorum çok değil ama vermedim bir kezz kocam hemen annene veriyorsun ama benimki anne değil m diye duygu sömürüsü yaptı bendee giderken para cekıyorum veriyorum o da memnun oluyor napim canım yaa zerre kadarını hak etmiyorr
ya bir vileda 25-30 tl kırılmış efendimmm eltim uyanık ben yerleri süpürüm dedi aldı makinayı süpürdü ben paspasın ağzına bez sarıp sarıp sildim yerleri anne neden almıyorsun dedim dee ay siz alsanız iyi olur dedi banaaaabelim koptu resmen yaaa ne tuhaf Allahım beni benzetmesin onlaraaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?